Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
  O'Learys-tipset 2021
- Lämna ditt tips
   
  Kommande matcher
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Medlemserbjudande
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
Tabell Tabell Skytteliga Skytteliga
Allsvenskan Tabell Skytteliga.
- Östersunds FK  
Div 1 Norrland - Damer Tabell Skytteliga
- IFK Östersund
Div 2 Norrland - Herrar Tabell Skytteliga
- Frösö IF Gästbok
- IFK Östersund
- Ytterhogdals IK Gästbok
Div 2 M:a Norrland - Dam Tabell Skytteliga
- IFK Östersund 2
- Ope IF
- Svegs IK
Div 3 M:a Norrland - Herr Tabell Skytteliga
- IFK Östersund Ungdom
- Järpens IF
Div 3 Damer Tabell Skytteliga
- Brunflo FK
- Frösö IF
- Hede/Vemdalen
- Häggenås SK
- IFK Strömsund
- Järpens IF
- Krokom/Dvärsätt IF
- Offerdals IF
- Ope IF 2
- Ragunda BK
Div 4 Herrar Tabell Skytteliga
- Alsens IF Gästbok
- Brunflo FK
- Bräcke SK
- Dvärsätts BK
- IFK Strömsund
- Offerdals IF Gästbok
- Ope IF Gästbok
- Svegs IK
- Tandsbyns FK Gästbok
- ÖFK Cosmos
- Stuguns BK Gästbok
 
Övriga serier
Övrigt
Förbund, domare m fl
J/H Fotbollsdomarklubb
Ettan fotboll
fotbolly.se
 
Saknar Du din förening? Tryck här...
 
besök Space2u
 

ÖFK STAL POÄNG I GALEN FÖRESTÄLLNING
av Agne Svärd
Publicerad 7 Aug 2020 - 00:33 

Det här är en sån kväll där man inte vet var man ska börja!

Men låt mig i alla fall fastslå att mötet mellan IFK Göteborg och ÖFK var en fullständigt galen tillställning och att den poäng som ÖFK fick med sig hem måste betraktas som rena stölden.

Att få 2–2, dessutom med snudd på seger, ska bara inte gå efter en riktig svag prestation. Poya Asbaghi och hans änglar måste väl tro att de nyss har genomlevt sin värsta mardröm.

Jag tar det från start: ÖFK-spelarna satte inte en enda fot rätt i inledningen och redan efter två minuter och fem sekunder hade hemmalaget tagit ledningen med 1–0 (August Erlingmark) efter en vänsterhörna. Det kändes helt naturligt att det skulle smälla direkt, ÖFK uppträdde som en flock vilsna höns redan från avspark och att man inte lyckades få undan den bollen var helt enligt protokollet.

Det var hemska minuter att beskåda, helt enkelt!

Och fortsättningen blev precis lika eländig, det var Göteborg för hela pengen, alt hände i och kring ÖFK:s straffområde. Nära 2–0 var det också efter 20 minuter då Sargon Abraham efter en konstnummer chippade bollen över Aly Keita men också över målburen.

Där och då, när en fjärdedel av matchen hade spelats, lyckades äntligen ÖFK för första gången hälsa på i Göteborgs straffområde. Det gav en dubbelhörna.

Resultatet: En Göteborgskontring, tre mot två, där Yusuf Abdullahi tvingade Aly Keita till en kanonräddning från nära håll! Oj, så när det var ett andra Göteborgsmål – igen.

Andra gången som ÖFK hälsade på i Göteborgs straffområde (27 min) kvitterade man till 1–1!.
Nebiyou Perry fick tag på bollen som siste man till vänster, fintade bort ”halva försvaret” och hans avslut styrdes i nät av hemmabacken Jacob Johansson. Självmål, enligt Svenska fotbollförbundets hemsida.

Tredje gången som ÖFK fick till ett organiserat anfall (31:a min) sköt Noah Sonko Sundberg från strax utanför strafflinjen och bollen letade sig in i mål via hemmabacken Mattias Bjärsmyr, 1–2. (Även det rubricerades först som självmål men senare under torsdagskvällen fick Sonko målet på sitt konto).

Mellan dessa ÖFK-fullträffar, alltså inom fyra minuter, hann hemmalagets Hosam Aiesh (29:e min) bränna en straffspark när han sköt flera meter över Aly Keitas målribba. (Det måste väl ha varit en av historiens sämst slagna straffar?).

Som ni förstår; den första halvtimmen var fullständigt galen och liknade inte mycket av det jag konsumerat under ett helt liv i fotbollens värld!

Den avslutande kvarten i första ronden blev sedan ÖFK:s bästa när man tittar på prestationen. Målen och vändningen gav en skopa full av nyvunnet självförtroende samtidigt som Göteborg drabbades av punktering på samtliga hjul. Då kändes det helt plötsligt lite hoppfullt...

Men hemmalaget tog tillbaka kommandot direkt i den andra halvleken och pressen mot Aly Keita och hans försvarsmur blev allt mer påtaglig ju längre matchklockan tickade fram. Visserligen stack ÖFK upp i några kontringar (vassa avslut från distans av Felix Hörberg och Blair Turgitt) men det kändes mest som en tidsfråga när utjämningen skulle komma.

Den kom i den 85:e minuten: inlägg från vänster som Kalpi Ouattara olyckligt nickar takt in i skottsektorn och från nära hålla trycker August Erlingmark in sitta andra mål för kvällen, 2–2.

Och det var sedan ytterst nära att Göteborg tog med sig hela kakan när Jacob Johansson i matchens sista aktion nickade från nära håll men Aly Keita kunde reflexrädda ännu en gång.

Phu, så nära det var!

Men en poäng är trots allt en poäng och bättre än ingenting, femte raka krysset för ÖFK. Nya tränarkonstellationen Azrafshan(Kapsevic saknar dock fortfarande en seger efter sex matcher och till alla ÖFK-vänner, hur mycket ni än vill (det gäller både enögda supportrar och professionella betraktare) måste jag säga: Det har inte blivit ett dugg bättre sedan Ian Burchnall fick sparken, inte ett smack!

# Det finns väl inte en nykter betraktare som kan säga att något annat än poängen (och kämpaglöden) var bra i kvällens match.

# Det finns väl inte en nykter betraktare som kan säga annat än att ÖFK hade maximal tur när Ludvig Fritzsons skott (via en hemmaförsvarare) gav en poäng på övertid i söndags nere i Varberg (ÖFK:s enda skott på mål).

# Det finns väl inte en nykter betraktare som applåderade senaste hemmainsatsen mot Helsingborg, 0–0 och två skott på mål.

Nu hör jag protesterna:
”Kolla så många som nu fått chansen att visa upp sig som tidigare satt i Burchnalls frysbox”.

Mitt svar: De flesta av dem borde ha blivit kvar i frysboxen, de håller dessvärre inte allsvensk kvalitet!

”Men försvarsspelet har ju blivit ännu bättre”.

Mitt svar: Hur ser ni det? Helsingborg och Varberg var ju två riktigt tandlösa motståndare och när motståndet ikväll blev lite vassare såg försvarsmuren inte ut att vara lika stabil. Och kollar man statistiken så är Aly Keita den målvakt som får jobba i särklass mest i Allsvenskan (64 räddningar så här långt, tolv fler än tvåan Oscar Jansson, Örebro – allt enligt sofascore.com). Och ska jag vara riktigt ärlig så är det just lagkaptenen Keitas målvaktsspel som gör att mitt hopp lever vidare!

Men för att ÖFK ska ha en chans att reda ut det här bekymmersamma läget så måste man börja vinna. Fyra segrar på de senaste 37 allsvenska matcherna (sedan den 29 april förra året) säger dock att det är tveksamt att det kommer att hända. Jag ser inte hur det ska gå till.. Och utan trepoängare är det här omöjligt uppdrag!

Några noteringar från kvällen;

# Jag hade gärna delat ut fem poäng till Aly Keita, några ingripanden var rent lysande. Men jag drar en pinne för slarvigt passningsspel (som bland annat var upphovet till Göteborgs tidiga ledningsmål) och så drar jag ytterligare en pinne för hans, i onödan, ständigt utmanande av motståndarna. Målvaktsarbetet är i första hand ett säkerhetsjobb men det tror jag aldrig att Keita kommer att acceptera...

# Thomas Isherwood fladdrar lite för ofta med sina armar och det gav nu Göteborg en straffspark (hands). Det har hänt förr och det här måste han bli bättre på. Annars var det just Isherwoods inspirerade spel som höll emot Göteborgs press in i det sista när många av hans försvarskamrater darrade. Det var inte snyggt alla gånger – men väldigt effektivt.

# Kalpi Ouattara, Charlie Colkett och Blair Turgott fick chansen i startelvan. Ouattara är en säkerhetsrisk i eget straffområde, vi har sett det tidigare (det spektakulära självmålet i Örebro förra hösten) och ikväll blev det såväl en assist till Göteborgs 2–2-mål samt en bakåtnick som gav Aly Keita bekymmer. Colkett var som vanligt, alltså alldeles för orörlig, medan Turgott sprang desto mer men sällan rätt!

# Rewan Amin kom in efter 54 minuter (avlöste Colkett) men hittade aldrig rätt i matchen. Inte heller övriga ÖFK-byten blev bra. Henrik Bellman var osynlig medan Frank Arhin och Brian Martin borde, med facit i hand, ha blivit kvar på bänken. Jag tror att ÖFK hade haft en chans att vinna den här matchen med Fritzson och Turgott kvar på banan. Nu blev det ytterligare oreda i den oreda som redan fanns! Jag förstår att slitna ben måste vilas i det tuffa spelprogram som är men det här bytet bör nog tränarteamet fundera över.

# Apropå Fritzson, hjälten från Varbergsmatchewn, så tog det faktiskt 35 minuter innan jag såg att han var med på plan. Två minuter senare höll han sånär på att göra 3–1...

Till sist, här är ÖFK-betygen (skala 1–6): Aly Keita 3 – Felix Hörberg 3, Eirik Haugan 2, Thomas Isherwood 4, Noah Sonko Sundberg 3, Kalpi Ouatta 2 – Isak Ssewankambo 3, Charlie Colkett (54) 2, Ludvig Fritzson (80) 2 – Nebiyou Perry (73) 4, Blair Turgott (80) 2. Ersättare: Rewan Amin (54) 2, Henrik Bellman (73) 1, Frank Arhin (80) och Brian Martin (89) betygsätts ej.

 
 
26 Kommentarer:
Gäst: Per-Eric Westerlund skrev | 8 Aug 2020 - 15:42
Tack Agne. Det var absolut ett bra klarläggande. Trodde inte att de positiva "nivåerna" var så många. För övriga har jag inte låtit helgfriden störas nämnvärt av detta.
10
Gäst: Agne Svärd skrev | 8 Aug 2020 - 13:49
Till alla er som funderar över betygen: 1=underkänd, 2=godkänd, 3=bra, 4=utmärkt, 5=allsvensk toppklass, 6=världsklass. Därmed hoppas jag att helgfriden lägger sig hos vissa upprörda!
5
Gäst: Hm skrev | 8 Aug 2020 - 11:05
Att betygen är låga handlar väl om att ÖFK gjorde en bedrövligt dålig mat h sett över 90 minuter.

Men fotboll är inte alltid logisk, vi räddades av en straffmiss och 2 "självmål" den här gången men det kan vi inte lita på varje gång.
4
Gäst: Pöbelmentalitet skrev | 7 Aug 2020 - 23:48
Är det något bra det?
Har inte denna klubb, denna sight ja hela fotbollsjämtland fått nog av det.
Det har piskats en massa mot alla sanningar.
Vad tror du Pmannen, räcker det inte nu.
Respektera andras åsikter, det måste va utgångsläge ett.
Ni som höjde rösten för den ende som kan fotboll..............ni bör vara tysta nu.
2
Gäst: Atke skrev | 7 Aug 2020 - 18:42
Idag träffade jag en person som var positiv och såg möjligheterna. Livet blir så lättare då. Jag själv försöker se det positiva och är glad att jag blivit skapt så. Vi trodde båda på ÖFK. Vi är sååå glada att vi har ett allsvenskt lag här. Vi vill stötta våra duktiga ledare och spelare
15
Gäst: Malmöbengan skrev | 7 Aug 2020 - 17:55
Förslag till Amir och co, ta klippet från de 20-30 minuterna i första där ÖFK var riktigt bra och förde spelet på GBG planhalva, fokusera på dessa minuter,
studera och dra lärdom av dessa konstruktiva, genomtänkta minuter av framgång.
Diskutera varför det blev så, inte bara tur utan genomtänkta aktioner, ex Perrys aktioner eller Sonkos driv och avslut framåt.
Finns något som heter Salutogenes, som i kontrast till Patogenes fokuserar på hälsa, patogenes fokuserar på ohälsa.
För att omsätta detta idrottsspråk, fokusera på det som fungerar inte bara på misstag och bakslag.
Gör man detta så växer självförtroendet hos individen som i sin tur ger laget/ organisationen framgångar.
Finns många studier på detta som bekräftar detta.
Positivt tänk för mig är inte önskedrömmar eller ”om vi bara tänker positivt så blir det bra”.
Nej bygg det på fakta, som de 20-30 minuter när det bevisligen funkade för ÖFK, inte bara tur utan ”skills” från individer och en taktik som fungerade då.
Bygg vidare på detta, så kommer dessa perioder bli fler och länge.
Görs detta så sätter jag en hundring och en kolbulle på att det kommer att ge effekt, har erfarenhet på detta i företag samt som mentaltränare bl.a på allsvensk nivå.
Bengt
Ex mental tränare
Organisationskonsult
20
Gäst: Per-Eric Westerlund skrev | 7 Aug 2020 - 16:33
Har inte sett någon av Öfks matcher, men tar mig ändå friheten att skrva några rader.
Jag tänker på betygssättningen. Skala 1-6 där jag tolkar att 3 är med tvekan godkänd.
Vi gör två mål och håller nästan hela matchen. Borde betyda att allt inte är helt "nattsvart". Ändå är det 11 av totalt 13 spelare som får betyget 3 eller sämre.
Måste vara nytt "rekord" i negativ bedömning. Tidigare brukar det ha legat på runt nio stycken som fått betyg 3 eller sämre. Verkar därför som att Öfk måste ha en otrolig tur som tar poäng i varje match trots att i stort sett alla är dåliga eller mycket dåliga?

#Hm skriver att IFK är chockade och Erlingmark otröstlig över resultatet. Patetiskt att läsa. Efter finalen i Svenska Cupen (som jag såg) borde ju såväl Erlingmark som övriga i IFK veta att även lag som i likhet med MFF är vid överlägsna i matchen kan förlora.
14
Gäst: Solen skrev | 7 Aug 2020 - 16:16
I bland är det svår att vilja se verkligheten när man önskar något annat. OK. ÖFK visade under några minuter att dom kan hota motståndare med bra anfalls fotboll. IFK Göteborg var i slutet av först halvlek i chock och nere i brygga. Hade dom fortsatt att hota dem med mer tryck hade ÖFK med all säkerhet haft bättre utdelning av dagen. Nu drog dom sig tillbaka och vill försvara till varje pris vilket var svårt. Man kan dock inte blunda för hur verkligheten ser ut. För många felpass runt eget mål bjuder de motståndarna på fribiljetter.
4
Gäst: Lord@ skrev | 7 Aug 2020 - 15:44
Utrymme för att träna trots täta matcher måste det finnas.
Det är ju heltidsanställda hela bunten.
Mycket taktiskt kan man träna utan att slita på kroppar.
Även om det såklart är mentalt tufft.
1
Gäst: Hoppfull skrev | 7 Aug 2020 - 15:26
@hm
Läs Lars Larssons tankar så får du en hint
3
Gäst: Glenn skrev | 7 Aug 2020 - 15:02
Som Agne påpekar är kämparglöden ett stort steg framåt och mycket mer tycker jag inte heller att man kan kräva än. Jag skriver det igen, pga av det täta matchspelandet så finns inget utrymme för träning att göra några drastiska förändringar i spelsätt. Så att det spelmässigt kanske inte ser bättre ut än under Ian är inte konstigt, men kämparglöden är första steget.
7
Gäst: Hm skrev | 7 Aug 2020 - 14:22
Fortfarande ingen som kommit fram till vad som var positivt med gårdagens insats dock. Tycker det säger något faktiskt.
3
Gäst: @Acker8 skrev | 7 Aug 2020 - 12:10
"Brist på kunskap om fotboll - - vill vara en karlakarl och framstå som en som vågar kritisera ÖFK - - ett underliggande hat - - bara en psykolog kan förklara."

Oj du skräder inte med orden, känslig värre :) Bör en psykolog analysera Agne tycker du? Jag anser att blir man så upprörd som du över en krönika så kanske du har mer nytta utav en psykolog.
15
Gäst: Realist skrev | 7 Aug 2020 - 11:25
Nog finns det mycket att skriva mellan totalt negativ och kritisk och
solskenshistoria, om man vill. Men det kräver en riktig man/kvinna för att lyckas/våga att göra det.

Tyvärr tycker jag inte att Agne lyckas i den här krönikan, det finns mycket som förbättrats sen den förre tränarens tid. Vill man eller kan man inte se det då har man problem. Alla vet ju hur mycket enklare det är var att kritisera än att berömma.
23
Gäst: Acker 8 skrev | 7 Aug 2020 - 11:23
Vad beror det på att en person skriver en så verklighetsfrånvarande och onyanserad krönika? - - Brist på kunskap om fotboll - - vill vara en karlakarl och framstå som en som vågar kritisera ÖFK - - ett underliggande hat - - bara en psykolog kan förklara. Det enda positiva är att mannen sätter ut sitt namn, för det är väi inte ett nickname - i motsats till de som inte gör det men som skriver negativt om ÖFK i forumet. Hur som helst. Ingen som kan fotboll tar denna krönika på allvar. Alla ser att det under Amir ihar skett en förbättring av spelet i ÖFK.
I går gjorde ÖFK periodvis en av sina bästa matcher på mycket länge. Bravo ÖFK.
37
Pman skrev | 7 Aug 2020 - 11:20
Agne Svärd och signaturen Hm : Jag tycker ni ska bilda Dysterkvistarnas förening och bege er till annan plats. Era budskap är sorgliga. Kan ni inte glädjas åt de minsta lilla förbättringar som vi andra trots allt ser är i vardande?

Tur att man så sällan träffar på så otroligt negativa människor. Ni är i mina ögon sinnebilden för gamla kverulanter som ingenting förmår stämma till en ljusare syn på tillvaron. Jag tycker uppriktigt sagt synd om er!

Hur i all världen ska man kunna bidra till förbättringar med denna inställning fylld av hopplöshet ni har?
37
Gäst: Objektiv skrev | 7 Aug 2020 - 11:08
Mycket bra krönika, Agne. Håller med om (nästan) allt.
9
Gäst: Rose-coloured glasses skrev | 7 Aug 2020 - 10:46
Många kanske föredrar de "solskenshistorier" som skrivs av andra skribenter här oavsett hur dystert det ser ut på planen och speciellt utanför?
9
Gäst: ÖFK:are skrev | 7 Aug 2020 - 10:33
Vi får sluta att läsa dessa affektiva (bipolära, depressiva) krönikor, att bara se fan på väggen vilken utveckling!!!!
13
Gäst: Hm skrev | 7 Aug 2020 - 10:26
Lite nyfiken på vad som fungerade?
2
Gäst: @Fotbollfan skrev | 7 Aug 2020 - 09:13
En krönika är en krönika, och inte ett referat
Det här är Agnes upplevelse.
Skriv krönikor själv!
Fotbollz söker hela tiden nya medarbetare
Nähä, förstod väl det!
De e mycket lättare att vara en surkart och bara klaga
25
Gäst: Fotbollsfan skrev | 7 Aug 2020 - 08:16
Det här var nog den sämsta krönika jag läst på riktigt. Tråkigt att den negativa inställningen till ÖFK så tydligt skiner igenom.
Att inte kunna se vad som sker i lager, till det bättre, sen de bytte tränare är ett under, Jag är säker på att med den gamla ledningen hade vi haft fler förluster på de senaste 5 matcherna och inte 5 oavgjorda.
Klart de måste vinna, självklart behövs alla poäng.
Om de kan spela som de gjorde efter de första svaga inledande 20 kommer det att lyckas,
Jag tycker det är helt fantastiskt att Amir ger fler spelare chansen, de växer för varje match.

Sammanfattningsvis är det tråkigt när man krönika efter krönika måste leta upp det som inte fungerade, tänk om någon skulle våga tänka annorlunda och skriva en krönika om allt som var bra, allt som fungerat, vilken energi det skulle ge (Nu blir krönikorna lika dåliga som kommentatorerna (förutom Irma och den andra kvinnan)
46
Gäst: Månsson skrev | 7 Aug 2020 - 07:18
Inga unga spelare blir bättre på bänken.
Man måste våga ge spelarna rutin och det är bara ett sätt och det är spel och ännu mer spel.
Många av ÖFK s unga spelare har kommit ifrån akademifotboll och håller på att spelas in i allsvenska tempot.
Starkt att plocka poäng på bortaplan
38
Gäst: Hm skrev | 7 Aug 2020 - 07:17
Håller med Agne i precis allt!

IFK Göteborg spelarna var faktiskt i nästintill chock efteråt att de inte vann matchen. Erlingmark var otröstlig.

Men det är ju såna här stölder som möjligen med all tur i världen kan rädda oss kvar i allsvenskan även om inte mycket tyder på att vi ska göra det.
8
Gäst: Observer skrev | 7 Aug 2020 - 01:38
Nja du Svärd idag lyser din underliggande lite negativa inställning till ÖFK igenom i texten. Det fanns ju sekvenser i spelet idag som lovade gott. Anfallet som föregick 1-1 var ÖFKs bästa i serien. Bollen gick snabbt i djupled pang pang. Lite synd att det backades ner i knät på Keita lite väl tidigt i andra. Fanns ytor att kontra på då med lite mer kyla. Nåt rån var det väl inte fråga om även om IFK hade fler chanser. Nä lite mer nyanserat framöver tack!
62
Gäst: Ivey skrev | 7 Aug 2020 - 01:09
Bättre eller ej. Att göra sig av med Burchnall var helt rätt och en viktig signal att man vill mer än han nånsin var i närheten av att åstadkomma. Säger sig själv att det tar tid att hitta modet och självförtroendet till att bygga upp ett konstruktivt spel, som går ut på annat än att konstant passa i sidled och bakåt, igen efter att han fullständigt raserat varje liten tendens till detta.
26
 
Sök på fotbollz.se
   
  Dagens startelva  
  av Haldo Jonsson | Idag - 14:01  
 

Aly Keita, Patric Kpozo, Noa Sonko Sundberg, Sam Mensiro, Marco Weymans, Nikolaus Dosis, Eirik Haugan, Felix Hörberg, Malcolm Stolt, Ludvig Fritzon, Blair Turgott

 
  Läs mer...  
 


 
  Inför matchen: Hammarby - ÖFK  
  av Kim Sunding | Idag - 07:47  
 

Alla poäng framöver är för en överlevnad i Allsvenskan för ÖFK. Kan man börja med att skrälla borta mot Hammarby på söndagseftermiddagen?

 
  Läs mer...  
 


 
  Järpens IF söker tränarae och verksamhet  
  av Niclas, JIF | Igår - 19:16  
  Järpens IF växer och tar samhällsansvar ? kommer att anställa verksamhetsledare!

Nu tar vi nya tag mot framtiden, vi vill ta ett större samhällsansvar, skapa förutsättningar för ungdomar att utvecklas som fotbollsspelare och fortsätta utveckla vår verksmahet mot nya höjder.
Vi satsar på anställda verksamhetsledare och tränare !
 
  Läs mer...  
 


 
  div 2 / div 3  
  av Björn Runsten | Igår - 18:25  
 

Tipset var inte mycket att yvas över förra helgen. Glädjande dock att IFK Östersund vann. Omgångens snackis var väl eftersnacket till matchen Järpen - Sollefteå, där Järpen på tilläggstid räddade en poäng. Vem får följa Mariehem ner till Div 4, och vem vinner serien? Jag tror både toppen och botten avgörs först i sista omgången!

Alla matcher avgörs på lördag och räkna med jämna matcher. Frösön får det dock svårt. Jag tar gärna ett fel i tips av deras match!

Trevlig helg!


Ytterhogdal - Täfteå 1-0

IFK Östersund - Gottne 1-1

Boden - Frösön 5-1

Älgarna/H - Järpen 2-1

Sollefteå - IFK Ungdom 1-3


tipsen, se nedan!

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
Igår - 17:12 Kamraterna krigar åt sig en poäng, sen kvittering av William
Igår - 17:07 Seger för Ifk Ungdom
Igår - 17:04 Ifk Östersund lirar oavgjort i dam ettan
Igår - 11:14 Följ Hammarby IF - ÖFK på fotbollz.se
Igår - 11:13 ÖFK har chans mot Hammarby - ta den
Igår - 10:41 ÖFK, tappa inte modet - Mjällby visar vägen
Igår - 10:26 Helgens matcher
Igår - 10:23 Mohanad Jeahze back i Hammarby
22 Okt 2021 - 17:38 Fotbollz.se har årsmöte
22 Okt 2021 - 17:22 Mittbacken Peter Amoran utsedd till bästa spelaren i div2
22 Okt 2021 - 14:31 Graham Potter Englands bästa tränare?
22 Okt 2021 - 09:49 Järpens IF och Östersunds FK bjuder in till föreläsning månd
21 Okt 2021 - 11:35 Kamraterna lirar mot Gottne If
21 Okt 2021 - 10:52 Vi gläds med Nebiyou Perry och Kalpi Ouattara
20 Okt 2021 - 15:35 Ifk Östersund möter Sunnanå Sk
20 Okt 2021 - 14:49 Varför är Hammarby så bra?
20 Okt 2021 - 11:52 Publikfest på Tele2 Arena
19 Okt 2021 - 19:05 Ifk Östersund Ungdom lirar på Nipvallen
19 Okt 2021 - 16:26 ÄR NI BÄST I STAN PÅ RÖDSVART FANTASI?
19 Okt 2021 - 11:01 Match mot Ifk Timrå
 
 
 
Herrar
av: Alfredsmews | 21 Okt 2021 - 04:32
I've been looking for a complet
35
kommentarer
Här kan du se alla upp- och nedflyttningar inom den lokala fotbollen
av Haldo Jonsson | 19 Okt 2021 - 09:52
24
kommentarer
ÖFK var nära att såra Malmö FF efter en bra första halvlek, men målen uteblev
av Johan Dillner | 16 Okt 2021 - 19:11
VS ÖFK - Malmö 0-3 (0-1) Nu med r
15
kommentarer
MFF var bättre i allt men ÖFK fick aldrig chansen
av Agne Svärd | 16 Okt 2021 - 23:20
15
kommentarer
div 2 / div 3
av Björn Runsten | 17 Okt 2021 - 18:26
Hösten är här, och första snön är i
8
kommentarer
Lars Larsson tankar
av Lars Larsson Stockholm | 16 Okt 2021 - 18:51
Vilket framgångskoncept skall ÖFK v
 
 Skrivet den Lör 16 Okt 23:20
fotbollz.se på Facebook