Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #7716    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (12 svar)   11 Sep 2011 - 21:03  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Lellen
Ja precis, klart att drygt 2000 fotbollsintresserade personer drar bort folk från arenan, många av de hade säkerligen varit på matchen annars. Så rätt av föregående talare att Ope-dagen "störde", troligen mest av tidigare uppräknade skäl.
 
Svar av:
  Storstorken
11 Sep 2011 - 23:06
Grattis OPE IF, jag hoppas ni satsar för herrtrean nästa säsong.
 
 
  Gäst: Kålle
13 Sep 2011 - 06:01
Goa Stork. Ope är ingen förkortning, skriv inte Ope med versaler!
 
 
  Gäst: Vimse
13 Sep 2011 - 18:37
Blir du kvar och förstärker ÖFK nästa säsong FrösöAllan`?
 
 
  Gäst: nick
13 Sep 2011 - 19:35
ehhh snacka om vimse vimse vimse...vad är sammanhanget, är kålle = alan?
 
 
  Gäst: Vimse
13 Sep 2011 - 19:40
Nu håller vi tummarna för IFK
 
 
  Gäst: jippie
14 Sep 2011 - 06:52
Nu håller vi tummarna för Ifk?????? Ifk är alltid Ifk. De åker ner i fyran så de visslar bara. Ifk har gjort en usel säsong, Ope och Ifk håller skrämmande låg standard, varför satsar de ingenting?
 
 
  Gäst: Yuippi
14 Sep 2011 - 08:35
Ope/IFK satsar på att få fram spelare till ÖFK där av svårt att själva göra resultat. Det du ska bedöma i resultat är att i ex.vis ÖFK:s A-trupp kommer 6st från Ope och i ÖFK R kommer 8st från Ope. Dessutom från Ope nyligen bortsprungna Ante/Danne. Om man sedan räknar att a-laget är uppbyggt på turister och inte så många "hemmaspelare" så är det en ganska stor del som är från blåvitt. Tar du sedan in antalet Ope-spelare i div 3 lagen, bara i FIF ett tiotal, så kanske det inte är såå dåliga resultat. Det vill säga hur många spelare som fostras till hyggliga lirare, det är det du skall titta på. Skulle kunna tänka mig att Ope fostrat 50-70 spelare? till ÖFK:s verksamhet under en inte allt för lång period. Tycker du då att det fortfarande är dåliga resultat och förundras över att Ope ligger i fyran??
 
 
  Gäst: jippie
14 Sep 2011 - 09:15
Ja faktiskt, det är för dåligt.
 
 
  Gäst: jippie
14 Sep 2011 - 09:25
Ope fostrar inga spelare medvetet till ÖFK utan det är så här att spelarna flyr från Ope till ÖFK. Ope har inga möjligheter att bedriva en bra verksamhet då man inte har några planer och de förstår spelarna.JK Arena överlägsen, Frösön är överlägset med sitt konstgräs som också lever på 2000 talet i motsats till Ope som hade tankar på en grusplan för några år sedan! Tjänare Ope, släpp 30 talet och 70 talsnostalgin och kom in i matchen, det är 2011 nu.
 
 
  Gäst: Kay Wiestål
14 Sep 2011 - 10:49
Vart en spelare är fostrad är inte helt lätt att säga ibland. När någon skriver att 8 spelare i ÖFK:s U19 är fostrade i Ope är det en sanning med modifikation. Spelare som Jonte Lundbäck eller Petter Bager har ju spelat i Ope men bara ca 2 år. Resten av deras fotbollsliv har dom spelat i andra klubbar. Har dom då blivit fostrade i Ope? IFK skickade en mängd spelare födda -92 till Ope. Flera av dom hamnade sedan i ÖFK. Är dom fostrade i IFK eller Ope eller kanske i IFK-Ope-ÖFK?
Ope har en bra breddverksamhet och naturligtvis har dom bidragit till många unga duktiga fotbollsspelare i Jämtland men jag tror att alla klubbar som spelarna tillhört har bidragit till spelarnas utveckling. Det gäller naturligtvis även tiden i ÖFK.
Jag tror mig känna till ÖFK:s U19 spelares bakgrund rätt bra. Jag har en grabb som tidigare spelat fotboll i samma ålder som dessa. Om jag kommer ihåg rätt så ser det ut så här med ÖFK:s U-19 trupp: (Tidigare klubbar inom parantes. Lundbäck och Bager har spelat för ÖFK en omgång tidigare):
Joakim Bergström (Ope?), Kalle Söderberg (Frösön), Alexander Nilsson-Ihrèn (Frösön), Anton Lindahl (IFK), Christian Mårtensson (Backe?), Emil Ederwall (Ope/ IFK), Erik Lundqvist (Ope), Felix Nordin(Ope), Filip Ederwall (IFK), Joacim Westin (Friska Viljor), Jonas Lundqvist (Ope), Jonathan Lundbäck( GIF Sundsvall/ Ope/ ÖFK, KD, Brunflo), Max Hjalmarsson (IFK), Patrik Lindé (Ope, KD, Ås), Petter Bager (Ope/ ÖFK, Alsen), Rikard Landin (IFK), Petter Åkesson (Frösön), Patrik Nord (Ope), Ismael Strömstedt(KD, Alsen), Christian Hamberg (Ope)
 
 
  Gäst: ÖFK=Ettan!!
14 Sep 2011 - 10:59
Hehe en del behöver inte bara komma in i matchen utan i verkligheten, vilken planet är du ifrån? Är du ÖFKare? Då borde du väl vara nöjd med alla leveranser medvetet eller omedvetet, hur nu det nu kan vara omedvetet att utveckla spelare. "Flyr"? tycker du inte att spelare skall sträva efter att spela på så hög nivå som möjligt? Ope har klart med mest verksamhet i Öp-hallen som ligger i strategiskt läge och går att träna i året om. Dessutom ett helt sportfält som inte sällan andra synar avundsjukt på. FIF har eventuellt gjort det bra med sitt k-gräs som kan nyttjas från mars men har pga det en usel ekonomi och tyvärr i stort sett inga u-lag (pojk). Hur kan det vara "överlägset"? Om nu Ope har så dåliga möjligheter så är det ju otroligt att de trots det varit överlägsen i att fostra spelare. Nä du måste vara Opeit och besviken på din egen förenings resultat i tabellerna eller så tänkte du inte innan du uttalade dig.



 
 
  Gäst: Odd Lindberg
16 Sep 2011 - 09:04
..men Kay vem skrev "När någon skriver att 8 spelare i ÖFK:s U19 är fostrade i Ope" det är ju att fara med osanning och på det lägga in ett långt inlägg som inte är relevant. Vissa har väldigt svårt att läsa vad som egentligen står i ett tidigare inlägg innan man utttalar sig. Är det då man kallar att ngn har en bokstavskombination eller dyslexi?
 
 
 
4
kommentarer
GIF Sundsvall är en förening i förvandling.
av Haldo Jonsson | Igår - 10:48
På påskafton smäll
4
kommentarer
ÖFK höll vad man lovade - en sistaminutenvärvning
av Haldo Jonsson | 27 Mar 2024 - 10:44
Onahi Abraham Ogbu har fått k
2
kommentarer
Bråda dagar för ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Mar 2024 - 10:34
1
kommentar
Div 2 Norrland startar i dag
av Haldo Jonsson | Igår - 14:01
 IFK Östersund är f&
 
 Skrivet den Tor 29 Feb 16:26
 
 Skrivet idag kl 09:39
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook