meny  
 
 
- Start
- Nyheter/Information
 
- Spelprogram/Referat
- Spelartruppen
- Statistik
- Hemmaarena
- Återblick -18
- Återblick -17
- Återblick -16
- Återblick -15
- Återblick -14
- Återblick -13
- Återblick -12
- Återblick -11
- Återblick -10
- Återblick -09
- Återblick -08
- Återblick -07
- Återblick -06
- Intervjuer
- Länkar
- Forum
 
- Kontakta oss
 
tabell Aktuell tabell   skytteliga Skytteliga
 
- Allsvenskan  Tabell
 
 
 
     
   
     
 ÖFK Nyheter
 
Välkommen till ÖFK Nyheter. Detta är en webbplats speciellt för alla som gillar ÖFK men även för andra intresserade. Avsikten med sidan är att den skall ha ett lättillgängligt och aktivt debattforum samt att Du bl a skall kunna läsa matchreferat, spelarinformation och intervjuer.
 
Senaste Matchen   Nästa Match
ÖFK Umeå FC
3 2

Läs mer... Läs mer...
 
Eskilsminne IF ÖFK

2020-02-23 16:30
Harrlyckans IP
 

 SÅ ONÖDIGT, SÅ ONÖDIGT
av Haldo Jonsson
Publicerad 24 Jan 2020 - 09:28 Uppdaterad 24 Jan 2020 - 09:50

ÖFK har gjort misstag, tagit åt sig av de, stannat av, startat upp nytt med nya spelare, nya ledare, en ny vd och med nytt folk i styrelserna. Många trodde att det skulle ge arbetsro för ÖFK, men nix.

Det som fick mig att skriva dessa rader var en rubrik i Fotbollskanalen i går som jag tycker var onödig, så onödig.

"ÖFK hemlighåller detaljer i miljonaffären."

Det som avses är att Oscarson Invest AB har investerat sex miljoner kronor i ett ÖFK-koncept och att ÖFK "hemlighåller" vad det rör sig om för "koncept".

Menar Fotbollskanalen att ÖFK och Oscarssons Invest skulle ha skumraskaffärer på gång? Detta med en investerare som har haft seriösa företag i Östersund och som alltid skött sina affärer? Man får det intrycket av rubriken. Så negativt. Så onödigt. Så onödigt.

Varför väntar inte Fotbollskanalen tills att konceptet är klart innan ni eventuellt skriver negativt?

Fotbollsgalen raljerar vidare över att" ÖFK ännu inte har kommunicerat vad det är för sponsor som ska gå in med 15 miljoner kronor i föreningen. Svenska Fotbollförbundets överklagandenämnd beskrev sponsorn som ett "utländskt bolag" i sitt beslut om att bevilja ÖFK elitlicens, men i början av januari hade fortfarande inte pengarna kommit in."

Det är inget märkligt. Det kanske får ta lite tid när det är frågan om så stora pengar. Vi avvaktar och ser.

Allt kan ju inte vara nattsvart, ärade Fotbollskanalen. Ni och många i media dödförklarade ÖFK, när man miste hela ledarstaben och de bästa spelarna och befann sig i ekonomisk kris. Det var lätt att tro det, men ÖFK reste sig med nya ledare och nya spelare och ny styrelse och jobbade in otroliga 20 miljoner. Det är nästan en bragd att ÖFK fortfarande är kvar i allsvenskan och att ekonomin på kort tid har förbättrats. Det verkar som ingen har lagt märke till det, eller i varje fall inte velat erkänna det och skrivit om det i positiva ordalag.Fel kan begås och det kan i många fall vara mänskligt. Viktigast är att man tar lärdom av det och att man går in för att felen inte ska upprepas. Det tycker jag att ÖFK gjort. Nu finns framtidstro och tillförsikt och känslan av att åter skapa något bra har infunnit sig. Sponsorer och investerare har åter börjat hitta fram till ÖFK.

Det känns som en nystart inför den kommande säsongen, men det har varit en snårig väg att komma dit. Ofta har ÖFK, trots den nya ledningen gjort vad man kunnat, varit misstrodda. Arbetsro för att ägna sig åt fotbollsverksamheten har det tidvis inte varit någon tid till. Det har varit en tid av överklaganden och försvarsskrivelser.

Det verkar som Licensnämnden har ett ont öga till ÖFK. I två fall har man straffat ÖFK. I båda fallen har man gjort fel.

Licensnämnden beslutade nämligen att ÖFK skulle flyttas ned i seriesystemet till Superettan. Man ansåg att ÖFK i den idrottsliga verksamheten, gjort sig skyldig till ekonomiska oegentligheter som allvarligt skadat idrottens anseende.


Licensnämnden hade varit alltför för snabb i sitt beslut och inte tagit hänsyn till att preskriptionstiden hade utgått. ÖFK fick rätt i sin överklagan och fick vara kvar i allsvenskan. Trots detta var de främst stockholmsmedia som ansåg att ÖFK ändå inte skull tillåtas att vara med i allsvenskan, då man ansåg att Fotbollsförbundets bestämmelser var felskrivna. Det felaktiga beslutet i licensnämnden gav ÖFK mycket merarbete och kostnader.

Nästa steg var att Licensnämnden i Svenska Fotbollsförbundet ville hålla ÖFK utanför allsvenskan. Då var det stora rubriker i tidningarna: ”Licensnämnden anser att Östersund FK inte uppfyller elitlicenskriteriet ekonomiska förutsättningar för fortsatt drift under hela nästkommande år". Fotbollsförbundet hängde på och hade innan överklagningstiden gått ut, placerat ÖFK i Superettan i spelordningen inför säsongen. ÖFK skulle heller inte få deltaga i Allsvenskans spelordningsmöten utan blev hänvisade till Superettans träffar. Brage hade övertagit ÖFK:s plats och tog även över ÖFK:s plats på allsvenskans spelordningsmöte. Resultatat av ÖFK:s överklagan blev att ÖFK fortfarande fick spela i allsvanskan.

Varför inte ha väntat och sett vilket resultatet efter överklagan? ÖFK fick rätt, men det skedde inte utan en stor arbetsinsats förenade med kostnader minskade intäkter. Framför allt stannade hela ÖFK av. Försäljningen av årskort hade sjunkit till nästan noll.

Ghoddosaffären är ett annat exempel. Ghoddos fick spelförbud i fyra månader. En påföljd som han redan avtjänat. Dessutom har han av Fifa ådömts att ersätta Huesca med 40 miljoner för kontraktsbrott. Det är något oklart, men ÖFK kan eventuellt vara solidariskt ansvariga. Trots att både Ghoddos har överklagat till Cas är det stor del av media som utan att avvakta beslutet i Cas fördömt ÖFK och att föreningen inte klarar av att betala detta höga skadestånd utan kommer att gå i konkurs.

Varför inte vänta och se hur det blir?


Har ÖFK blivit en hackkyckling i Svensk Fotboll?

Visserligen finns det ÖFK- färg i mig och kanske tar jag åt mig lite extra och kanske i viss mån överdriver, men känslan börjar helt klart infinna sig att viss media och andra utanför Östersund och länet, inte vill att den lilla föreningen från norr skall finnas i svensk elitfotboll.

Nu gäller det att vi som norrlänningar tar oss samman, knyter näven och fortsätter att visa att vi har kraften och modet kvar att åstadkomma något stort! Det tycker jag att vi gjort nu genom ÖFK:s nystart!

.

 
 
36 Kommentarer:
Pman skrev | 29 Jan 2020 - 17:26
@ Svar ("Storkenn"?)
Det är upp till dig att kalla det "att läsa lusen av folk" när man inte håller med någon och uttrycker en avvikande mening, speciellt när någon lägger fram helt horribla påståenden. Det är vad jag kalla idiotiskt om vi nu ska använda oss av din terminologi.

Föreningens framtid och vilka som får en roll i föreningen kommer att avgöras i sedvanlig demokratisk ordning av medlemmarna i föreningen. Vi får hoppas att det finns tillräckligt många som vill göra en bra nog insats. Så, det du vill göra till ett problem kommer också att lösa sig självt. Den som lever får se hur det blir.
44
Gäst: Svar Pmannen skrev | 29 Jan 2020 - 13:33
Att läsa ljusen av folk o kräva en nystart utan att ö.h.t. nämna Kindbergs ev. framtida roll i föreningen. Det är väl ändå att nästintill idiotförklara skrivare. Var står du Pmannen?
11
Gäst: Thord Eric Nilsson skrev | 28 Jan 2020 - 23:47
Herr Perman, B
Det är korkade Nilsson som skriver. Visst har sponsorer nytta av det man satsar. I varierande grad. Men man klarar sig utan satsningen. Det har man gjort före ÖFK:s tid och det kommer man att göra. Men det är önskvärt och nödvändigt med en stark uppslutning från dem för att ÖFK skall gå vidare. Jag håller med om en nystart, men den skall ske utan att klubben blir kopplad till kriminalitet eller andra tveksamheter. Jag tror att de flesta i klubben håller med om det och att valberedningen också jobbar för det. Det vore kul om vi kunde få samma känsla och uppslutning som före DK-affären. Dessutom med rimlig målsättning. Allsvenskt spel är trots allt mer än de flesta tidigare kunde drömma om. Om dessa åsikter är att hälla bensin på brasan får du väl tycka det.
28
Gäst: @gäst skrev | 28 Jan 2020 - 16:39
Tycker du inte att media skall vara objektiva när de skriver, visa båda sidor av myntet.

Krönikörer och ledare kan skriva som de ser det men våra tidningar skall inte ta ställning till något.

5
Gäst: Gast skrev | 28 Jan 2020 - 16:20
Varför argumenterar många för att ÖP skall vara opartiska? De har väl inga krav på sig att agera public service eller följa samma riktlinjer som offentliga institutioner? ÖP, och andra medier, är i sin fulla rätt att driva sin linje i denna fråga. Jag tycker dessutom att ÖP, med Hedenljung i spetsen, varit mycket duktiga på att argumentera för sin sak och att visa vilken information de bygger sina granskningar kring. Folk behöver naturligtvis inte hålla med men kom med något bättre än att alla som framför kritik mot ÖFK skulle hata föreningen.

Dessutom är det heller inte konstigt att vi är många som är skeptiska gentemot ÖFK, det finns mycket i klubbens tidigare agerande som ger fog för det. När en förening med ÖFK:s bagage dessutom lanserar en av svensk fotbolls största sponsoravtal utan att namnge vilken aktör det handlar om så är det naturligt att medier rapporterar om det.
10
Pman skrev | 28 Jan 2020 - 13:34
@ Ben
Definiera "genuint ÖFK folk" och förklara varför man måste hålla med allt som herr Nilsson kläcker ur sig. Han må ha rätt i andra fall men jag håller inte med i det här fallet. Så enkelt är det. Läs vad jag skrev, försök förstå!

I övrigt finner jag det onödigt att slösa energi på sånt man utifrån ändå inte kan ändra på. Jag menar antingen kommer ÖP skaffa bättre journalister eller så upplöses de i intet som många andra medieföretag förut. Problemet kommer lösa sig självt.
20
Gäst: Ben skrev | 28 Jan 2020 - 08:22
Pman varför lägger du dig platt för ibland unga okunniga journalisters kritik men hoppar på genuint ÖFK folk och Nilsson när han kommer med sakkunnig kritik.
14
Gäst: Ojämte skrev | 27 Jan 2020 - 08:19
51%-regeln!!!

Den är viktig. Medlemmarna skall styra klubben, inte företag.
Jag räknar inte med att någon skall opponera sig emot det påståendet.

Men vad skall man med 51%-regeln till, om det inte finns information till medlemmarna att utöva sin makt? Skall vi lära oss något av allt som hänt så är det kanske det första och främsta. Detta måste tas på fullaste allvar
Annars kommer i alla fall det här forumet att fastna i tjat om DK, ÖP och vilka media som som hatar oss mest och annat som leder oss bakåt
23
Gäst: Tryggve skrev | 26 Jan 2020 - 22:03
Pman du säger ” Kan man inte nöja sig med att lära av det förgångna och gå vidare? ” givetvis ska man det och då kanske ska DK vara utanför ÖFK
25
Pman skrev | 26 Jan 2020 - 20:46
Jag förstår inte varför herr Nilsson med flera nu måste ge sig in i diskussionen och hälla bensin på brasan som nyss höll på att slockna. Hans påstående är ju dessutom bara korkat.

Kan inte alla, inklusive Haldo, lägga av allt negativsnack och ta av sig offerkoftorna någon gång? Allt som hänt har hänt. Varken det positiva eller det negativa kan ändras. Inget snack i världen, inga skriverier kan göra sånt som är gjort ogjort! Hur andra i omvärlden, Stockholmare, ÖP's och andras journalister, Östersunds kommun m.fl. ser på oss, om de hatar föreningen kan vi inte göra något åt. Låt dom hållas. Inga ord kommer kunna ändra deras syn på föreningen.

Kan man inte nöja sig med att lära av det förgångna och gå vidare? Fokusera på det som vi kan påverka NU måste väl vara av större intresse än rättshaveri och pajkastning om sånt vi inte kan ändra längre. Med tiden kommer omgivningens syn förändras, åt ett mera positivt håll låt oss hoppas. Nya sportsliga framgångar kan hjälpa till med det.

Föreningen är på väg ur sin vågdal denna gång. Varför inte hjälpa till med positiv syn och för att påverka så att framtiden blir en sportslig framgång. Lös medlemskap, besök årsstämman och rösta, köp årskort, gå och se hemmamatcherna på arenan och heja på vårt lag!

Och det är helt klart att sportsliga framgångar gynnar alla sponsorer på ett eller annat sätt. Annars är det ju helt korkat att sponsra. Det ena ger det andra. På gott och ont!
39
Gäst: @Hoppfull skrev | 26 Jan 2020 - 20:20
Det är ju liksom skillnad på att man som förening har en nära relation till en person som är misstänkt och fälld (förvisso ännu utan att domen vunnit laga kraft) för grov ekonomisk brottslighet och en person som man inte gillar...

Men alla ni som stödjer DK kan ju hoppas att han kommer tillbaka så får vi väl då se vad som händer med sponsorer etc.
12
Gäst: Hoppfull skrev | 26 Jan 2020 - 19:58
Självklart är ÖFK beroende av sponsorer, men vill man sponsra ÖFK så gör man väl det...är det så beroende på en persons vara eller icke vara, vad höjder då när nästa person som nån sponsor inte gillar kommer in i klubben?
Lugn och ro kommer klubben inte få förrän vuxna människor slutar sprida sina gissningar och sitt hat...
3
Gäst: Thord Eric Nilsson skrev | 26 Jan 2020 - 14:03
@Hoppfull
Sponsorerna klarar sig bra utan ÖFK, men ÖFK klarar sig inte utan sponsorerna och behöver för en lugn och säker tillvaro maximal uppslutning.
29
Gäst: Hoppfull skrev | 26 Jan 2020 - 09:21
Om sponsorer har sån makt att de kan säga om den eller den är med i klubben vill de inte sponsra, nä då ska de inte sponsra heller, Hur skulle det fungera i långa loppet, någon sponsor vill inte ha med den personen, någon annan vill inte ha med den personen, en tredje sponsor vill inte ha med den personen.

För mig blir det bara ett jäkla trams att hela tiden komma med påhitt att sponsorer inte vill sponsra för att DK finns, det finns rätt många sponsorer som vill, så låt klubben slippa de som bara sponsrar villkorat. Som sponsor får du reklam på ett eller annat sätt, det är det du betalar för, du betalar inte för att hålla vissa personer borta från klubben
7
Gäst: Svar skrev | 25 Jan 2020 - 21:19
Läs domen.
11
Gäst: Hoppfull skrev | 25 Jan 2020 - 19:46
Återigen bara personligt tyckande ...Varför är det ett skämt att skriva trovärdigt ihop med DK? Kom med några trovärdiga bevis..
Man kan tycka mycket om Stadsdel Norr, området finns, vem har gjort jobbet? Hur svårt kan det vara att visa på vilka som kört lastbilar där?
5
Gäst: Svar hoppfull skrev | 25 Jan 2020 - 19:33
Att skriva trovärdigt i samma stycke som D.K. är ett skämt.
Svartmåla D.K.s Leif, det gjorde han enligt rätten själv när han ljög om alla lastbilar han sett på stadsdel norr. Trovärdighet?
12
Gäst: Hoppfull skrev | 25 Jan 2020 - 18:16
Ok Trist... vilka bevis kan du lägga fram för att du har rätt i det du skriver?
Hur vet du att DK ligger bakom ÖFK-anställdas insändare? Den insändaren är inte ett dugg trovärdig då de som skrivit den inte vågar står för den utan gör det anonymt.
Varför svartmålar du Leif W?
Om du inte har några konkreta bevis du kan lägga fram är det bara dina egna personliga tyckanden...så baseras på vad du tycker är viktigt....inte på sanningen...
5
Gäst: Årskort skrev | 25 Jan 2020 - 09:15
Jag tycker inte det som framkommer i krönikan är det som är allvarligast. Långt allvarligare är insändaren i ÖP från ÖFK-anställda samt Daniels Facebookinlägg från 31/12. Det är samma andemening som insändaren samt ett sågande av nuvarande ledning och allt som gjorts sedan han i teorin klev av..
Jag hade precis som dom flesta här velat se fotbollen få ett lugnare år och ges möjlighet att på så sett göra en rättvis säsong, detta känns omöjligt med den turbeläns som verkar finnas samt Daniels löfte i inlägget att fortsätta skapa oreda och berätta sanningar under lång tid.
Detta gynnar definitivt inte ÖFK och den "klubb han älskar".
26
Gäst: Hoppfull skrev | 25 Jan 2020 - 08:35
Upplever inte alls någon kaxighet från ÖFK, om du tycker någon beter sig dåligt, skriv ut vem då istället för att göra alla individer till en massa.
Tyvärr är det oftast de som vill sprida skit omkring sig som hörs mest, därför hörs det mest från osäkra människor som antagligen tror de blir bättre själv genom att vräka ur sig fula ord om andra.
Jag håller inte med om att ÖP är särskilt objektiv som media, tvärtom, självklart ska de gör sitt jobb, men de lyckas inte ens skriva en positiv rubrik även om det gäller nåt bra, vad det än handlar om när gäller ÖFK finns det alltid något negativt i det dom skriver.
9
Gäst: Acker 8 skrev | 24 Jan 2020 - 22:36
När fredagskvällen randas då dyker de sedvanliga hararna upp som inte kan förlika sig med att det finns ett fotbollslag i elitklass i Östersund eftesom de känner sin egen stora begränsning komma upp till ytan.
8
Gäst: Snyft skrev | 24 Jan 2020 - 22:33
Att öfk är illa omtyckta har man sig själv att skylla. Gång på gång gör man bort sig på alla sätt som är möjliga. Samtidigt håller företrädare, de som syns utåt en extremt hög svansföring och visar en kaxighet och nedvärderande sida mot alla andra. Tyvärr för klubben är det mesta sammankopplat med en person, en person som hela tiden hålls bakom ryggen och från klubbens supportrar försvaras i alla lägen. FotbollZ inget undantag. Inlägg där denna person bara nämns i raderas blixtsnabbt och bara hyllningar får vara kvar. Klart att alla dessa saker tillsammans gör att klubben är illa omtyckt av många. Många klagar på ÖP, allt är ÖP:s fel. Det är tur att ÖP fortfarande vågar vara objektiv och vågar berätta när saker inte går rätt till.
45
Gäst: Norrlänningen skrev | 24 Jan 2020 - 21:04
Alldeles rätt Haldo.
När storsvensken här lite och göra så fokuserar han på att gnälla på andra.Dom gnällde även innan strulet i ÖFK uppkom.
Vi ska skita i dom och gå vår egen annorlunda väg som varit vägvinnande förr.Storsvensken vill att vi ska vara och göra som man alltid gjort.
Inom sin tid kommer vi att återerövra Sverige på vårat sätt.Vi skiter i gnällspikarna och erövrar Sverige och Europa⚽️❤🖤👍
13
Gäst: Säkert skrev | 24 Jan 2020 - 20:05
Som amen i kyrkan, behövs Agnes och Thord-Erics mer sunda åsikter på detta forum. Det skevar rejält, ett löjestäckande skimmer sänker sig. Det är dags att vakna nu, hallå. Allt som herr Kindberg säger är inte sant, jobbig sanning.
30
Gäst: Heja Fotboll skrev | 24 Jan 2020 - 16:04
Förstår inte heller det negativa i artikeln. Det ryktas ju om att Oscarssons invest har satsat pengar i spelare och det är väl det Fotbollskanalen syftar på. Media brukar spekulera om saker som är oklara, inget nytt. För mig som följt fotboll över hela världen större delen av mitt liv och särskilt engelska ligan med deras press är detta inget. Men förstår att många i lilla Östersund inte har samma referensramar när det gäller fotboll på hög eller högsta nivå.
37
Gäst: Claes skrev | 24 Jan 2020 - 16:03
Instämmer helt med hm. Förstår inte denna absurda längtan efter att känna sig orättvist behandlad. Dessutom är det ju så att just transparens var ett av DK:s mest använda mantran, så det är klart att ingen vill missa den straffsparken.
36
Gäst: Hm skrev | 24 Jan 2020 - 13:40
Herregud vilket meningslöst ältande.

Var tvungen att gå in och läsa fotbollskanalens artikel igen för att se vad jag egentligen missat.

Det som står i den artikeln är ju sanningen, ingen vet hur konceptet ser ut och ingen vet vem 15 miljoners sponsorn är. Att en sponsor som går in med så mycket pengar inte vill synas är oerhört märkligt. Vad får han då ut av att sponsra?

Dessutom får ju Maria Wilén möjligheten att yttra sig i samtliga frågor. Jag tycker inte ens att fotbollskanalen vinklat artikeln negativt.
51
Gäst: Hoppfull skrev | 24 Jan 2020 - 11:21
Detta evinnerliga tjat om transparens, vilken annan förening behöver gå ut med sponsorer eller investerare innan allt är klart? Vilken sponsor eller investerare vill att klubben går ut deras avtal innan allt är klart?

Det sprids så mycket elakheter, tyvärr av väldigt många medelålders män, av många som håller på ett Stockholmslag...Vad är de rädd för? varför är många så omogna i sina kommentarer på social media, det är pinsamt hur vuxna beter sig och uttrycker sig.

Det behövs inte många knapptryck för att se att det förekommit/förekommer fiffel i storklubbarna också...det kanske är därför man riktar så mycket har mot ÖFK, för att flytta fokus från sitt lag...

39
Gäst: Cu skrev | 24 Jan 2020 - 11:00
Så sant! 👍
2
Gäst: Po skrev | 24 Jan 2020 - 10:49
som en skiva som hakar upp sig. Öp och kommunen hatar inte ÖFK. Måste finnas något personligt gentemot dess, från den store, ja störste hataren i länet
12
Gäst: Alrik8 skrev | 24 Jan 2020 - 10:30
Du som är så "transparent." 88Anmäl dig till ÖFK s styrelse. ÖFK behöver kunniga och duktiga människor som du. Då har du möjlighet att ändra på det som är fel. Det är bättre än att skriva anonymt på ett forum.
13
Gäst: AS1 skrev | 24 Jan 2020 - 10:20
Jag kan dock tycka att man efter allt som varit borde ha lärt sig att vara lite transparent med vad som försigår. Det är väl självklart att investeringskonceptet är färdigt om Oscarson går in med pengar, man gör väl knappast en investering utan att veta vad man investerar i.

Jag tycker ÖFK har mycket kvar att lära gällande transparens, det är supportrarna som är klubben och vi borde få veta vad som försigår i mycket större utsträckning.
15
Gäst: ÖFK:are skrev | 24 Jan 2020 - 10:18
Extremt bra skrivet Haldo!!!!!!
37
Gäst: ÖFKare skrev | 24 Jan 2020 - 10:05
Mycket bra Haldo, som du skriver så ska vi visa att vi lever och andas fotboll i
Jämtland.
Vi börjar imorgon med att täppa till truten på Sundsvall!
37
Gäst: Ö.s. skrev | 24 Jan 2020 - 09:50
Inget nytt att hatet mot Öfk fortsätter, fotbollskanalen med Olof Lundh i spetsen vill så klart se att Öfk helst försvinner som förening. Finns även ett hat lokalt mot Öfk, Östersunds-Posten och Östersunds kommun är två aktörer som hatar Öfk. Sen har vi några som bedriver ett dubbelspel.
44
Gäst: Bo-helge skrev | 24 Jan 2020 - 09:48
Bra Haldo, en mycket bra krönika
43
 
Sök på fotbollz.se
   
  Eskilsminnes båda mittbackar skadade  
  av Haldo Jonsson | Igår - 21:06  
 

Bildresultat för svenska cupen logo


Eskilsminne ser med förväntningar fram mot att spela, som man uppger, årets svårste match mot ÖFK på söndag

 
  Läs mer...  
 


 
  Morfar var med och startade idrottsföreningen Eskilsminne  
  av Hasse Thor | Igår - 17:34  
 

Ungdomsminnen av Hasse Thor

 
  Läs mer...  
 


 
  Konstgräs för ÖFK mot Eskilsminne  
  av Haldo Jonsson | Igår - 10:18  
 

Bildresultat för olympia plan 10

 
  Läs mer...  
 


 
  ÖFK möter Skånes största Fotbollsförening  
  av Haldo Jonsson | Igår - 09:43  
 

Den märkliga historien om Eskilsminne och varför heter den så kan man undra.

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
18 Feb 2020 - 22:12 Lars Larssons Tankar
18 Feb 2020 - 22:11 Östersund cupladdar med skidtävling
18 Feb 2020 - 13:23 Jerell Sellars tränade i igen
17 Feb 2020 - 22:11 Startelvan, öppet krig, utlovade miljoner & ett raserat läkt
17 Feb 2020 - 20:56 Förre ÖFK- backen Gabriel Somi åter i Sverige
17 Feb 2020 - 14:57 Resultat från träningsmatcher
17 Feb 2020 - 14:34 Alla klara övergångar i allsvenskan
16 Feb 2020 - 21:52 Intervju med Simon Kroon efter vinsten mot Umeå FC
16 Feb 2020 - 15:53 Matchreferat Första halvlek bäddade för vinst mot Umeå FC
16 Feb 2020 - 14:38 Startelvan i dag
16 Feb 2020 - 09:37 ÖFK - Umeå FC i dag - nytt Norrlandsderby
15 Feb 2020 - 17:22 Matchreferat Taktikseger för försvarsstarkt Levanger
15 Feb 2020 - 14:07 Startelvan i dag
15 Feb 2020 - 10:26 Snart börjar allvaret i Svenska Cupen men först två tränings
15 Feb 2020 - 10:19 Så mycket pengar får ÖFK
14 Feb 2020 - 22:55 Tips till valberedningen
14 Feb 2020 - 18:00 Ska vi ta det med en klackspark?
14 Feb 2020 - 11:55 ÖFK:S FÖRENINGSSTYRELSE STÄLLER SINA PLATSER TILL FÖRFOGANDE
14 Feb 2020 - 09:00 Ken Semas framgångar i Udinese kan ge klirr i ÖFK:s :s kassa
13 Feb 2020 - 19:12 Detta måste åtgärdas.
 
 
 
Herrar
av: Rolighetsministern | 18 Feb 2020 - 19:55
Det är verkligen bra att vi får en
Övrigt
av: YES! | 13 Feb 2020 - 10:52
https://www.stadiumteamsales.se/ifk