Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6980    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarTruppen...

Truppen  (30 svar)   14 Feb 2011 - 07:31  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Nicke N
Kul att truppen nästan är klar redan nu. Några kompletteringar bara. Undrar vilka inhemska Kindberg pratar om och någon utomläns. Nån som vet ?
 
Svar av:
  Gäst: tarzan
14 Feb 2011 - 11:37
Han pratar väl inte om någon speciell. Han säger att man håller koll inomläns, utomläns och utomlands. Det tyder ju inte på att det är nån(några speciella spelare man tittar på just nu
 
 
  Gäst: hoho
14 Feb 2011 - 13:09
De har en lista med spelare, som täcker spelare i länet utom länet och spelare de kollar utomlands.
 
 
  Gäst: Kent Brockman
14 Feb 2011 - 14:12
Några lånespelare från de brittiska öarna blir det nog.
 
 
  Gäst: Örjan S
14 Feb 2011 - 16:30
Kent Brockman, de ska vi väl inte hoppas på, spåren förskräcker, de som varit här har genomgående varit för dåliga, att låna spelare på tre månader är en mycket dålig lösning. Däremot kan man värva någon bra då blir de en annan sak.
 
 
  Gäst: De du
14 Feb 2011 - 16:55
Örjan, det var ord och inga visor från en som verkar veta något, nej hoppas verkligen på lån såväl från svenska som utländska klubbar, Västerås gick upp tack vare lån från AIK. Samarbete med klubbar högre upp i seriesystemet är bara av godo. sen ska spelarna vara bra, men med tanke på de spelare som finns förutom de som redan är kontrakterade i ÖFK så vill det nog till att låna mycket. Tre eller sex månader är helt ok, vi som begriper något om ekonomi förstår att det inte går att riskera hela föreningen genom långa avtal, tänk om de dessutom är dåliga eller blir skadade.
 
 
  Gäst: Tjabo
14 Feb 2011 - 17:20
Vilka spelare lånade Västerås från AIK?
 
 
  Gäst: Örjan S
14 Feb 2011 - 17:59
Västerås ja, Nu var de ÖFK:s lån som gällde, ÖFK föll ur tack vare alla dessa lån har du glömt de? Sen vad gäller VSK:s ev lån så var de nog bättre spelare än vad ÖFK fick låna. VSK har ju värvat Daniel Andersson så dem förstår ju sig på fotboll, här satt han mest på bänken till för mån för misslyckade lån.
 
 
  Gäst: tarzan
14 Feb 2011 - 18:23
För att inte ägna mig åt några personliga påhopp så nöjer jag mig med att säga att det på detta forum finns en pajas, man skulle kulla kalla honom pajarnas pajas. Vem jag syftar på är upp till var och en att spekulera i
 
 
  Gäst: Eklund, VSK
14 Feb 2011 - 19:15
Hej,

Följer fortfarande fotbollz efter åren i ettan - alltid intressant med all fotboll - och måste bryta in i diskussionen här, om än med en detalj.

Vi gick alls inte upp på grund av några AIK-lån. I år var en AIK:are med i endast en match. Det var Pontus Engblom, som spelade när vi redan var klara för superettan, på Skytteholm mot Vasalund. Vi gick alltså upp till 100 procent av egen kraft.

Vidare håller jag med Örjan S om att kortsiktiga lån från Storbritannien ej känns som en vettig lösning. Det är aldrig bra att hatta runt med spelare in och ut. Jag tycker dessutom, som utomstående, att ni verkar ha en intressant grund att stå på. Såväl i år som i fjol. Det kändes verkligen som att det fanns bra potential i er "grundtrupp" i fjol, med flera fina talanger. Vet inte vad som fallerade, men jag tror att ni hade kunnat gå ett bättre öde till mötes med en tydligare satsning på att utveckla det som redan fanns.
 
 
  Gäst: tarzan
14 Feb 2011 - 20:12
Eklund, vad har du för koll egentligen på ÖFK? Vad vet du om spelarna som inte fick spela pga britterna? Har jag förstått fel om jag säger att det du sett av ÖFK har du sett när dom spelat match?
 
 
  Gäst: Korak
14 Feb 2011 - 21:23
Tarzan !

Vad tror du spelarna i ÖFK tyckte om detta eviga bytena av britter ? Inte tror jag de fick känslan av att man fungerade som ett team, tror mera på att det splittade fjolårets trupp. Tror också på många tappade sugar.
 
 
  Gäst: XactBull
14 Feb 2011 - 22:12
Lugn nu Örjan och andra. Kindberg har ju sagt att de inte ska följa fjolårets strategi. Jag tror inte att hedersmannen Kindberg ändrar sig på den punkten. Vad har hänt med Goofy? Det var länge sedan han hörde av sig på detta nobla forum.
 
 
  Gäst: Eklund, VSK
14 Feb 2011 - 22:54
Min mening är inte att påstå att jag har koll på ÖFK. Verkligen inte. Poängen var att understryka Örjan S kommentar - rent generellt. Att plocka in osäkra kort i ett sent skede inför säsongen, under en kort period, kan inte vara en bra lösning om man vill etablera ett lag. Nyförvärv måste ha bättre förutsättningar. Bättre då att satsa på att utveckla det man har.

Förmedlade annars enkom min KÄNSLA om grundpotentialen. Ta det för vad det är, inget annat. Vad tycker/tyckte ni om truppkärnan? En del har jag sett, mycket har jag läst/hört. Kände att det fanns mycket gott att bygga på. Talangfulla målvakter, starke Fryklund mm. där bak, Martin/Makel och riktigt bra anfallare i Bobo och Ante. Och en hel del talang, som vår "Dalle".
 
 
  Gäst: Örjan S
15 Feb 2011 - 06:26
Jag har kommit fram till vem det är som är pajas men vill inte peka ut vem, det är väl tydligt för var och en. Till den som påstog att VSK gick till superettan pga lån från AIK har han gått upp i rök? Jag väntar på att få namnen på spelarna. Jag önskar VSK lycka till i serien och hoppas också att Daniel Andersson som ni värvat från ÖFK får en bra säsong. De visar också att ni i VSK hade bättre koll på ÖFK:s spelare än vad de hade själva!
 
 
  Storken
15 Feb 2011 - 11:11
Ponera Örjsn S att Daniel inte får speltid, innebär det då att VSK inte kan fotboll?
 
 
  Gäst: tarzan
15 Feb 2011 - 11:27
Såklart är det så Storken. Tänk att du Örjan var den som skulle kommentera pajas. Det kunde man inte tro
 
 
  Gäst: Örjan S
16 Feb 2011 - 12:55
Jag tycker ni verkar lite trötta och avmätta inte minst tarzan. Daniel Andersson är en framtidsman de såg VSK, jag blir inte förvånad om Daniel är i något allsvenskt lag om några år.
 
 
  Gäst: tarzan
16 Feb 2011 - 14:41
Du har rätt i en sak Örjan. Daniel är helt klart en framtidsman, det tror jag inte någon tvivlar eller tvivlat på. Nu tror jag ju att VSK värvade honom av just den anledningen, jag tror helt klart att det blir mycket se och lära och utvecklas genom träning med bra spelare. Jag tror inte att dom värvat honom för att han ska föra upp Västerås i allsvenskan redan första säsongen
 
 
  Gäst: Örjan S
16 Feb 2011 - 18:18
Ja du tarzan, här i ÖFK med den ledning som var förra året tvivlade nog på Daniel Andersson för han fick ju sitta på bänken. Du måste ju inse trots din begränsning när det gäller att bedöma spelare att det var en stor missbedömning att Daniel inte var med i tillräcklig utsträckling tack vare en inkompetent laguttagning med Lee Makel i spetsen. Lee Makel var ingen tränare, Mawin Williams mfl var inga bra nyförvärv, allt gjordes fel. Jag vill se kompetens!
 
 
  Gäst: tarzan
16 Feb 2011 - 18:43
Så du tror inte att Daniel kommer att få sitta på bänken i VSK?
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
18 Feb 2011 - 06:39
Örjan. Svara tarzan nu, annars vinner han med W/O.
 
 
  Gäst: Örjan S
18 Feb 2011 - 07:35
Klart att han kan få göra, men då är det pga av att konkurensen är hårdare i Vsk än vad den var i ÖFK förra året. Nu är ju Västerås i superettan så självklart är det tuffare. Skillnaden är att med den konkurens som var i ÖFK säsongen 2010 så skulle Daniel spelat betydligt mer än vad han fick, nu fick han sitta på bänken. Men trots de så visade han sitt kunnande så mycket att VSK värvade honom.
 
 
  Gäst: vskare
18 Feb 2011 - 08:17
Den där Andersson är långt från bänken, det är inga här som förstår vad han gör på denna nivå, när vi själva har superbra unga spelare, en felvärvning som luktar vsk politik. Andersson har mycket lång väg att vandra, innan han spelar i superettan och då är vi i allsvenskan med våra egna produkter.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
18 Feb 2011 - 08:20
Personligen tycker jag att Örjan kom fram med ett bra svar, men tarzan har säkert en comeback så att debatten lever vidare.
 
 
  Molle
18 Feb 2011 - 11:21
Håller med signaturen VSKare.Daniel A.kommer inte att få många minuter i superettan eftersom han helt enkelt inte har dom kvaliteterna som behövs där.Jag tror att VSK är klassen bättre i år än fjolårets lag i ettan.så han kanske får nöta bänk någon enstaka gång.Fick han några spelminuter i träningsmatchen mot Vasalund i lördags?
vad gäller Ante B.så är han enl.lokalpressen ett jagat byte,märkligt att han inte har fått kontrakt med någon klubb efter alla provträningar runt om i landet.Fotbollsmässigt mår han nog bäst av att stanna i tvåan,jag tycker att många av dom som medverkar på det här forumet är för hemmablind,konkurensen är hög där ute.
 
 
  Gäst: Eklund, VSK
18 Feb 2011 - 11:47
Jag vet inte vem signaturen "vskare" är, men har hittills inte hört, läst eller stött på någon som delar dennes uppfattning. Vårt tränarpar såg en stor talang i Daniel under provspelet och önskade därför att värva honom. Och hittills tycker jag att det ser lovande ut, såväl på som utanför plan. Jag gillar "Dalle". Blir det match mot Brage i helgen är han med och kämpar om en plats. Daniel konkurrerar i allra högsta grad och potentialen syns mycket väl.

Molle,

Vasalund? Vi har inte mött dem, kommer inte att göra det - och spelade överhuvudtaget inte i helgen.
 
 
  Gäst: aramis
18 Feb 2011 - 12:36
touché!?
 
 
  Molle
18 Feb 2011 - 14:16
replik till Eklund vsk,ber om ursäkt att jag blandade ihop Solnalagen och var otydlig med matchdag,skall vara 5feb.men frågan kvarstår, fick fick Daniel någon speltid.
 
 
  Gäst: Eklund, VSK
18 Feb 2011 - 14:30
Hej Molle,

Ingen fara. Daniel var dessvärre borta på grund av skada mot AIK. Annars hade han spelat. Men nu är han frisk och gör alltså debut om matchen mot Brage i morgon blir av.
 
 
  Molle
19 Feb 2011 - 12:14
Det verkar som det blir match mot Brage nu kl.13oo,och Daniel A.ska få speltid 30 - 45 min.enl. VSKs hemsida,intessant...
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
2
kommentarer
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Igår - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
2
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | Igår - 09:44
Dags för Frösö IF at
1
kommentar
Tips div 3 Mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | Igår - 11:01
 Bortamatcher för Ope och
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook