meny  
 
 
- Start
- Nyheter/Information
 
- Spelprogram/Referat
- Spelartruppen
- Statistik
- Hemmaarena
- Återblick -20
- Återblick -19
- Återblick -18
- Återblick -17
- Återblick -16
- Återblick -15
- Återblick -14
- Återblick -13
- Återblick -12
- Återblick -11
- Återblick -10
- Återblick -09
- Återblick -08
- Återblick -07
- Återblick -06
- Intervjuer
- Länkar
- Forum
 
- Kontakta oss
 
tabell Aktuell tabell   skytteliga Skytteliga
 
- Allsvenskan  Tabell
 
 
 
     
   
     
 ÖFK Nyheter
 
Välkommen till ÖFK Nyheter. Detta är en webbplats speciellt för alla som gillar ÖFK men även för andra intresserade. Avsikten med sidan är att den skall ha ett lättillgängligt och aktivt debattforum samt att Du bl a skall kunna läsa matchreferat, spelarinformation och intervjuer.
 
Senaste Matchen   Nästa Match
Östersunds FK Degerfors IF
0 1

Läs mer... Läs mer...
 
Västerås SK Östersunds FK

2022-02-05 13:00
Iver Arena
 

 ÖFK KOMMENTERAR FÖRE DETTA ORDFÖRANDEN I ÖFK DANIEL KINDBERGS FRIANDE DOM
av Haldo Jonsson
Publicerad 3 Dec 2021 - 15:02 Uppdaterad 3 Dec 2021 - 15:08

-Hovrätten har har sagt sitt och i grunden är det ju en fråga mellan tidigare ordförande och rätten, men den här historien har skadat klubben oavsett utfallet.
-Vårt fokus ligger på framtiden för ÖFK och vår planering eftersom vi ska tillbaka till högsta ligan.
– Det är där vi fokuserar säger Mathias Rasteby, ordförande för ÖFK till öFK:s hemsida.

 
 
35 Kommentarer:
Gäst: ÖFK forever skrev | 5 Dec 2021 - 07:05
Snälla sluta att hata, döma, fördöma och straffa. Vad bidrar det med i vårt samhälle?
En av idrottens stora bitar är att inkludera och att alla ska kunna bli en del av samhället igen (många är de som räddats från snedspår i livet tack vare idrottsrörelsen).

Sedan bör vi väl som samhälle ha en mer empatisk inställning över huvud taget och hellre fria än fälla och hjälpa och stötta till förändring istället för att döma, fördöma och straffa?

Vad är meningen med att döma och ha straff i vårt moderna samhälle? Det har ju redan testats i flera tusen år och fortfarande begås brott. Enda vägen är proaktivt arbete där man ingriper innan någon skada är skedd. För tecknen finns där långt innan och vi är ju alla resultat av arv och miljö. Hur mycket av de vi är idag har vi medvetet kunnat välja? (inte tyckande utan fakta enligt neurovetenskap)

Men framförallt så bör alla som felat får nya chanser. Världen har ingen plats för bitterhet och hämnd om vi ska få en värld som är nog bra för alla med fred, demokrati, jämlikhet, empati, tolerans, förståelse, nog god utbildning och en nog hög och hållbar levnadsstandard för exakt alla.

Alla som lever gör misstag och felar oavsett om vi vet om det eller inte. Oavsett om det var avsiktligt eller oavsiktligt. Bör vi inte alla visa oss större än att frysa ut, mobba, hämnas, hata eller andra destruktiva och negativa handlingar och attityder?

Dessutom bör vi väl respektera rättsväsendets arbete? De är ju ändå mer kompetenta, meriterade och utbildade än vi är. De som arbetar på Hovrättsnivå är inte några nybörjare och har först visat sin skicklighet på "lägre nivå" i Tingsrätt mm. De är ju proffs och inte vi. Om vi inte litar på rättsväsendet så är vi på väg mot en farlig värld likt häxprocesserna på 1300-talet, lynchmobbar i 1800-talets vilda västern mm.

En väldigt otäck och skrämmande historia som vi väl inte vill ha tillbaka. Så om man frias i domstol så är man oskyldig liksom man innan var oskyldig tills annat kan bevisas. Så viktigt med denna rättssäkerhet för allt och alla. För nästa gång kan det vara du eller någon nära eller kär till dig som blir oskyldigt anklagad eller åtalad av någon anledning av någon/några för något du inte gjort. Även så är ju frågan vad är meningen med att ha ett rättsväsende om vi inte respekterar deras arbete och slutliga bedömning utan istället leker domare och bödel själva som "staketexperter"? (som inte gör det hela professionellt på systematiskt vis enligt beprövade metoder utan att blanda in egna åsikter, känslor, fördomar mm).

Det är inget lotteri och tur om man blir frikänd som det verkar låta på en del. Det har lagts ned oerhört med tid för att granska och bedöma och det på proffsigast möjliga sätt för allas bästa.

Så vi bör för allas rättssäkerhet och samhällets bästa respektera rättsväsendet och deras bedömningar samt dess system eller förändra det. Men är man frikänd så är man oskyldig och ja rättsväsendet är ingen egen värld som det låter som på vissa. Utan det är verkligen en del av vårt samhälle och verkligheten. Det borde egentligen alltid krävas 100% säkerhet för att fälla någon annars innebär det att oskyldig döms (99% innebär att 1% är oskyldiga som döms).

Måste ju vara fruktansvärt hemskt att bli misstänkt, anklagad, åtalad eller dömd om man är oskyldig? Framförallt att ens bli misstänkt eller dömd av gemene man fast är oskyldig (då de av känslomässiga orsaker valt att göra så, vi tar cirka 89% av våra beslut på känslomässig grund som vi sedan förvarar med logiska efterkonstruktioner samt samlar fakta som stödjer vår åsikt istället för att se det utan att ta ställning och från alla vinklar, mycket känt fenomen bland experter på hjärnan/nervsystem).

Hoppas verkligen vi kan göra bättre och få till en bättre värld där vi är konstruktiva, positiva, empatiska, hjälpande, givmilda och vill varandras bästa.

Ingen mer "mänskliga avundsjukan" eller andra destruktiva handlingar, attityder och känslor.
2
Gäst: Ojämte skrev | 4 Dec 2021 - 16:34
DK slapp fängelse.
Jag är inte hellet jurist men förvånas över att det blev så.
CAS dömde dock och det var DKs verk, oavsett allt ordbajsande han kom med.

Jag vill aldrig mer se honom i ÖFK. ALDRIG!
19
Gäst: Hoppas skrev | 4 Dec 2021 - 15:14
Daniel orkar ta sig tillbaka till ÖFK och skapa ett vinnande lag igen.
Alla som sitter här och kan ”allt” har ju inte uträttat ett skit, så det är ju såklart jante och avund som ligger bakom ”skitsnacket”.

Grattis till Daniel, all skit människor öst över dig för att du är framgångsrik - bara att låta det inspirera dig mer.
Precis som Zlatan, ju mer folk hatar desto bättre presterar du! Och hatiska, jantelagsinspirerade missunnsamma jämtar - dessa kommer alltid hata.
Som tur är utgör de en liten minimal klick, 10 000 satt på skidstadion och vi hoppas kunna sitta där snart igen.
11
Gäst: @Maria skrev | 4 Dec 2021 - 14:00
Att frisera sanningen är sannerligen inte snyggt, läs bokslutet för 2019. Minus 51 miljoner kronor, en säsong med Kindbergs handplockade människor i styrelsen. Läs och förklara sen på vilket sätt detta INTE visar sig sportsligt.
8
Gäst: Maria* skrev | 4 Dec 2021 - 13:55
@olof Lundh tror du att de som dömer (de som har många års utbildning inom juridik) har hört samma saker som kreti och pleti? Isf håller jag på att de juridiskt utbildade, opartiska domarna som utgår från fakta har bättre koll än de som ägnar sig åt löst tyckande och som gärna vill tillrättalägga världen så den passar deras syften.

Oavsett vad ni tycker och vad ni tror så är saken prövad i domstol och Kindberg är frikänd.
11
Gäst: Rolle Kriffa skrev | 4 Dec 2021 - 13:53
Olof Lundh är en utmärkt fotbollsjournalist/ Analytiker. En av landets bästa faktiskt!!!! Men han har ingen kunnighet alls i juridiken. Hovrätten var helt enig, släpp detta nu å sluta vara bitter, se fram emot nästa säsong med kindberg som ordförande. ÖFK ska spela i landets tredje största liga förhoppningsvis.
8
Gäst: Olof Lundh skrev | 4 Dec 2021 - 13:38
Den store fotbollsgurun
Citat
Jag har hört Daniel Kindberg och de två andras version i rätten och den har inte övertygat mig om att det har varit korrekt skött.
3
Gäst: Rolle Kriffa skrev | 4 Dec 2021 - 13:32
Klockren analys Maria👍
2
Gäst: Maria* skrev | 4 Dec 2021 - 13:14
Barca skrev så bra. Vi har ett rättssystem, lagar och alla har rätt att få sin sak prövad i opartisk domstol. En enhällig hovrätt friade Kindberg, det är vad vi alla tar att förhålla oss till, för inte sjutton har vi mer fakta, insikt och juridisk kunskap och kompetens än domare i hovrätten har? (Apropå ödmjukhet…)

Om ÖFK ska kunna vända detta krävs en stark ledare som Daniel Kindberg. Det är bara att titta på klubbens välmående, inte har ÖFK direkt blomstrat efter att han klev av, varken ekonomiskt eller sportsligt, trots att det finns en del som skrek på hans avgång och hävdade att allt skulle bli bättre när Kindberg städats ut. Det har inte hänt, som vi alla sett.

Svälj prestigen och låt rättsväsendet döma i frågor som rör lag och rätt. Att det finns de som stör sig på DK förstår jag, han tar plats och han skräder inte orden. Det finns människor som tycker det är jobbigt här i Janteland (f’låt, Jämtland), men han sätter höga mål och ser till att de uppnås. Jag tror att ÖFK behöver DK och hoppas att han vill och tillåts återkomma!

16
Gäst: @Ginger skrev | 4 Dec 2021 - 08:15
Antagligen för att ”hem” refererar till var han bor, inte vart pokalen varit tidigare
3
Gäst: Ginger skrev | 4 Dec 2021 - 07:56
Hur kan man säga att pokalen ska hem till Jämtland när den aldrig varit där tidigare?
1
Gäst: Långt ifrån alltid skrev | 4 Dec 2021 - 01:03
Men denna gång var jag totalt överens med Nylander, då försvinner skribentens inlägg. Påminner om sorgliga tider, kan någon förklara.
5
Gäst: Gråsosse skrev | 4 Dec 2021 - 00:34
Nu såg jag även oppositionsrådet vara rörande överens om att försvunna pengarna skulle återbördas till Ö-hem. Därom råder politisk enighet och det är väl förjävligt det också.
5
Gäst: Rolle Kriffa skrev | 4 Dec 2021 - 00:04
Lennart Johanssons pokal ska hem till Jämtland säger Daniel Kindberg! När han säger så ger det framtidstro till länsfotbollen och ingen ska tro att det går utan Daniels stora kunskaper! Utan honom finns ingen elitfotboll kvar inom två år. Sen blir man ju häpen när man ser det bittra centerpartistiska kommunalrådet spy galla över en som nyss blivit friad av en enig jury i hovrätten. Häpnadsväckande dålig förlorare, men han har satt prestige i det hela. Gick ju ut i media å tala om att det han var mest nöjd med var att han städat upp efter kindberg. Man häpnar! Tillbaka med kindberg som ordförande så kommer vinden att vända. I annat fall konkurs.
15
Gäst: Barca skrev | 3 Dec 2021 - 22:51
Är man frikänd så är man. Vad ska vi annars ha ett rättssystem till? De ska utan att lägga in egna värderingar, känslor och annat bedöma det hela på metodiskt sätt med nog med fakta/bevis som är nog hållbara. Vore ju skrämmande annars. Tänk er själv att vara oskyldig och av "pöbeln" bli dömd ändå. Värre mardröm kan ju inte finnas. Att pengarna gått den väg de har gått är inte olagligt på något sätt. Ett företag får ju sponsra med så stor andel som de vill av sina tillgångar (bestämmer ju ägarna). Sedan att man fakturerar för att få in pengar för att kunna sponsra, åka på semester eller vad man nu vill göra med pengar är inte heller på nåt sätt olagligt. Enda som är olagligt är om det skett fakturering för saker som inte skett. Men där står ju ord mot ord och det kan tydligen inte bevisas nog säkert och då ska man ju inte dömas heller. Man kan inte gå på känsla när man ska döma. Utan det måste vara 100% säkert om vad som gjorts och varför saker har gjorts (de flesta av saker man påstått varit på ett visst sätt kunde lika gärna vara av oändligt många andra anledningar och de kan inte fälla någon för att de tror att man har gjort X för att mm).

Men oavsett så ska vi alltid ge folk nya chanser i livet. De som behöver hjälp för att förändras ska få den hjälp, stöd och hjälp av senaste medicinska vetenskap om så behövs. För de vi är just nu (alla) är en konsekvens av en mix (alltid en mix och ej endast det ena eller det andra) den genetik/arv och miljö vi haft fram till idag. Senaste forskningen inom neurovetenskap visar även mer och mer på att vår "fria vilja" är en illusion (en konstruktion av hur vår hjärna arbetar). Bland annat så "laggar" vi 0,5 sekunder på grund av hur vårt nervsystem fungerar (så vi ser aldrig verkligheten exakt nu utan vi upplever det som redan skett som nu). Ungefär som ljuset från andra galaxer och stjärnor till skillnad från stjärnan Solens 8 min tar i många fall miljoer av år innan de når våra ögon (så vi ser bakåt i tiden när vi tittar på dem och en stjärna vi tittar på kan i verkligheten redan vara död).

Så om det inte är vi som formar oss själva (även om vi vill tro det) så hur ska vi då kunna stå till svars för det som vi gör? Vad är ens meningen med att döma och straffa istället för att stoppa (om det är något skadligt, hjälpa och förändra?

Även oavsett så bör vi väl alltid behandla varandra så bra och väl vi kan? Inga hämndbegär eller andra destruktiva tankar, känslor och/eller handlingar.

Vi är inte vårt förgångna. Vi är det vi upplever här och nu. Vi vill väl att folk ska förändras till det bättre? Då kan vi väl inte belasta dem och döma dem på grund av deras förflutna?

Med eller utan Daniel i ÖFK så måste vi även klara av att göra det som krävs för att ta klubben och lagen (klubben har ju flera lag) dit vi önskar lika mycket som andra klubbar i världen? Vi är väl inge sämre än dem? Kunde de så kan vi.

De klubbar och lag som vill vara på den nivå som årsmötet i ÖFK beslutat om har alla alltid och hela tiden ett lokalt, regionalt, nationellt och internationellt/globalt tänk (ej endast lokalt, regionalt och nationellt). De är globala verksamheter och vad gäller finansiering så är det det för att det krävs för att kunna vara på den nivån. Om man öser ur det globala havet istället för den lokala "ankdammen" så finns ju så mycket mer att ta del av. Även om man får mindre andel så blir det större än den stor andel av den mindre/lokal/regionala marknaden.

Det går ju även hand i hand att tänka globalt om man tänker på att Östersund vill vara en internationell plats med gäster från hela världen.

Finansiärer, spelare, ledare och andra resurser spelar väl ingen roll var de kommer ifrån? Så om vi letar över hela världen, utan att glömma lokala möjligheter, så kommer vi att kunna finna så mycket mer av allt.

Men för att det ska bli gjort så måste ju de som varit med och röstat fram vad ÖFK vill på årsmötet i form av den skrivna visionen, mål mm måste ju även göra det som krävs för att nå detta och inte bara önska och tro. Handling är ett måste. Pay the price!!!

https://ostersundsfk.se/wp-content/uploads/vardegrund_OFK_web_210913.pdf

https://ostersundsfk.se/om-ofk/uppdrag-vision/


Så kära ÖFKare... Frågan är.... Vill eller vill ni inte?!?! Visa det inte genom ord utan handling!!! Massiv handling så mycket och så länge som behövs tills ni når det ni säger att ni vill.

Å ni måste vara beredd på att vägen inte kommer att vara rak och att det kommer att finnas de som av någon anledning vill hindra er. Även häckla, förlöjliga mm. Men behåll lugn. Om de hade varit tryggare i sig själva och haft annan genetik och miljö så hade de inte gjort så. Så ha förståelse för deras beteende även om ni låter det hindra er framåt.

Om ni hinner så kan ni även försöka hjälpa dem till ett mer konstruktivt och hälsosamt liv där det behandlar andra så gott de kan och utan destruktiva känslor och handlingar.

Men bara ni vet om ni verkligen vill och det kommer att visa sig i era handlingar!
4
Gäst: @Poseidon skrev | 3 Dec 2021 - 22:49
Dom har lyckats hålla sig totalt borta från misstankar om ekonomisk brottslighet. Bara en sån sak, säg är inte det bra.
5
Gäst: Poseidon skrev | 3 Dec 2021 - 22:44
Läser man kommentarerna nedan väntar ett helvete på alla sätt för ÖFK om medlemmarna skulle rösta fram DK till ordförande. Men kan det verkligen bli värre än vad det är nu!?
Laget åker ur med dunder och brak, styrelsen har inte lyckats presentera en plan eller strategi på snart 2 år över var klubben ska frammåta, och alla de anställt har sagt upp sig. Ingenting fungerar, absolut ingenting.
Det finns inga ursäkter när man styrt klubben i två år, inga alls. Ett totalt misslyckande. Och den som inte håller får gärna presentera vad som styrelsen lyckats med?
5
Gäst: Alltså skrev | 3 Dec 2021 - 21:21
Tänker inte skriva ngt om domen:Men visst är vi jämtar medgångs människor,Ni har ju slutat gå på matcherna,pga av dåliga resultat,kommer ni tillbaka om LFK börjar vinna igen?Surjämtar!!
2
Gäst: Tror skrev | 3 Dec 2021 - 21:18
Aftonbladet återgivit denna intervju.
https://www.fotbollskanalen.se/allsvenskan/kindberg-kan-tanka-sig-atervanda-till-ofk-lennart-johanssons-pokal-ska-hem-til/
5
Gäst: Hoppfull skrev | 3 Dec 2021 - 20:56
Det är så sorgligt att läsa hans intervju i Aftonbladet
Men minsta lilla ödmjukhet hade han framstått som en person som bara haft ÖFKs bästa för ögonen och alla möjligheter att komma tillbaka på topp…
och inte nån som skapat ett åtal, som alla kan diskutera kring, huruvida vissa delar är sanna,
nu blir han bara desperat och maktgalen och totalt oempatisk..hur man ens har förmågan att säga så om andra människor är för mig en gåta,
Hur kan man aktivt aktivt välja att framställa sig själv så patetiskt?
17
Gäst: Uli Hoeneß skrev | 3 Dec 2021 - 20:51
Sehr gut, Herr Kindberg!
7
Gäst: Vissa triumferar skrev | 3 Dec 2021 - 20:48
Du kan nog lägga till ett ganska stort antal besvikna Östersundsfans.
3
Gäst: Gammelsosse skrev | 3 Dec 2021 - 20:35
He, he. Jo du var nog en av dem som kallade Kindbergs drömmar naiva när han började prata om Europaspel. Det är säkert många allsvenska och Superettankonkurrenter som är besvikna och rädda idag och uttrycker sitt missmod.
11
Gäst: Vissa triumferar skrev | 3 Dec 2021 - 20:03
Du har säkert rätt, vem är jag att ta ifrån människor deras naiva drömmar.
0
Gäst: Robert skrev | 3 Dec 2021 - 20:02
Jag skulle tro att rätt många skulle sluta gå om DK blir inblandad i ÖFK igen. Jag är en av dessa och jag har följt matcherna sedan de spelades på hofvallen.

Samtidigt är det ca 1000 som går nu så det är ju redan uselt i den fronten. Det skulle kanske bli 3000 om resultaten skulle börja vända till vinster.

Men en sak är klar, om DK kommer tillbaka kommer ÖFK vara befästa som Sveriges mest hatade klubb genom tiderna. Skulle klubben då vände resultaten och klättra till Allsvenskan så skulle alla anse att det låg ekonomiskt fiffel bakom.
21
Gäst: Gammelsosse skrev | 3 Dec 2021 - 19:41
@ Vissa Triumferar

Om klubben triumferar igen kommer nog alla tillbaka. Vem glömmer inte de härliga upplevelserna några år sedan? Nu kan vi bli eljest igen och erövra världen.
15
Gäst: Vissa triumferar skrev | 3 Dec 2021 - 18:56
Över vad ,Sveriges mest splittrade elitklubb. Oavsett framtid blir det aldrig en totalt enig förening igen. Jubla och fira som ni vill, den nakna sanningen är att med Kindberg i klubben kliver ett stort antal trogna fans och sponsorer av. Samarbetet med kommunen som given sponsor är ju bara att fetglömma. Jubla på.
21
Gäst: Kindberg kommer tillbaka i Öfk skrev | 3 Dec 2021 - 18:45
Detta är glädjens dag. Kindberg är friad och nu finns inga hinder att träda in och styra upp Öfk igen. Jag hoppas och tror att det blir så. Andra klubbar har ledande personer som dömts då är det inga som helst problem att ta tillbaka Kindberg som nu är frikänd. Han kan göra oss till ett topplag igen och ta oss ut i Europa.
21
Gäst: Ojämte skrev | 3 Dec 2021 - 18:43
Jo, det är inte ovanligt.
Jmf USAs beyond reasonable doubt.

Är så trött på att höra om honom
Han skall ALDRIG tillbaka i klubben.

Enligt honom är jag nu rättshaverist
15
Gäst: Gammelsosse skrev | 3 Dec 2021 - 18:18
Jag ber om ursäkt. Jag glömde att avsluta med:

Heja ÖFK!!!!!!!!!!
5
Gäst: Gammelsosse skrev | 3 Dec 2021 - 18:15
Härligt! Nu får ÖFK en chans att inte bara överleva men också studsa tillbaka till spel i Europa igen.

Ingen kan säga att det blir en lätt uppgift men utan Kindbergs engagemang och brinnande kärlek för det han skapat skulle det bli ett omöjligt jobb.
18
Gäst: @Ta oss tillbaka skrev | 3 Dec 2021 - 16:29
Det blir en väldigt liten bollklubb med tomma läktare, det är du värd. Tro inte att klubbens medlemmar är så naiva.
13
Gäst: Ta oss tillbaka! skrev | 3 Dec 2021 - 16:18
Jag tror kindberg är den rätta om nu Öfk ska tillbaka till sina glansdagar. Han är frikänd så inge mer med det, men ni lär väl säga att rättsväsendet det är fel på nu..?
24
Gäst: Robert skrev | 3 Dec 2021 - 15:59
Jag har inte sett många Domar från rättegånger. Men det kan inte vara vanligt att dom i princip fomulerar att det är uppenbart han har begått brott men det går inte att bevisa som de verkar ha skrivit i denna dom.

Det står ju i princip, inget tyder på att något arbete har utförts men det går inte att bevisa att så är fallet.

"Även om hovrätten anser att utredningen i målet talar för att (flyttfirman) inte utfört något arbete samtidigt som PEAB Anläggning utförde sitt arbete, krävs för fällande dom i målet att det går att utesluta att (flyttfirman) kan ha utfört arbete på Stadsdel Norr på annat sätt, t.ex. innan PEAB Anläggning påbörjade sitt arbete, efter det eller i någon annan del av stadsdelen inom ramen för Fältjägarens/Östersundshems exploateringsområde."
9
Gäst: Soccerlover skrev | 3 Dec 2021 - 15:38
Ja, brott lönar sig
9
 
Sök på fotbollz.se
   
  Har ÖFK fått en ny stor och stark mittback a la Isherwood? - ja, mycket tyder på det  
  av Haldo Jonsson | Idag - 17:53  
 

Kevin Jablinski.. Foto: Per-Ola Hedlund

 
  Läs mer...  
 


 
  Charlie Colkett till ny klubb  
  av Martin Nylander - Haldo Jonsson | Idag - 10:44  
 


Colkett visar upp sin nya tröja

 
  Läs mer...  
 


 
  'Har jobbat till halv tre på nätterna'  
  av Haldo Jonsson | Igår - 23:00  
 


- Det säger ÖFK:s nye manager Magnus Powell. Foto: David Lidström Hultén

 
  Läs mer...  
 


 
  Inget spel i ÖFK för Patrick Kpozo denna säsong  
  av Haldo Jonsson | Igår - 14:42  
 


Det är nu officiellt klart att Kpozo går till den Moldaviska klubben FC Sheriff

 
  Läs mer...  
     
 
Nyhetsarkiv
16 Jan 2022 - 16:45 ÖFK - gå inte över ån efter vatten - ni har ju Linton Ulloa
16 Jan 2022 - 11:30 Lars Larssons Tankar
15 Jan 2022 - 10:00 ÖFK startar Superettan hemma
14 Jan 2022 - 17:23 ÖFK presenterar sitt andra nyförvärv - mittbacken Kevin Jabl
14 Jan 2022 - 15:52 ÖFK har gjort sin första värvning.- backen CESAR WEILID
11 Jan 2022 - 20:02 Träningsupptakt för ÖFK är framflyttad till 17 januari
10 Jan 2022 - 22:26 Toppmatch av Aly Keita i Afrikanska mästerskapen
10 Jan 2022 - 15:57 Nye tränaren Magnus Powell har 16 eller 17 spelare klara för
9 Jan 2022 - 15:58 Redan nu går det att spela på superettan 2022
9 Jan 2022 - 14:38 Varumärket ÖFK och dess betydelse
8 Jan 2022 - 20:28 Magnus Powell är en fantastisk tränare
8 Jan 2022 - 11:29 ÖFK::s spelare högt värderade i Superettan
8 Jan 2022 - 10:49 Korta Nyheter
7 Jan 2022 - 18:55 ÖFK - Skynda långsamt gällande nyförvärv!
7 Jan 2022 - 15:08 Korta Nyheter
6 Jan 2022 - 14:32 Flera konstgräsplaner än gräs i årets Superetta
5 Jan 2022 - 16:51 En känsla av nystart - Det finns mycket att fundera över.
4 Jan 2022 - 16:44 Tredje träningsmatchen inbokad
4 Jan 2022 - 13:15 Studera Bodö, Sundsvall och Värnamo
4 Jan 2022 - 13:07 Magnus Powell ny tränare i ÖFK - Amir Azrafshan återkommer
 
 
 
Herrar
av: News | 14 Jan 2022 - 14:40
Roligt med alla medlemsmail nu. Det