Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6163    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (6 svar)   29 Maj 2010 - 19:20  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Varitmedförr
Laget får aldrig en riktigt rättvis chans. I år värvas 4 britter i 20 årsåldern. 18-20 åringar har vi gott om i länet. Behöver inte utveckla det mer men två makel i stället för de andra 4 är bättre för laget då det med all tydlighet syns att det är rädsla mm och inte lagets egentliga kvalitté som visas. Någon mer med rutin på plan..
Nu finns det resurser inom föreningen för att förändra utan att det behöver äventyra ekonomi och framtid.
Leif Widegren huvudtränare med pondus och erfarenhet, ta av Makel tränaruppgifter så kan han fokusera på egen form och prestation för lagets bästa och sin egen karriär. Leffe ta detta, undommarna får du ta upp när det är fast mark.
Visst finns det Exposito, p Andersson, Tjärnström men.... ingen av dom har erf när det blåser(har väl inte heller varit seniortränare speciellt mycket?) eller har inte position att gå emot Makel om det skulle behövas.
 
Svar av:
  Gäst: tarzan
29 Maj 2010 - 19:50
Jag tror inte att det finns 2 Lee Makel
 
 
  Gäst: vartmedförr
29 Maj 2010 - 19:52
Tror tarzan förstod, vad tyckte du i övrigt?
 
 
  Gäst: ior
30 Maj 2010 - 00:32
Bra tankar! tror tyvärr att vi får vänta ytterligare nån säsong då kindberg numer tydligen intagit nån form av managerroll och Leffe/Kindberg är eller och inte och med varann. Leffe har ett bra tänk baserat på kunskap och den dagen Leffe tar över Kindbergs roll är jag ganska säker på att även Peter A kliver på.
 
 
  Gäst: tarzan
30 Maj 2010 - 10:44
Jo, I övrigt kan jag till viss del hålla med. Även om jag inte tycker att ålder är den avgörande faktorn. Ifjol hade man Tidser som jag tycker var precis den typ av spelare man behövde. Man skulle ju kunna kalla honom för den andra Lee. Väldigt mogen i sitt spel och trygg och lugn med boll trots sin ringa ålder. Han skulle absolut behövts i år. Om jag fattat det hela rätt så var det Offiong och Williams som var tränarens val i år och vad gäller Offiong är det ju svårt att ha nån åsikt då han snabbt blev skadad. Dock var båda dom spelartyper man skulle behöva. Man har inte lyckas få ut speciellt mycket av Williams och jag tror att man måste spela på ett annat sätt för att få ut allt av honom och inte använda honom som bollmottagere.
Sen fattar nog alla inblandade att utlandsvärvningar på den här relativt låga nivån alltid är chansartat, ibland lyckas man och ibland inte. Ska man vara helt säker på att lyckas så kostar det såklart ganska stora pengar, och helt säker kan man inte vara ändå
 
 
  Gäst: Conne
30 Maj 2010 - 12:22
Men om man sågar utlandsvärvningarna i förväg varje gång så får man ju "rätt" ibland och då kan få en massa hyllningar från de som skriver i forumtrådarna och det är ju alltid trevligt...
 
 
  Gäst: Pepsi
30 Maj 2010 - 13:53
Självklart är det gambling att värva så pass unga britter som kanske knappt varit utanför sitt eget lans överhuvudtaget. Olika spelare klarar det olika bra - Tidser gjorde det bra, i år har de som klarat skadeeländet inte fixat det lika bra ännu.

Med facit i hand hade säkert ÖFK mått bättre på planen av ytterligare en rutinerad back eller mittfältare. Samtidigt vill man ligga sina samarbetsföreningar till lags och då blir det mera orutinerade spelare.

Att ta ifrån Makel hans tränarroll innebär samtidigt att han med största sannolikhet åker hem. Han är 37, börjar ta slut som spelare men ser ändå sin framtid inom fotbollen. Får han inte träna här har han massor av kontakter på hemmaplan som kan ge honom ett tränarjobb.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
13
kommentarer
Varbeg -ÖFK 1-0
av Haldo Jonsson | 13 Apr 2024 - 15:49
VS  Varbeg - ÖFK 2-0 (1-
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
3
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | Igår - 13:33
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 11 Apr 2024 - 22:43
Ytterhogdal nu trea i tabellen. IFK
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook