meny  
 
 
- Start
- Nyheter/Information
 
- Spelprogram/Referat
- Spelartruppen
- Statistik
- Hemmaarena
- Återblick -19
- Återblick -18
- Återblick -17
- Återblick -16
- Återblick -15
- Återblick -14
- Återblick -13
- Återblick -12
- Återblick -11
- Återblick -10
- Återblick -09
- Återblick -08
- Återblick -07
- Återblick -06
- Intervjuer
- Länkar
- Forum
 
- Kontakta oss
 
tabell Aktuell tabell   skytteliga Skytteliga
 
- Allsvenskan  Tabell
 
 
 
     
   
     
 ÖFK Nyheter
 
Välkommen till ÖFK Nyheter. Detta är en webbplats speciellt för alla som gillar ÖFK men även för andra intresserade. Avsikten med sidan är att den skall ha ett lättillgängligt och aktivt debattforum samt att Du bl a skall kunna läsa matchreferat, spelarinformation och intervjuer.
 
Senaste Matchen   Nästa Match
Östersunds FK Vasalunds IF
1 1

Läs mer... Läs mer...
 
Kalmar FF Östersunds FK

2021-04-12 19:00
 

 NU BEHÖVER VI ALLA SOM VILL HA ETT ALLSVENSKT LAG I ÖFK ENAS
av Martin Nylander
Publicerad 28 Feb 2021 - 08:58 Uppdaterad 28 Feb 2021 - 09:13

Detta inlägg är dels en betraktelse från min sida men också innehållande en intervju med ÖFK VD Michael Schahine. För mig, och säkert väldigt många fler, har ÖFK betytt och betyder väldigt mycket positivt och så vill jag att det fortsatt ska vara. I sociala media och även här på Fotbollz driver några få en ”kampanj” som skulle kunna liknas med en personlig vendetta syftande till att misskreditera främst ÖFK VD och styrelse. Detta görs omöjligen av kärlek till ÖFK trots att detta blivit lite av ett mantra för ”kampanjmakarna”. Jag kanske har en övertro till detta inlägg och det skrivna ordet, men jag hoppas att vi alla nu kan stanna upp en stund och reflektera var vi (ÖFK) står, vart vi är på väg, vad vi vill och hur vi är och uttrycker oss mot varandra. Jag tror att vi nu måste samlas kring vårt ÖFK och gemensamt tillse att det börjar blåsa positiva vindar runt klubben och att vi tillsammans borgar för fortsatt framgång.

Nu enas vi alla som vill ha ett allsvenskt lag i Östersund mot krafter som genom orättfärdig kritik försöker förstöra för ÖFK!

Med framgångarna i Europa league gjorde ÖFK Östersund och Jämtland känt för en bred fotbollspublik i Europa. Klubben gjorde många stolta, ÖFK framgångar engagerade, ÖFK var en klubb dit fotbollsspelare ville komma för att utvecklas och lyckas, en supporterklubb etablerades, klubben samlade över 33000 följare på facebook, man lyckades samla 5500 egna fans på läktaren i London, på Fotbollz.se kunde vi ha långt över 200000 besök enskilda dagar när ÖFK spelat. ÖFK står för de flesta för något positivt, något som förenar oss, något som engagerar, något att se upp till, något att vara stolt över. När jag som ung grabb började spela fotboll i OPE fick jag en tröja som det stod UNO PER TUTTI/TUTTI PER UNO på, en för alla/alla för en. Den texten har följt mig i livet och för mig står den för en grogrund till framgång. Jag tror att texten är mer än högaktuell idag, ska Östersund och Jämtland kunna fortsätta ha ett elitlag i fotboll i Allsvenskan och Europa krävs att vi alla ställer upp och jobbar mot samma mål. Tyvärr har ÖFK drabbats av en rad friktioner de senaste åren kopplade till vår tidigare ordförande, en pandemi och en kärv ekonomi. Men jag ser en ännu värre friktion under uppseglande och som kan komma att stjälpa ÖFK ambition att tillhöra elitfotbollen i Sverige och Europa.

Vi har tidigare haft en ordförande som gjort ÖFK framgångsrikt och alla (ÖFK´are) stolta och glada. Han präglades av att vara kreativ, engagerad (kanske till och med hänsynslös), intensiv och visionär. Många skakade nog på huvudet när han menade på att målet var att spela champions league. Sedan fick drivkraften och kreativiteten ett bryskt stopp, grova åtalspunkter och en dom på 3 års fängelse innebärande ett stukat förtroende för ÖFK från bland annat kommunen, företag (sponsorer) och övriga fotbollssverige. Runt ÖFK upplever jag att det de senaste åren skapats två ”falanger”, en som stödjer Daniel Kindberg och en som inte gör det och inte vill bli förknippad med honom. Sociala media är i Sverige ett öppet fritt forum att ventilera sina åsikter, det gör Daniel Kindberg med jämna mellanrum. Beroende på vilken ”falang” man tillhör uppfattar man troligen inläggen olika. Kingbergs engagemang och kanske hänsynslöshet lyser igenom och jag uppfattar att hans tonläge, kring det han säger sig älska ÖFK, blir allt högre. Diskussion är bra men med det facebookinlägg han publicerade onsdag denna vecka gynnar absolut ingen. Jag har valt att saxa några delar ur inlägget (inlägget handlar om att ÖFK VD och styrelse håller koll på och åsiktsregistrerar Kindberg och en person till);

Nu får ni nog hålla andan, jag har vid många tillfällen från våren 2019 beskrivit och kommenterat de, som jag upplever tokigheter som pågår och pågått i Östersunds Fotbollsklubb”

Däremot kommer jag skriva och beskriva om alla era galenskaper och tillkortakommanden, jag har inte ens börjat!”

Sen kan ni (Nyl not. VD och styrelse) inget och har ingen erfarenhet eller ledarskap, det är uppenbart efter en historisk nedmontering av en allsvensk fotbollsklubb”

...för det är svårt att det kan bli okunnigare, oerfarnare och totalt vision och ledarskapslöst som nu”

Bäst är väl naturligtvis att ni (Nyl not. VD och styrelse) tar ansvar för era tillkortakommanden och avgår hela bunten”.

ÖFKs VD sitter någon annanstans i stan och leder två medarbetare på ÖFKs kansli, ÖFKs VD har inte dragit in en enda sponsor under 2020-21, inte heller har ÖFKs VD dragit in en enda investor. Det är uppseendeväckande och konstigt, undrar om detsamma gäller styrelserna i övrigt”

Jag förstår den bakomliggande anledningen till varför nuvarande VD och styrelse gör som de gör. Det är gamla maktkamps fasoner skapade av, Män, lätt överviktiga, vita, heterosexuella, maktgalna, välbeställda, i åldern 50 - 70 år!”

Jag tror inte att det finns någon inom ÖFK som medvetet gör galenskaper eller om det ens görs några. Jag tror att alla vill ÖFK, Östersund och Jämtland väl, jag tror att VD och styrelse är stolt att få vara en del av klubben och man gör allt man kan för att vi alla ska få se elitfotboll i Östersund. Är man en offentlig person som ÖFK VD och styrelse medlemmar, får anses vara, så bör man vara beredd på granskning men det tonläge och de åsikter som Daniel Kindberg nu framför tenderar övergå i smutskastning, kränkningar och personliga påhopp, detta liknar allt mer en personlig vendetta från Daniel Kindbergs sida.

Jag valde att ringa upp Michael Schahine för att höra hur han ser på det som skrivs runt honom och styrelsen. Jag förstår direkt av samtalet att Michael inte är glad över den situation som uppstått med Kindbergs inlägg men jag får ändå ställa mina frågor och han svarar på dessa;

Nyl; Hur ser du på ditt och ordförande Rasteby roller i ÖFK?

Sch; Vi har båda åtagit oss våra uppdrag med stolthet, vi vill göra något bra för klubben och inte minst staden.

Nyl; Hur ser du på ditt eget uppdrag?

Sch; Jag har jobbet som VD i ÖFK jämte uppdraget som ordförande i Reaxcer AB. Jag har en operativ roll som ytterst innebär att tillse att klubben överlever, att rädda föreningen. Jag vill att Östersundarna ska få se elitfotboll på hemmaplan nu och i framtiden.

Nyl; Du har fått utstå en del kritik för att några på kansliet avskedats, några hävdar att det var fel väg att gå. Hur ser du på det?

Sch; Det är aldrig roligt att behöva avskeda personal. Men den situation ÖFK befinner sig i gör att det inte fanns något alternativ, då skulle klubben gått under. Samtidigt innebär ju avskedanden att övriga tvingas jobba hårdare och det gör vi och det vill jag att alla ska veta. Dessutom är det så att ÖFK har ett tufft år framför sig, vi ska lyckas bra i Svenska Cupen och Allsvenskan, vi ska få ekonomin att gå ihop och vi ska möta upp planeringen inför nästa säsong samtidigt som vi har transferförbud under hela året pga Ghoddos domen. Det är en hel del kontrakt som löper ut i höst och dom ska omförhandlas.

När jag tillträdde som VD var inte arbetssituationen på kansliet den bästa, folk litade inte på varann. Jag fick ett rum på kansliet men insåg snabbt att en annan medarbetare behövde det bättre än mig. Vi har bara två rum med dörr och det jag fick var ett av dom, jag sitter därför i det öppna landskapet och jobbar. Sedan har jag en arbetsplats vid One Partner Group. Det har jag behövt av tre skäl, dels för att kunna prata enskilt med medarbetare, dels kunna genomföra avskilda möten med bland annat sponsorer och styrelse, dels för att ha möten gällande mitt uppdrag som ordförande på Reaxcer.

Nyl; Har du läst Kindbergs facebookinlägg och vad tycker du i såfall om detta?

Sch; Jag fick ett antal printscreenbilder skickat till mig, men jag har läst och blir brydd. Det blir dom i styrelsen också. Jag gör verkligen allt jag kan för att klubben ska fortsätta vara framgångsrik. Men för att lyckas känner jag att vi måste tillse att bilden av ÖFK är något positivt för kommunen, staden, supportar, näringslivet. Det har varit mycket negativt laddade skriverier runt ÖFK ett par år och det måste vi vända för att fortsatt lyckas. Jag hoppas att vi alla kan hjälpas åt med detta.

Vad känner jag om Kindbergs inlägg, det känns som att han vill förstöra. Det tar mig emot att behöva säga så men när du frågar känner jag spontant så.

Att jag inte skulle bidragit dragit in en enda sponsor visar att Kindberg har noll koll på hur jag jobbar, eller medvetet vill smutskasta. Det är många med mig som gör ett kanonjobb, det är min och andras förtjänst att vi lyckats vända ekonomin. Att påstå motsatsen är inte ärligt och känns mer som ett påhopp eller kränkning. Alla dessa investerare och sponsorer skulle inte riskerat en krona på klubben om de inte hade förtroende för mig och styrelsen.

Nyl; Vad skulle du önska dig?

Sch; Att ÖFK vinner på onsdag och såklart mot Mjällby nästa helg. Men jag hoppas också för allas bästa att smutskastningen och spridningen av osanningar slutar. Det är inte värdigt och rättvist mot någon, allra minst dom som sliter för klubben.

Avslutning

Jag tror det finns två läger som jag skrev ovan, det är inte bra, det är destruktivt och gynnar ingen. Att föra en debatt med det tonläge samt med alla dessa misskrediteringar gynnar ingen och absolut inte ÖFK. Det höga och osunda tonläget kommer från en person som sägs vilja vara en ledare som omgivningen har starkt förtroende för [Fotbollz/Daniel Kindberg in på bara skinnet].

Jag skulle önska att vi kunde lägga det tråkiga kring ÖFK historia bakom oss och gemensamt kämpa för fortsatta framgångar för vårt ÖFK.

Jag har tagit del av kommentarer som menar på att ÖFK inte är så öppna och kommunicerar vad som händer. Bortser man från de stora klubbarna med mer resurser tycker jag att ÖFK står sig väl i informationsspridningen. Att jag, som utomstående, kan ringa ÖFK VD, som nu, och ställa frågor och diskutera fotboll tycker jag står för öppenhet. Jag säger inte att allt är perfekt, det är nästan inget, allt kan bli bättre och vi på Fotbollz vill gärna fortsätta att ge er nyheter samt låta er diskutera. Det är faktiskt inte många ställen som står för den öppenheten.

Jag hoppas att vi inte behöver återkomma till detta ämne mer, visa gärna att ni står upp för ÖFK! Synpunkter har ni såklart och det är bra, jag ber er att vara nyanserade i debatten. I stället för att klanka ner försök vara konstruktiva så att vi alla, inte minst ÖFK, kan gå styrka ur detta.

 
 
21 Kommentarer:
Gäst: Hoppfull skrev | 3 Mar 2021 - 13:47
Oavsett utgång av DK rättsfall så tycker jag att han har gjort sitt i ÖFK. Genom sitt sätt att konstant kritisera allt och alla har han försuttit sin chans att komma tillbaka, Jag vill inte att ÖFK ska ledas av någon anser sig själv vara den enda som kan och vet någonting och som anser sig sitta inne med den enda sanningen och den enda rätta bilden av ÖFK. Jag vill inte att ÖFK ska ledas av någon med sån brist på självinsikt och ett sånt enormt uppblåst ego.

Jag tror dessutom att kommer han tillbaka så kommer ÖFK fortsätta vara hela Fotbollssveriges spottkopp. Ingen kommer att tro på en enda framgång som ÖFK gör, där kommer väldigt många fortsätta tro på att föreningen myglar.
43
Gäst: Kindberg behövs i ÖFK skrev | 3 Mar 2021 - 10:44
Har skrivit det tidigare och skriver det igen. Daniel Kindberg behövs i ÖFK. Enbart med honom kan vi nå höga höjder igen. Öfk är inte sig likt utan Kindberg. Visst är det han har gjort fel. Men om han blir frikänd skall ham också betraktas som utan skuld. Tycker många dömer honom alldeles för hårt.
4
Gäst: Bra det som händer skrev | 2 Mar 2021 - 23:39
Det är givetvis en väldigt tråkig situation som Kindberg skapar med alla galna inlägg. Men i grunden är det nog bra för i princip alla börjar ju nu tydligt ta avstånd från honom och hans inlägg lyser ju allt mer igenom som enbart en personlig vendetta. Bra att allt fler får se den sanna bilden av Kindberg.
50
Gäst: Hoppfull skrev | 2 Mar 2021 - 21:46
Att göra det man kan för att föra fram det positiva är såååå bra..
Tyvärr finns det alldeles för många som tror att DK är det enda som sitter inne med nån sanning, vilket givetvis är totalt galet, han sanning är ..just det...HANS sanning... inte den totala eller enda sanningen...det är bara fortsätta kämpa för att lyfta ÖFK och det betyder inte att man ska bortse från det som behöver granskas, men DKs approach är ju riktigt pinsam och så oerhört desperat, samtidigt så tror jag att varje inlägg gräver hans grav djupare och bidrar till färre ”anhängare”

Forsa ÖFK, ni har alla möjligheter, nu när ni har en ledning som gör allt för att rädda er ekonomiskt...
44
Pman skrev | 2 Mar 2021 - 20:30
Ett riktigt, förnämligt bra och positivt initiativ av Martin Nylander. Du visar ett äkta ÖFK-hjärta! Tack!

Kul också med så många vettiga inlägg. Nu gäller det att hålla ihop och hjälpas åt så att vi fortsatt kan hålla igång ett allsvensk fotbollslag i Östersund och Jämtland.

Vi behöver en mer positiv stämning i vårt samhälle, nu mer än någonsin förut. Visst ska man kunna kritisera också, så länge det görs på ett sakligt sätt. Men bra av Haldo att städa undan elakheter och osanningar!
.
43
Gäst: Haldo skrev | 2 Mar 2021 - 15:34
Du har rätt Daniel i vad du skiver att jag blivit hotad. En annan och större anledning till att jag inte tillät dig att lägga in din artikel på fotbollz.se är att jag tycker du har gått för långt när det gäller din ohämmade kritik av styrelse och vd i ÖFK. I fotbollz.se passar inte en sådan kritik in. Vi är en hemsida som ser det positiva i ÖFK och som inte söker det negativa. I ÖFK är det människor som gör sitt bästa för ÖFK och för oss alla som gillar ÖFK. Alla är demokratiskt valda.
Schahine har gjort ett kanonjobb. Vi måste stötta honom
Din kritik av ÖFK tillför inget den bara söndrar. Tänk på det, Daniel.
73
Gäst: Ludde skrev | 2 Mar 2021 - 13:20
Mycket bra skrivet Martin!
Hoppas att DK kommer till insikt att det han håller på med nu är att söndra i stället för att hjälpa.
Är fruktansvärt less på hans inlägg som bara går ut på att idiotförklara alla i ledningen.
Städningen är ju resultatet av DKs sorti.
Nu måste vi bara tänka framåt och se möjligheterna.
/Ludde Lundström
48
Gäst: Bo-Helge skrev | 2 Mar 2021 - 07:07
Kan tyvärr inte hålla mig(igen). En liten reflektion på vad som skrivs i denna pajkastning fram och tillbaka från flera personer och en i synnerhet. Det tjatas och mals hit och dit om hur mycket pengar som kom in i klubben förut, vilket spel ÖFK hade, Europa cups äventyret och vad allt var bra för några år sen. Nu är det så inom idrotten och till viss del även inom företagsvärlden, det går inte att leva på gamla minnen. Charlotte Kalla kan inte leva på att hon vunnit Tour de ski, lika lite som ÖFK kan leva på Europacupen. Man kan ha nostalgi om hur det har varit MEN man måste bara se framåt och bara framåt, det gäller idrottarna och även dom som finns bakom idrottarna.
48
Gäst: Håkan Nilsson skrev | 1 Mar 2021 - 21:30
Personer med narcissistisk personlighetsstörning kan vara otrolig framgångsrika ledare, dom kan till och med bli presidenter. Men deras grandiosa självuppfattning gör dem livsfarliga i motgång. I ren bitterhet är de villiga rasera allt det varit med och byggt upp, bara för att bevisa att de själva är oumbärliga.
Vi som älskar ÖFK måste stå enade och ha tilltro till de vi valt att företräda oss. Vi måste ha tilltro till den organisation som de som företräder oss valt. Har vi inte det får välja en annan styrelse, så fungerar demokrati.
När det gäller själva fotbollen är min analys att ÖFK har förändrat svensk fotboll. Det betyder att det spelsätt som i början var så framgångsrikt inte längre fungerar på samma sätt, motståndarna har helt enkelt hittat motmedel, delvis genom att göra samma saker som ÖFK var ensamma om i början.
Jag ser med skräckblandad förtjusning framemot kommande säsong. Hoppas det går riktigt bra, inte minst för att det skulle täppa igen truten på de värsta belackarna.
82
Gäst: Micke O skrev | 1 Mar 2021 - 07:24
Bra Martin
Klart vi ska stötta de som håller i skutan nu
Hoppas DK kliver åt sidan nu.
Det blir bara pinsamt med alla negativa inlägg därifrån.Om DK tycker att allt är så dåligt .Varför sätta klubben i denna situation ifrån början
Alla måste hjälpas åt annars är det kört med ett allsvenskt lag i Norrland.
75
Gäst: Alrik8 skrev | 28 Feb 2021 - 22:30
Bra att fotbollz finns som opionsbildare med många kunniga som skriver
Överste Nylander har bra koll. Mitt i prick.
59
Gäst: Lars Larsson, Sthlm skrev | 28 Feb 2021 - 19:40
Bra krönika Martin.

Personer som anser att de står för den rätta vägen, och anser att de som inte stödjer denna väg är idioter, har definitivt diagnosen rättshaverist.

Det Daniel Kindberg nu bedriver är att skjuta sig själv i foten. Han gjorde en hel del bra med ÖFK, men efterspelet lämnar en fadd smak. När han nu klagar på de som räddar klubben från fördärv och de som städar upp efter hans ekonomiska utsvävningar, blir det bara tragik.

Det är som att kasta en bumerang. Den riskerar komma tillbaka och slå till med full kraft.
101
Gäst: Martin Nylander skrev | 28 Feb 2021 - 18:50
Jag är övertygad om att mycket handlar om inställning, det finns så mycket fotboll i dagens ÖFK att det kan räcka långt. Men det gäller att ta jobbet match till match. ÖFK anno 2021 är ett nytt lag med ny spelidé.
66
Gäst: Hoppfull skrev | 28 Feb 2021 - 18:07
Det ligger ju en motion kring kultursatsningen inför årsmötet, så vi kan verkligen hoppas att man röstar för att behålla sen satsningen. Att det inte varit något under det senaste året är väl knappast konstigt?
Att man inte heller spela samma fotboll är väl inte heller så konstigt, det är inte samma lag det är inte samma tränare, det är mycket som är annorlunda.
Vi kan inte skapa ett ÖFK som är någon replika på det som varit, vi måste ha ett ÖFK à la 2021 och framåt...
45
Gäst: Bra talat skrev | 28 Feb 2021 - 18:07
Undrar om DK sitter och kokar av ilska eller om han kanske förstår att Martin har rätt. Det är tillsammans vi kommer framåt. Tänk om även han skulle stötta istället för stjälpa. Vilken succé det kan bli.

Om vi (ÖFK) indirekt skulle få hjälp utan att någon får reda på det innan, undrar vad alla skulle tycka efteråt.?

32
Gäst: Lasse J skrev | 28 Feb 2021 - 17:23
Det är så klart viktigt att klubben överlever. Nästa steg är att beskriva vad klubben står för. Det som gjorde ÖFK unikt och som lockade av fotboll/idrott helt ointresserade var det ÖFK stod för. Ett fantastiskt positivt och för åskådare roligt sätt att spela men kanske framförallt det tydliga ställningstagandet att det går att bli bättre fotbollsspelare genom andra övningar än de man utför på träningsplanen. Kultursatsningen var egentligen det som fick genomslag i ett internationellt perspektiv. Idag finns, såvitt jag vet, detta inte kvar. Lika lite som sättet att spela boll finns. Jag tror att det kommer att vara viktigt för nuvarande ledning att uttala vad man vill att ÖFK ska vara, mer än ett allsvenskt fotbollslag. Skulle man åka ur finns inte den identifikationen kvar. Vad återstår då?
15
Gäst: Bengt J skrev | 28 Feb 2021 - 15:53
Mycket bra och viktigt inlägg du gör här Martin.
Vi behöver gemensamt hjälpas åt att dra skutan (ÖFK) åt samma håll. Det innebär naturligtvis inte att vi ska tycka lika om allt men vi måste stå enade bakom VD, styrelse och ledare/spelare. Då kan vi nå nya höjder igen.
Precis som du gjorde, så kan man alltid lyfta luren och ta kontakt med personer i styrelsen/ledningen om man vill diskutera något.
Forza ÖFK!
61
Gäst: Ulf W skrev | 28 Feb 2021 - 14:22
Väldigt starkt skrivet Martin. trodde väl aldrig att vi någonsin skulle hamna i en situation där någon skulle kunna ta ställning för klubben som du nu gör. Vilken styrka tack Martin.
82
Gäst: Håkan Olsson skrev | 28 Feb 2021 - 13:57
Tack för inlägget, Martin. Jag tillhör nog dom som ska sänka tonläget ibland. Som många andra har jag känt en stigande oro för vad som händer med ÖFK när alltfler delar av klubbens innersta, personer som Martin Johansson och Bobo Sollander, försvinner. Det är inte svårt att fatta att man måste spara, oron handlar om färdriktningen. Att man tycks vilja bryta med det mesta som klubben stått för och riskerar kasta ut barnet med badvattnet. Som du skriver behöver vi ”reflektera var vi (ÖFK) står, vart vi är på väg, vad vi vill”. Det skulle kännas tryggare om personer som varit med på resan hit finns med i den diskussionen. Förhoppningsvis kan många som nu tvingats eller valt att lämna återkomma i nya eller nygamla roller.
22
Gäst: Hoppfull skrev | 28 Feb 2021 - 12:51
Tack för ett riktigt bra inlägg. Jag hoppas verkligen att vi kan vända skutan och skriva mer positivt om ÖFK.
78
Gäst: BoHelge skrev | 28 Feb 2021 - 11:34
Bra skrivet Martin, inläggen från denna nämda person blir mer och mer bittra. Bara jag gör rätt och alla andra gör fel, förra styrelsen gjorde allt fel och nu gör även den nya styrelsen allt fel enligt denna person. Man kan verkligen undra hur han mår inombords. Finns fortfarande dom som tror på en comeback, men självklart kommer det aldrig att ske någonsin. Tror att det som nu händer inom klubben är ett måste för att överleva i längden, även om det blir superettan nästa år
97
 
Sök på fotbollz.se
   
  Inför matchen: Kalmar FF - ÖFK  
  av Kim Sunding | Igår - 23:34  
 

Vi har saknat, längtat och skrikit efter Allsvenskan 2021. Det är dock inte detsamma utan alla fantastiska fans på läktarna. Frågan är hur ÖFK tar sig an säsongen 2021?

 
  Läs mer...  
 


 
  Intervju med ass tränare Jussi Kontinen inför Kalmar FF  
  av Fredrik Bije | Igår - 18:17  
 

Bild: Jussi Kontinen. Foto: Fredrik Boije

 
  Läs mer...  
 


 
  Intervju med mittbacken Eirik Haugan inför Kalmar FF  
  av Fredrik Boije | Igår - 17:50  
 

Eirik Haugan. Foto: Haldo Jonsson

 
  Läs mer...  
 


 
  Kindberg har svårt att få gehör för sina sanningar  
  av Agne Svärd | Igår - 17:40  
 

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
Igår - 17:24 Efter tuffa försäsongen - nu börjar allvaret för Östersunds
Igår - 12:38 ÖFK:s spelare blev överraskade
10 Apr 2021 - 09:37 Premiär tar fram alla känslorna på en och samma gång
9 Apr 2021 - 20:33 Så här alla ÖFK:s premiärmatcher i allsvenskan och Superetta
9 Apr 2021 - 14:15 Reflektioner inför allsvenska starten
9 Apr 2021 - 10:40 Lars Larssons Tankar
9 Apr 2021 - 02:44 Det går åt helvete men hoppas att jag har jättefel
8 Apr 2021 - 21:04 Många utropstecken och få frågetecken på sista öppna träning
8 Apr 2021 - 16:31 Följ kalmar ff ÖFK via fotbollz.se
7 Apr 2021 - 19:40 Detta är sportchefen Adil Kizil
7 Apr 2021 - 14:46 O'Learys-tipset startar igen
7 Apr 2021 - 11:06 Ludvig Fritzon får spela mot Kalmar FF på måndag
6 Apr 2021 - 16:49 Kalmar FF:s bästa spelare
5 Apr 2021 - 20:54 Fem faktorer som talar för att ÖFK ska hänga kvar i allsven
5 Apr 2021 - 17:16 Lars Larssons Tankar
4 Apr 2021 - 22:18 Nya frågetecken när ÖFK kryssade i genrepet
4 Apr 2021 - 14:54 Matchreferat Bara 1-1 men ändå godkänt genrep
4 Apr 2021 - 13:02 Dagens startelva
3 Apr 2021 - 19:55 Förre ÖFK- aren David Accam åter målskytt på svensk mark
3 Apr 2021 - 12:35 Lars Larssons Tankar