OM KEN SEMA OCH HOSAM AIESH
av Haldo Jonsson
Publicerad 2 Sep 2019 - 16:15

Båda uppmärksammades

Ken Sema för att han gjorde sin första match från start i Serie A i går och Hosam Aiesh för att han gjorde sitt första mål med sitt nya lag IFK Göteborg.

Ken Sema fick spela hela matchen i Italienska Udinese mot Parma på hemmaplan. Han spelade wingback på vänsterkanten. Det blev förlust för Udinese med 3-1.

I första halvlek märktes inte Sema så mycket. I andra halvlek blev han mer delaktig i spelet och gjorde två dragningsförsök förbi sin back varav en var lyckad och en som backen stoppade. Det blev även något inlägg från Semas fot.

Udinese hade mycket boll men skotten mot mål blev missriktade och lösa. Parmas gjorde mål på sina fåtal chanser de hade. 19 årige svenskan Dejan Kulusevsk stod för två målgivande pass i Parma.

Hosam Aiesh gjorde sitt första mål i IFK Göteborg i matchen mot GIF Sundsvall efter passning från det andra nyförvärvet Tobias Sana. Både Sana och Hosam har gjort bra ifrån sig efter ankomsten till Göteborg. Hosam har även gjort ett par assist för sin nya klubb. Kanske har han fått den omstart som han önskade?

Många chanser och tidvis bra spel, men inga mål
  av Joakim Nyhlander | Idag - 17:11

Skövde AIK - ÖFK 1-0 (0-0)

Läs matchreferat

Nu är jag riktigt förbannad
  av Lars Larsson Stockholm  | Idag - 15:57

En fantastisk första halvtimme som verkligen ingav stort hopp, som sedan löstes upp i något annat. Jag hävdar fortfarande att det finns mycket att hämta i truppen, men frågan är hur valet ska se ut inför Geflematchen.

22 Apr 2024 - 13:29 Hur ska ÖFK kunna skapa ett bättre tryck framåt?
20 Apr 2024 - 22:12 Bildspel ÖFK - Örgryte 1-1
20 Apr 2024 - 19:11 Matchreferat Sett till hela matchbilden så var ett oavgjort resultat rätt
20 Apr 2024 - 18:46 Matchens prestation
20 Apr 2024 - 17:18 Matchens överraskning
20 Apr 2024 - 17:07 Till slut rättvis poäng
20 Apr 2024 - 14:02 Startelvan
20 Apr 2024 - 10:43 Inför matchen: ÖFK - Örgyte IS
20 Apr 2024 - 10:31 ÖIS tränare Andreas Holmberg om ÖFK
19 Apr 2024 - 16:41 Före detta ÖFK- backen Jonathan Azulay ska stoppa ÖFK:s anfa
19 Apr 2024 - 14:06 Följ ÖFK - Örgryte IS via fotbollz.se
18 Apr 2024 - 18:41 Två nya i anfallet kan sätta fart på ÖFK mot Örgryte.
18 Apr 2024 - 10:57 Var lugn poängen kommer - ÖFK är ofta trögstartade på våren
16 Apr 2024 - 21:04 Kan nye forwarden Quimi Ordónez vara lösningen mot Örgryte ?
16 Apr 2024 - 09:42 Träningstider denna vecka
15 Apr 2024 - 11:25 Dominanten i försvaret - Ali Suljic - blev Trissvinnare