Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6685    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (13 svar)   12 Okt 2010 - 10:46  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Sanningvar
Torskar ni mot HTFF är ni borta och det vet ni.
 
Svar av:
  Gäst: Goofy*
16 Okt 2010 - 15:21
0-1 :) Heja
 
 
  Gäst: Goofy*
16 Okt 2010 - 15:55
Väldigt vad tyst det var här. Jag antar att det varit massor av inlägg om ÖFK förlorat ;)

Bra gjort ÖFK, nu tar ni Vasalund av bara farten :)
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
16 Okt 2010 - 15:57
Härligt och grattis ÖFK! Ett bjudodds på Lången, 2.55. Hade du också 2:a där Sten Sture ?
 
 
  Gäst: Lindh
16 Okt 2010 - 16:02
GRATTIS! NU TAR VI VASALUND! INGE MER GNÄLL!
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
16 Okt 2010 - 19:10
Jättekul med vinst, men oj,oj att inte ens med 30 p efter 25 omg kan man rulla hatt på Stadskällaren. Visst ser det bra ut nu, men den som tror att det blir en dans på rosor mot Vasalund hemma var klumpigt vaggad som ett barn. Livsfarligt att tro det och det finns alltid risk för en reaktion efter urladdningen mot HTFF. Kan man hoppas på en repris från ifjol?
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
16 Okt 2010 - 20:10
Säkraste ettan på lången nästa helg Sten Sture ! Å hur va det nu, hade du lagt en slant på en tvåa idag ?
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
16 Okt 2010 - 20:34
Enligt SvFF gjorde Makel målet. Oj, oj vad viktig han blir mot Vasalund. Blir detta hans svansång?
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
16 Okt 2010 - 21:32
Du kan va lugn Sten Sture, lägg en 5 hundring på ÖFK nästa helg. Dubbel glädje, ÖFK blir kvar och du får en extra slant att fira med
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
16 Okt 2010 - 22:34
Fråga/kommentar till Goofy. Ja vad tror du själv är anledningen till att fler skriver här när laget förlorat än hylla laget när de vunnit ? Är jämtlänningarna är knepiga och gillar inte framgångar ? Eller har inte ÖFK som klubb lyckats vinna jämtarnas hjärta ? Är det fel på oss jämtar eller kan det vara så att klubben misslyckats med att bli "vårt" hela jämtlands stolthet ? Till sist, vad tycker du man ska göra åt det, du hör väl hur engagemanget är på hemmamatcherna från publiken, tyst som i kyrkan. Det räcker med 3 stolta syrianer från Keburan för att överrösta 1500 andra.
Ska man döma efter ditt inlägg, ja då är det nog fler som gnuggar händerna vid förlust än vid en seger......varför kan man ju undra ?
Jag själv har inte svaret, jag vill se fotboll på så hög nivå som möjligt och alternativet för mej just nu är ÖFK, därför är jag nöjd när man vinner.



 
 
  Gäst: tarzan
16 Okt 2010 - 22:49
håller med dig Claes, jag vill oclså se fotboll på så hög nivå som möjligt och därför håller jag på ÖFK. Tyvärr så är det ju så att många väljer att se ÖFK som en konkurrerande klubb till "sina" klubbar såsom Frösön, IFK, Ope m.m och därför gottar sig när det inte går bra för ÖFK. Avundsjuka är en stor del i det hela tror jag. Man vill såklart att hellre att sin egen klubb ska vara däruppe och glömmer snabbt den stora anledningen till att ÖFK bildades vilket ju var Ope och IFK:s dåliga ekonomi.
 
 
  Gäst: Per Lagerbäck
17 Okt 2010 - 11:17
Tänk jag tror inte att det är beroende på att man ser ÖFK som en konkurrent som man har svårt att hålla på dom, utan att det är för att det finns ngt sorts krav i luften att man SKA hålla på ÖFK, som gör det svårt att göra det. Personligen är jag ju inte jämte från födseln och har inte upplevt de glada 60-, 70- och 80-talen då först IFK och sedan Ope spelade i näst högsta serien, så därför har jag ingen nedärvd negativ syn på ngn förening. Jag betraktas säkert som opeit av de flesta och det är den förening jag verkar i, men jag skulle ha lättare att engagera mig i ett konkurrentlags framgångar och motgångar än i ett lag som alla SKA hålla på. För då väljer jag ju själv. Jag har t ex oerhört lätt att önska Alsen all framgång. Däremot finns det ju tidvis enskilda konkurrentlag som man hoppas att det ska gå sämre för. Men det tillhör ju tjusningen med fotboll. Och skulle alla tycka lika, då kommer utvecklingen att stagnera.
Så ni som hela tiden klagar på att folk inte engagerar sig i och håller på ÖFK, inse att det är ni som bidrar till att det är svårt att hålla på dem. Faktum är nog att det vore fler individer som skulle hålla på IFK, Frösön eller Ope om de var i motsvarande läge som ÖFK idag, men samtidigt så vore det fler som önskade att det skulle gå dåligt för den föreningen. Därmed skulle nog fotbollstemperaturen ha höjts och engagemanget stiga.
Och jag har fortfarande inte, inom varken herr- eller damfotbollen, sett att resultaten blivit bättre av att de båda s k elitföreningar skapades för ganska längesedan nu. Men det kanske andra har bevis för. Däremot räddades Opes och IFKs ekonomi genom att ÖFK bildades och så var det lättare för kommunen att bygga Arenan.
 
 
  Gäst: tarzan
17 Okt 2010 - 11:27
Man behöver ju inte ha ÖFK som favoritlag utan att önska att man åker ur ettan. Som en jämförelse så är inte Timrå mitt favoritlag i hockey men ser ändå gärna att de varje år klarar sig kvar då jag har närmare att åka om jag vill se elitseriehockey. I fotbollen så klappar nog mitt hjärta för annan förening än ÖFK men jag vill kunna gå och titta på div.1 fotboll så därför hoppas jag såklart att dom klarar sig kvar.
Att man inte skulle hålla på dom för att det är det man SKA göra är väl inget annat än en riktigt dålig ursäkt.
vem är det som säger det? Och visst har vi alla fria viljor? Eller är du en sån som alltid har ett behov av att vara alternativ och inte tycka som nån annan?
 
 
  Gäst: UP2
17 Okt 2010 - 12:31
Jag förstår heller inte riktigt den här antipatin för ÖFK. Jag tycker det är trevligt att gå och se division 1 fotboll i Östersund. Därför håller jag på ÖFK och hoppas att de håller sig kvar.

Det betyder ju inte med automatik att jag blir glad när ÖDFF åker ut damettan eller att jag jublar när Frösöns herrar inte lyckas gå upp till tvåan.

Jag kan bli glad både när Opes duktiga pojkallsvenska lag gör en bra match och när Zlatan gör ett drömassist och Milan vinner.

Hos mig finns det plats för empati med olika lag på olika nivåer.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
4
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland - första spännande l
av Haldo Jonsson | 10 Apr 2024 - 18:59
Dvärsätt BK nu tvåa
2
kommentarer
Dvärsätts BK - Bergs IK 4 -0 (3-0) Bilder
av Stefan Roos | 14 Apr 2024 - 21:03
Foto: Stefan Roos
1
kommentar
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Idag - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook