Uppdaterad 10 Feb 2018 - 08:17  Nytt
SEBASTIAN 'BATTI' LUNDBÄCK ÅTER TILL TEAM TG
av Haldo Jonsson


21- årige Sebastian Lundbäck, som tidigare varit utlåndad till Team TG från ÖFK, har nu skrivit på ett kontrakt på ett år.

Mittfältaren Sebastian Batti Lundbäck har tidigare varit utlånad från ÖFK till Team TG där även hans bror Jonathan spelar.

Batti har tidigare sagt att han trivs med staden och med klubben. Det var därför ingen stor överraskning att han åter valde dem. Det är en klubb som dessutom vill satsa.

Batti hade svårt att slå sig in i ÖFK:s allsvenska mittfält, som är ett av de bästa mittfälten i allsvenskan. Han testades ibland som högerback. Nu ägnar han istället sina tjänster åt div 1 klubben från Umeå i åtminstone ett år. Han går till klubben som bosmanfall.

– Jag har ju varit här i två höstar tidigare och har fått en bra känsla av föreningen. Det är en klubb som vill framåt och jag vill vara med och bidra på den resan, säger han till klubbens officiella hemsida.

– Nu är tanken att jag ska spela mittfältare. Min ambition är att hjälpa laget att vara ett topplag i division I, säger Lundbäck till hemsidan.


Kodbild - Kontakta info@fotbollz.se om du har problem att se denna kod.
Tryck här för att se en ny kod om den är svår att se.
Powered by Web Wiz CAPTCHA version 4.0 Copyright ©2005-2008 Web Wiz