Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #7496    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarKindberg...

Kindberg  (32 svar)   13 Jul 2011 - 13:49  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Lars
Från texten med Kindberg.

Tror Du inte att ÖFK:s juniorer funderar över om att det inte kommer att få chansen?
- Nej, ingen av dem tänker så. De kan knappast tro att det blir utslagna av väldigt unga spelare från närområdet. Jämförelsevis har Dennis Widgren och Emil Dalesten varit hos Wigan och tränat. Inga juniorspelare i Wigan såg för den skull snett på dem för det. Det funkar så mellan klubbar som har ett visst samarbete. Det är inget nytt. Vi har tidigare haft spelare från Sollefteå och spelare från utlandet här utan att det blivit någon övergång.

Här har han fel.
Flera av juniorerna i ÖFK känner precis så som frågan är ställd. Jag vet eftersom jag pratat med några själv. Möjligt att Kindberg frågat dom och dom inte törs säga sanningen till honom men ett missnöje finns.

Han säger att juniorerna i Wigam har något problem med att nya spelare är där och tränar. Dessa killar är proffs och självklart väldigt mån om att behålla sin plats. Klart att dom inte tycker om att det kommer spelare som kan ta deras jobb. Svammel från Kindberg.
 
Svar av:
  Storstorken
13 Jul 2011 - 14:34
Men vad är problemet Lars?
 
 
  Gäst: Lars
13 Jul 2011 - 19:51
Problemet är att det finns ett ganska stort missnöje hos många spelare i ÖFK hur vissa saker i klubben sköts men att Kindberg inte inser det. Det finns ett stort missnöje hos de inhemska spelarna som föddes under fjolåret kring alla utländska spelare. Jag har bra kontakt med 5-6 av spelarna och alla säger samma sak. Finns kanske de som tycker tvärt om men jag kan bara svara för de jag pratat med.
 
 
  Storstorken
13 Jul 2011 - 20:05
Och då menar du att klubben ska tänka om för att inte såra deras känslor.Ja, du tänkvärt, självklart ska föreningens målsättning vara att spela på den nivå där dina kompisar räcker till.Varför inte ta ett kliv ner i trean, bara ingen blir besviken.
 
 
  Gäst: torsten
13 Jul 2011 - 20:13
Kanske ska basketlaget strunta i att plocka över amerikaner också, då blir säkert de inhemska spelarna nöjda och glada. Frågan är om publiken blir lika nöjda.
 
 
  Gäst: Korgboll
13 Jul 2011 - 20:45
Fast i basketligan kan du inte åka ur så länge stålarna finns va ? Så där kan man ha 110 % jämtar och klara sig kvar bara det finns någon mille på klubbkontot, så det va väl ingen bra jämförelse
 
 
  Storstorken
13 Jul 2011 - 21:28
Visst kan du åka ur basketligan om laget är för dåligt.
 
 
  Gäst: Njae !
13 Jul 2011 - 21:44
Är inte så säker på det Storstorken, läs på basketsverige.se och kolla hur du tolkar det !
 
 
  Storstorken
13 Jul 2011 - 21:53
Ponera att ett lag inte tar en poäng en säsong, hur tror du basketligan löser problemet?
 
 
  Gäst: Njae !
13 Jul 2011 - 22:44
Vet ej, å egentligen spelar det ingen roll för mej, jag undrade bara hur du tolkar det som står på den basketsida jag uppgav
 
 
  Gäst: Thomas
14 Jul 2011 - 13:12
Ser ett litet bekymmer i denna eviga diskussion om utom-jämtlandsfödda nyförvärv.

Hur man än vänder och vrider på det så vill i alla fall jag att ÖFK ska klättra i seriesystemet. Om vi tror att vi skulle klara det med bara lokala spelare är vi naiva.
Sedan ska vi självklart inte ta hit fler spelare än vi behöver......men jag tror ju inte att Kinderberg mfl. tar hit spelare för att ÖFK ska bli sämre.....
Vi får börja på att acceptera att vi i fotbollsjämtland inte har så många stora fotbollstalanger inom vårt upptagningsområde. Dessutom kan det vara svårt att behålla dom under en längre tid om dom är för duktiga.

Gläds åt årets ÖFK istället...... Personligen tycker jag hösten ser mycket lovande ut.
Jag har inte missat mer än 2-3 hemmamatcher på 4 säsonger och har varit iväg på ett par bortamatcher. Årets "importer" tycker jag överlag har imponerat.

Enligt mig så kan vi värva vidare, bara vi värvar smart.

 
 
  Gäst: Ömse
14 Jul 2011 - 13:52
Det är naturligtvis ett svårt dilemma detta med värvningar utifrån på så låg nivå som ÖFK spelar, och med någon sorts elitstämpel samtidigt. Ju mer värvningar utifrån, desto mindre känsla för klubben. Troligen bland både inkommande och infödda spelare, och bland invånare i Östersund. Om spelare inte har någon särskild känsla för klubben och klubben harvar på tredje eller fjärde nivån, så kommer de självklart att söka sig vidare när tillfälle ges. Jag tror att ett lag behöver viss kontinuitet bland spelare, och jag tror att det lokalt måste dyka upp en eller två andra klubbar som satsar uppåt på samma sätt som ÖFK. Annars har vi hamnat i ett ekorrhjul som vi inte tar oss ur. Lite rejäl lokal konkurrens skulle öka klubbkänslan i de lag som strävar uppåt, och fler spelare skulle stanna. Tror jag. Och som Kindberg säger, debatt och diskussion är bara bra. Det ökar intresset.
 
 
  Storstorken
14 Jul 2011 - 15:27
Ju högre upp i seriesystemet desto större intresse för fotboll, oaktat antal importer
 
 
  Gäst: Vyacheslav Jevtushenko
14 Jul 2011 - 19:15
Tycker att Kindberg gör helt rätt som satsar på kortsiktiga utländska lösningar.
Ta IK Brage som ett varnande exempel. De har bara spelare från närområdet. Brage fick liksom ÖFK starta om från tvåan med skral ekonomi. Sedan tog det hela fem år att nå superettan. Satsade på unga lovande juniorer, eftersom ekonomin inte tillät dyra nyförvärv.
Bra att ÖFK vill avancera snabbt genom seriesystemet.
 
 
  Storstorken
14 Jul 2011 - 20:35
Ja lägg karbonpapper på Brage så händer samma sak i Östersund ,men inte under min livstid.Hoppas det finns slantar att behålla någon av testspelarna,.
 
 
  Gäst: Vyacheslav Jevtushenko
14 Jul 2011 - 20:51
Ingen kopiering av Brage tack!
Fem år från tvåan till Superettan, oh my God... det är ju en evighet!
Det finns ju pengar, så satsa dem på testspelarna! Ett plus e förstås om testspelarna är snabba och så.
Är helt enig med Storsorken!
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
14 Jul 2011 - 21:01
Mycket ironi i det inlägget va, Jevtuschenko :)
 
 
  Storstorken
14 Jul 2011 - 21:18
Nej ,där har du fel ryssen.Skicka hem samtliga engelsmän inklusive Potter ,satsa sen slantarna på unga missnöjda talanger.Kan inte alla förstå att leder men div 4 är superettan alldeles bakom hörnet.Ser man inte upp i ÖFK är man snart utan påläggskalvar, har sett en uppsjö av allsvenska talangscouter på arenan.Dom är mäkta imponerade över att det vimlar av snabba spelare i klubben
 
 
  Gäst: Vyacheslav Jevtushenko
14 Jul 2011 - 21:34
Japp.. helt korrekt STORKEN.
ÖFK kommer att bli av med alla snabba talanger,därför är det ett bra tillfälle att prova nya spelare under sommaruppehållet. Har också lagt märke till alla talangscouter på JK.
Du å Danne e kingarna som fattat det här. Eller är det månne Classe som ligger bakom det här, efter hans kvartssamtal med Danne?!
Way to go!

 
 
  Storstorken
14 Jul 2011 - 21:37
Försvinner du?
 
 
  Gäst: Vyacheslav Jevtushenko
14 Jul 2011 - 22:16
Näe, jag blir kvar. Är nog inte tillräckligt snabb.... :'-(
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
14 Jul 2011 - 22:48
En speciell men klurigt rolig samtalsteknik du använder Jevtuschenko. Låter himla öveens med alla men jag anar en räv bakom örat. Jag tror du har en helt annan inställning, än vad du skriver. Driver lite ELLER ?
 
 
  Gäst: JO
15 Jul 2011 - 08:37
Klart han gör. Åsnigt att fråga.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
15 Jul 2011 - 09:38
Gör mej inget att jag ställer åsninga frågor. Nu tänkte jag mer på att han själv skulle svara på min fråga, inte någon som utser sig till fömyndare.
 
 
  Gäst: Vadim Jevtushenko
15 Jul 2011 - 09:47
Nio testspelare ikväll mot Wigan, Graham & Danne luftar ingen från ÖFK 2.
Elva utlänningar i ÖFK ikväll! Respekt!
Länge leve mångfalden & skit i dom egna juniorerna.
Har inte Widegren någon som duger och skulle få chansen är prova på spel mot ett Premiere League-lag?
 
 
  Gäst: Många byten
15 Jul 2011 - 10:00
Om man, enligt Potter, skall använda 22-23 spelare mot Wigan kommer säkert någon av dessa komma ifrån ÖFK 2. Man skall u spela 4 matcher på kort tid varav en tävlingsmatch.

Vänta och se innan ni skriker ut er förtvivlan. Ni kanske blir positivt överraskade.
 
 
  Gäst: Vadim Jevtushenko
15 Jul 2011 - 10:10
Läs laguppställningen i ÖP (pappersvarianten).
23 spelare, varav nada från ÖFK 2.
Say no more
 
 
  Gäst: Ivan
15 Jul 2011 - 11:35
Skulle bli väldigt förvånad om någon av ledarna i ÖFK 2 kör vidare nästa säsong, måste kännas helt meningslöst att hålla på.
 
 
  Gäst: Ettan 2012 ?
15 Jul 2011 - 12:14
Tänk om inte ÖFK vinner div 2 med all den satsning på tränare och alla dessa proffs. Blir årets floppris på fotbollsgalan i höst. Man har onekligen blåslampan i baken, nya proffs in. Ska dom rädda Potter ? Ska dom ta ÖFK till tvåan, ja det återstår att se.
Tur att man har Morön hemma iaf, inte lätt att möta ett sånt hemmabyggelag som har fighinghjärtat för sitt klubbmärke. Men hemma på JKA ska de väl ändå bli 3 pinnar.
 
 
  Gäst: Vadim Jevtushenko
15 Jul 2011 - 13:02
Känns faktiskt som ÖFK håller på med att binda ris åt egen rygg.
Alla var överens om att fjolåret var ett enda stort misslyckande med experimenten med alla importer.
Man ramlar ned i tvåan och har chansen att bygga något stort för framtiden, juniorlaget är otroligt träningsvilliga och har fantastiska ledare med ett stort engagemang. Ett stort antal juniorer som är för bra för att spela i fyran.
Men vad gör man, man kopierar fjolårets misstag i kubik.... Man häpnar!
Vem vill gå och titta på en främlingslegion ikväll? Inte jag i alla fall.
Inget hjärta, ingen själ Hur ska ÖFK kunna bli ett folkets lag?
 
 
  Gäst: Ömse
15 Jul 2011 - 14:32
Någon nämnde Brages framgångar tidigare i tråden. En starkt bidragande anledning till att Brage vaknade till liv var naturligtvis kometen Dalkurd. Ett lokalt alternativ som skulle kunna ta över. Då började det hända något. Vi får nog vänta på Jämtlands uppstickare innan tåget kan gå mer uppåt än botten på tredje nivån. Vilka känner sig manade? Frösön hade allt upplagt för avancemang förra året, men intresset hos spelare och ledare att ta nästa kliv tror jag var för dåligt.
 
 
  Storstorken
15 Jul 2011 - 17:03
Nu är det ju så enkelt att det inte är något tvång att spela i ÖFK, ser man inte behovet av importer i laget då är man av någon spelar eller närstående anledning alldeles förbannat enögd.Att via detta medium försöka lobba in sig själv eller närstående är endast patetiskt ryssen.
 
 
  Gäst: ?
15 Jul 2011 - 21:43
Men allvarligt med handen på hjärtat och fingrarna på bibeln, är det nån som verkligen känner förtroende och framtidshopp i ÖFK:s sätt att arbeta ???
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
4
kommentarer
Tips div 3 Mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 11:01
Storförlust för Ope IF
3
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | 19 Apr 2024 - 09:44
Ytterhohgdal upp på kvalplats
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook