Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6756    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarVägs ände...

Vägs ände  (16 svar)   1 Nov 2010 - 20:15  
Svara
  Inlagt av:
STORKEN
Kanske läge att släppa ÖFK tanken.Att lyckas samla , ena och skapa en elit i jämtland har totalt misslyckats.Viljan till förändring är säkert lika med noll när de två som bestämmer i föreningen är så nära varandra.Ibland är det bra med korta beslutsvägar men detta slår rekordet och resultatet har vi ju sett.I en elitförening skiljer man på styrelse o d sportsliga........i Östersund sköts hela ruljangsen av i princip två människor.VARFÖR...........Läste Kindbergs brev o visst ska han fortsätta jobba för ÖFK men absolut inte med sportsliga beslut lika lite som andra i styrelsen.Vidare ger han alla inhemska spelare godkänt..........hallå visst åkte man ur serien,men det gäller att va politiskt korrekt.Dags att släppa in unga hungriga krafter med ideer i ÖFKs innersta krets och att låta människor med djup kunskap sköta dom sportsliga besluten hög tid att låta ÖFK bli en angelägenhet i hela länet.
 
Svar av:
  Gäst: Storch
1 Nov 2010 - 22:29
Namn förslag STORKEN, på de som skulle kunna ingå i en ÖFK organisation ?
 
 
  STORKEN
1 Nov 2010 - 22:57
Finns många namn men naturligtvis måste dom välkomnas in i verksamheten.,.........ingen vill arbeta o känna att man inte påverkar.......inte purunga men Ulf olsson Leif Nilsson män med ideer o ambitioner o skulle kunna tillföra mycket på styrelsenivå.Sportsligt Leffe W Kenth Persson Tony G Ronny N eller flatas O CALLMING ............finns ett otal namn med erfarenhet av elitfotboll osom vet vad som krävs det skapar kunskap.Vidare en tränare ala Tommy Söderberg som hämtar in ett gäng gamnackar i halvtid o skickar ut krigare till andra halvlek.......De du
 
 
  STORKEN
1 Nov 2010 - 23:49
Kan inte va tyst...........Är fullständigt övertygad om att genomförs inte stora förändringar NU i ÖFK så GRÄVER MAN SIN EGEN GRAV.Har läst flera insändare här o dom flesta är mer måna om att vara artiga än att komma med kritik............VILL ni ha elitfotboll i Jämtland duger inte detta i ett FJÄRDEDIVISIONSLÄGE.Då krävs om än obekväm svidanda kritik , dessa herrar har alltför länge jobbat i en skyddad verkstad.Hade detta varit Stockholm vore inte en styresebil möjlig att framföra i trafik.Ser en o annan som vågar sakligt kritisera men tvingas gå på defensiven pga fjantiga ordmärkare.Jag lovar däremot o jag är långt ifrån ensam att vända ÖFK ryggen om inte förändringar genomförs så att vi får ett lag som hela länet står bakom.
 
 
  Gäst: Ellos
2 Nov 2010 - 05:32
Innan Arenans tillkomst pratades det enbart om att det inte gick att skapa ett elitlag i fotboll p g a miserabla träningsförhållanden.
Arenan har nu funnits i fyra år & ÖFK har haft de bästa träningsförutsättningarna, trots det ligger ÖFK på en lägre eltnivå än för fyra år sedan!
Lohses vision vara att ÖFK skulle vara ett superettalag senast 2010.
Laget ligger numer i tvåan & spelarna börjar lämna laget som de vore råttor på ett sjunkande skepp.
Styrelsen borde inse sin begränsning & ställa sina platser till förfogande.
ÖFK måste ta ett rejält omtag, annars är de ett div 3-lag 2012.
Bort med Kindberg som a-lagsansvarig. Han kan absolut inte scouta spelare.
Som ett mantra har vi hela tiden hört att varje brittisk spelare är
- bra skolade
- fina fötter
- fin speluppfattning
- spelat i en reservlagsliga som håller samma klass som allsvenskan
etc etc
Av alla britter som passerat revy genom åren har bara 10% hållit måttet.
Börja om från början & ta lärdom av ex vis Bosse Johansson, ordförande i Elfsborg & Svensk Elitfotboll.

 
 
  Gäst: Örjan S
2 Nov 2010 - 08:26
Visst Ellos, med en sådan anläggning som JK Arena så skulle inte ÖFK behöva spela i div2 Norrland nästa år. Men de beror ju på att klubben (ÖFK) inte skött sig. Nu går de inte att klaga på förutsättningarna. Det är mycket som saknas i ÖFK, man saknar strategi, de måste till en radikal förändring om ÖFK ska utvecklas och komma upp i superettan. Daniel Kindberg som A lagsansvarig har inte klarat sitt jobb, felbesluten har varit många. Jag tycker att Daniel Kindberg ska ställa sin plats till förfogande till ex Leffe Widegren, Peter Andersson, Kent Persson är också namn som nämns.
 
 
  Gäst: Abbe
2 Nov 2010 - 08:46
Kindberg och Lohse gör ett hästjobb i Öfk och ingen kan ta över efter dem. Det som är viktigt idag är att Kindberg tar hjälp av någon fotbollskunnig som inte har övertro på utländska förstärkningar. Det finns inog någon nom länet. Vidare att man har en bra, observera bra, tränare som kan sin sak och tar ut bästa laget inte ger företräde till dåliga förstärkningar. Sluta med att dussinvärva. Ta hit spelare som passar in i laget och som är bra. Högst två varje säsong.
 
 
  Gäst: Tror
2 Nov 2010 - 08:59
Öfk behöver satsa på lång sikt varför inte låta Kent Persson och Peter Andersson bli ett tränar par. Jag tror att dessa ledare kan hitta en bra mix mellan rutin och unga spelare med stor utvecklings möjligheter.
 
 
  Gäst: Näää
2 Nov 2010 - 22:09
Kent Persson måste vara det sämsta valet man kan göra.
Är insatt i fotbollsjämtland så borde du veta.
 
 
  Gäst: ?
2 Nov 2010 - 23:13
Har du haft Kent som tränare så du vet att han är det sämsta valet ?
 
 
  STORKEN
3 Nov 2010 - 17:27
Har all respekt för det arbete höga herrar i öfk lägger ned men ett misslyckande är ett misslyckande och ska inte kallas något annat.Vissa är bra på att ragga pengar o ska jobba med det,andra är driftiga i styrelsen t.ex hur nya fina arenan kan optimeras att dra in slantar samt även innehålla personer som kan fotboll.Samt att jobba för att föreningen blir hela länets lag.Här sitter man på alla stolar samtidigt .Är det farligt att släppa in nya röster eller finns inte intresse att ingå i styrelsen pga diktatur.DAGS ATT MÖBLERA OM eller gå en tung framtid till mötes.VÅGA debattera utanför styrelserummet o med varandra.
 
 
  Gäst: leyt
3 Nov 2010 - 18:04
ja hur ligger det egentligen till i den här frågan? Allt som oftast skriks det på ändring i styrelsen och jag kan nog hålla med om att dem som sitter i styrelsen enbart ska koncentrera sig på att sköta en klubb som ett företag medans det sportsliga ska andra ta hand om. Men varför blir det aldrig någon ändring? Är det bara personer som sitter på internetforum och inte har tillräckligt med bollar att ta upp det face to face så att säga eller ligger det mer bakom det hela? Eftersom det är en fotbollsklubb så ska det väl inte vara några problem för medlemmarna att få in nytt folk?
 
 
  STORKEN
3 Nov 2010 - 19:35
Face to face är det sätt som förningen arbetat så jag vet inte vem som saknar bollar.Att få fram namn internt i en förening som denna håller inte om länet ska enas runt en förening.Här krävs namn som har lite tyngd förutom leif w ser jag inget internt.Ser också detta som ointressant eftersom jag är övertygad att höga ÖFK herrar inte är det minsta intresserad av att släppa in åsikter från annat håll.Kontentan av detta kommer att bli att ytterligare fler o många fler med mig tappar tilltron och intresset för ÖFK.DET ÄR DAGS NU
 
 
  Gäst: Kent
3 Nov 2010 - 20:23
Persson har väl snart vandrat runt snart i alla föreningar i länet, han behöver väl det ekonomiska tillskottet. Fotbollsmässigt tillför han nog inte så mycket. Han tillhör den Jämtländska ankdammen.
 
 
  STORKEN
3 Nov 2010 - 22:35
Var är det öppna brevet från Rolf Lohse ????????????
 
 
  Gäst: Tror
4 Nov 2010 - 09:16
Vilket skitsnack det blev kring Kent, han har i varje fall dom sista tre åren vunnit serien med först öfk u19 och sen ödff. Vad jag vet så är han otroligt uppskattad för det jobb han gjort för ödff i två år.
 
 
  Gäst: tarzan
4 Nov 2010 - 11:38
Däremot inte för det jobb han gjorde i U-19 då han knappt var närvarande utan assisterande och materialare fick ta allt ansvar
 
 
 
6
kommentarer
Var är målsinnet?
av Lars Larsson | 23 Mar 2024 - 14:17
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | Igår - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
2
kommentarer
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0)
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 12:55
Skövde AIk - ÖFK 1-0 (0-0
1
kommentar
Startelvan i dag
av Haldo Jonsson | 23 Mar 2024 - 11:12
Arnold Origi, Kevin Jablinski, Ali
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook