Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
  O'Learys-tipset 2022
- Lämna ditt tips
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
 Tabell  Min fotboll 
besök Space2u
 

DEN HÄR GÅNGEN HADE RESULTATET INGEN BETYDELSE
av Agne Svärd
Publicerad 7 Dec 2020 - 21:19 

ÖFK avslutade sin femte allsvenska säsong med att förlora mot svenska mästarna Malmö FF med 4–0. Men den här gången hade varken resultat eller prestation någon som helst betydelse; MFF hade redan för några veckor sedan säkrat sin 21:a mästerskapstitel och för ÖFK var slutplaceringen av akademisk betydelse.

Men framförallt och inte minst;

Det här var naturligtvis en match för ÖFK:s del som hamnade helt i skuggan av den tragiska olyckan i fredags där styrelseledamoten Robert Sundqvist förlorade livet och klubbens nye akademichef Stefan Lundin skadades svårt.

När sånt inträffar blir resultatet i en betydelselös fotbollsmatch av noll och intet värde, även på den här nivån. Respekt och alla tankar till de drabbade och deras nära och kära.

Efter att ha levt ett helt yrkesliv bland rubriker om ond bråd död, olyckor och ammat elände så är det få saker som berör mig så illa som när barn, unga och människor som är mitt i livet rycks ifrån oss, till synes alldeles i onödan.

Vägen är en farlig plats att vistas på, jag tror att vi alla underskattar den faran!

***

Nere i Malmö hann ÖFK inte komma in i matchen innan den var avgjord. Aly Keita fick hjärnsläpp redan efter sex minuter (indirekt frispark och 1–0 Anders Christiansen) och i anfallet efter gick ett samlat ÖFK-försvar bort sig på Jon Knudsens långa inkast och Isaac Kiese Thelin kunde stöta in 2–0.

Matchklockan visade åtta minuter och det stod 2–0 på tavlan. Klart som korvspad att det var kört redan där och resten blev en expeditionsaffär där ÖFK inte lyckades hota svenska mästarna en enda gång på allvar under 90 minuter.

Det räcker så från den här eftermiddagen. 4–0 var för övrigt i underkant, 20–4 i avslut och alla fattar...

***

Betygen? Jag tänker inte anstränga mig för att hitta någon som eventuellt var något lite bättre än någon annan efter en sådan här insats. Det blir ettor rakt av: Aly Keita 1 – Ronald Mukiibi 1, Thomas Isherwood 1, Noah Sonko Sundberg 1, Kalpi Ouattara 1 – Sam Mensiro (91) 1, Charlie Colkett (46) 1, Isak Ssewankambo 1 – Felix Hörberg 1, Blair Turgott (83) 1, Henrik Bellman (46) 1. Ersättare: Malcolm Stolt (46) 1, Nikolaos Dosis (46) 1, Francis Jno-Baptiste (83) och Alex Purver (91) betygsätts ej.

***

ÖFK landade nu på 13:e plats i tabellen, ungefär där jag trodde när den här coronasäsongen drog i gång i mitten av juni. Jag såg Helsingborg, Falkenberg, Kalmar FF, ÖFK, Mjällby och Varberg, kanske även Sirius, som potentiella avstigningslag. Det blev de två förstnämnda, Kalmar har fortfarande chansen (via kvalspel i veckan mot Smålandskollegan Jönköping Södra) medan Mjällby och Varberg klarade sig överraskande bra. Mjällbys slutliga femteplats är sensationellt bra liksom Elfsborgs andraplats.

***

Malmö FF var en guldkandidat som höll, här fanns både bredd och topp.

På papperet var Hammarby (efter deras grymma slutforcering förra hösten) svåraste opponenten. Det gick inte alls, Hammarby slutade åtta. Årets besvikelse tillsammans med AIK och IFK Göteborg. Och vad hände i Norrköping? Med det materialet och den starten på serien?

***

ÖFK-bästa den här sommaren:

# Kontraktet räddades och vi får en sjätte allsvensk säsong på Jämtkraft arena.

# Ghoddos-domen, där hängde verksamheten på en skör tråd!

# Mittendelen av serien där 14 omgångar gav 23 poäng, formstarkast där och då!

# Bortaspelet som också gav 23 poäng, femma i bortatabellen.

# Försvarsspelet i 22 omgångar.

***

Bästa matcherna, enligt min betygsskala: Elfsborg, AIK, Norrköping och Sirius, alla på bortaplan. Tio poäng in där!

***

ÖFK-sämsta den här sommaren:

# Avslutningen; sex raka förluster och 2–20 i målskillnad.

# Hemmaspelet, bara två segrar och tio poäng. Och många svaga prestationer.

# Skador hör till spelet men Simon Kroon, Jerell Sellars och Ronald Mukiibi har inte fått en ärlig chans den här sommaren. Och för Rewan Amin tog det slut efter halva säsongen (korsbandet).

***

Sämsta matcherna enligt min betygsskala: Mjällby borta, Varberg hemma, Göteborg hemma samt Malmö FF här i avslutningen, dessutom Sirius hemma i andra omgången. 0–17 på dom fem matcherna, brrrr.

***

Halmstad och Degerfors blir nya motståndare nästa år. Båda tillhör den svenska fotbollsadeln, Halmstad med sina 54 säsonger i högsta serien, Degerfors kommer med 29 i bagaget.

***

Lars Larsson och min gamle arbetskamrat Tord Andersson har i veckan haft varsitt mycket tänkvärt och mycket relevant inlägg på den här sajten: vem pekar ut den sportliga färdriktningen i Östersunds FK, vem bestämmer hur ÖFK ska spela?

Jag har själv berört ämnet ett antal gånger sedan Daniel Kindberg för ett par år sedan diskvalificerade sig själv och Graham Potter tog med sig hela den sportsliga kompetensen (inte minst den anonyme diamanten Kyle Macauley) och drog hem till de brittiska öarna

Fram till dess var det inga bekymmer, allt var glasklart; Potters possessionfotboll drog fram som en stormvind i såväl Sverige som ute i Europa och Kindberg skötte affärerna bland bovar och banditer i fotbollens dysfunktionella värld.

Men sedan?

Svaret är givet: Det har spretat åt alla håll!

Jag förstår naturligtvis att det blir jätteproblem i en klubb när hela ryggraden plockas bort och när ersättarna inte är tillräckligt skickliga eller tillräckligt starka för att stå emot de krafter som verkar bakom kulisserna. David Webb dök upp som ”teknisk direktör”, påstods sitta inne med ”fantastiska kontakter”,men visade sig vara en lycksökare (efter våra mått mätt) som plockade hit spelare med tveksamma kvaliteter och lämnade en hög med saltade räkningar bakom sig..

Tränaren Ian Burchnall, rekryterad av Kindberg som tillfällig ersättare till Potter men som sedan fick chefsskapet på heltid när den planerade lösningen sprack, gjorde så gott han kunde. Men i brytningen mellan ÖFK:s DNA (Potterfotbollen) och bristen på kompetens i den ”nya” spelartruppen gick Burchnall vilse; han borde redan i maj förra året (efter haveriet på Tele2 där Hammarby smulade ÖFK:s spelidé sönder och samman) lagt om kursen. Han gjorde det till en viss del under senhösten (lite enklare och lite rakare, det räddade kontraktet) men var i år tillbaka på ruta ett, inte minst med ett hasardliknande passningsspel i och kring det egna straffområdet.

Alldeles uppenbart var det ”någon” som berättade för Burchnall hur det skulle se ut.

Det kostade ÖFK poäng i inledningen – och Burchnall jobbet efter sju omgångar.

Amir Azrafshan kom in och, efter ett par matcher, ändrades färdriktningen alldeles påtagligt. Allting förenklades; borta var risktagandet kring det egna straffområdet och framåt var det snabbt, rakt och tydligt.

Det gav en fantastisk utdelning; under 14 omgångar (9 till 22) spelade ÖFK ihop 23 poäng, var ett av seriens formstarkaste lag och gick från sista plats till chans på Europaspel!

Men så skulle detaljer ”utvecklas” och alla vet vi nu hur det gick.

Det hade inte hänt om ÖFK hade haft en stark sportslig styrning, då hade man fortsatt på den inslagna enkla, raka vägen för att sedan utvärdera och utveckla till nästa år.

Jag hade förhoppningar på den nya ”sportkommitté” som bildades den här säsongen (den borde ha funnits på plats för länge sedan med tanke på det som hänt i föreningen), att man därifrån skulle kunna någon form av sportslig stabilitet med allt vad det innebär. Men den havererade i ett tidigt skede när gamle mästertränaren Sören Åkeby drog ”rasse-kortet” och när nu Leif Widegren kliver av blir jag riktigt bekymrad, vad är då kvar?

Widegren har levt hela sitt liv i den här märkliga miljön, har en stor sportslig kompetens, ett ännu större kontaktnät, har inte haft några problem att ”jobba dygnet runt” och bär dessutom ett ÖFK-hjärta av guld.

Vem kliver in och tar den rollen?

Ingen,påstår jag. Tvärsäkert! Fotbollskunnande (på den här nivån) är en bristvara i såväl ÖFK:s organisation som i hela vårt område och nätverk tar år att bygga, massor av år!

***

Med hänvisning till det ovan skrivna; det knottrar sig på skinnet när jag ser nye vd:n Michael Schahine säga (här på saften) efter presskonferensen i fredags när dam- och akademisatsningen presenterades att ”ÖFK satsar på jämställdhet” och ”vi måste följa med det övriga samhället”.

Jo, jag vet. Kommer man från näringslivet så måste man säga det politiskt korrekta, annars är man körd. Jag har hört det så många gånger och kommer att få höra det även i framtiden – fan ta den som törs gå mot pk-strömmen.

Men elitidrott är någonting helt annorlunda, där måste man släcka bränder innan man kan vandra vidare mot nya mål.

Annars är man också körd…

Det betyder också att man inte så sällan måste våga ta beslut som är ytterst obekväma bara för att överleva. Även om medlemmarna i ÖFK har sagt att det ska finnas en verksamhet för tjejer och att sponsorer (kommunen) vill se (kräver) en jämställd verksamhet så måste man rädda det som är, och måste vara, klubbens huvudmål: att vara en elitförening.

Det finns ingen annan än ÖFK och kommer heller inte att finnas någon annan än ÖFK inom överskådlig tid och det måste vi värna. Till varje pris!

Men när den sportsliga styrningen är i stort sett obefintligoch kvaliteten på spelartruppen kan diskuteras så är det, i varje fall i mina ögon, givet var befintliga resurser måste satsas.

Och för att tala klartext; det råder ingen som helst brist på varken bredd eller jämställdhet bland fotbollsföreningarna i Östersunds kommun.

Det sysslar alla andra med, precis alla!

Fotnot: I morgon får ni veta vad jag tycker om spelarnas insatser den här säsongen. Det är dags att summera betygen!

 
 
14 Kommentarer:
Gäst: Dags att levla upp skrev | 9 Dec 2020 - 18:32
Jag förstår verkligen inte problemet...
ÖFK har två val
1) få sponsring för att starta damverksamhet, alltså få ”bidrag” /ekonomiskt stöd. för att kunna göra det
2)inte få sponsring från företaget som vill att man ska satsa på damfotboll

Hur svårt kan de vara?
ÖFK väljer att vara en del av det moderna samhället och får genom det valet sponsring från ett företag som tror på den satsningen
1
Gäst: Agne Svärd skrev | 9 Dec 2020 - 14:41
Tack ”Fel o Rätt” att du förklarar vad jag menar, faktiskt bättre än jag själv… Naturligtvis har jag inget emot satsningar på damfotbollen; jag har själv en dotter som spelat närmare 40 landskamper (från F16 upp till A-landslaget, främst under Pia Sundhages ledning) och ett barnbarn som i dag tillhör de främsta i vårt distrikt, det ska ingen (signaturen ”Dags att levla upp”) behöva vara orolig över.
Men däremot är jag själv orolig över att ÖFK med
1) ekonomiska problem, välkända sedan länge,
2) stora brister i den sportsliga organisationen, också väldokumenterat för den som vill se. Nu måste man dessutom ge sig ut på tränarjakt sedan Pero Kapcevic valt att avsluta sitt kontrakt,
3) en lovande men ihålig spelartrupp, bara att kolla de två senaste säsongerna och kan dessutom inte förstärkas med kommande köpstopp,
ska ge sig in i det här projektet just nu för att ”vi måste följa med det övriga samhället” som nye vd:n Michael Schahine utrycker det.
I mina ögon ser ÖFK ut att ha tillräckligt med arbete att göra innan man är på stabil mark och kan gå vidare med nya projekt.
Dessutom; jag tror många som har synpunkter på sponsringsbiten blandar ihop begreppet ”sponsring” med ”atöttning”. På den här nivån (allsvensk fotboll för herrar) handlar sponsring om att såväl klubb som AB Beg Papper/kommunen ska bli vinnare på uppgörelsen; klubben får sina pengar och affärspartners, sponsorn får största möjliga exponering av sitt varumärke (tv, sociala medier, tidningar – you name it).
Det här är ju i första hand en ren affärsuppgörelse, det är ju så marknadsekonomin fungerar och det tror jag inte att varken jag eller ni som läser detta kan ändra på.
Kryper vi ned några nivåer där intresset för klubben (för att nu ta division 2 damer som ett exempel) så handlar sponsringen mer om enbart störtning..
Här är det väl nästan omöjligt att AB Beg Papper/kommunen ska kunna tjäna några pengar på sitt stöd, exponeringen här är ju på en helt annan nivå. Faktiskt närmast obefintlig.
Däremot är det ytterst viktiga pengar för de här klubbarna – och för många är det gott nog!
Den som ropar på att ”sponsringen ska vara lika för alla” får nog finna sig att ropa utan att bli hörd. Även inom överskådlig tid.
Det är i alla fall min analys.
6
Gäst: Hoppfull skrev | 8 Dec 2020 - 10:53
Håller med om att sponsorn lika gärna kunnat sponsra IFK eller Opes damer

Men fortfarande så tror jag att ÖFK behöver bli en förening som satsar på både tjejer och killar och i och med samarbetet med Frösöns killar, blev det ännu mer uppenbart att konkreta åtgärder behövde göras.
3
Gäst: Fel o Rätt skrev | 8 Dec 2020 - 08:22
Ja, där fick skribenten rätt i alla fall, att påhoppen skulle komma om att han är rädd och inte vill satsa på tjejer. Tror inte alls att Agne är emot tjejsatsningar, troligen tvärtom. Han tycker bara att det inte ska göras i ÖFK, åtminstone inte nu och inte på detta sätt. Varför inte lägga in satsningen i IFK eller Ope, där finns traditionen, organisationen och dam/tjejverksamheten redan klar. Varför satsar man inte där, det kunde man ha gjort för länge sedan om det nu var av vikt att satsa på tjejer. Som sponsoransvarig i AB skulle väl det dessutom slå bättre ut för sitt företag. Istället för hela kakan till ett ställe så skulle man sprida på pengakistan och få än mer utbyte o människor som gillar AB. Som kommun men även AB, vore det även mer politiskt riktigt och se bra ut gentemot omvärlden. Dessutom hade man då inte satt vårt enda elitlag i bekymmersamt läge.
7
Gäst: @politiskt inkorrekt skrev | 8 Dec 2020 - 06:15
Vad är du rädd för? Det måste vara oerhört jobbigt att gå omkring och oroa sig för att kvinnor ska få pengar och utrymma
Det måste vara oerhört jobbigt för dig eftersom du skriver ett så ohotad korkat inlägg
5
Gäst: Politiskt inkorrekt skrev | 8 Dec 2020 - 00:44
Varför nöja sig med kategorierna damer och herrar? I sann PK-anda bör man i sådana fall också starta handikappverksamhet och kvotera in spelare efter ras och sexuell läggning.
8
Gäst: Ope skrev | 7 Dec 2020 - 23:38
Det är naturligtvis bluff att sponsorer går in och betalar akademin och damsatsningen, finns väl ingen jämställdhet i det! Vilka bolag satsar 5 extra miljoner Per år som akademien kostade och vilka bolag satsar så att flick och dagverksamheten uthålligt klarar sig? Bara bluff! Och kommunen de satsar inget iallafall så det är bara en löjlig diskussion! Bluff från särintressen!
5
Gäst: Jimmy Anjevall skrev | 7 Dec 2020 - 22:09
Om du har någon statistik på det agne skulle det vara mycket intressant att ta del av när du summerar säsongen. Det jag funderar på och är intresserad av är en uppgift på hur många skott som med stor sannolikhet hade blivit mål annars som sonko har täckt i år. Min känsla är att det är många. På näthinnan har jag bland annat en situation i slutet av matchen mot Ifk Norrköping borta. Det skulle vara kul att veta eftersom min personliga uppfattning är att han varit årets bästa spelare.
4
Gäst: Dags att levla upp skrev | 7 Dec 2020 - 19:15
Tänk att så många har svårt att se det enda rätta i att företag satsar LIKA MYCKET på herrfotboll som damfotboll.
Det, om något borde vara en självklarhet, vi har passerat 1800 talet för länge sen, det finns lika mycket kvinnor som män i Sverige/världen så VARFÖR ska män ha så mycket mer möjligheter än kvinnor?

Vad är det som gör att så många män spjärnar emot så oerhört när kvinnor ska få samma möjligheter som män? Varför denna enorma rädsla?
6
Gäst: Fel o Rätt skrev | 7 Dec 2020 - 14:00
Ja, du kan tycka det är skräp att AB ska kunna ställa krav men så är troligen fallet men då kanske det är de du ska kritisera. Dvs riktningen på kritiken ska gå till AB/Kommun om man nu tycker det är fel, att ÖFK skulle tacka nej till miljoner är ju utsiktslöst. Kan tro att dessa ser detta som en/en enda möjlighet att styra/ändra ÖFK? Såklart har AB/Kommun försökt tidigare år men inte nått fram, money talks. Som jag avslutade förra inlägget med så kommer det säkert komma kritik även fast man försöker göra verksamheten mer jämlik. Du själv var nu först kan jag tänka och mer kommer, var så säker. Du har troligen alldeles rätt i detta fall. AA ska förstås ha en stor, kanske den största sportsliga positionen men då inte beroende på sitt kön utan sina digra erfarenhet och kunskapsbank.
5
Gäst: Agne Svärd skrev | 7 Dec 2020 - 13:37
Jag förstår signaturen ”Fel o Rätts” resonemang. Men jag tycker att det är skräp om AB Beg Papper ska kunna ställa krav på att ÖFK ska hålla sig med en damverksamhet för att haka på sponsortåget, att inte ÖFK, länets i särklass starkaste sportsliga varumärke genom alla tider (visserligen något devalverat efter de senaste årens många märkliga turer) ska räcka med sin nuvarande elitverksamhet. Det måste väl bara vara i Jämtland som det resonemanget kan föras?
När det gäller jämställdheten så är mätinstrumenten väldigt trubbiga, jag har varit med i den diskussionen så många år och blir ständigt lika irriterad över alla tvärsäkra slutsatser. Det här är ju en fråga med oändliga parametrar.
Om ÖFK menar allvar med sitt snack om jämställdhet så hade man nu chansen när man lyckades knyta Anneli Andersén till klubben. Men istället för att ge henne ett gäng 15-åriga flickor att jobba med, Sockertoppens IF, hade man kunnat plocka in henne i den i dagsläget bristfälliga sportsliga organisationen kring A-laget. DET hade gett en betydligt större signaleffekt. Anneli har dessutom, om jag förstått det hela rätt, den licens som krävs för att leda ett allsvenskt lag!
16
Gäst: Fel o Rätt skrev | 7 Dec 2020 - 10:08
Om du pratar om att satsningen på tjejer är ett ekonomiskt problem på så sätt att det tar resurser från det allsvenska laget så tror jag du har fel, iaf i det korta perspektivet. ÖFK satt i en rävsax gentemot sponsorerna på så sätt att satsar man inte på tjejerna så får man inte del av kakan. "Här får ni en sådan här stor peng till herrlaget om ni tar in tjejer i verksamheten, till tjejverksamheten satsar vi ytterligare en peng. Gör ni inte det så får ni inte den första pengen". ÖFK har stora behov av inkomster NU, man kan då inte tacka nej till sponsorernas krav/erbjudande. Om du tycker det är fel med denna satsning så kanske du riktar kritiken åt fel håll. ÖFK? Kommun-sponsorer?
Menar du resurser i övrigt med att få till en helhet över tid och att överhuvudtaget orka med ytterligare verksamhet så kan jag hålla med. Har man eventuellt blivit kritiserade förut för en ojämlik förening så kan risken bli än större nu. Vad händer om man inte står upp för en jämlik verksamhet fullt ut gällande akademi, tr.tider, tränare, serier, värvningar, analysexperter etc? Blir satsningen fullt likvärdig? Om inte, vad säger folket då?
6
Gäst: Alrik8 skrev | 7 Dec 2020 - 09:57
Agne säger sanningen. Ska man bedriva elitfotboll får det inte vara någon flum. ÖFK måste ha en organisation och inriktning för det.
14
Gäst: Ojämte skrev | 7 Dec 2020 - 02:52
Har full förståelse för att man slappnade av när kontraktet var klart. Men efter det.... Frågan är vad man tar med sig till nästa år.
7
 
Sök på fotbollz.se
   
  Fruktansvärt händelse i Indonesiens liga där Brwa Nouri spelar  
  av Haldo Jonsson | Igår - 21:46  
 

Fotbollz.se har pratat med Brwa Nouri om landet och om klubben.

Bilden: Brwa Nouri i sin klubb Balis tävlinsdräkt strax efter ankomsten till Indonesien. Foto: Privat 
  Läs mer...  
 


 
  Frösö IF vinnare div 3 Mellersta Norrland div 2 nästa år  
  Igår - 20:38  
 

Serieseger

 
  Läs mer...  
 


 
  Tack för denna gång och på återseende !  
  av Niclas, JIF | Igår - 20:37  
   
  Läs mer...  
 


 
  frösön o järpen! Nu gäller det!  
  av Björn Runsten | Igår - 20:36  
 

är de sista matcherna här. Det ser bra ut för Frösön, men de gör bäst i att ta poäng mot Östavall. Frösön hotas av Kramfors, 3 poäng efter, men med 7 mål sämre målskillnad. Järpen vill nog gärna behålla kvalplatsen och åker till Kramfors med en 7-3-seger i ryggen, nu senast! Allt kan hända! Ett tack till Offerdal och Sveg för deras gästspel i trean.

Östavall - Frösön 0-2

Kramfors/A - Järpen 3-0

Offerdal - Sveg 8-0

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
Igår - 13:57 Bilder från ÖFK - halmstad 0-0
Igår - 13:56 Östersund FK Elitfotboll AB upprättar kontrollbalansräkning
Igår - 10:21 Referat: Ås IF - Brunflo FK 0-2 (0-1)
1 Okt 2022 - 21:51 - Vi borde haft straff, säger Cesar Weilid i intervju
1 Okt 2022 - 20:38 ÖFK-Halmstad BK 0-0
1 Okt 2022 - 20:37 Matchens prestation
1 Okt 2022 - 17:37 Spelomgång 18 div.4 Jämtland
1 Okt 2022 - 17:22 Återigen en riktigt bra försvarsinsats
1 Okt 2022 - 17:18 Matchens överraskning
1 Okt 2022 - 17:03 Förlust : motståndarna bättre i allt enligt Tagesson
1 Okt 2022 - 14:13 Startelvan
1 Okt 2022 - 13:09 Ett sent och snabbt helgtips
1 Okt 2022 - 07:35 Inför matchen: ÖFK - Halmstad BK
30 Sep 2022 - 21:53 Låt oss visa uppskattning för spelarna och alla i andra som
30 Sep 2022 - 19:12 Tips div 2 Norrland
30 Sep 2022 - 18:53 Följ ÖFK - Halmstad via fotbollz.se
30 Sep 2022 - 18:41 Thomas Boakye - en spelare som vi minns bara gott om
30 Sep 2022 - 16:24 Dubbla tuffa lägen för ÖFK - Kvalstrecket närmare än det eko
30 Sep 2022 - 16:23 MER ÄN TRE MILJONER HAMNADE I FEL FICKOR
30 Sep 2022 - 11:09 Det ljusnar för Simon Kroon - kan bli tungan på vågen i höst
 
 
 
Herrar
av: Hängiven | 23 Sep 2022 - 11:36
Den goda tidenhttps://www.youtube.c
16
kommentarer
Medlemsmöte i kväll - 18 miljoner måste in
av Haldo Jonsson | 29 Sep 2022 - 22:29
Mer info kommer senare ... Thord-E
14
kommentarer
Spelomgång 18 div.4 Jämtland
av Lasse Granbacka | 1 Okt 2022 - 17:37
Sista omgången och det mesta känns
4
kommentarer
Frösö IF vinnare div 3 Mellersta Norrland div 2 nästa år
av | Igår - 20:38
3
kommentarer
ÖFK-Halmstad BK 0-0
av Hasse Thor | 1 Okt 2022 - 20:38
ÖFK fortsätter rada upp poänggivand
3
kommentarer
Återigen en riktigt bra försvarsinsats
av | 1 Okt 2022 - 17:22
ÖFK visar återigen att man nu sat
 
 Skrivet den Tis 16 Aug 13:56
 
 Skrivet den Sön 21 Aug 18:47
 
 Skrivet igår kl 13:56
fotbollz.se på Facebook