Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
 Tabell  Min fotboll 
besök Space2u
 

MATCHEN BÖRJAR INTE I ANDRA HALVLEK - ÖFK
av Agne Svärd
Publicerad 18 Maj 2021 - 00:26 

När krutröken skingrades och AIK hade besegrat ÖFK på Jämtkraft arena med 2–1 står det klart; ÖFK är nu näst sist i serien efter sin fjärde raka förlust medan AIK hakar på i den absoluta tätstriden sedan man avgjort den här matchen med två mål redan under matchens första 26 minuter.

Tar man den här matchen som intäkt var det ingen större skillnad på de två lagen. Det säger både ögat och statistiken.

Men efter den här slutsignalen måste frågan ställas; vilken är ÖFK:s matchplan, egentligen?

Jag vet att ÖFK-tränaren Amir Azrafshan inte delar min uppfattning, Azrafshan hävdade efter matchen att det här var andra matchen (Mjällby var den första) som ÖFK ger bort redan i första halvlek medan jag påstår att av ÖFK:s hittills sju spelade matcher har sex förstahalvlekar varit pissdåliga, bara hemmapremiären mot Örebro (3–0 i paus) sticker ut åt andra hållet.

# I såväl Kalmar som Malmö kom man undan med blotta förskräckelsen (knapp en enda organiserad attack i offensiven, bara Aly Keita förhindrade att det inte var kört redan där) för att sedan resa sig efter pausfikat och rädda viktiga poäng.

# Hemma mot Varberg var det go i tio minuter innan förlamningen slog till.

# Mot Mjällby och Djurgården finns inget att minnas från första 45…

I min bok står det att matchen börjar när domaren blåser till spel, inte i andra halvlek!

Azrafshan tvingades också ställa en vingklippt startelva till spel; Noah Sonko Sundberg saknades för andra matchen i rad, Ronald Mukiibi var inte tillgänglig, inte heller Isak Ssewankambo som åter tvingas till rehab av en ”baksida”.

Det gav den här uppställningen, 3-5-2: Aly Keita – Eirik Haugan, Sam Mansiro, Patrick Kpozo – Felix Hörberg, Simon Kroon (välkommen tillbaka på riktigt), Ludvig Fritzson, Frank Arhin, Henrik Bellman – Nebiyou Perry, Blair Turgott.

Den fungerade – inte!

AIK brottade sig igenom mellan Mensiro och Kpozo i den 12:e minuten (Tom Strannegård rakade in en retur från Keita, 19-åringens första allsvenska mål) och i den 26:e minuten (veteranen Henrik Goitom ur snäv vinkel) och det gav 0–2 i underläge och Azrafshan tvingades dribbla om sitt manskap.

Trebackslinje blev fyrabackslinje (Hörberg, Haugan, Mensiro, Kpozo), fyra man på mitten (Bellman och Kroon på varsin kant, Arhin och Fritzson centralt) och en ny matchbild!

Då tänker jag: Varför inte så här redan från start med såväl Sonko som Mukiibi utanför laget?

Det är som bekant alltid svårt att veta vad som är hönan och vad som är ägget. Berodde ÖFK:s uppryckning (fram till 0–2 fanns verkligen inte mycket att rapportera, det var riktigt dåligt) på att kartan ritades om eller på att AIK sänkte garden? Svaret får vi naturligtvis aldrig veta, förmodligen (som oftast) var det en kombination av båda.

Men fortsättningen blev i alla fall betydligt trevligare sett med hemmaögon. Det gav också en möjlighet i slutet av första halvlek efter en snyggt samarbete mellan Perry och Kroon där en AIK-försvarare var nära att sätta bollen i eget mål, Kroon hann också med att pricka stolpen innan han efter en timmes spel hade gjort sitt för dagen och så kom reduceringen 1–2 i den 77:e minuten (Blair Turgott sedan han serverats bollen på silverfat av AIK-målvakten Budimir Janosevic) som gav avslutningen extra energi.

Men ÖFK:s forcering gav bara en boll strax utanför Janosevic vänstra stolpe (inhopparen Sebastian Karlsson Grach på Eirik Haugans förnämliga långa boll över AIK:s förstärkta backlinje) och en boll i nätet (Henrik Bellman) som korrekt blev bortdömt för offside (tv-bilderna var avslöjande).

***

Några korta noteringar;

# För att vinna sådana här matcher måste Aly Keita vara hundraprocentig. Det är han nästan alltid, men inte i kväll! Naturligtvis vill inte Keita att hans retur på inspelet vid 1–0-målet ska landa precis framför den öppna buren och vid den andra målet kom han lite snett när han skulle täcka av Henok Goitom. Men Keita fick en liten revansch på Goitom i den andra halvleken, fotparaden på ett skott från nära håll var sylvass!

# Jag har skrivit det många gånger tidigare och jag skrev det senast efter förlusten mot serieledarna Djurgården; det är viktigt att vara noga med detaljerna. Vi såg det även kväll; Fritzson och Hörberg hade tidigt ett härligt omställningsläge men Fritzson var inte tillräckligt exakt i sin passning och Hörberg stötte bollen över sidlinjen…, hörnorna från Kroon och Hörberg var tillbaka i den klass som närmast hör hemma i korpserien (dom där höstlöven går det ju inte att göra någonting av, vart tog dom vassa från inledningen av serien vägen?), inspelen från kanterna (den här gången fanns verkligen många lägen) hade ingen adress. För att nu nämna några...

# Det var kul att se Simon Kroon tillbaka i startelvan. Det syntes att han var spelsugen även om en viss ringrost gick att skönja. Synd bara att han inte hade marginalerna med sig, skottet i stolpen var verkligen värt ett bättre öde.

# Med tanke på frånvaron av så starka defensiva pjäser skulle jag nog ha spelat Nikolaos Dosis från start på mitten. Med Arhin, Bellman, Perry och Kroon samtidigt på banan blev det kanske lite för mycket av det goda.

# Blair Turgott gjorde (bjöds på) målet. Det räddar ett godkänt betyg, ingenting annat. Turgott har varit riktigt blek sedan urladdningen (tre mål) mot Örebro, så även nu.

# ÖFK lyckades inte fylla upp sin bänk den här gången, två luckor i en hemmamatch känns ju sådär samtidigt som det sätter fingret på hur pressat läget är. Redan i omgång 7!

# En seger (och två oavgjorda) på de senaste 13 allsvenska matcherna. Fyra raka förluster och bara Häcken (en av seriefavoriterna!) efter sig i tabellen. Ska vi säga att verkligheten nu kommit ikapp ÖFK efter inledningen som lovade någonting annat? Alla förstår naturligtvis betydelsen av lördagens hemmamöte med Sirius, sista matchen innan det långa EM-uppehållet!

# Till sist, här är ÖFK-betygen (skala 1–6); Aly Keita 2 – Eirik Haugan 4, San Mensiro 3, Patrick Kpozo 3 – Felix Hörberg 3, Simon Kroon (62) 3, Ludvig Fritzson 2, Frank Arhin (79) 2, Henrik Bellman 2 – Nebiyou Perry (76) 3, Blair Turgott 2. Ersättare: Sebastian Karlsson Grach (62) 2, Nikolaos Dosis (76) 3, Malcolm Stolt (79) 2.

 
 
34 Kommentarer:
Gäst: Hejdå skrev | 19 Maj 2021 - 19:55
Varför kastar du in rasist kortet ? Blev helt plötsligt väldigt låg och pinsam nivå. Väx upp
Vad har hårfärgen med det här att göra ?
4
Gäst: Tobbe skrev | 19 Maj 2021 - 15:17
Ja, det gick sisådär. Men det var en del av en plan, samma plan 2018 hade fått ett annat utfall, alldeles säkert. Personligen kan jag tycka att om man är medveten om förutsättningarna i klubben ska man inte kritisera spelare o ledare. Angrip dom direkt huvudlösa besluten som lett fram till dagens status.
6
Gäst: Hm skrev | 19 Maj 2021 - 15:05
Gick väl sådär att stänga kanterna trots allt? Ylätupa låg bakom båda målen från sin högerkant.

Att AIK sen backar hem var väl väntat. Tror aldrig jag sett AIK fortsätta anfalla när de har 2-målsledning, ligger inte i deras DNA det.
2
Gäst: Tobbe skrev | 19 Maj 2021 - 13:59
Du menar det var fel av Amir att försöka stänga kanterna från inlägg mot AIK? Du vill inte se bristerna i truppen, Amir är som ett rött skynke för dig, En man som heter Agne m.fl. Men han är nog tacksam, han tar gärna fokus från spelarna just nu. Kör hårt.
0
Gäst: Hm skrev | 19 Maj 2021 - 12:12
Behöver kraven vara så mycket högre än att den nya tränaren ska ha erfarenhet av fotboll på allsvensk nivå?

Är det bara jag som är trött på att se att motståndarna taktiskt utmanövrerar oss i så gott som varje match?

Känns för mig oroväckande att lag som Mjällby och Varberg kan låsa oss totalt.
12
Gäst: @Hejdå skrev | 19 Maj 2021 - 12:01
Hur ser din kravbild på en ny tränare ut.a
Jag gissar det ska vara en blond, medelålders man med stor pondus som pekar med hela handen. Inget sånt med meditation och familjekaraktär.. Har jag rätt?
Nä lägg ner snacket om tränarbyte, svälj förlusterna som vuxna män med pondus.
5
Gäst: Robert skrev | 19 Maj 2021 - 08:08
För mig är det truppen som är för svag och tunn (väntat med tanke på ekonomi och värvningsförbudet).

Jag tror att vi kan klara oss kvar, om vi kan ha väldigt få skador, sjukdommar och avstängningar i år. Kan vi ställa så nära den bästa 11 som möjligt i många matcher så har vi chansen. Men när det saknas mer än 1-2 spelare (av bästa elvan) så blir det tungt oavsett vem som är tränare.

Kan vi plocka en elva av följande spelare så får vi en konkurenskraftig elva, förutsatt att den fortfarande blir balanserad (inte tre vänsterbackar t.ex).

Keita, Mohlins
Moukibi, Sonko, Haugan, Kpozo, Weymans, Outara
Hörberg, Amin, Seewankambo, Bellman, Fritzson Ahrin
Sellers, Turgott, Kroon

Övriga spelare är inhoppare för mig just nu tills de visat utveckling och om vi startar med någon av dom så har vi en svagare elva. Sen är det naturligtvis en starktare elva om Amin och Seewankambo startar i mitten än om Ahrin och Fritzon gör det.
4
Gäst: Hejdå skrev | 19 Maj 2021 - 06:11
Tjatas om ÖFK:s unga lag. De flesta av de som startar matcherna är inte så unga och orutinerade längre. Är ju inte ens så att öfk har yngst startelva i alla matcher.
I stället för att hitta på massa ursäkter måste man se sanningen i vitögat, dom spelar en dålig fotboll utan struktur och organisation. Agera nu eller åk ur.
7
Gäst: Hoppfull skrev | 19 Maj 2021 - 00:02
Vi kan enas om stt vara oense...Potter fick 7 år på sig att visa sin filosofi...Amir får 14 matcher..
Jag tror likheterna dem emellan är mycket större än du tror...
4
Gäst: @hoppfull skrev | 18 Maj 2021 - 23:24
Du menar ungefär vad Rydström gjort med Kalmar i år? Plockat in stora delar av Kalmars ungdomsakademi och förvandlat dom från nedflyttningskandidat till stabilt topp8 lag.

Det enda Amir jämförs med Potter angående är hur han hanterar spelarna på ett personligt plan. Ingen kan någonsin oavsett hur lite fotboll man sett jämföra Amirs fotbollsfilosofi med Potters.
3
Gäst: Hoppfull skrev | 18 Maj 2021 - 22:41
Det är nog bara att konstatera att vi ser olika på möjligen/förmågan att förvalta det vi har.
Spelarna kan bara vara hur oklara för Allsvenskan som helst, det är de spelare vi har.... och att på något sätt förvalta det kräver nåt annat än en gammal etablerad Allsvensk tränare som misslyckats i nåt annat lag... det krävs nytänkande ... och det tror jag Amir kan bistå med
Det är ju inte för inte han på ett sätt jämförs med Potter, men han behöver tid, på samma sätt som Potter
5
Gäst: @hoppfull skrev | 18 Maj 2021 - 22:04
Hur tycker du Amir förvaltar detta då? Vi är ju på nedflyttningsplats, han har fortfarande inte hittat ett spelsystem att hålla fast vid och han blir ju sönderläst match efter match.

Att vissa spelare inte fått chansen tidigare beror ju på att de inte är tillräckligt bra för att spela i allsvenskan och det är givetvis inte amirs fel att dom spelar nu det är ju snarare bristen på alternativ.
7
Gäst: Hoppfull skrev | 18 Maj 2021 - 21:51
Men en ”mer avancerad/etablerad tränare= har meriter från högre divisioner” tror jag att detta unga oerfarna lag skulle total dödas, det skulle inte finnas nån tillit, till de oerfarna spelarna... ta tex Kpozo, han skulle aldrig fått en chans i ÖFK med en annan tränare...men han har vuxit oerhört... jag tror även Grach kommer att bli en tillgång, som inte heller skulle fått nåt förtroende hos en annan tränare...
Vi har det lag vi har, med värvningsförbud, då gäller det att kunna förvalta.. och de tror jag inte särskilt många mer etablerade tränare klarat av..
6
Gäst: @hoppfull skrev | 18 Maj 2021 - 21:03
Varför tror du att Amir är rätt man? Vad har du sett på planen som indikerar att han är rätt man att vända detta?
1
Gäst: Gammelsosse skrev | 18 Maj 2021 - 20:27
Allt gick på räls tills 1-0 målet mot Varberg. Amirs förklaring till varför tempot upphörde räcker inte. Reportrarna har också ett större ansvar att ställa följdfrågor och oftast behövs bara frågan "varför" repeteras även om Amir säger att han inte vet svaret på frågorna. Det är hans jobb att ha svar.
2
Gäst: Hoppfull skrev | 18 Maj 2021 - 19:45
Jag tror inte på tränarbyte i sommar....det finns liksom inte på kartan om ÖFK har det allra minsta i huvudet
Jag tror Amir är det allra bästa för ÖFKs unga trupp,
Att byta tränare vore däremot ett rejält tjänstefel...
13
Gäst: Hejdå skrev | 18 Maj 2021 - 18:51
En seger på 14 senaste matcher i allsvenskan. Klart ÖFK kommer byta tränare i sommar. Allt annat vore tjänstefel.
3
Gäst: Krödingen skrev | 18 Maj 2021 - 18:23
En tränare kan ha hur många spelsystem som helst. Till syvende och sist är det spelarna som måste ta ansvar. Titta på hur första målet kom till. Bellman står några meter bakom Ylätupa som är helt ren. I stället för att ta steg in och markera står han kvar och när han ser att Ylätupa får bollen hinner han inte med . Dålig spelförståelse.
2
Gäst: @Lee skrev | 18 Maj 2021 - 12:54
så spännande, Hur många av dem känner du personligen?
0
Gäst: Keif skrev | 18 Maj 2021 - 11:33
Om ni börjar jobba på dagarna istället för å
skriva massa dynga här , kanske det blir nån extra skattepeng till ÖFK när
dom kan börja värva igen
8
Gäst: @Lee skrev | 18 Maj 2021 - 11:22
så du har pratat med spelarna alltså? Tror inte riktigt du vet hur det står i klubben, varken med pengar eller förtroende
2
Gäst: Lee skrev | 18 Maj 2021 - 11:04
Spelarnas tankar och åsikter har enorm betydelse. Det är spelarna som ska göra jobbet i 30 omgångar. Dock vet du inte vad du pratar om, du kanske har pratat med spelare för någon annan klubb. Blir intressant hur många av spelarna som blir kvar nästa säsong. Inga pengar och inget förtroende för klubben. Är det 10 kontrakt som går ut?

GLHF
2
Gäst: @Lee skrev | 18 Maj 2021 - 10:56
genom att prata med och lyssna på spelarna, har jag förstått det!

Men det är klart att spelarna tankar och åsikter inte har nån betydelse, det viktigaste är givetvis alla läktarproffs
1
Gäst: @Lee skrev | 18 Maj 2021 - 10:56
genom att prata med och lyssna på spelarna, har jag förstått det!

Men det är klart att spelarna tankar och åsikter inte har nån betydelse, det viktigaste är givetvis alla läktarproffs
3
Gäst: Hm skrev | 18 Maj 2021 - 10:45
Kollar man på de andra tippade bottenlagen så är det väldigt tydligt att de har en spelidé som de följer till punkt och pricka.

Kolla exempelvis Halmstad som försvarar med vad som kan beskrivas som en 6-backslinje och flyttar upp och slänger in bollar i boxen så fort de får en fast situation på offensiv planhalva. Oerhört svåra att göra mål på.

Varberg spelar också väldigt cyniskt, men har också träffat rätt med några sydafrikanska spelare som gjort mycket nytta, men återigen svåra att göra mål på.

Degerfors spelar en offensiv possesionfotboll på gott och ont men har många skickliga spelare och en tränare som tror stenhårt på det spelsättet påminner om en viss tränare vi haft tidigare.

Rydström har helt förändrat Kalmar på precis alla plan. Om någon tror att en tränares effekt på ett lag är rätt begränsad så är Rydström ett exempel på motsatsen. Allsvenskans bästa tränare?

Kommer man till ÖFK så har jag inte en aning om hur amir vill att vi ska spela. Jag kan inte se något mönster i hur vi försvarar, bygger upp eller anfaller. Det här tror jag blir vårt fall i år.
12
Gäst: Lee skrev | 18 Maj 2021 - 10:45
Spelarnas förtroende? Vart har du fått det ifrån? Vilka spelare har växt under Amir?

PS. Amir har säkert många matchplaner, problemet är att dem sällan fungerar
3
Gäst: Glenn skrev | 18 Maj 2021 - 10:35
När man inte håller med en skribent är det fritt fram att uttrycka sina åsikter istället. Jag anser till exempel att Dosis skulle fått det mycket svårt mot AIK:s betydligt mer snabbfotade innermittfält och därför har jag förståelse för att han inte startade, även om jag samtidigt ser hans defensiva kvaliteter.

Jag förstår också tanken med att inte spela en fyrbackslinje då Hörberg i min mening inte klarar av att ta hand om hela kanten själv. Där kan man argumentera för att kanterna kan få hjälp av yttrarna i ett 4231 eller 433, men jag upplever att det istället ofta innebär att yttrarna antingen blir för stående för högt för att hinna hjälpa till i defensiven eller att de hamnar för lågt och inte bidrar i offensiven. En lösning skulle kunna vara ett 442 men mot AIK skulle vi då troligtvis förlora slaget om innermittfältet. Nu gjorde vi det ändå förvisso men jag har förståelse för de taktiska valen som matchen inleddes med. Till skillnad mot Agne upplever jag att skiftet till 442 inte kommer förens Karlsson Grach kommer in. Och jag vill mena att det inte är det taktiska skiftet som är anledningen till scenförändringen utan de psykologiska effekter som kommer med vårat 1-2.

Jag håller dock med, beroende på motstånd, att det kan vara läge att starta med 442 för att se om det kan förändra våra något lama starter i matcherna. Varför inte mot Sirius som gillar att flyga fram, framför allt på vänsterkanten. Dock beroende på status på Noah, jag är tveksam till ett mittbackspar med Sam och Haugan mot Sirius starka anfallspar.

Oavsett taktiska val för nästa match håller jag det viktigare att Noah och Isak är tillbaka i spel. Troligtvis inte Isak men med tur möjligtvis Noah. Gärna Ronald också. För mig är det uppenbart att vi har det oerhört svårt, oavsett taktiskt uppställning, att hävda oss när vi inte har tillgång till alla spelare. Jag håller inte med vissa kommentarer om att vårt spelarmaterial ska hålla.
6
Gäst: @Lee skrev | 18 Maj 2021 - 10:25
jag hoppas verkligen att Amir bli kvar, Spelarnas förtroende för honom, hans inställning och förmåga att spelare att växa är fantastisk.

Jag tycker inte Agnes analys är särskilt bra eller givande att läsa, den är om och om igen rena domedagsprofetian, men som andra skrivit, varför inte erbjuda sina tjänster till ÖFK, eftersom han har såna kompetenser? Det är för mig en gåta när det gäller alla som vet allt om laget och som VET att Amir inte har en matchplan m.m varför är de inte tränare på hög nivå?

7
Gäst: Tobbe skrev | 18 Maj 2021 - 10:07
@Bra analys.
Spelarmaterial finns i alla klubbar, förmodar du tycker nivån i Östersunds trupp är av allsvensk kaliber. En subjektiv åsikt som jag inte fullt ut delar, framförallt inte med rådande skadeläge. I min värld gör Amir ett bra jobb utefter givna förutsättningar.
18
Gäst: Lee skrev | 18 Maj 2021 - 10:06
Man kan ju undra hur länge Amir blir kvar?? Ian hade 7p 7matcher och fick sparken, Amir har 5p 7 matcher... Fast ekonomin är väl ännu sämre nu än när Ian fick gå så man kanske inte har råd. Eller så tror man helt enkelt att denne div.4 tränare är något att ha
4
Gäst: Bra analys skrev | 18 Maj 2021 - 09:21
Bra analys som vanligt Agne. Jag kan inte förstå varför man som skribent ska få skit då det är rent sagt en perfekt analys. Ni som tycker annat är för färgade och kan inte lyfta blicken och inse att vi inte är tillräckligt tydliga i vad vi ska utföra på fotbollsplanen. Det saknas helt klar kunnandet från bänken och förmåga att sätta en tydlig matchplan. Spelarmaterialet finns helt klart men förmågan att få ut det är oerhört begränsad tyvärr då helt enkelt kunnandet inte räcker till. Snälla sätt en annan som huvudtränare som besitter förmågan att ta fram det bästa hos spelarna med en tydlig idé. Med det sagt säger jag inte att Amir ska bort men han ska inte vara huvudtränare. Det är inte för sent med förändringar och det är många poäng kvar att spela om.
20
Gäst: Att man en kan skrev | 18 Maj 2021 - 06:38
Att man ens kan och vill skriva så pessimisistisk, jag fattar verkligen inte !!!

Sen tycker jag Agne ska gå till ÖFK och erbjuda sina tränartjänster, men den enorma kunskap om vetskap om lagets status, deras styrkor och svagheter och hur deras matchplan ska se ut oss..är han ju klockren för att rädda laget kvar i Allsvenskan.

Man kan ju även lyfta fram, misstänkt offside vid 1a målet, många domslut till AIKs fördel, AIK spelare faller som käglornas minsta lilla kamp, AIK borde på pappret vara ett MYCKET bättre lag, men det syntes bara de första 25. Att sen inte ens se att ÖFK förbättrar sig enormt utan väljer att se det som att AIK slutar spela, det visar på en brist hos krönikören tycker jag.

Ungefär lika tråkigt som att lyssna på de partiska kommentatorerna
8
Gäst: Bara en tanke skrev | 18 Maj 2021 - 04:05
Alla experter som tror sig veta bättre och "alltid" ha svar på vad som ska göras inklusive skribenter kan ju ta och anmäla sig som sökande som huvudtränare/assisterande tränare eller annat i ÖFKs stab så får vi ser hur det går för er....

Kom ihåg att det är nästan en hel tidigare stabil förstauppställning som är borta(de som varit ordinarie så gott som hela tiden förut när de varit friska). Är inte insatsen av ett "B-lag" stark med tanke på detta? Visar inte detta ändå på att de gör något rätt när de ändå ser så lovande ut trots att de har så många "tunga pjäser" borta och tvingas till ändringar?
14
Gäst: Tord Wickzell skrev | 18 Maj 2021 - 01:07
Tyvärr får vi nog vänja oss att vara långt ner i tabellen!!
8
 
Sök på fotbollz.se
   
  Vi har den äran att presentera årets mästartippare i Hos Andreas Tipset- Richard Kingstad  
  av Haldo Jonsson | Idag - 14:47  
 

Richard Kingstad. Foto Privat

 
  Läs mer...  
 


 
  Kajsa Lindroth på Landslagsläger  
  av Classe Olofsson  | Idag - 10:39  
 

Kajsa Lindroth på Bosön ..... Landslagsläger

 
 


 
  Opes första nyförvärv - mittfältaren och spelande tränaren Dory Yates  
  av Haldo Jonsson | Igår - 17:02  
 

Foto: Ope iF

 
  Läs mer...  
 


 
  Chock och besvikelse i GIF Sundsvall  
  av Haldo Jonsson | Igår - 10:24  
 

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
Igår - 09:50 Målvakten och Vemdalssonen Oscar Jonsson nu klubblös
27 Nov 2023 - 15:16 Serieindelning div 3 Mellersta Norrland
27 Nov 2023 - 15:05 ÖFK i topp av Superettans undersökning av publikupplevelse
26 Nov 2023 - 22:10 Stipendiet från Stiftelsen Vi Lirare tilldelas Sebastian Lun
25 Nov 2023 - 17:57 Svenska Cupen 2024 lottad
24 Nov 2023 - 17:09 Trissvinnaren Myroslav Mazur celebrerades i går
24 Nov 2023 - 17:08 Målvaktstränaren Arnold Origi är klar för ytterligare tre år
23 Nov 2023 - 20:01 '- Ifjol fick vi söka upp spelare - i år hör de av sig för a
23 Nov 2023 - 16:20 Pengar från Gräsroten till flera föreningar i distriktet
22 Nov 2023 - 19:10 Korta nyheter om GIF Sundsvall
22 Nov 2023 - 19:07 Före detta ÖFK- spelare på landskampsuppdrag
21 Nov 2023 - 19:50 Izabelle Bardosen signat A kontrakt med UIK
21 Nov 2023 - 18:14 IFK Östersund dam igång
21 Nov 2023 - 18:10 Svensk elitfotboll: - Det blir skärpta regler på läktarna nä
21 Nov 2023 - 13:14 Tränarduo klar för Dvärsätts BK inför nästa säsong
20 Nov 2023 - 21:06 Kamraterna igång med träningen
20 Nov 2023 - 13:58 Calvin Kabuye och Peter Amoran i U20 landslaget
20 Nov 2023 - 11:24 Lista på alla 280 spelare som har medverkat i ÖFK genom alla
18 Nov 2023 - 16:14 Nu har avsparkstiderna för kvalen till Allsvenskan, Superett
17 Nov 2023 - 14:07 Unibets publikstöd för 2023 - Ger klirr i ÖFK:s kassa
 
 
 
Herrar
av: Endre | 26 Nov 2023 - 23:12
Behöver du lån? Maila i så fall: da
5
kommentarer
Chock och besvikelse i GIF Sundsvall
av Haldo Jonsson | Igår - 10:24
5
kommentarer
Stipendiet från Stiftelsen Vi Lirare tilldelas Sebastian Lundbäck, IFK Östersund
av Haldo Jonsson | 26 Nov 2023 - 22:10
Bilden: Sebastian "Batti" Lundmark
3
kommentarer
Svenska Cupen 2024 lottad
av Haldo Jonsson | 25 Nov 2023 - 17:57
ÖFK möter två lag från allsvenskan
3
kommentarer
'- Ifjol fick vi söka upp spelare - i år hör de av sig för att de vill spela med oss'
av Haldo Jonsson | 23 Nov 2023 - 20:01
Det säger manager Magnus Povel till
3
kommentarer
Korta nyheter om GIF Sundsvall
av Haldo Jonsson | 22 Nov 2023 - 19:10
 
 Skrivet den Lör 11 Nov 17:28
 
 Skrivet den Mån 9 Okt 22:19
 
 Skrivet den Fre 6 Okt 22:14
fotbollz.se på Facebook