Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #8403    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarTopp matcher...

Topp matcher  (19 svar)   28 Maj 2012 - 21:45  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Fakta
Ser ut att finnas 8 lag i serien som är nog bra för att bli seriesegrare. Inbördes möten mellan dessa kommer bli avgörande då bottenlagen är dåliga och tar inte många poäng. Sirius har redan mött 5 bra lag redan och Vasalund 4 st vilket gör att man kan förmoda att dessa två är topplag efter halva serien. Tuffast kommer VSK och Forward få som bara mött två "bra" lag än.

Vasalund 4 st
Sirius 5 st
Väsby 3 st
Frej 3 st
VSK 2 st
ÖFK 3 st
Forward 2 st
Dalkurd 4 st
 
Svar av:
  Gäst: Sten Sture den äldre
29 Maj 2012 - 21:36
Med seriens starkaste bänk har nog ÖFK en toppenfin chans att minst komma tvåa. De måste dock akta sig för en reaktion mot Enköping.
 
 
  Gäst: Hannes Andersson
29 Maj 2012 - 23:57
Hur är din bedömning av Väsbys och Sirius bänkspelare? På vilket sätt är öfk bänken starkare? Jag kan inte de andra lagen lika bra som dig så ge mig gärna lite fakta.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
30 Maj 2012 - 07:03
Du verkar veta mycket om Väsby och Sirius, men ifrågasätter inte bänken hos andra lag. Berätta litet mer om bänken i Sirius och Väsby och varför du tror de lagen har en bättre bänk än ÖFK. Vi lyssnar *s*
 
 
  Gäst: TT
30 Maj 2012 - 07:55
Men fan va du yrar Sten Sture. Hannes ställer en fråga till dej, sen svarar du med att han ska berätta om Sirius och Väsby bänk ?????? Å för det andra var har Hannes skrivit att Sirius/Väsby skulle ha en bättre bänk än ÖFK ??????
Svara du nu istället på Hannes fråga, istället för att yra bort allt !!!
 
 
  Gäst: Hannes Andersson
30 Maj 2012 - 11:36
Bara att hålla med. Du har många konstiga inlägg Sten Sture men det här var ett av de konstigare. Jag ska försöka vara tydligare så du förstår.

Jag undrar bara vilken kunskap du har om de andra lagen i serien? Eftersom du säger att ÖFK har bästa bänken/truppen så vore det kul att få lite mer fakta om de andra lagen. Jag har ingen större koll och kan därför inte uttala mig. Jag känner till 4-5 av de bättre spelarna i varje lag men vilka spelare 12-20 är har jag ingen aning om. Du som vet, sprid din kunskap är du snäll.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
30 Maj 2012 - 17:08
Så med andra ord vet du inget speciellt om Sirius och Väsby, men har koll på de 4-5 bästa spelarna i varje lag. Jag tolkade ditt inlägg som om du yrkade att Sirius och Väsby hade starkare bänkar än ÖFK. Jag tror att ÖFK.har den starkaste bänken pga de spelare som sitter där, typ Wake. Potter har importerat så många klasspelare i år och har dessutom lyckats att skapa en harmoni i laget vilket är beundrandsvärt. Mot Superettan!!
 
 
  Gäst: TT
30 Maj 2012 - 18:51
Men förstår du fortfarande inte vad Hannes menar ????? Han säger ju att han INTE känner till bänkspelarna i de andra lagen, SÅ DÄRFÖR frågar han DEJ eftersom du KAN säga att ÖFK HAR BÄSTA bänken. För att kunna säga det MÅSTE man ju alltså känna till MOTSTÅNDARNAS bänk.Svara istället för att jiddra en massa smörja, eller sluta skriva en massa blaha blaha, som du sen inte kan försvara.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
30 Maj 2012 - 20:18
Ha, ha. Den tog skruv. Okey, jag skulle kanske ha sagt "undrar om inte ÖFK har den starkaste bänken i serien och Hannes skulle kanske ha sagt "Hur är din bedömning av tex Väsbys och Sirius bänkspelare". Ingen har ju hittills kommit med några motargument att ÖFK inte har den starkaste bänken. En klasspelare som Wake sitter på bänken och andra klassspelare som Moon och Hervias har varit skadade och man märker litet skillnad pga ÖFKs starka bänk. Slutligen tycker jag det är bra med litet debatt om annat än att ÖFK inte har tillräckligt många inhemska spelare.
 
 
  Gäst: TT
30 Maj 2012 - 20:57
Är ju svårt att komma med några motargument på något som det inte finns något belägg för,Sten Sture. Ännu mindre trovärdig blir du ju när du inte kan förklara vad du bygger din tes på.....att ÖFK har seriens bästa bänk, bara en massa svammel.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
30 Maj 2012 - 22:27
Du TT var då en gnällig gubbe. Du verkar inte gilla när ÖFK seglar i medvind. Det enda du kan hoppas på är att ÖFK torskar i nästa matchen och om inte i nästa den förljande, osv. Du och andra olyckskorpar kommer nog att få tji i den slutliga analysen.
 
 
  Gäst: TT
30 Maj 2012 - 22:47
Du e fan i mej en märklig prick du Sten. Jag älskar att ÖFK seglar i medvind och vill verkligen se superettan nästa år. MEN nu var det ju inte det som det gällde. Det handlade ju om dej och vilken koll du har på bänkspelarna i div 1. Nu försöker du vrida debatten till något sorts anti ÖFK och mej. Vad hittar du för likheter mellan vad jag tycker om ÖFK och att Hannes vill ha svar på en fråga, rena snurret ????????????????????????
 
 
  Gäst: Neal
30 Maj 2012 - 23:02
It shouldn't come as a surprise to anyone that ofk has a strong bench. This is of utmost importance when this season goes down the wire with injuries and suspensions. Also keep in mind that a strong bench is relative. In other words, a team like Lulea could have a strong bench if they have 5-6 substitutes of more of less equal calibre to the starters, but this of course doesn't help if the starters are weak compared to the starters in the top teams. This year ofk is blessed with excellent starters and what seems to be a quality bench. Does any previous ofk edition even come close to this team?
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
31 Maj 2012 - 00:03
TT, Hannes är väl ett av dina alter egos?
 
 
  Gäst: !
31 Maj 2012 - 07:30
That was not the guestion Neal, the question was how Sten Sture know the bench in other teams.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
31 Maj 2012 - 15:48
Sten Sture får prata för sig själv. Håller med Neal, men jag varnar mot en reaktion mot Enköping som kommer att bli som ett skadat djur i ett hörn. Fråga mig inte hur jag vet det. Har inte lust att deltaga i sandlådekrig *s*
 
 
  Gäst: RIÖ
31 Maj 2012 - 16:23
Då ska du heller inte starta sandlådekrigen, Sten Sture, vilket du ofta gör här. Det får bli din steg 1 utbildning.
 
 
  Gäst: Undrande
1 Jun 2012 - 06:45
Var det öfk s bänk som vann en knapp seger mot Brunflo i dm? Jag såg inte matchen men blir inte imponerad av resultatet mot en nykomling i div 3. Utan att veta så skulle jag tro att det finns andra lag i serien som kan visa upp en bänk/b-lag som är bättre. Det är långt mellan Brunflo och superettan.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
1 Jun 2012 - 07:05
Jag tippar att de tog det med en klackspark, men Brunflo var säkert taggade och kan få betala för det i sin nästa Div 3 match.
 
 
  AS
5 Jun 2012 - 22:45
Jag har hyfsad koll på de andra lagen. Och måste nog ändå säga att ÖFK har ett av de bättre avbytarbänkarna. Även fast mycket av det kanske beror på att man är partisk i frågan. Det som är bra med ÖFK är att dom relativt ofta skiftar spelare mellan startelva och bänk så ingen blir ringrostig utan alla har tillräckligt med matcherfarenhet. Potter har ju rört om ganska duktigt i grytan i laguppställningarna samt positioner på spelare men det är ingenting som verkar göra någon negativ skillnad i spelet. Jag tycker att alla spelare på bänken egentligen skulle platsa i startelvan, Och det är det inte ofta man ser. Och även fast ÖFK har haft en del skadebekymmer så har det inte blivit några bekymmer för klubben.

Det jag funderar över nu är när Brian Wake kommer vakna till liv? Han har ju varit lite till en besvikelse i år. Formsvacka eller hade han bara otroligt bra form förra säsongen? Jag misstänker nästan att det ligger någonting bakom hans dåliga spel. Oense om kontrakt eller liknande? Tycker ändå han har spelat bättre än Barnes-Homer. Matchen mot Syrianska hemma senast så tror jag han sprang offside 15 gånger åtminstone? Låg 2 meter framför backlinjen hela tiden, Som forward så sitter det i ryggmärgen att hänga på en försvarare tills djupledsbollen är slagen.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Matchens överraskning
av Lars Larsson Stockholm | 20 Apr 2024 - 17:18
Här var det nära m&arin
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook