meny  
 
 
- Start
- Nyheter/Information
 
- Spelprogram/Referat
- Spelartruppen
- Statistik
- Hemmaarena
- Återblick -18
- Återblick -17
- Återblick -16
- Återblick -15
- Återblick -14
- Återblick -13
- Återblick -12
- Återblick -11
- Återblick -10
- Återblick -09
- Återblick -08
- Återblick -07
- Återblick -06
- Intervjuer
- Länkar
- Forum
 
- Kontakta oss
 
tabell Aktuell tabell   skytteliga Skytteliga
 
- Allsvenskan  Tabell
 
 
 
     
   
     
 ÖFK Nyheter
 
Välkommen till ÖFK Nyheter. Detta är en webbplats speciellt för alla som gillar ÖFK men även för andra intresserade. Avsikten med sidan är att den skall ha ett lättillgängligt och aktivt debattforum samt att Du bl a skall kunna läsa matchreferat, spelarinformation och intervjuer.
 
Senaste Matchen   Nästa Match
Eskilsminne IF ÖFK
0 5

Läs mer... Läs mer...
 
ÖFK GAIS

2020-02-29 14:30
Jämtkraft Arena
 

 EN FÄRGSTARK MAN - DANIEL KINDBERG
av Haldo Jonsson
Publicerad 16 Aug 2019 - 14:32 Uppdaterad 16 Aug 2019 - 16:29

En känslofylld och närgången intervju med Daniel Kindberg där han ger uttryck för sina innersta känslor och berättar om sitt nuvarande annorlunda liv och där han berättar om att han fått erbjudande att ta hand om andra klubbar

Bilden: Daniel Kindberg i snöskottartagen på arenan i fjol våras. Foto: Haldo Jonson

.

Daniel Kindbergs liv förändrades snabbt och brysk. Han blev föremål för en rättsprocess och fråntogs sina uppdrag i ÖFK, den förening som han hyser stor kärlek till och som han byggt upp och skapat framgångar med som man bara kunde drömma om i denna avlägset liggande Norrlandsstad.

Daniel Kindberg kan läggas till en av det största fotbollsledarna i Sverige. Inte nog med att har skapat framgångar med fotbollen i ÖFK. Han har även varit drivkraften till att bygga Jämtkraft Arena och han har medverkat till att byggnationerna på Stadsdel Norr snabbt kom igång.

Trots att Daniel inte har någon funktion i varken ÖFK eller i näringslivet så känner han ingen bitterhet.

Han har sina barn, sina många vänner privat och inom fotbollen och han har sina vänner i ÖFK hos såväl ledare som spelare som han älskar, respekterar och stöttar. Spelarna nästan avgudar honom.

Daniel har fortfarande stora framtidsperspektiv och ett känsloengagemang för ÖFK som snarare har öka än minskat. Han är lika trevlig som han alltid varit, lika glad och lått att kommunicera med.

Tack för att du ställde upp för fotbollz.se. Här kommer en intervju med människan Daniel Kindberg där han yppar sina innersta känslor:Hur lever livet med dig? Vad sysselsätter du dig med på dagarna?

- För närvarande så är jag mest och tittar på träningar i Östersunds Fotbollsklubb och umgås med ledare och spelare och försöker att inspirera och stötta och hitta nya grepp om var vi är på väg.
Du har alltid haft en ledande roll, både i företag och i ÖFK. Hur klarar du av att inte ha det?

- Jag har alls inga problem med det. Jag jobbar precis som vanligt med mina relationer till spelare och ledare. När de frågar mig så ställer jag upp och ger dem råd, främst genom att inspirera och prata. Det som är skillnaden nu är att jag kan inte vara lika tydlig och ge direktiv som jag gjort förut, så helheten är inte som tidigare, men de människor jag har stöttat tidigare dem stöttar jag även nu. Det är naturligt eftersom det är mina vänner och för att ÖFK och fotboll är mitt största intresse.Kan inte detta uppfattas som du fortfarande har en viktig roll i ÖFK?

- Jag tror att jag alltid har haft, och har en viktig roll i ÖFK. Det är jag helt övertygad om. Jag bedömer att jag har en viktig roll för många människor i ÖFK.Var inte kravet att du skulle vara helt bortkopplad från ÖFK?

- Jag vet inte vem som har ställt några sådan krav. Jag har ingen formell påverkan överhuvudtaget i Östersunds Fotbollsklubb, men det innebär inte att jag hjälper spelare och ledare. Det vore ju knäppt annars. Jag har ju en egen son som är spelare och en som är ledare och mina spelare som jag har haft flera års relation till, varför skulle jag inte ha kontakt med dem. Det vore ju korkat. Jag har inga formella uppdrag, men som alla andra som inte har några formella uppdrag så hjälper jag till efter förmåga. Det är alls inget konstigt.
Du är den person som fört ÖFK till Allsvenskan, vunnit Svenska Cupen och framgångsrikt Europaspel. Skulle inte ÖFK:s styrelse tagit hänsyn till det och inte så bryskt tagit ifrån dig alla funktioner i ÖFK. Du är ju trots allt bara misstänkt. Borde man inte ha avvaktat för att se om du blir fälld. Vad säger du om det?

- De önskemål som kommit från personer inom föreningen och utomstående kan jag inte kommentera eftersom jag inte vet vad det innebär och vad man haft för tankar, men jag har inte haft något svårmod över det. Jag har sagt att om klubben anser att jag inte ska ha något bestämmande och om klubben anser det då ska det vägleda mig, och då ställer jag upp på det.Om du blir frikänd i Tingsrätten kommer du då tillbaka till ÖFK eller är det vettigare och invänta en hovrättsdom om ärendet går så långt.

- För det första så räknar jag med att jag blir frikänd och jag kommer inte att göra något förrän valberedning och medlemmar vill det. Det är deras ord och vilja som gäller. Jag ska inte sätta min egen egoism före det andra. Alla vet vad jag har gjort för ÖFK genom att leda, styra och investera pengar, men det är ändå upptill vår valberedning och medlemmarna att bestämma. Alla vet vad jag vill göra med Östersunds Fotbollsklubb. Den dag jag inte är belastad med någon process då kommer jag att vara tydlig till valberedningen, medlemmar och andra.Går du ditt livs svåraste match vid rättegången?

- Nej, jag har varit med om mycket värre i mitt liv. Det innebär ju inte att det inte är en jobbig period och mina nära och kära tycker att det är enormt jobbigt och även många andra i Jämtland mår illa och jag har stor respekt för det. Men jag måste ha perspektiv på livet och mig själv. Jag vet vad jag gjort och vet vad jag gör. Jag är ganska trygg i det.


.
Du mår alltså ganska bra i dag och känner dig inte pressad?

- Nej, jag känner mig absolut inte pressad. Jag är mer upptagen med det nya moderna mästarbygget i ÖFK, att det ska falla på plats och att dom ska kugga i ledare och spelare. Jag har betydligt mer engagemang i det och brinner för det, än i den kommande rättegången. Jag vet vad jag har gjort. Dock kommer mitt engagemang inför och under rättegången vara fokuserad och intensiv för att säkerställa mitt frikännande.Anser du dig felbehandlad av någon?

- Ja, det har jag blivit. Absolut. Det har jag blivit med ganska stora rättsövergrepp och andra övergrepp i förtalsfrågor. Jag håller, med hjälp av mina advokater på att förbereda en process. I det stora hela har jag lätt för att komma bort från oförrätter. Jag tänker inte bli någon bitter medelålders man som kommer att gnälla hela livet på hur det ena eller det andra har skötts. Jag kommer att gå vidare genom att vara positiv, glad, stark och framåtriktad. Det är klart att jag kommer att göra upp räkningen med ett par stycken.
Är det gentemot pressen?

- Nej det är det inte. Jag kan förstå deras tillkortakommanden men jag förstår även deras vilja att vinkla och få fram sakerna på ett visst sätt. Dom gör ju så här. Jag är inte den i Sverige har råkat värst ut i hur man på ett dåligt sätt behandlat folk.Vill du säga vilka det är som du kommer att föra processen mot?
- Nej, det vill jag inte. Det är ju så att det finns ett par tre personer som faktiskt medvetet har arbetat för att göra mig illa och skada mig i den här processen. Dom människorna vet säkert vilka de är. Det kan jag inte riktigt släppa även om jag försöker att göra det. Jag hoppas att jag kan det, men jag är inte säker.Känner du att folk som solade sig tillsammans med dig vid ÖFK:s framgångar som nu har övergivit dig?

- Det kanske det finns men när man är så beundrad och firad som jag faktiskt var så var det väldigt många som ville ha med mig att göra, så är det. Jag kommer sedermera skriva om det. Men det finns väldigt många starka makthavare både i Jämtland och i Sverige som varit fantastiska mot mig. Det vet inte folk om.
Känner du hat till någon?

- Nej det gör jag inte. Många pratar med mig om jag kanske har hat mot åklagaren, men jag tycker han har agerat korrekt mot mig och har respekt för honom och även de som företräder mig respekterar Åklagaren. Jag har varit i Sveriges tjänst att försvara landets intressen i Sverige och utomlands i 20 år. Jag är uppfylld av det demokratiska idealet. Jag är i det avseendet en idealist. Jag har stor respekt för en av grundbultarna i svensk demokrati som rättssystemet är. Däremot har jag lärt mig mycket om det. Jag kan säga att jag inte är överimponerad av handläggningen av Ekobrottsmyndigheten. Men däremot hyser jag stor respekt för åklagarens arbete och uppdrag.I fotbollz.se:s forum skrivs det ofta att det nya kommunalrådet Bosse Svensson personligen inte gillar dig och därför inte vill sponsra ÖFK. Vad har du för uppfattning om det?

- Nej, jag har väldigt svårt att tro att eventuellt personliga agg mot mig skulle styra något sådant. Det hoppas jag verkligen inte.Tror du att Svensson har personliga agg mot dig?

- Nej det vill jag inte tro. Jag har inte fått någon sådan indikation, utan i de roller jag har haft exempelvis i Östersundshem har vi haft olika uppfattningar i vissa frågor, men jag har inte upplevt något hat eller liknande. Jag tycker att vi gjort skillnad på sak och person.I vissa kretsar som jag pratat med har man tyckt att Svensson tagit lite hänsyn och tryckt ner folk för att få sin vilja igenom. Har du märkt något av det?

- Det kan jag inte veta. Han har aldrig tryckt ner mig och han har heller inte försökt, men vi har inte heller haft den relationen. Jag skulle inte ha några som helst problem med att prata med honom, men det är mycket länge sedan jag träffade honom.
Om det varit ett annat politiskt styre än Centerpartiet i kommunen hade det då varit lättare för ÖFK?

- Nja, det är väldigt svårt att tro att Centerpartiet i kommunen inte fullt ut vill stödja ÖFK. Så hoppas jag verkligen inte att det är. Jag hoppas och förutsätter att kommunen stöder Östersunds Fotbollsklubb både med sin kompetens själva och ekonomiskt. Det måste man komma till, för det är det största som har hänt Östersund och Jämtland. Det är en tillväxtmotor som man ska utveckla.
Det verkar som om det inte vill göra det nu?

- Det är något de måste stå för. Jag vet inte vad som ligger bakom det, med det är samtidigt en besvärlig situation för kommunen. Det måste man ta i beaktande. När jag som en av Östersunds mest beundrade människor och som är anställd i ett av deras bolag, satt anhållen. Man måste se att det är jobbigt för dem och kontroversiellt samt att de vill ha en överblick och bilda sig en uppfattning, men det borde inte finnas något annat val för dem än att stötta Östersunds Fotbollsklubb.
Har du förändrats något som människa efter allt som hänt med dig?

-Ja, jag tror att det har förändrat mig under sommaren faktiskt. Det som du nämnde tidigare, detta med hämnd, hat och irritation. Jag vill inte känna så. Jag har bestämt att göra upp med mig själv om det. Det ger ingenting, det ger inget att skapa bitterhet inom sig. Det förtär. Det är bättre för mig att känna glädje till den sport jag gillar och till spelare och ledare och till medlemmar. Jag vill drivas av kärlek och omtanke och inte av hat. Det har jag lärt mig mycket av.Har din syn på andra människor förändrats efter allt som hänt?

- Nej det kan jag inte säga. Jag har upplevt människors ondska och hat så det räcker i mitt liv och mer därtill. Jag kan säga att de som man verkligen trodde skulle stå vid min sida de kanske inte har gjorde det. Det hade jag förväntat mig och förvånade mig, men det är ändå inget som har förändrat min syn på människor.Tror du att det finns ett Kindbergshat? Vad säger du om det?

- Nej, jag tror att det finns en utbredd kindbergskärlek. De märker jag på alla människor jag stöter på när jag går på gågatan varje dag. Jag är på matcherna, jag är ute bland folk, jag gömmer mig inte. Jag svarar på frågor när människor kommer fram och jag svarar många som mejlar. Jag upplever ett stort stöd. Däremot så finns det vissa bittra individer som redan innan det här hände tyckte illa om mig av olika anledningar. Det finns en handfull i länet och sådana har alltid funnits. Det är samma människor som kommer att säga att han blev friad men det var tekniska bevis eller det ena eller det andra som gjorde det. Sådana människor kommer alltid att finnas. Jag lägger min energi på den enorma kärlek jag känner från alla jämtar och Östersundare som stöttar mig. Det bär upp mig.Är det något i livet som du ångrar?

- Jaa, det finns det ju alltid. Det är klart att jag i livet på det personliga planet, kunnat ha gjort bättre. Så är det. Även i yrkeslivet och även i fotbollen finns det sådant som jag kunde ha gjort bättre, men det är inget som jag nu kan peka på och som jag går och grubblar på.Vad är det som gör dig riktigt glad eller ledsen?

- Det som gläder mig är att se mina barn utvecklas och få glädjas med dem. Jag ska bli farfar. Det är en glädje för mig. Riktigt ledsen det blir jag när mina barn blir berörda och lessna och sorgsna. Det är detta som hårt kan beröra mig.Är det något mer än barnen?

- Inom fotbollen bli jag ledsen när det inte går så bra för dem som man tycker om. Det kan vara när spelare och ledare som jag tycker om inte utvecklas åt rätt håll eller har problem vid sidan om plan och när jag känner att jag inte är tillräcklig för att hjälpa dem. Då blir jag nere, men jag blir så glad när det går bra för dem.Vad är din bästa personliga egenskap?

- Att jag är omtänksam, engagerad att jag är ovillkorligt reservationslöst hängiven, att jag alltid står upp för det vi har bestämt och det vi gör, att jag bortom all semantik och bakom alla rubriker är en ödmjuk idrottsledare som älskar fotboll och jag har ett socialt stort engagemang och viljan att hjälpa andra är stark.Vad ser du mest fram emot för närvarande?

- Det ska bli kul att se hur vi tar oss an uppgiften i Svenska cupen i morgon. Det är jättesvåra matcher. Jag vill gärna se tecken på hur spelarna tar sig an det. Jag ser fram emot att den här processen skall ligga bakom mig och att jag ska bli frikänd att jag kan komma igång som den jag är och hitta någon meningsfull sysselsättning kanske även utanför fotbollen.
Har du med tanke på allt som hänt tänkt på att flytta från Östersund och satsa på ett annat lag än ÖFK?

- Nej, det känns väldigt främmande.Har du fått erbjudande att ta över något annat lag?

- Jo, det har jag fått från andra klubbar, men det är ingenting för mig. Jag gläder mig där jag står och att ha möjlighet att träffa mina barn varje dag. Så känns det nu.
Har du fullt förtroende för ÖFK:s styrelse?
-Ja, absolut, men jag har ingen insyn i styrelsearbetet. Jag klandrar ingen och jag höjer inte på hatten för någon. Jag tycker dom har uppträtt korrekt mot mig.ÖFK har budgeterat för försäljning av spelare för 20 miljoner i år. Kommer ÖFK att nå detta mål?

- Jag har ingen aning om det där. Man kan ju sälja spelare även senare i höst under november, december. Jag har hög tilltro till klubben. Vi har haft mindre publik i år och tapp på sponsorförsäljningssidan, så alla måste ställa upp med vad vi kan, om vi vill ha ett allsvenskt lag i Östersund.ÖP har förfasat sig att ÖFK haft en miljonskuld hos Kronofogden. Hur ser du på det?

- Som jag läste det så var skulden hänförligt till en utebliven intäkt. Det var säkert en skuld som öp har sett ett tag och nu tog man fram den som en nyhet, men det var inge större nyhet. Alla vet att likviditetsproblematiken är det största problematiken för alla klubbar, exklusive ett par klubbar i allsvenskan. Det är väldigt komplex med fotbollens ekonomi och det är väldigt få som begriper sig på. Det finns så mycket okunskap även bland fotbollsfolk. Det går inte på något sätt jämföra med ett företag. Man måste vara ödmjuk när man pratar om fotbollsekonomi.
Vi behöver inte vara oroliga för ÖFK:s ekonomi, eller hur?

- Jag vet ingenting om det. Det enda jag vet att vi har i år har haft likviditetsproblem och eftersom jag varit i klubben sedan 2005, så vet jag att det har varit så i klubben varje år.

- Vi ska vara stolta över att vi sålde väldigt bra 2018, att vi har en klubb med en infrastruktur som är okey, vi har en trupp nu med enormt många spelare med en enorm potential. Om vi hade lagt in spelarna i balansräkningen så skulle den ha varit jättebra och sen kommer det att ta 6 -12 månader innan fotbollsframgångarna kommer och då kommer det att bli otroligt positivt för Östersunds Fotbollsklubb. Vi ska komma ihåg att det är i skenet att vi har allsvenskans överlägset yngsta trupp. Jag har ett mycket bra investerings råd, Att investera i Östersunds Fotbollsklubb det kommer att vara en mycket bra affär för Östersund och Jämtland!


I morgon kommer en intervju med Daniel Kinderg och fotbollen

 
 
42 Kommentarer:
Gäst: Jåååh skrev | 23 Aug 2019 - 15:19
Stabila människor som skriver här. Juridiken kommer mala på, även för de som aldrig godkänner det.
3
Gäst: Maria* skrev | 18 Aug 2019 - 16:27
Kindberg är en fantastisk visionär och stark ledare. Hoppas innerligt att han får mycket att göra med ÖFK igen när han frikänts eller ev. sonat sitt brott om det nu visar sig att det förekommit något som är straffbart. Jag fattar inte sammanblandningen mellan det DK som enskild person påstås ha gjort (han är inte fälld ännu) och ÖFK. Jag fattar inte sponsorer som slutat stödja klubben och jag förstår inte kommunens ställningstagande. Alls.

Förstår dock att det finns folk, små människor, som känner sig hotade av DK:s förmåga att ta plats men det är en alldeles nödvändig egenskap som gör att DK behövs i ÖFK och i Östersund/Jämtland.

Kärlek till ÖFK och till DK! Och tack Haldo för att du håller den här sidan levande!
23
Gäst: Ojämte skrev | 18 Aug 2019 - 14:57
Instämmer med Klass. Hade också uppskattat att man visar vems insändare som tas bort, faktiskt

Swdan kan jag inte förstå hur man kan tycka att det här ens var en intervju? Det var ju bara en hyllning och ingen information.

Problemet med supporterskapet inom ÖFK just nu är att det hela tiden hamnar tillbaka till Kindberg. Han är som en våt filt över klubben, oavsett vad man tycket om honom.
6
Gäst: Klass skrev | 17 Aug 2019 - 18:27
Smetigt kommentarsfält, samma negativa personer skriver inlägg under flera namn, utan något konstruktivitet. Skulle vart intressant om ip nummret publicerades.
10
Gäst: Fotbollskunnig skrev | 17 Aug 2019 - 13:15
Förstår inte hur man kan tycka illa om Daniel Kindberg som har satt Östersund på kartan. En stark man sticker i ögonen på många, men det han har uträttat är fantastiskt. Jag räknar med att han blir frikänd och kommer tillbaka för att styra Östersund mot nya framgångar. Med honom tror jag att vi får uppleva fantastiska saker igen.

Tack för allt du har gjort och gör Daniel Kindberg. Lyssna inte på de bittra människorna. Sådana finns det alltid och kommer alltid att finnas. ÖFK behöver dig.
23
Gäst: Haldo for president skrev | 17 Aug 2019 - 12:00
Bra skrev Idag - 11:35
Väldigt bra intervju igen, tack Haldo! Ditt nästa projekt borde vara att kolla vad som egentligen hände före, under och efter det extra årsmötet. Alla tror att Kindberg gjorde en kupp och fick in någon som han kände(Bosse Ottosson) alla vet ju kindbergs och Ante Strängbys fina relation, då var det ingen som pratade om kupp! Det går mycket rykten nu om sponsorer som köpte röster och mutade till sig röster! Det går även rykten om att Falkarna var inblandade, till och med att falkarnas styrelse visste om under årsmötet att mutor och köp av röster från sponsorer förekom, allt för att säkerställa, kuppen att en ej valberednings föreslagen kandidat skulle bli ordförande! Kan detta vara sant? Haldo ut och undersök, gammel media vill inte ha fram sannningen!!!!! ÖFK medlemmar förtjänar sanningen!
8
Gäst: Emma skrev | 17 Aug 2019 - 10:27
Vilken stor man och människa han är Daniel! Och på så många sätt... Tack för en bra intervju.
20
Gäst: Re: Lars Larsson skrev | 17 Aug 2019 - 10:21
Vi som var på stämman sist såg vilken fin demokrati klubben har. Kindberg kom med spelartruppen och röstade in sina personer...Kindberg har skapat krisen klubben är i nu.
20
Gäst: Rex skrev | 17 Aug 2019 - 10:16
Ö. s//

Ett erkännande har ingen betydelse? Vem var det som var från en annan planet nu igen? Nu lämnar jag denna diskussion, jag hoppas att föreningen får det den förtjänar och även de personer som fifflat i denna soppa. Tack Haldo för en intervju, det ska du ha. Ciao
5
Gäst: Ö.s. skrev | 17 Aug 2019 - 10:16
Ha ha ha, ett rykte från säker källa! Hur går det i hop?
1
Gäst: Ö.s. skrev | 17 Aug 2019 - 10:13
Om sponsringen minskat med 40% så visar det en sak, rättshaveriet är ett faktum om det stämmer, man straffar alltså klubben, är det klubben som gjort något fel, i så fall vad? Är det inte Kindberg dom är förbannad på? Men man straffar klubben! Hur går det i hop?
8
Gäst: Lars Larsson, Sthlm skrev | 17 Aug 2019 - 10:06
Jag måste säga att jag inte förstår många personers negativa inställning till Daniel Kindberg (DK). Det var och en bör göra, är att skilja på hans insats som stark ledare i ÖFK och det åtal rättsväsendet har att hantera.

Det han åstadkommit som ledare i ÖFK, och det är onekligen hans förtjänst i det stora hela, slår nog det mesta inom fotbollsvärlden. Den prestationen kan ingen ta ifrån honom. Jag är rätt övertygad om att de flesta som följer ÖFK också är tacksamma över att ha fått varit med på den resan och dessutom inser att det till stor del är DK:s förtjänst.

Detta att ifrågasätta demokratin inom ÖFK pga DK:s inflytande i sin tidigare roll är rent nys. ÖFK är per se demokratiskt. De som gör det vet inte hur systemet fungerar. Sedan kan man givetvis tycka att saker och ting är fel, men då får man bli medlem i klubben och på stämmorna framföra sina åsikter och förslag. Där röstas det sedan och de förslag som vinner majoritetens gillande blir verkställda.

När det gäller åtalet så får rättvisan ha sin gång, men oavsett om han blir fälld eller inte så blir han ingetdera i rollen som ordförande i ÖFK. Han är ju åtalad för gärningar riktade mot andra juridiska personer.
9
Gäst: Ö.s. skrev | 17 Aug 2019 - 10:05
Det räcker inte med ett erkännande, sen vet jag inte om det verkligen är så, hur många har inte erkänt mordet på Palme det är ett exempel. Ett erkännande måste kunna styrkas. Så Rex , ta och skärp till dig!
6
Gäst: Rex skrev | 17 Aug 2019 - 09:54
Ö.s.//

Du är bara pinsam som du försöker få detta till en ärlig historia. Har man en gång erkänt så är man skyldig, så är det. Ingen rök utan eld, eller blundar du för det oxå? Sorgligt. Medlemmarna har sagt sitt.
6
Gäst: DKs vönnet skrev | 17 Aug 2019 - 08:50
Vad förstår du inte Haldo? Du lever i förnekelse och förvarar folk som kommer att sänka klubben.
9
Gäst: GP skrev | 17 Aug 2019 - 08:48
Giv ekonomisk brottslighet....
2
Gäst: Uppskattad skrev | 17 Aug 2019 - 08:34
Vilken fantastisk intervju, jag lyfter på hatten. Att Haldo fått till detta möte med Kindberg och delger till oss läsare är jättebra. Den näsa intervjun med kindberg på jättelänge. Haldo har verkligen visat gammelmedia hur man gör! Mycket bra gjort.
18
Gäst: Tapas skrev | 17 Aug 2019 - 08:16
Kindberg har lika mycket inflytande idag som förut, det var därför han kuppade in nuvarande ordförande med hjälp av spelarnas röster. Springer runt på Danderyd Arena mot IFK Stocksund med ÖFK-jacka, rör sig i omklädningsrummet vid match osv.
15
Gäst: Ö.s. skrev | 17 Aug 2019 - 07:37
Sign Rex , kan bara asgarva , vilken planet har du vistats på ? Hur kan du påstå att det inte skulle vara rent spel!? Det finns ingen dom, det finns inga som helst bevis för att några oegentligheter har skett.
7
Gäst: Ö.s. skrev | 17 Aug 2019 - 06:51
Klart att Kindberg ska finnas till förfogande och att medlemmarna får ta ställning det är väl det som är demokrati. Att Östersunds-Posten skriver och vinklar saker bryr vi oss inte om, det är inte ÖP som bestämmer vilka som ska sitta i Östersunds FK styrelse utan medlemmarna.
14
Gäst: PP skrev | 16 Aug 2019 - 23:09
Jag vill bara vara säker på att jag förstår dig rätt Mr X, och är fortfarande osäker på vad du anser vara hat. Var t ex mitt inlägg 21.12 hat mot Mittmedia?
0
Gäst: Verklighet skrev | 16 Aug 2019 - 22:52
Att han försvann var bra för klubben. Nu kan äntligen ÖFK drivas på ett demokratiskt sätt. Utan massa svarta rubriker och utan massa misstankar om brottslig verksamhet. Det vore ett stort steg i fel riktning om Kimdberg tilläts komma tillbaka i någon form.
12
Gäst: @PP skrev | 16 Aug 2019 - 22:34
jo, det har jag redan skrivit. Mittmediahatet hör hemma i en annan tråd. Det här var en fin intervju av Haldo Jonsson.
Vad är det du har svårt att förstå??
3
Gäst: PP skrev | 16 Aug 2019 - 22:30
Fråga till Mr X: Skulle du kunna precisera vad som är så väldigt pinsamt. Jag är genuint intresserad, Och mina gissningar skulle kunna vara felaktiga.
3
Gäst: Rex skrev | 16 Aug 2019 - 22:07
Sanslöst, karln har ju redan erkänt saltade fakturor och felaktigheter i ett förhör. Bara det gör ju sitt. Men visst, vill ni x antal öfk-lovers blunda och ha tillbaka DK och surar över en mittenplacering i AS som de bortskämda människor ni är så fine. Jag skrattar åt det faktum i alla fall. Hade jag hållit på ÖFK hade jag föredragit div 1 och rent spel och respekt runt om i landet.
18
Gäst: Realist1 skrev | 16 Aug 2019 - 21:57
Utan att ta ställning i det aktuella rättsfallet så tror jag att ÖFK till stor del står och faller med Daniels inflytande, ledaregenskaper och engagemang. Så låt oss hoppas att han är oskyldig (alternativt sonar sitt straff) och kommer tillbaka till med samma visioner och energi som förut.
12
Gäst: Mr X (det är bäst så, annars letar hatet upp mig o skrev | 16 Aug 2019 - 21:54
Att Kindberg har en hel hoper beundrare, är ju allom bekannt.
Jag har full respekt för honom, mött honom i olika sammanhang, har bara gott att säga. Men här är så mycket pinsamma inlägg, så jag vet inte vad. Om någon kunde se Haldo, och uppskatta honom för den här intervjun, men nej, ni fortsätter rikta ert hat mot Mittmedia, fast det inte hör hemma i den här tråden. Ni visar ingen respekt mot varken Haldo Jonsson eller Daniel Kindberg (som jag tror skäms för en del följare). Skämmes ta me fan!!!!!
18
Gäst: PP skrev | 16 Aug 2019 - 21:12
Helt irrelevant är inte Mittmedias ekonomi, och att den är relevant för ägarna och de anställda är definitivt solklart. Sedan är ju inte media särskilt intresserade av att granska sig själva. Jag har från insiders hört att klicken räknas noga, och intressant är också i sammanhanget vilka som matar ÖP-lägret resp DK-lägret med applåder. Tyvärr för Mittmedias är att man har mindre hängivna anhängare i utgivningsomrpdet. Vill man överleva är det dags att ha lite varierande infallsvinklar på publiceringarna kring DK.
14
Gäst: @Bosse skrev | 16 Aug 2019 - 21:05
Vem skall granska vår lokala media? Vi har ju ingen som kan göra det. De däremot kan kasta sten i sitt eget glashus.
12
Gäst: Bosse skrev | 16 Aug 2019 - 20:36
Mittmedias ekonomi är väldigt irrelevant i sammanhanget. Att dessutom bolaget har köpts av Bonnier borde ni ha koll på...
8
Gäst: Ö.s. skrev | 16 Aug 2019 - 20:11
Ja nu vill jag se Per Hansson mfl på Östersundsposten skriva om mittmedias ekonomi! Hur kommer det sig att Mittmedia haft eller har ett ärende hos kronofogden? Jag förutsätter att läsare får en redogörelse för mittmedias ekonomi.
19
Gäst: Ledarskap skrev | 16 Aug 2019 - 18:57
Kindber är den störste ledaren och chefen vi någonsin kommer att få uppleva i Jämtland det han hjort är unikt! Läs bara intervjun ett mästerverk från en riktig människa, chef och ledare! Jag bugar mig!
37
Gäst: Krav skrev | 16 Aug 2019 - 18:54
Vi som är medlemmar i ÖFK borde kräva att Kindberg ska tillbaka oaktat , han är vår hjälte, den ende som kan få oss att drömma igen!
36
Gäst: Bohelge skrev | 16 Aug 2019 - 18:41
Alrik8 instämmer än en gång
9
Gäst: Alrik8 skrev | 16 Aug 2019 - 18:20
Kom tillbaka Kindberg. Du behövs i ÖFK. Det är förlegat att stänga av en person som bara är misstänkt. Det är bara för att tillfredsställa pressen som aldrig har tillfört något positivt i samhället.


33
Gäst: gammal målvakt skrev | 16 Aug 2019 - 18:20
Troll? Trollen som hatar Bosse Svensson kanske kan tagga ner efter att ha läst det här nu!!
9
Gäst: Frösö-Janne skrev | 16 Aug 2019 - 17:41
ÖP slår hårt på att ekonomin ska diskuteras på ÖFK:s medlemsmöte. Det kanske är dags för ÖP att informera sina prenumeranter om den egna ekonomin?
26
Gäst: Mittmedia skrev | 16 Aug 2019 - 17:32
7 jornalisttjänster ska bort i Östersund.

https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=78&artikel=7281250
18
Gäst: Hahaha skrev | 16 Aug 2019 - 16:53
Mittmedia har minst en anmärkning hos kronofogden! Och de ska undersöka och kritisera andra! Alla vet att mittmedia snart är i konkurs! Och öp är de som har högsta kostnaderna samt att de tjänar minst! Flest journalister får gå från öp, pga att de är sämst på att skriva! Fotbollz har mer läsare än öp! Det är därför att fotbollz inte ljuger som öp gör, de bedriver inte häxjakt på kindberg som är den största hjälten i Jämtlands historia!
36
Gäst: Mittmedia i konkurs? skrev | 16 Aug 2019 - 16:05
https://www.merinfo.se/foretag/MittMedia-AB-5560041815/2jyazpz-acic

Ser att mittmedia har en anmärkning hos kronofogden.

Chefer får sluta. Håller de på gå i konkurs.

34
Gäst: Blupish skrev | 16 Aug 2019 - 15:59
Härlig intervju och det känns säkert.
Nu inväntar vi bara Trollen :P
13
Gäst: DK skrev | 16 Aug 2019 - 15:01
Väldigt intressant läsning. Hoppas innerligt att han blir frikänd och att han återgår till en officiell tjänst inom ÖFK.

Vet att vissa känner annorlunda, men min bestämda åsikt är att ÖFK behöver Daniel lika mycket som Daniel behöver ÖFK.
60
 
Sök på fotbollz.se
   
  Pero Kapcevic - en man för ÖFK  
  av Haldo Jonsson | Idag - 15:55  
 

I går träffade fotbollz.se nye assisterande tränaren Pero Kapcevic. Det var ett posituvt möte. Pero passar bra in i ÖFK- kostymen

 
  Läs mer...  
 


 
  IFK Göteborg intresserade.  
  av Haldo Jonsson | Idag - 15:23  
 


Är Noa Sonko Sundberg på väg bort från ÖFK?

 
  Läs mer...  
 


 
  Träning inför GAIS  
  av Haldo Jonsson | Idag - 11:36  
 

Kallt var det men hur går det för spelarna i kylan?

 
  Läs mer...  
 


 
  Lars Larssons Tankar  
  av Lars Larsson Stockholm | Igår - 21:44  
 

Begreppen Resultat, Eget Kapital och Kassa blandas friskt hos ÖFK.

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
Igår - 21:42 ÖFK fortfarande bäst i Sverige
Igår - 09:49 En stark ljusstråle i mörkret
Igår - 09:04 Företagsgruppen och ÖFK tar gemensamma tag
26 Feb 2020 - 14:23 Fryser på fotboll? Nej, jag klär mig rätt
26 Feb 2020 - 12:13 Håll ögonen öppna
25 Feb 2020 - 23:16 ÖFK klargör turerna för att få elitlicens för 2020
25 Feb 2020 - 09:14 Krönika av Miguel Exposito
25 Feb 2020 - 08:58 SEF, Svensk elitfotboll ger svar på tal om ÖFK
24 Feb 2020 - 14:11 Allsvenska lagen går som tåget
24 Feb 2020 - 13:57 Sista chansen?
24 Feb 2020 - 10:39 Eskilsminne - ÖFK.Se målen här
23 Feb 2020 - 22:19 Full laddning och givmild hemmamålvakt gav 5-0
23 Feb 2020 - 20:46 Ett nytt ÖFK
23 Feb 2020 - 17:20 Matchreferat ÖFK körde över Eskilsminne
23 Feb 2020 - 15:37 Startelvan
23 Feb 2020 - 09:44 Inför matchen: Eskilsminne IF - ÖFK
23 Feb 2020 - 09:43 ÖFK - Vi vi vill inte återuppleva den 23 februari i fjol
22 Feb 2020 - 20:06 Förre ordföranden Rolf Lohse tillbaka till ÖFK?
22 Feb 2020 - 19:14 Ken Sema fick hjälpas av plan
22 Feb 2020 - 17:16 ÖFK och Puls8 gör ett gemensamt uttalande
 
 
 
Herrar
av: Lars | Igår - 10:27
40 mille
Övrigt
av: YES! | 13 Feb 2020 - 10:52
https://www.stadiumteamsales.se/ifk