Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
  O'Learys-tipset 2021
- Lämna ditt tips
   
  Kommande matcher
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Medlemserbjudande
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
Tabell Tabell Skytteliga Skytteliga
Allsvenskan Tabell Skytteliga.
- Östersunds FK  
Div 1 Norrland - Damer Tabell Skytteliga
- IFK Östersund
Div 2 Norrland - Herrar Tabell Skytteliga
- Frösö IF Gästbok
- IFK Östersund
- Ytterhogdals IK Gästbok
Div 2 M:a Norrland - Dam Tabell Skytteliga
- IFK Östersund 2
- Ope IF
- Svegs IK
Div 3 M:a Norrland - Herr Tabell Skytteliga
- IFK Östersund Ungdom
- Järpens IF
Div 3 Damer Tabell Skytteliga
- Brunflo FK
- Frösö IF
- Hede/Vemdalen
- Häggenås SK
- IFK Strömsund
- Järpens IF
- Krokom/Dvärsätt IF
- Offerdals IF
- Ope IF 2
- Ragunda BK
Div 4 Herrar Tabell Skytteliga
- Alsens IF Gästbok
- Brunflo FK
- Bräcke SK
- Dvärsätts BK
- IFK Strömsund
- Offerdals IF Gästbok
- Ope IF Gästbok
- Svegs IK
- Tandsbyns FK Gästbok
- ÖFK Cosmos
- Stuguns BK Gästbok
 
Övriga serier
Övrigt
Förbund, domare m fl
J/H Fotbollsdomarklubb
Ettan fotboll
fotbolly.se
 
Saknar Du din förening? Tryck här...
 
besök Space2u
 

VISST SKA VI VARA NÖJDA MED EN POÄNG
av Agne Svärd
Publicerad 31 Mar 2019 - 22:39 

0–0 mot regerande mästarna AIK borta på Friends arena. Den poängen i allsvenska premiären ska ÖFK och alla supportrar var väldigt nöjd med.
Jag menar; svårare än så här blir det inte.
På många sätt!

Det fanns en hel kappsäck med frågetecken kring det ÖFK som kom till premiären. Inte bara att spelartruppen innehåller tio nya namn, dessutom har förspelet, som jag ser det, inte varit mycket att skriva hem om. Bra resultat och hyfsade prestationer i januari har ingen som helst betydelse när vi skriver den 31 mars och precis passerat en hel månad som inte gav oss något som helst hopp att greppa. Däremot en del att fundera över.

Men, när det blev allvar fick vi i alla fall leverans av ett rejält försvarsspel, inte bara att backlinjen stod pall för en bitvis tung hemmapress. Det jobbades hårt, följsamt och kompakt från Alhaji Gero längst fram ner till målvakten Aly Keita. Kollektivet fungerade och det var nog prio ett den här eftermiddagen. Det var inte många gånger som ÖFK lämnade några blottor, i alla fall inte några som var tillräckligt stora för att hemmalaget skulle kunna slå hål på nollan. Även om det var nära vid några tillfällen...

Vi fick också se ett rejält genombrott; nye Thomas Isherwoods backspel var precis så bra som jag hoppades. Jag förvarnade om hans kapacitet i en krönika i går. Nu vet alla forwards vad som väntar ute till vänster i ÖFK-försvaret. En stridsvagn som inte viker en tum i närduellerna. Och killen är bara 21 år...

Här är några andra noteringar:

# Ian Burchnall valde att starta med den här elvan: Aly Keita – Isak Ssewankambo, Noah Sonko Sundberg, Tom Pettersson, Thomas Isherwood – Hosam Aiesh, Rewan Amin, Tesfaldet Tekie, Ravel Morrison, Charlie Colkett – Alhaji Gero. Jag träffade rätt på nio i lördagens krönika. Burchnall valde Colkett istället för Curtis Edwards och Gero fick ta topprollen då Dino Islamovic inte är hundra(?) i sin gamla knäskada. Dino kom in sista 20 utan att göra något större intryck (ersatte Morrison). Ronald Mukiibi fick också 20 minuter, hans första den här säsongen efter en segdragen fotskada, då han bytte av Thomas Isherwood och Ludvig Fritzson fick några minuter i slutet istället för Charlie Colkett.

# Försvarsmässigt var det alltså i stort sett ramstarkt med lagkaptenen Tom Pettersson som den stora klippan. Det här var Tom P när han är som allra bäst! Alltid i vägen, inte minst när han räddade Adus kanon i öppningen av andra ronden.

# Men visst var det straff när Tom tog bollen med handen i den tionde minuten. Domaren Patrik Eriksson från Gävle (uttagen som fjärdedomare till matchen men fick ersätta Glenn Nyberg i sista stund) måste ha hamnat på ”fel” sida. Jag förstår AIK:s ilska när signalen inte kom, absolut. Klarare än så här blir det inte även om bedömningen av handsregeln kan diskuteras in absurdum.

# Noah Sonko Sundberg hade också en bra dag även om samarbetet med Isak Ssewankambo på högersidan inte var klockrent alla gånger. Men så var det väl också första försöket tillsammans. Sonko var också den som var närmast målkänning när han i den 13:e minuten nickade i stolpens insida.

# Anfallsmässigt finns det inte så mycket att rapportera om den här gången. Egentligen hotades AIK bara vid två frisparkar; den Sonko nickade i stolpen samt Charlie Colketts vänterpärla mot Oscar Linnérs högra kryss. Men å andra sidan är det inte alls något konstigt; det är svårt att spränga AIK:s försvarslinje på Friends, det är sedan gammalt och inte minst med Rikard Norling vid rodret.

# Största överraskningen var hemmalagets höga och aggressiva press som störde ÖFK i uppspelsfasen. Jag tror inte att Ian Burchnall hade tagit med den i sin matchplan.

# Alhaji Gero gjorde ett stort och uppoffrande jobb i första pressen i första halvlek, trampade luft efter paus.

# Ravel Morrison hade experternas ögon på sig. Imponerade inte, enligt dem. Men det är naturligtvis inte i den här typen av matcher och så tidigt på säsongen som Morrison ska glänsa. Jag tror att Falkenberg nästa söndag kommer att passa betydligt bättre...

# Hosam Aiesh har inte spelat match sedan mitten av februari. Rosten var uppenbar!

# Här är mina betyg på ÖFK:s startelva (betygsskala 1–6, precis som Mittmedia): Aly Keita 3, Isak Ssewamkambo 2, Noah Sonko Sundberg 4, Tom Pettersson 5, Thomas Isherwood 4, Hosam Aiesh 2, Rewan Amin 3, Tesfaldet Tekie 3, Ravel Morrison 3, Charlie Colkett 2, Alhaji Gero 3. (Islamovich, Mukiibi och Fritzson spelade för kort tid för att bedömas).

***

Kalmar–Sirius 0–2, Falkenberg–Örebro 1–0, AFC Eskilstuna– IFK Göteborg 3–1, Helsingborg–IFK Norrköping 3–1. Se där, det var inga väntade resultat den här premiärdagen, inte alls!
# Söndagens största vinnaren; Sirius nye tränare Henrik Rydström som åkte hem till Kalmar (där han inte fick fortsätta...) och smiskade till hemmalaget.
# IFK Göteborg behövde den här starten minst av allt. Som jag skrev tidigare i veckan; hur ska det här sluta?

Till sist; ÖFK:s spelare nobbade Mittmedia efter matchen. Tydligen tog spelargruppen ett beslut för ett par veckor sedan att inte prata med Mittmedias reportrar (men med all övrig media). Inget spelarsnack från Molde, inget spelarsnack veckan före premiären, inget spelarsnack efter AIK... Hur tänkte man man där, egentligen? Själv säger jag bara: Lägg ned det här kriget, det kan aldrig vinnas. Däremot finns en massa förlorare, exempelvis de tusentals ÖFK-supportrar som dagligen läser ÖP och LT och som alla har sin egen åsikt om det som händer i klubben. Det är nog bara för den kommunikationsansvarige Niclas Lidström att ta ett allvarligt snack med kapten Tom P.

 
 
29 Kommentarer:
Gäst: Hm skrev | 1 Apr 2019 - 19:40
Håller med helt och hållet @maria och @hejafotboll.

Burchnall satte försvarsspelet till 100% och det är en grundförutsättning för att få en stabil grund att stå på. Anfallsspelet kommer efterhand och förhoppningsvis redan nästa helg. Motståndet är så passande som det kan bli med bottentippade Falkenberg som dessutom inte får spela på sin leråkef.
8
Gäst: Maria* skrev | 1 Apr 2019 - 19:29
@Heja fotboll
Utifrån förutsättningarna, med så många nya spelare så agerade laget disciplinerat - mer kamp än skönlir men det är väldigt strongt att ta en poäng av AIK borta! Det bästa är ju att det bara blir bättre och bättre eftersom med samspeltheten!
12
Gäst: Heja Fotboll skrev | 1 Apr 2019 - 19:23
Som så många andra påpekat var det skönt att defensiven fungerade i går.
Jag har haft frågetecken både för den och offensiven. Nu är väl inte frågetecknet helt uträtat men helt klart ett fall framåt.
Hoppas offensiven blir bättre mot Falkenberg. Det behövs verkligen. Det syns att det är många nya spelare som inte är van vid varandra.
9
Gäst: Glenn skrev | 1 Apr 2019 - 17:22
Nu fick ju min kommentar som vanligt inte vara kvar. Oklart varför, jag tar gärna en motivering.

@@Glenn
Vart jag såg det? Varenda match, de flesta träningarna, i samtal med ledare, spelare och anställda.

@maria
Nja, jag håller inte med. Pga av att klubben fortsätter ha Kindberg vid rodret så blir ju spelarna tvugna att ta ställning.
5
Gäst: Hm skrev | 1 Apr 2019 - 15:28
Och det gör ni med eftertryck 19 av 24 kommentarer handlar ju om den lilla anekdoten att öp bojkottas. 5 kommentarer om fotboll är kanske lite snällt bedömt men 5 ST som åtminstone berör fotbollen till någon del.

Fotbollsintresset är kanske inte så högt.
5
Gäst: Maria* skrev | 1 Apr 2019 - 15:18
Nu var det ju så att Agne Svärds krönika faktiskt berör "det andra som inte är fotboll" den också, och då måste det få kommenteras.

Personligen är jag spyless på "det andra som inte är fotboll" och nu är säsongen igång och det finns all chans i världen att prata om det i stället. MYCKET roligare!
5
Gäst: Tommy Lundberg skrev | 1 Apr 2019 - 14:45
Det är inte så ofta Hm men nu måste jag hålla med dig. Det börjar bli väldigt tröttsamt att läsa alla dessa spekulationer och gnällande om andra saker än det som rör själva fotbollen. Eftersnack efter senaste matchen och försnack inför kommande matcher är ok men inte allt annat runt ÖP, Linda H, kommande rättegång m.m. Där har vi alla ett ansvar att bättra oss.
13
Gäst: Erik skrev | 1 Apr 2019 - 14:18
Kapten Tom med en bra intervju på fotbollskanalen.
10
Gäst: Hm skrev | 1 Apr 2019 - 13:26
Men snälla. Var verkligen det viktigaste som hände igår att ÖFK bojkottade lokal media?

Är det ingen här som vill diskutera något angående matchen där vi stal 1 poäng av förra årets mästare?
20
Gäst: Maria* skrev | 1 Apr 2019 - 13:14
@Glenn
Att inte prata med Mittmedia är väl ett tydligt sätt att INTE låta spelarna infekterad av den andra skiten (som ÖP verkar finna mer intressant än det sportsliga)?
9
Gäst: @Glenn skrev | 1 Apr 2019 - 12:46
Vart såg du Kindberg styra allt? Eller är du blind?
3
Gäst: Ivey skrev | 1 Apr 2019 - 11:13
ML//
Fritt fram att börja hålla på något annat lag istället. ÖP behöver ÖFK mer än vad ÖFK och vi supportrar behöver ÖP.
10
Gäst: Curva Middle skrev | 1 Apr 2019 - 10:37
Det måste vara upp till varje spelare att få ta ställning i ett demokratiskt samhälle, eller hur????. När ÖP anklagar ÖFK supporters och spelare för att vara med i en sekt. då känner alla att de är nedvärderade, även spelarna har rätt att regera. Snacka om dålig journalistik. Jag läser fotbollz flera gånger varje dag och ÖFK:s hemsida. Det räcker bra för mig. Jag har inget intresse att läsa ÖP:s dåliga journalistik. ÖFK behöver inte ha något ansvar för att mata ÖP med intervjuer. Jag var på en träff där mycket folk var samlat. Det var mest idrottsfolk. Någon tog upp ÖP. Ingen, ingen, tyckte att ÖP gjorde ett bra jobb. Kanske det behövs lite självrannsakan? Sluta att förfölja ÖFK!!! !!!! Det jag läst är att fotbollz alltid tagit parti för spelarna och ÖFK emot ÖP. Jag hoppas att ni fortsätter med det och jag antar att ni stödjer spelarna i bojkotten?!
25
Gäst: Ö.s. skrev | 1 Apr 2019 - 10:33
HR, Burchnall vet vad han gör. Edwards platsar inte just nu.
4
Gäst: Ö.s. skrev | 1 Apr 2019 - 10:29
Vi klarar oss utan mittmedia, Öfk har på sin hemsida både i text och film allt det som är värt att få reda på. Den hatstorm som varit och är från mittmedia så är det inte konstigt om spelarna bojkottar mittmedia. Det finns absolut ingenting som säger att spelarna i tid och otid ska ställa upp. Bra och rätt agerat Öfk!
21
Gäst: ML skrev | 1 Apr 2019 - 09:50
Jag håller med Agne vad gäller bojkotten av Mittmedias reporter. Lika glad som jag blev av lagets fina kämpainsats och vunna poäng mot AIK, lika arg blev jag av nyheten om bojkotten. För min del har sportredaktionens bevakning varit en stor del av nöjet att följa laget, i många år. Särskilt då jag inte bor i länet och således inte är omgiven av en massa ÖFK-are att snacka fotboll med. Oavsett vad man tycker om bevakningen i övrigt måste man från klubbens/spelarnas sida ändå se nyttan av den bevakning som sker av det sportsliga. Bojkotten är därtill närmast ett hån mot de individer på redaktionen som lägger ner sig för att erbjuda oss initierade nyheter och analyser. Det kan ju knappast komma något gott ur det. ÖFK gör själva ett bra jobb på hemsida och FB, och visst finns det fler nyhetskällor, men dessa ersätter enligt mig inte till fullo den rapportering Mittmedia gör. Men det förutsätter ju att reportrarna har tillgång till spelarna.

Jag kände själv att jag ville bojkotta ÖFK när jag på plats bevittnat debaclet i Karlstad. Laginsatsen var urusel och min besvikelse var total. Men dels vore min bojkott fruktlös, dels fattar jag att den typen av bottennapp kan ingå i paketet och att det bara skulle drabba mig själv om jag sa upp bekantskapen med den klubb som engagerat mig som ingen annan klubb engagerat mig tidigare.

Sen kan jag hålla med "Tomka" (fast med en annan utgångspunkt) om att en ökad neutralitet i texter som inte är inlägg i "debatten" skulle öka läsvärdet. Det tror jag Fotbollz.se skulle tjäna på om man önskar sig en bredare läsekrets. Oavsett vad man tycker och tänker kan man ju utgå från att alla inte håller med (att supporterskaran är splittrad kan ju inte ha undgått någon) och istället koncentrera sig på det sportsliga, när den personliga hållningen inte är relevant. I det här fallet är dock Agnes åsikt, i sin roll som krönikör, högst relevant och det är en styrka hos sidan att någon av en annan åsikt än den tillsynes dominerande ges det utrymme Agne har här.

21
Gäst: Bajen IP skrev | 1 Apr 2019 - 09:43
Håller med angående media Agne! Som spelare tycker jag att man kan svara upp mot ÖP om det sportsliga! Sen om det kommer tramsiga frågor om annat så är det isf mittmedias journalister som visar att de är kvar i sandlådan. Men tystnaden skickar inga snygga signaler mot supportrarna tyvärr...

Hur som, en gedigen försvarsinsats/laginsats måste jag säga! Det känns som det finns mycket att bygga på i årets upplaga av öfk!

Jag hoppas innerligen att ni slipper strul i år och får visa på planen var svensk fotboll är på väg!

// Hammarbyaren
14
Gäst: Frösö-pöjken skrev | 1 Apr 2019 - 09:36
För någon vecka sedan vägrade ÖFKs ansvariga att svara på några frågor från Sveriges Television. I förra veckan krävde ÖFKs supporterförening art få intervjufrågor från Mittmedia skriftligen i förskott. Nu vägrar spelarna att svara på frågor från Mittmedia. Samtidigt lufsar Kindberg omkring bland spelare och ledare i katakomberna på Friends och ger direktiv.

Herregud, när skall den vuxna människan kliva in i ÖFKs organisation??

Arrogans och storhetsvansinne är inget vi jämtar har för vana att se bland våra medmänniskor...
18
Gäst: HR skrev | 1 Apr 2019 - 09:07
Jag vill.också se Curtis Edwards från start. Öfk blir ett helt annat, mycket bättre lag, med honom på.plan.
12
Gäst: Koll skrev | 1 Apr 2019 - 08:51
@Tommy. Problemet kanske inte är så lätt att lösa? Båda parter ska vilja förlänga kontrkatet
2
Gäst: Tommy Lundberg skrev | 1 Apr 2019 - 07:41
Jag vill att Curtis Edwards, den i mitt tycke kanske bästa spelaren i ÖFK, är med på plan. Sitter han på bänken gör han ingen nytta. Han har ju tydligen ett utgående kontrakt men ändock ett kontrakt. Vad är problemet? Lös då ev problem. På söndag vill jag se honom på planen mot Falkenberg.
27
Gäst: Maria* skrev | 1 Apr 2019 - 07:31
@Jamen

På vilka sätt anser du ÖFK vara inneslutet? Jag tycker jag får precis lika mycket information som vanligt (även utan Mittmedia) om ALLT som gäller fotbollen. ÖFK är ju ett fotbollslag och det har varit allsvensk premiär i helgen. Det vill jag läsa om!!

När det gäller värdegrund och inkludering är det bara att ta en titt på vad klubben gör för integration och se vilka yttre verksamheter klubben engagerar sig i.... men... jaha, det kanske är DET som Mittmedia inte skriver om nu när de fokuserar på annat än fotboll och mer fokuserar på att använda ord de inte begriper och på att dissekera privatpersoners ekonomi? Det kanske är DÄRFÖR du inte vet och inte ser?

Är det nån som granskar Mittmedias värdegrund och pressetik?

För övrigt måste det vara upp till var och en om de vill prata med Mittmedia eller inte. Jag utgår från att det är ett välgrundat beslut som gör att spelarna kan fokusera på det de ska - fotboll - på allra bästa sätt. Om Mittmedia börjar prata om fotboll kanske fotbollsspelarna också vill prata?
35
Gäst: Jamen skrev | 1 Apr 2019 - 06:51
Vart tog ÖFKs alla fina ord om värdegrund, öppenhet, inkluderande vägen?

Verkar mera innesluten, stängd och verkligen eljest just nu?

Tror ÖFK skulle tjäna på att vara mera öppen och storsint.
21
Gäst: Martin Nylander skrev | 1 Apr 2019 - 06:35
Jag anser att spelarna gör helt rätt som bojkottar Mittmedia och det ska man göra till den besatthet som finns hos någon upphört. När grävandet fortsätter och inkluderar fler och fler, som cirklar sprider sig på vattnet då måste man säga ifrån med rätta. Besatthet är för övrigt ett mycket snällt ord i sammanhanget. ÖP läsare borde i ställets fråga sig från om man vill finansiera denna besatthet med miljoner av inbetalda abonnemangskostnader, kanske skulle man vilja ha lite bredare valuta för alla pengar.
33
Gäst: Tomka skrev | 1 Apr 2019 - 06:29
Ännu en läsvärd och bra krönika. Jag tycker du ska sluta med att ställa dig på ÖPs sida. Jag vill läsa dina analyser av fotboll här.
27
Gäst: KEFson skrev | 1 Apr 2019 - 00:26
Alltså Agne.

Jag gillar absolut dina matchanalyser, men även du borde ha förståelse för ÖFK:s ställningstagande visavi ÖP/mittmedia som med all tydlighet letar efter att skapa negativa rubriker runt klubben.
Ex.vis Hedenljungs hets önskan att få tips om Keitas ekonomi.
Eller Nolerviks sekt-klassificering av ÖFK.
Sådana lågvattenmärken är sällsynta vid Storsjöns stränder....

Tycker därför att ÖFK:s bojkott är befogad även om du som sportjournalist först och främst tycker synd om ÖP:s sportjournalister.

Tycker ni som skriver och vi som läser/kommenterar på Fotbollz.se ska fokusera enbart på fotboll som idrott.
33
Gäst: Tomas skrev | 31 Mar 2019 - 22:38
Jaha så Hedenljung ska granska Keitas bankkonton alltså.
En trevlig människa den där Linda...
31
Gäst: Realist1 skrev | 31 Mar 2019 - 22:35
Som ÖFK-supporter går det väl alldeles utmärkt att få all nödvändig information om ÖFK via klubbens egna kanaler (i tillägg till riksmedia och övriga fotbollssajter)? Med andra ord har jag svårt att se att bojkotten behöver vara en förlust för supportrarna.
41
Gäst: Rensarn skrev | 31 Mar 2019 - 22:26
Det skulle kunna bero på att ÖP reportern verkar intresserad av att rota i spelarnas bankkonton. https://m.imgur.com/a/pcnDJgv
27
 
Sök på fotbollz.se
   
  Malcolm Stolt kommer mer och mer - blev trissvinnare mot IFK Göteborg  
  av Haldo Jonsson | Idag - 15:10  
 

Malcolm Stolt. Foto. Haldo Jonsson

Trissvinnare mot IFK Göteborg : Malcolm Stolt.

Aly Keita leder fortfarande Trissligan.

Joel Wessman i oförändrad ledning i O´Learys tipset

 
  Läs mer...  
 


 
  Den här kvällen tänker jag mest på Ouattara  
  av Agne Svärd | Igår - 22:37  
 

 
  Läs mer...  
 


 
  Det kan inte vara sant - 'det är för brutalt'  
  av Haldo Jonsson | Igår - 22:24  
 

Här ser vi Kalpi Outtara gråtande gå av plan med en befarad ny knäskada.

 
  Läs mer...  
 


 
  Svårt för ÖFK mot effektiva IFK Göteborg  
  av Niclas Lidström  | Igår - 17:49  
 

VS


IFK Göteborg - ÖFK 4-0 (2-0) Nu med referat av Niclas Lidström. Krönika av Agne Svärd kommer

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
Igår - 17:48 Matchens bästa spelare
Igår - 17:32 Matchens överraskning
Igår - 16:48 Matchens prestation(er)
Igår - 14:13 Startelvan i dag
27 Nov 2021 - 21:14 Flera skadade spelare tillbaka mot IFK Göteborg
27 Nov 2021 - 15:42 Simon Kroon en hjälte som kämpar vidare - drabbad av obotlig
27 Nov 2021 - 11:43 Följ IFK Göteborg - ÖFK via fotbollz.se
27 Nov 2021 - 11:28 Viktigt för ÖFK vilket lag som åker ur allsvenskan - möter I
26 Nov 2021 - 11:21 SISTA MATCHERNA!
26 Nov 2021 - 09:42 ÖFK har betalat in drygt 50 miljoner i skatter och avgifter
25 Nov 2021 - 16:15 Ingen fortsättning för Per Joar Hansen och Jussi Kontinen i
25 Nov 2021 - 11:40 Jerell Sellars, en fotbollsspelare som har det mesta - nu tr
24 Nov 2021 - 20:36 Man blir vemodig när man hör Graham Potter berätta om sin fi
24 Nov 2021 - 19:59 Fotbollslegenden Kjell-Åke Nordström fyller 70 år
24 Nov 2021 - 13:28 Om tidigare onormala händelser inom fotbollen och ÖFK
23 Nov 2021 - 14:30 Se målen ÖFK - Mjällby på video här
23 Nov 2021 - 07:57 Bilder ÖFK - Mjällby 2-0 (0-0)
23 Nov 2021 - 03:11 Säkrade kontraktet efter lång och dramatisk kväll på jobbet
23 Nov 2021 - 00:01 ÖFK - Mjällby AIF 0-2 (0-0)
22 Nov 2021 - 23:14 Matchens bästa spelare
 
 
 
Herrar
av: Rolighetsministern | 23 Nov 2021 - 18:20
Säga vad man vill om Rolf Lohse men
21
kommentarer
ÖFK har betalat in drygt 50 miljoner i skatter och avgifter till Östersund kommun
av Nils Å. Hallström | 26 Nov 2021 - 09:42
Nils Å. Hallström, styrelseledamot
10
kommentarer
Matchens prestation(er)
av Per Lagerbäck | Igår - 16:48
Visst är det lite transportsträcka
10
kommentarer
Ingen fortsättning för Per Joar Hansen och Jussi Kontinen i ÖFK
av Haldo Jonsson | 25 Nov 2021 - 16:15
-Vi tittar på några intressanta n
7
kommentarer
Bilder ÖFK - Mjällby 2-0 (0-0)
av Thord-Eric Nilsson | 23 Nov 2021 - 07:57
Måndagens bildspel blev ett snöspel
5
kommentarer
Säkrade kontraktet efter lång och dramatisk kväll på jobbet
av Agne Svärd | 23 Nov 2021 - 03:11
 
 Skrivet igår kl 22:37
fotbollz.se på Facebook