Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6236    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarAnte lämnar ÖFK...

Ante lämnar ÖFK  (40 svar)   12 Jun 2010 - 20:27  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Martin Nylander
OM nu Ante lämnar ÖFK vid sommaruppehållet hoppas jag att ÖFK ser till att ta rejält betalt för honom. Man kan rimligen inte släppa honom för under 500.000 kr, utan övergångssumman måste ligga mellan 500.000 - 1.000.000 kr. Hoppas nu att Kindvall förhandlar fram en bra summa som gynnar ÖFK långsiktigt.

Skall övergången bara gälla som lån bör man erhålla minst 20.000 per match!
 
Svar av:
  Gäst: Hannes Andersson
12 Jun 2010 - 22:38
Lugn nu. Vi pratar om en div 1 kille som i så fall går till superettan. Dessutom går hans kontrakt ut om några månader. Är inte ens i närheten av de summorna. Om jag läst fel och han har ett längre kontrakt ökar hans värde men en mille blir det ALDRIG i närheten av. Tror du själv att en klubb i superettan har dom pengarna till ett nyförvärv?
 
 
  Gäst: Lugn nu
12 Jun 2010 - 22:56
Sen Nylander så är man nog väldigt försiktig då det gäller en spelare med den skadebild han har. Hans knä är ju inte i bästa skick, även om det är ok för tillfallet.
 
 
  Gäst: tarzan
13 Jun 2010 - 21:10
Ja, Martin? Hade fått för mig att du var en hyfsat insatt kille med lite förnuft. En mille för en kille från ettan till superettan med ett par månader kvar på kontrakt. Ehh??
 
 
  Gäst: Hannes Andersson
13 Jun 2010 - 22:17
Låt inte den här tråden också bli en kavalkad av spydigheter. OM någon vill värva Ante så får vi hoppas ÖFK får så mycket som möjligt och hoppas Martin är den som har rätt. Får ÖFK 500 000 för honom är det bättre än Bingo.
 
 
  X
13 Jun 2010 - 22:57
Om han fortsätter att spela bra och gör mål i varje match, kan det bli ett bra bonus för honom. Tugga taggtråd Ante och ha kul på plan.
 
 
  Gäst: Örjan S
14 Jun 2010 - 06:50
Min tro är att Sundsvall väntar tills kontraktet går ut och då går han gratis till GIF Sundsvall eller till någon annan förening Ängelholm är ju också intreserade av Ante B. ÖFK har korta kontrakt och då riskerar man att inte få en krona för någon spelare, därför är det viktigt med så långa avtal som möjligt. De flesta skriver sina kontrakt på mellan tre till fem år, risken med korta avtal är att man väntar tills kontraket löper ut. Återigen, de handlar om långsiktighet, man ska köpa utvecklingsbara spelare billigt och skriva långa avtal och sälja dyrt.
 
 
  Gäst: xxl
14 Jun 2010 - 08:10
Örjan, nu visar du din okunnighet igen det är helt fel att de flesta har 3-5 årsavtal det har man inte ens i allsvenskan. ÖFK har mest två års avtal med några tre årsavtal. Sluta låtsas att du vet någonting för du har alltid helt fel och kastar ur dig lögner och felaktigheter för att misskreditera öfk.
 
 
  Gäst: Sune
14 Jun 2010 - 08:47
Hoppas att Ante är kontrakterad för längre tid
Rent historiskt har ÖFK aldrig haft långa kontrakt.
Vad fick man för britten som gick till Ljungskile för vidarebefordran till Kalmar ?
Ingenting för han var inte kontrakterad för mer än några månader.
Örjan har rätt.
Makel är den bästa britt vi haft!
Men sen visar helgens match att ÖFK ska satsa långsiktigt och svenskt.
 
 
  Gäst: Örjan S
14 Jun 2010 - 08:54
Återigen ett påhopp från en som inte vågar stå för någonting och som anonymt kastar skit på mig. Det är inte ovanligt med kontrakt på fyra och fem år. Seriösa föreningar skriver så långa avtal som möjligt. Antes kontrakt går ut i höst, ÖFK rikerar att inte få en krona för Ante. Om jag vore GIF skulle jag vänta till kontraktet löper ut. GIF kan ju låna Ante tills kontraktet går ut på samma villkor som ÖFK lånat spelare från GIF. De hade varit bra med ett längre kontrakt , Kortsiktigheten firar ännu en triumf, Giffarna Sundsvall blir trorligtvis de stora vinnarna i den här affären om nu Ante väljer GIF.
 
 
  Gäst: .
14 Jun 2010 - 09:59
Vanligt med kontrakt på fyra-fem år i div 1!? Haha jo jag tackar ja!

Du gör tillräckligt bra jobb med att kasta skit på dig själv Örjan...
 
 
  Gäst: UGN
14 Jun 2010 - 10:30
Örjan S: Skillnaden mellan dig och" Sune" i anonymitet är S:et i ditt namn. Sluta påstå att du inte är anonym. Du är exakt lika gömd bakom skärmen som alla andra här.
 
 
  Gäst: Realist
14 Jun 2010 - 12:19
Skulle inte tro att man är superhet som forward om man gör sitt första mål i norrettan i nionde omgången.....
 
 
  Gäst: ?
14 Jun 2010 - 12:59
UGN varför tjurar du på med att kalla Örjan anonym? på liknande forum kan man inte vara mer publik än att skriva under med sitt eget riktiga namn och i en liten stad som Östersund där de flesta känner de flesta blir det än mer publikt.
Är tex. även Agne Svärd anonym när han skriver?
 
 
  Gäst: Popolinos
14 Jun 2010 - 13:15
Kindvall? Caj eller Ove?
 
 
  Gäst: Nisse D
14 Jun 2010 - 13:30
Jo, men det blir lite konstigt. Örjan tycker ju att man är anonym även om man skriver under sitt inlägg med ett (sitt) namn och UGN menar att det inte är någon skillnad att skriva under med Örjan S eller med Sune. Även om nu Sune skulle sätta dit en bokstav bakom sitt namn anser Örjan ändå att han är anonym. Jag antar att Örjan vill att man ska skriva under med för- och efternamn, adress, telefonnummer och personnummer om det nu inte är så att man är en kändis, typ Claes eller Z. I annat fall tycker man ju att namnet skulle räcka.
 
 
  Gäst: tarzan ( Lars. G)
14 Jun 2010 - 14:29
Grejen med Örjan är att han tror att folk vet vem han är. Jag och många med mig har inte en susning ven denna guds svar på kunskap är. Jag skulle vilja veta 2 saker Örjan och nu får vi se om du kan svara på direkta frågor.
1. Tala gärna om vilka lag på denna nivå som har 5 årskontrakt med sina spelare.
2. Vad är det som får dig att tro att en ung spelare skulle skriva ett 5-årskontrakt med ett bottenlag i norrettan? Tror du att det bara är upp till ÖFK? Ska dom som inte vill skriva på ett 5-årskontrakt inte få nåt kontrakt alls? Då skulle det nog bli väldigt väldigt svårt att få folk att spela för ÖFK
 
 
  Gäst: ?
14 Jun 2010 - 15:07
Det var inte så himla viktigt men jag förstår inte ändå, Örjan skriver ju ut sitt eget namn vilket gör att om man har intresse för att ta reda på vem han är kan man göra det. Om man skriver med ett nick så kan man ju omöjligen ta reda på vem det är, alltså skillnad i anonymitet? som sagt inte så himla viktigt men jag tycker det är fel att han får kritik när att han står för sina åsikter med sitt riktiga namn, alltså inte i sak för det har jag ingen åsikt om.
 
 
  Gäst: Aina K
14 Jun 2010 - 15:20
Sitt riktiga namn?

Förnamn plus första bokstaven i efternamnet säger väl inte så mycket.


 
 
  Gäst: Per
14 Jun 2010 - 16:57
Spelar ingen roll om man skriver hela sitt namn med personnummer etc. Det betyder inte att det är personen i fråga som skrivit. Alla här är lika anonyma.
 
 
  Gäst: ?
14 Jun 2010 - 17:21
haha dåså då är det väl så då, vill iofs hävda att jag vet vilka Claes J, Z, Örjan, Martin N (via pres. på sidan) etc. etc. är, men har inte den vildaste aning om vem Aina K eller tarzan etc. är.
 
 
  Gäst: tarzan ( Lars. G)
14 Jun 2010 - 19:45
Jag tycker väl kanske inte heller att Örjan gömmer sig bakom anonymitet även om inte jag har en aning om vem krummiluren är. Han är inte direkt nån kändis i fotbollsjämtland. Ingen kan dock säga att jag inte heter Lars.K eller att Aina.K ovan inte heter Aina.K, sen att många inte vet vilka vi är är väl en helt annan sak. Frågan gäller väl inte att endast välkända personer ska få komma till tals?
Väntar på svar på mina frågor från Örjan.S
 
 
  Gäst: Martin Nylander
14 Jun 2010 - 20:17
Visst, kanske tog jag i när jag säger 1.000.000 men DEFINITIVT INTE 500.000 kr.

Tarzan, så pass insatt är jag i spelares marknadsvärde!

Nu har inte jag några marknadsvärden att tillgå för Svenska Div 1 spelare, men jag har värden för Superettan och då kan jag säga att 500.000 får anses skäligt för en hyfsad spelare.

Talar vi nu om giffarna så har dom idag nästan 10 spelare med ett marknadsvärde av 500.000 kr eller högre.

Talar vi om Ängelholm FF så har dom 6 spelare med 500.000 kr eller högre i marknadsvärde.

Skall dessa klubbar värva Ante lär det vara för att man bedömer att han tillför klubben slagstyrka, inte att vara en bänknötare, så...jag vidhåller minst 500.000 kr!

Som kuriosa är det 36 spelare i Superettan som har ett marknadsvärde på 1.000.000 eller högre!
 
 
  Gäst: Anonym
14 Jun 2010 - 20:21
Et sådant här forum är väl till för alla utan behöva redovisa vem man är. Skulle alla behöva göra detta så skulle det finnas vissa självutnämnda experter som tar över debatten, mer än idag. Idag kan alla komma till tals utan att känna sig "mindre vetande" i förhållande till de så kallade experterna.
 
 
  Gäst: Xact Bull
14 Jun 2010 - 22:27
Jag har observerat att Örjan S alltid vill ha sista ordet om han tror att han har rätt, men aldrig om han tror att han har fel. Därför svarar han inte på många kritiska kommentarer om han nu inte kastar in sig i debatten med andra nick.
 
 
  Gäst: tarzan
14 Jun 2010 - 22:50
Visst Martin finns det spelare i superettan som har det marknadsvärdet. Men för en spelare som aldrig ens gjort en hel säsong i ettan, aldrig spelat på högre nivå samt är skadebenägen och har ett par månader kvar på sitt kontrakt har jag svårt att se att man får några stora pengar för, tror du inte?
 
 
  Gäst: Martin Nylander
15 Jun 2010 - 06:12
Möjligen Tarzan, men ÖFK är en liten klubb, man börjar få fram bra spelare som Ante. Det är viktigt för att kunna bygga långsiktigt att ha en bra ekonomi, därför är det av största vikt att få bra betalt för spelare man säljer. Därför kan det vara så att man söker en lösning att sälja honom redan nu?! Om inte annat anser jag att Ante skall hjälpa ÖFK så att klubben får bra betalt för honom, med andra ord inte bara tänka på sig själv.
 
 
  Gäst: .
15 Jun 2010 - 08:10
ÖFK ska knappast ta åt sig äran för att ha "fått fram" Ante.
 
 
  Gäst: Gnäll
15 Jun 2010 - 09:32
...vilket jag aldrig hört ÖFK göra heller. Och vad spelar det för roll? Det ska alltid dras fram saker för att få gnälla och klaga.
 
 
  Gäst: tarzan
15 Jun 2010 - 11:03
Jag har observerat att Örjan nu skrivit i en annan tråd med de två raka frågor han fick här svarar han som vanligt inte på
 
 
  Gäst: Örjan S
15 Jun 2010 - 11:23
Sune har rätt, ÖFK har aldrig haft några långa kontrakt med spelare den informationen har jag sett till att skaffa mig. Minst tre år ska ett kontrakt skrivas på det är vad föreningarna strävar efter. Örebro SK har värvat en spelare från Degerfors, har kollat hur långt kontrakt han har med ÖSK med inte mer än att det är ett flerårigt avtal han har, men ska man gissa så är det på minst tre år. Ska man bygga och utveckla ett lag måste kontrakten löpa över tre år och att kontrakten löper ut olika år de innebär att de måste finnas kontrakt som skrivs på olika lång tid, fattar ni? Bra. Långsiktighet är nykeln inte spelarlån på alltifrån matchlån, veckolån och några månader.
 
 
  Gäst: tarzan
15 Jun 2010 - 12:29
Snälla Örjan, du undviker att svara på frågorna. Nu snackar du om ett lag i allsvenskan. Vad är det som får dig att tro att en spelare vill skriva på i 3 år för ett bottenlag i ettan? Och ska man då strunta i alla spelare som inte vill skriva på för 3 år? Skulle man jobba så så skulle det bli oerhört svårt att få spelare till ÖFK. Du verkar ju veta hur andra föreningar jobbar så skulle jag vilja veta hur många spelare i norrettan som är kontrakterade i 3-5 år? Tacksam för svar.
 
 
  Gäst: vadå
17 Jun 2010 - 09:48
Alla vet att örjan är helt okunnig och han svarar aldrig på frågor, beskriv din fotbollserfarenhet som ledare och spelare örjan. Tala om vilka föreningar i div1, superettan, allsvenskan som har 3-5 åriga avtal på alla spelare. Sen har du ingen aning om hur det ser ut i öfk, spelarna vill inte och har aldrig velat ha längre avtal än två år och även det är svårt. Vi som har varit spelare och är spelare på denna nivå vill inte binda oss på längre tid. Örjan bara fabulerar och far med vilseledande information. Informationen är helt felaktig och det vet örjan, detta säger vilket hat och okunskap som denna man sprider på detta härliga anonyma forum.
 
 
  Gäst: Curva middle
17 Jun 2010 - 10:07
Umeå FC har treårsavtal
 
 
  Gäst: hallå
17 Jun 2010 - 12:44
Det har öfk också, men bara för några enstaka! Två års avtal är sen det vanligaste. frågan var om 3-5 års avtal är det som div 1 klubbar skriver generellt!!! örjan svammlar osedvanligt mycket och har ingen aning om vad han pratar om.
 
 
  Gäst: LED
17 Jun 2010 - 16:15
ÖFK till föreningen i stället för en enskild spelare,Ante har väl kontrakt och kan väl spela säsongen ut.
Är han intressant för andra klubbar så tar dom han nästa säsong i stället.
 
 
  Gäst: LED 2
17 Jun 2010 - 16:16
ÖFK se till föreningen i stället för en enskild spelare,Ante har väl kontrakt och kan väl spela säsongen ut.
Är han intressant för andra klubbar så tar dom han nästa säsong i stället.

 
 
  Gäst: Bosman
17 Jun 2010 - 17:53
Efter säsongen får ÖFK inte en nickel för honom.... Bättre då att sälja han dyrt nu & ramla ned i tvåan.
 
 
  Gäst: LED
18 Jun 2010 - 16:19
Ante är en glimmrande bollspelare i sina bästa stunder och en mycket trevlig kille.

Tyvärr blir det nu hans namn vi använder det som är viktigt oavsett vem det är är att FÖRENINGEN ÖFK lever vidare ,jag anser att Ante är lagets bästa spelare och att släppa honom när man krigar varje match med kniven på stupen är helt omdömeslöst.

Åker ÖFK ur är det slutet på denna saga vi sponsorer tröttnar defenetivt.
Att sälja våra inhemska spelare och sedan värva britter/skottar som ej tillför något (ej Makel) kan väl ej vara framtidens melodi
Eller är planen att alltid värva från england /skottland.
Ante kommer att spela i högre divisioner men har fortfarande ett jobb att göra i ÖFK.
 
 
  Gäst: Va f..
18 Jun 2010 - 16:36
Håller med! Helt vansinnigt, särskilt när priset är modest enl Daniel Kindberg!

 
 
  Gäst: Per
18 Jun 2010 - 19:06
Det är ju mer än bara en vilja här, vem vet vad Ante vill egentligen?
Dessutom tvivlar jag på att ÖFK skulle åka ut bara för att Ante lämnade. Han är oerhört duktig men laget lever absolut inte på honom. Jag tror att en försäljning nu i sommar passar bäst för alla parter.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
4
kommentarer
Tips div 3 Mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 11:01
Storförlust för Ope IF
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 09:44
Ytterhohgdal upp på kvalplats
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook