Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #8578    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarFegis eller modig?...

Fegis eller modig?  (13 svar)   5 Jul 2012 - 10:39  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Bullen
Jag hoppas verkligen att Potter är modig och startar med de lokala unga spelarna i startelven mot Västerås. Det kommer att ta några matcher för dem att spela in sig och de ska inte bedömas av bara en match. Västerås borde också bli mycket lättare än Forward.
 
Svar av:
  Gäst: Peman
5 Jul 2012 - 10:56
Är helt säker på att Graham P är en person som tar tillvara tidiga erfarenheter. Därför tror jag att han INTE kommer att upprepa tabben han gjorde mot Forward. Det är bra att de unga spelarna kommer in allt eftersom, men inte alla på en och samma gång i nuläget. Han är en förståndig karl och vill så klart, som vi, vinna matcher och inte knäcka ungdomar. Vi får säkert se alla dem och några till från länet längre fram i tiden att bilda stommen i ÖFK. Ha tålamod bara.

Bullen du vill antingen bara retas för att få igång en diskussion eller så är du en korkat fanatiker. vilket väljer du?
 
 
  Gäst: Mina åsikter
5 Jul 2012 - 15:41
Men Peman, man får inte göra för många tabbar bara, då blir det ingen superettan. Uppställningen ändrades efter 3 omgångar, där kanske några pinnar flög. Sedan det exempel du räknade upp mot Forward. I träningsmatcherna ändrade han uppställningar, så det liknade rena tombolan. I och med det hade han ingen klar premiärelva. Jag är långt ifrån lika övertygad att han är guds gåva till Jämtlandsfotbollen, för att konstatera det behöver man inte vara nån "Bulle". Jag vill se en tydligare tränare till ÖFK, alldeles för mycket fladder i min smak.
 
 
  Gäst: Bullen
5 Jul 2012 - 21:23
Peman, nu tar du väl till när du säger att alla unga talanger matchades mot Västerås. Om man tänker kortsiktigt som du, Sten och några andra enögda fanatiker blir det bara en bubbla som spricker. Varför inte ta friska tag och satsa på framtiden nu? ÖFK har tillräckligt med poäng att klara sig kvar i ettan även om de haltar på ett ben mot mållinjen så Potter borde satsa 110 % på våra hembakta unga talanger och ni ska se att de tar oss till Superettan i 2013. Tänk vilken känsla!!!!
 
 
  Gäst: Peman
5 Jul 2012 - 23:58
Visst Bullen, fortsätt drömma. Verkligheten ställer tyvärr helt andra krav. Själv tror jag att skillnaden mellan div.1 och SE är betydligt större än mellan div.2 och div.1 där ÖFK befinner sig nu. Vi ser redan nu hur spelare som glänste i fjol knappt hänger med i år.

Ingen kan satsa mer än 100%, och det behövs verkligen i varje match på alla positioner, varje gång och inte då och då. Vi är inte där ännu, hur mycket jag än håller på ÖFK och hur mycket jag än vill se SE-fotboll på arenan redan nästa år eller året därpå. Det behövs ytterligare förstärkningar utifrån samt lite mera muskler, snabbhet, erfarenhet och uthållighet hos alla.

Vi vet att solen har fläckar, så även Graham P. Han, som vi alla, har hela tiden något nytt att lära sig. Jämfört med många tidigare säsonger i ettan har dock laget under hans ledning gjort det mycket bra. I övrigt ska vi inte underskatta Västerås! Tar ÖFK fyra poäng mot dem på två matcher får vi vara mer än nöjda. Realistiskt? Hoppas den röststarka klacken är på plats igen på lördag.
 
 
  Gäst: Mina åsikter
6 Jul 2012 - 07:20
Ja där kan jag hålla med dej Peman, utan alla värvningar tror inte heller jag att ÖFK varit där de är tabellmässigt idag. Alla andra tränare är ju dessutom ljusår ifrån, vad som severats i spelarväg under alla år ÖFK existerat, tyvärr, hur mycket jag än vill, så tror jag inte Potter räcker till taktiskt att leda ett lag till superettan. Jag vill inte framstå som att gnälla, utan det är min sanning i vitögat.
 
 
  Gäst: Peman
6 Jul 2012 - 14:02
För egen del vill jag nog vänta med att bedöma Graham P tills hela säsongen gått, eller åtminstone är halvvägs. Jag menar de spelare han tar ut har också ett ansvar. Får man förtroendet i den konkurrens som är och man är på plan då gäller det att hela tiden jobba, visa sig, vilja ha boll, möta, vara först på bollen och göra allt för att ta igen den ifall man förlorar den. Elementärt helt enkelt.

Visst spelar taktiken roll, där coacherna spelar huvudrollen som tar ut spelarna som de hoppas passar in bäst. Och visst kan man skylla några av de tappade poängen på fel lagledningen gjort. Avsikten var dock säkert inte att bara chansa. Det är alltid enklare för oss tyckare, som inte har något att förlora, att döma i efterhand. Hur som helst är det kul att gå till arenan nu oavsett om det kostar eller är gratis. Hoppas de är på tårna i morgon och riktigt laddade.
 
 
  Gäst: Ungdomar
10 Jul 2012 - 02:46
ÖFK får nog inga extrapengar i år heller:
http://ettanfotboll.se/static_ungdomsbonus2012.html
 
 
  Gäst: UGN
10 Jul 2012 - 08:52
/Ungdomar

15 000 kr för att vinna den tävlingen, 2,8 milj. (enligt folket här på fotbollz) för att komma upp till superettan. Ganska lätt val enligt mig.
 
 
  Gäst: curva middle
13 Jul 2012 - 13:24
Västerås kommer att bli överraskade av ÖFK:s bortastyrka.
 
 
  Gäst: Tony
13 Jul 2012 - 21:37
Wallerstedt har ju tydligen problem av social karaktär i Umeå FC, vad tror ni om honom som ersättare till Accam?
 
 
  Gäst: Martin Nylander
13 Jul 2012 - 21:46
Wallerstedt är en bra spelare som skulle betyda mycket för ÖFK!

Han sitter dessutom på ett utgående kontrakt nu i juli månad, med andra ord fri att gå vart han vill!
 
 
  Gäst: ÖFK11111
14 Jul 2012 - 17:03
Wallerstedt kan ju knappast bli en ersättare till Accam. Accam har speed, kreativitet, är djupledsvillig och extremt målfarlig. Har wallerstedt något av det?

Han är dessutom 34 år och har inte gjort ett mål i superettan denna säsong, tror knappast att han kommmer kunna tillföra så mycket i jakten på första och andra platserna.


 
 
  Gäst: Tony
15 Jul 2012 - 02:09
Kreativ och målfarlig är han väl, kanske funkar bättre socialt i ÖFK oxå.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
2
kommentarer
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Igår - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
Träningstider denna vecka
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 09:42
1
kommentar
Dominanten i försvaret - Ali Suljic - blev Trissvi
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 11:25
Ali Suljic Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook