Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6267    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarReaktion?...

Reaktion?  (13 svar)   19 Jun 2010 - 06:56  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: X+
Jag tror att det blir en reaktion idag. ÖFK har spelat mycket bra i de senaste matcherna och även om Gröndal inte är ett imponerande lag måste en reaktion komma snart. En pinne vore underbart och om det blir 3 pinnar mina damer och herrar blir ÖFK ett mittenlag plus. Heja ÖFK!
 
Svar av:
  Gäst: Lindh
19 Jun 2010 - 08:43
Hoppas på 3 poäng! HEJA ÖFK!
 
 
  Gäst: Martin Nylander
19 Jun 2010 - 18:49
Grattis ÖFK

Detta var starkt, det trodde jag verkligen inte efter 0-2 i halvtid.

HÄRLIGT!!!!!

GRATTIS!!!!
 
 
  Gäst: Per
19 Jun 2010 - 18:53
Och jag som åkte i halvtid...
 
 
  Gäst: X+
19 Jun 2010 - 18:57
Grattis till en episk seger som var mycket oväntad, särskilt efter 0-2 i första. Det är sådana här bataljer som kan galvanisera ett gäng. Nu ska Sirius akta sig för nu laddar de om. Heja ÖFK!
 
 
  Gäst: Martin Nylander
19 Jun 2010 - 19:13
och...

...nu har vi bara tre (3) poäng upp till superettankval.

Med tanke på hur bra ÖFK brukar vara på hösten blir detta roligt eller hur???
 
 
  Gäst: Per
19 Jun 2010 - 19:58
De måste ha fått en rejäl utskällning i halvtid. Spelet i första var bedrövligt. Jävligt kul att ÖFK vann i alla fall. Som du säger Martin så brukar formtoppen komma i höst! Egentligen så spelar det mindre roll, så länge ÖFK slipper slåss om nedflyttningsplats så har de åtminstone tagit ett steg framåt! Det är jag nöjd med.
 
 
  Gäst: X+
19 Jun 2010 - 20:00
Oj, oj, Martin are you Sirius? Sakta i backarna nu, men om vi vinner mot Sirius finns det nog en chans och då får vi väl kollektivt nypa oss i armen för vem hade trott det bara en månad sedan? Förresten att vara i brygga och gå från 0-2 till 3-2 utan nestorn Makel är mycket, mycket starkt.
 
 
  Gäst: Lindh
19 Jun 2010 - 20:09
"Ska vi inte gå hem? är det verkligen värt det att se ditt favorit lag förlora och dessutom bli förkyld?" Så sa min flickvän när första halvlek var slut och gröndal hade 2-0.
Vilken vändning! Påminde om USA VM-matchen mot Slovenien igår. Riktigt starkt!!

Den mest dramatiska ÖFK match jag sätt sen laget slog vasalund med 3-2 säsongen 2007 då vände man från 0-1 och 1-2 till 3-2 i slutet.

Ser fram emot Sirius matchen.
HEJA ÖFK!
 
 
  Gäst: Martin Nylander
19 Jun 2010 - 20:12
Visst kan man hoppas på superettankval, men som sagt lite tidigt att hoppas på det, kanske....

Men tar vi tre (3) poäng till i nästa match så ser läget mycket bra ut.

Dock skall vi inte satsa på kval utan börja spela in juniorer i förstalaget i stället, låt dessa spelare från ÖFK 2 få chansen på hög nivå det vinner vi på i längden.


 
 
  Gäst: tarzan
20 Jun 2010 - 00:18
Jäkligt starkt att vinna idag efter en fullständigt bedrövlig första halvlek. Att gå från krislag till att snacka superettan på ett par omgångar tycker jag är lite väl. Vi kanske ska nöja oss med att hoppas på att man kan vara ett mittenlag och säkra kontrakt i god tid i år.
 
 
  Gäst: Gillar fotboll
20 Jun 2010 - 11:48
Visst är det positivt att vända från 0-2 till 3-2, närmast en till synes mirakulös vändning. Grattis till framgångsrik coachning. Visst är det kul att vinna. Visst är det kul att se många mål. Det är därför vissa gillar fotboll. Det är ju det vi vill se. Det är ju därför många av oss går till arenan även de gångerna när det inte är gratis inträde och inte är bra väder.

Men .... Analysera vilket motstånd vi hade. Ett positivt, från start hårt satsande ungt men oerfaret lag som lyckas göra två mål på grund av eländigt spel av ÖFK. De "gröna" pojkarna (många utlånade från Bromma) trodde de hade segern i sin hand i halvlek, tappade orken fullständigt och spelade ännu eländigare de sista 45 minuterna än vad ÖFK gjorde de första. Dessutom var dagens domare för en gångs skull inte helt emot ÖFK som han brukar vara.

Bra att ÖFK fortsätter att vinna. Det ska vi verkligen glädjas över. Men ... dra inga större växlar än på grund av denna match. Mot Sirius måste man nog uppträda på ett mera organiserat sätt från första minuten. Man måste höja tempot och lägga av med detta tråkiga och sega sidledesspel. Framåt! Och det hela tiden, och mycket snabbare måste det gå. De som sett några av lagen i superettan tycker nog att det är lång tid kvar innan vi kan drömma om att få se matcher på högre nivå här i Östersund. Man måste ändå vara realist. Det krävs fortsatt mycket vilja och hårt arbete några år till. Hoppas alla orkar satsa vidare på den inslagna vägen.
 
 
  Gäst: Gillar oxå fotboll
20 Jun 2010 - 12:37
Det snackas ibland så mycket om att spela med unga lag och till slut blir det en sanning att vissa lag är så unga fast dem inte är unga. I gårdagens match mot Gröndal (räknat på födelseår och på de spelare som fick speltid) var Gröndals spelare födda i genomsnitt 1985,8 och ÖFK:s spelare 1986,2. Trots att ÖFK:s "gamling" Lasse Oscarsson född 1974 var på plan så hade alltså ÖFK ett yngre lag än Gröndal. För övrigt tror jag att ÖFK har ett av seriens yngsta lag om man räknar på de spelare som får speltid.
För övrigt så vann ju Gröndal över Sirius med 1-0 i förra omgången. Så visst har ÖFK en chans även mot Sirius. jag håller dock med föregående insändare att ska ÖFK vinna mot Sirius så måste vi vara på tårna redan från start men den inställningen gäller väl alla matcher.
Bra gjort igår ÖFK och lycka till i framtiden! Det är tur att ni finns så att man får se bra och spännande fotboll här i Östersund.
 
 
  Gäst: Gamla spelare
20 Jun 2010 - 13:51
I Gröndal spelade Johan Ländin född 1973. Annat än ynglingen Lars O
 
 
 
4
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Igår - 10:48
På påskafton smäll
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | 27 Mar 2024 - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Igår - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet idag kl 09:39
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook