Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
   
Matchreferat - Träningsmatch   
   
         
Östersunds FK       Århus
1 - 1
(0) (0)
Mån 10 Feb 2020 12:30
 
   
Målskyttar
Mål Tid Målgörare
0-1 47 Jordan Atta Kadiri
1-1 76 Albert Grönbaek.

Så spelade Östersunds FK:
Aly Keita (Andrew Mills, 46)) - Alex Purver (Samuel Mensiro, 46) (Pontus Kindberg, 85), Thomas Isherwood, Eirik Haugan (Noah Sonko Sundberg, 46), Ronald Mukiibi (Marco Weymans, 46) - Ludvig Fritzson (Henrik Bellman, 60), Rewan Amin, Frank Arhin (Isak Ssewankambo, 60) - Simon Kroon (Felix Hörberg, 46), Attah Kadiri (Francis Jno Baptiste, 69), Blair Turgott.


Så spelade Århus:
Kasper Kristensen, Jesper Juelsgaard, Sebastian Hausner, Zachary Duncan, Alex Gersbach, Kevin Diks, Jon Dahur Thorsteinsson, Nicklas Helenius, Mustafa Bundu, Magnus Anbo.

Varningar Östersunds FK Utvisningar Östersunds FK
Thomas Ishervood Sam Mensiro i fem minuter

Arena:
Colina Verde Golf Resort,Faro, Portugal
 
 

ÖFK tappade ledningen - oavgjort igen

 

VS

Århus - ÖFK 1-1 (0-0) Mål av Kadiri

 

Vi såg två nya ÖFK- ansikten i denna match. Aly Keita var åter och det är även Roland Mukiibi efter ett års väntan på match. Tufft för honom, men nu är han glad att vara tillbaka.

Tyvärr så vilade Århus sina bästa spelare. De ställde upp med ett ungdomligt lag. ÖFK svarade med att möblera om sedan förra matchen. Det var troligen bara tre man på plan i startelvan jämfört med matchen mot Lyngby.


Matchen spelades i 20 graders värme på en utsökt bra och stor? plan.

Det man mest kommer ihåg från första halvleken, var att det inte hände så mycket. Målchanserna var lätt räknade. Halvleken slutade 0-0 och det var signifikativt för spelet på plan.


Århus startade bäst och med större bollinnehav och hög press hade bollen oftare i anfallsläge än ÖFK, men åstadkom inga farligheter. ÖFK hade svårt att komma igång och hitta sina positioner. Det blev bättre eftersom, men det tog en bit in på halvleken innan ÖFK tuffade till sig och bitvis tog över. ÖFK hade ändå svårt att hålla bollen i anfallsläge. Anfallen blev för korta. Århus hade något längre anfall, men skapade trots det inte mycket. Kroon och Kadiri hade bra lägen för mål, men ingen av dem fick till skottet. Även Turgott och Amin provade skott, men målvakten klarade. Som hekhet var ÖFK något bättre än Århus

Det såg ut som lagen tog ut varandra. Det var många passningar ute på plan, men sällan några öppnande eller raka som skapade farligheter.

Revan Amin får bästa betyget i denna halvlek. Han har börjat bra i år.



I pausen satte bytte ÖFK fem spelare.
ÖFK chocköppnade andra halvlek med mål på hörna. Det var Kadiri som sin vana trogen gjorde mål. Vilket fotbollslöfte det finns i denne yngling! Han satte pannan till på en hörna av Amin.

Det blev en halvlek som ÖFK styrde och ställde mer än i första. ÖFK såg tyngre ut och kom upp flera i anfall än i första halvlek. Vi började känna igen ÖFK som var klart bättre än Århus i andra halvlek. Det smarta anfallskombinationerna däremot såg man tyvärr inte så mycket av, men visst fanns det några lägen som ÖFK mycket väl skulle ha kunnat gjort mål på.

Århus anfallsspelare var lite för lätta för att oroa ÖFK:s försvar nämnvärt. Lite överraskad blev man att de gjorde mål på frispark i 75:e minuten. Bollen tog först i stolpen och studsade ut. En Århusspelare mötte och slog bollen i mål. De målet var nog Århus inte värda om man ser till spelet i övrigt. Det var deras enda skott på mål i andra halvlek och det hade få även i första halvlek.

I slutet av matchen inträffade en palaver mellan spelarna i ÖFK och Århus. Mensiro visades ut i fem minuter. Han kom aldrig mera in på plan. Han ersattes av Kindberg som gjorde sitt första inhopp i ÖFK.




Sammanfattningsvis så var det en hyfsad träningsmatch. Det var lite av semesterlir ibland och de roliga finesserna var ganska få. Svårt att säga vad Burchnall fick reda på något mer än han visste förut. Man hade möjligen önskat lite mera struktur i spelet än man såg i dag och lite mera av kul anfallsfotboll. När det byts så många spelare som de gjordes i dag så brukar spelet bli lidande. Det finns således ingen anledning att misströsta. Tvärtom! Det finns mycket talang i ÖFK i dag. Spelet kommer att förbättras. De vet Burchnall och det vet vi. Vi är bara i februari...

ÖFK vann målstatistiken med 8-3

 
Text av: Haldo Jonsson
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot
av Haldo Jonsson | 16 Apr 2024 - 21:04
Myroslav Mazur gör 2-0 i 76:
4
kommentarer
Div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 15 Apr 2024 - 13:33
2
kommentarer
Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa
av Haldo Jonsson | Igår - 16:41
Jonathan Azulay. Foto Haldo Jonsson
2
kommentarer
Tips div 2 Norrland
av Haldo Jonsson | Igår - 09:44
Dags för Frösö IF at
1
kommentar
Tips div 3 Mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | Igår - 11:01
 Bortamatcher för Ope och
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook