NY POÄNG TILL BRUNFLO DAMER
av Morgan Månhen
Publicerad 10 Jun 2018 - 19:38 Uppdaterad 18 Jun 2018 - 11:02

En tuff bortamatch mot Timrå gav oss en välförtjänt poäng efter slutresultatet 0-0.

Vi tog en poäng i en tuff match mot ett välspelande och fysiskt starkt Timrå.
Hemmalaget började bäst och tryckte på rejält första 25 minuterna. Vi såg ut att sitta kvar i bussen och var inte riktigt med. De skapade ett antal hörnor och några halvchanser. Den
farligast var en nick tätt över på en hörna.
Efter det jämnade spelet ut sig och vi kom in i matchen Närmast 1-0 var nog vi då deras målvakt räddade ett 1 mot 1 läge.
I andra halvlek kom vi ut betydligt mer taggade och skapade direkt 2 farliga chanser. Halvleken fortsatte med press från oss och ett kontrade Timrå. Närmast ett seger mål var vi i den 87 minuten då vi sköt över efter ett inspel snett bakåt. Matchen slutade 0-0 och samtliga inblandade ansåg att det var rättvist. Brukar inte berömma speciella spelare men gör ett undantag idag Tvillingarna Patricia och Angelica Häreby var fantastiska i sina defensiva respektive offensiva positioner. Inte bara som spelare utan även som 2 ledargestalter med sitt lugn och ödmjuka sätt. Sen måste jag bara nämna 14 åriga målvakten Tilde Lundstedt som gör division 2 debut och på vilket sätt hon gör det. Hur cool och lugn som helst och att då även få hålla nollan gör ju inte saken sämre.
Vi har nu 13 poäng av 18 .möjliga och hänger på bland topplagen ( bortsett Härnösand) dock medvetna om att det inte finns några lätta matcher och säsongen är lång. Ev. stavfel i texten skyller jag på Svenska staten som väljer att lägga 0 kronor på vägunderhåll i vårt område. Att skriva referat i en buss som kör på en väg som påminner om en motorcrossbana är inte lätt.

Tips div 2 Norrland - Yttterhogdals fjärde vinst
  av Haldo Jonsson | Idag - 19:48

Frösön tappade ledningen mot IFK Luleå-uddamålsförlust igen hemma. IFK Östersund vann hemma

Söndag spelar Dvärsätt.

Fotbollsfolkets egen sajt fotbollz.se ger alla läsare info genom referat, bilder, matchens prestation och överraskning, statistik och krönika från matchen. Du kan skriva och läsa i forumet och om vad andra tycker om matchen.

Fotbollz.se har sju medarbetare på Jämtkraft Arena.

Glöm inte Hos Andreas tipset. Vinn luncher!

2 Maj 2024 - 16:21 Spelomgång 1 div.4 Jämtland/Härjedalen 2024
2 Maj 2024 - 10:55 Tips de kommande dagarna
1 Maj 2024 - 18:13 'Nu ska Örebro möta ett tufft ÖFK på bortaplan'.
1 Maj 2024 - 17:31 Inbjudan till ICA MAXI Fotbollscamp 2024
30 Apr 2024 - 18:04 Träningstider denna vecka inför Örebro
30 Apr 2024 - 16:26 Frösö IF -IFK Luleå LAC lördag 4/5 13:00
30 Apr 2024 - 14:17 hemmamatch
30 Apr 2024 - 14:06 Nu rullar även div 2 Mellersta Norrland igång