Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #8474    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarBo Johansson...

Bo Johansson  (13 svar)   12 Jun 2012 - 07:19  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Hannes Andersson
Bo Johansson säger vad många tänker men få vågar säga.
 
Svar av:
  Gäst: Kindberg-fan
12 Jun 2012 - 07:34
Vadå? Att man inte ska ta för mycket betalt för Accam? Nä, vi vill inte ha 3 miljoner, för allsmäktige i Elfsborg tycker det räcker med hälften??? Haha.
Heja Kindberg!
 
 
  Gäst: Goofy*
12 Jun 2012 - 09:06
Så väldigt få som vågar säga det är det väl inte? Tycker att forumet övervägande bestått av sådana kommentarer de senaste åren.
 
 
  Gäst: UGN
12 Jun 2012 - 09:43
Patetisk. Fint exempel på den svenska "jantelagen", ÖFK ska inte komma in här och tro att de är något, att de ska kunna få så bra betalt för en spelare när det inte har hänt innan.

Det är en fri marknad och ÖFK har satt sin värdering, vill ingen klubb betala det så är det ju ingen skada skedd, förstår inte varför han reagerar som han gör.

Kindberg har 100% rätt i sitt svar.
 
 
  Gäst: Shankly
12 Jun 2012 - 09:53
Vilket trams av Johansson
Det är alltid två värden, värdet för föreningen och marknadsvärdet.
1. Om ÖFK värderar Accam till 2,5-3,5 miljoner så är det ett värde han har för ÖFK (kostnad att ersätta, poäng i serien, sponsorer, publik etc etc) hur Johansson kan värdera detta bättre än Kindberg är obegripligt.
2. Marknadsvärdet, kort sagt så får väl ÖFK se vilka bud som kommer in och om de kommer i närheten av ÖFK's värdesättning.

Ytterligare en faktor är naturligtvis Accam själv, för även om ÖFK har förhandlingsrätten på honom i två år är det inte gnisselfritt att behålla en spelare som vill lämna för en högre serie. Nu har ju Accam sagt att han inte har något emot att vara kvar i ÖFK så den faktorn faller.

Trams Johansson, Trams!
 
 
  Nollpe
12 Jun 2012 - 10:20
Angående värderingen så har nog Bo Johansson mer erfarenhet än Kindberg. När gjorde han en liknande affär senast? I sitt första uttalande sa Kindberg att killen var värd flera flera miljoner och att värdet stiger hela tiden, senast var hans värdering nere på drygt 2 miljoner så han lyssnar nog och lär sig. Johanssons uttalande om att en 22 åring från div 1 aldrig kostat så mycket tidigare var ren fakta men ger en bild av hur det ser ut i fotbolls Sverige. Tydligen har aldrig någon från div 1 kostat en miljon. Skönt att han också tog Kindberg i örat och sa åt han att lugna ner sig. För ÖFK är det här världens grej men jag tror att många ute i landet sitter och små ler åt Kindberg och hans försök att trissa upp priset. En stor fisk i en liten pöl.

ÖFK gör sig löjliga med alla sina "affärer". Allt snack kring akademin. Inse att ni har sämre verksamhet än div 4 lagen IFK och Ope, A-laget ska spela i Europa om två år och nu detta.

ÖFK som klubb skulle tjäna på om Kindberg dämpade sig. Troligen känner han att ÖFK:S varumärke inte är så starkt så det är därför han måste ut i pressen och synas med det ena fåniga uttalandet efter det andra. Vissa lurar det säkert men den stora massan har sett igenom honom för länge sedan.
 
 
  Gäst: UGN
12 Jun 2012 - 10:51
/Nollpe

Herregud... Så mycket skitsnack så jag får huvudvärk, skämtar inte heller. Avskyn mot ÖFK verkligen lyser igenom.
 
 
  Gäst: D Warg
12 Jun 2012 - 12:30
Vad var det räven sa om bären Bosse?
 
 
  Gäst: ...Papi...
12 Jun 2012 - 16:54
Bosse slog iaf huvudet på spiken kring hur viktigt det är med samarbete inom ett län..... åsso var vi där igen....förlåt.....åter till hängmattan........
 
 
  Gäst: ?
12 Jun 2012 - 17:41
Varför är det viktigt med samarbete? Bo johansson verkar vara helt fel ute, hur kan man som ordf i elfsborg själv ringa upp tidningen och svamla en massa! Snacka om att vara självgod. Vilket jävla påhopp. Elfsborg till superettan!
 
 
  Gäst: fakta1996
12 Jun 2012 - 18:05
Under fliken samarbetspartners på ÖFK:s hemsida (klubben/samarbetspartners) kan läsa om vilka ÖFK har ett aktivt samarbete med.
IFK Östersund
ÖFK stöttar och är med IFK Östersund vid nyrekrytering av 6-7:åringar. Tillsammans med IFK besöker ÖFK alla skolor inom IFK Östersunds upptagningsområde. ÖFK bidrar med spelare från ÖFK:s a-lag. Samtliga skolelever i förskoleklasserna och årskurs 1 får en fotboll av ÖFK. Informationsbroschyren är framtagen och bekostad av ÖFK.
ÖFK stöttar IFK:s a-lag med ledare och spelare. Den gemensamma målsättningen är att IFK Östersund ska avancera till div-3 och så småningom till div-2.
ÖFK och IFK Östersunds styrelser träffas en gång i kvartalet för att utvärdera samarbetet och planlägga kommande aktiviteter.

Frösö IF
ÖFK-Ungdom och Frösö IF har en gemensam träningsgrupp i P-17. Träningsgruppen spelar i kombinerade lag i div-6 och en lokal ungdomsserie. ÖFK och Frösö IF har ett gemensamt ansvar för ledare, matcher, träningstider och kostnader.

Norra Lit IF
ÖFK och Norra Lit IF samarbetar vid ÖFK:s a-lags hemmamatcher. Norra Lit IF ställer upp med funktionärer vid varje hemmamatch.

Myssjö/Ovikens IF
ÖFK och Myssjö/Oviken IF samarbetar vid ÖFK:s a-lags hemmamatcher. Myssjö/Oviken IF ställer upp med funktionärer vid varje hemmamatch.

Fältjägarna IF
Fältjägarna IF fanns med som en samarbetspartner i det ursprungliga konceptet när ÖFK bildades. Det avtalet innebär bl.a. att spelare får gå gratis mellan klubbarna. (Jag tror att Stadsdel Norr/Kindberg sponsrar Fältis med planhyran oxå på Jägarvallen)

Krokom-Dvärsett IF
Krokom-Dvärsett IF fanns med som en samarbetspartner i det ursprungliga konceptet när ÖFK bildades. Det avtalet innebär bl.a. att spelare får gå gratis mellan klubbarna.

GIF Sundsvall/ Norrländsk Elit Fotboll (NEF)
ÖFK samarbetar med GIF Sundsvall i föreningen Norrländsk Elit Fotboll (NEF). I NEF finns förutom ÖFK och GIF Sundsvall även IFK Luleå, Umeå FC, Anundsjö och Hudiksvall.

John Bauer gymnasiet
ÖFK bedriver undervisning i John Bauergymnasiet för de elever som valt fotbollsinriktning. Undervisningen bedrivs via Östersunds Fotbolls Akademi.

Prolympia F-9
ÖFK bedriver fotbollsundervisning för elever i årskurs 6-9 som valt fotboll som elevens val.

Sedan är jag säker på att man samarbetar bra med Alsen (Tommy Martinsson är ju verksam i båda klubbarna) och Brunflo (har två spelare från fjolårets U-19).

Så vad är problemet?
 
 
  Gäst: Manic M
20 Jun 2012 - 00:25
Problemet kan vara attityden mot andra föreningar i exempelvis frågan kring timingen av fotbollskolan. Bland annat. samarbete?
 
 
  Nollpe
21 Jun 2012 - 07:12
Ordbajseri av öfk. En sak att skriva ner saker på ett papper, en helt annan sak att efterleva dom. Öfk har i alla år varit översittare mot de andra klubbarna i länet. Hur de agerar ligger till grund för vad många tycker om klubben.
 
 
  Gäst: GG
21 Jun 2012 - 08:56
Det där är sannolikt mest avundsjuka tror jag. Långt innan ÖFK fanns så var det Ope och IFK som var översittarna. När jag gick på högstadiet så flyttade det in en kille från Stockholm som började i min klass. Han var riktigt duktig i fotboll och det som han fick höra av ledare inom fotbollen på orten var att "du ska akta dig för Ope och IFK". Inget av lagen stod högt i kurs...
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort res
av Lasse Granbacka | 20 Apr 2024 - 19:11
ÖFK - Örgryte  1-1 (
2
kommentarer
Ytterhogdal IK-Gottne IF (3-1) 4-1
av Agne Karlsson | 20 Apr 2024 - 22:39
Artikelförfattaren Agne Karlss
2
kommentarer
Anundsjö IF - Ope IF 6-0 Bilder
av Stefan Roos | 20 Apr 2024 - 22:26
Foton: Stefan Roos
2
kommentarer
Till slut rättvis poäng
av Per Lagerbäck | 20 Apr 2024 - 17:07
Det var länge trögt och s
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | Igår - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook