Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #13056    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarPublik...

Publik  (21 svar)   26 Apr 2016 - 10:23  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Zizou
Jag var in och tittade på bilhettförsäljningen inför morgondagens match nu.. det gapade väldigt tomt på läktrna, känslan är att ÖFK kommer att vå väldigt svårt att nå upp till sitt mål på snittpublik som de satt för året.

Vad beror detta på? Spelet har varit strålande, Media har hyllat laget, placeringen i tabellen är fantastiskt bra. Alla förutsättningar för publikstorm finns där, men publiken uteblir.
 
Svar av:
  Gäst: Ante
26 Apr 2016 - 13:47
+2 och snöblandat skrämmer bort många....utom oss trogna!
 
 
  Gäst: Lagom är norm
26 Apr 2016 - 15:13
Ordföranden skapar tyvärr förväntan om serieseger (vilket gör att allt annat alltså är ett misslyckande?)
Spelet har varit över förväntan, men ofta lite enahanda och ineffektivt,
media har i huvudsak hyllat laget,
placeringen är 10:a av 16 lag,
och biljettpriset är högt.
Därtill det nämnda vädret.
Kan det vara så att flera väntar på bättre spel, fler mål, bättre rubriker, bättre placering, bättre väder och lägre biljettpriser?
Och en mer ödmjuk ordförande.......
Men jag ska nog gå. Heja ÖFK!
 
 
  Gäst: Blup
26 Apr 2016 - 16:19
Eller bara det faktumet att det är riktigt ruttet väder ännu. Men vi har ju inte haft säsongens sämsta siffra i allsvenskan på fina 800 personer! samt var det kalmar - göteborg då det kom 900?
 
 
  Gäst: K.B.
26 Apr 2016 - 18:38
Jag tycker inte att vi ska bli allt för oroliga ännu. Publiksiffran från förra hemmamatchen (som ansågs vara mycket dålig) slog vi faktiskt bara vid tre tillfällen under fjolåret.

Vi kan ju även tillägga att efter de två första hemmamatcherna så ligger publiksnittet på omkring 6000, dvs där vi vill ligga (Kindberg satsar ju på 6-7000). Detta trots att det inte varit några helgmatcher, uselt väder och "höga" biljettpriser. Om vi tittar på fjolåret så var motsvarande siffra efter två hemmamatcher 2926, efter tre hemmamatcher 2821 och efter fyra hemmamatcher 3184. Detta följdes upp med ytterligare tre raka hemmamatcher med publiksiffror runt 3000.

Slutsats: Tidig vår drar dåligt med publik till Jämtkraft men hittills så ser det ju långt ifrån bedrövligt ut. Jag skulle akta mig för att måla fan på väggen åtminstone till i mitten/slutet på sommaren då vi fått spela både helgmatcher och haft bättre väderförhållanden.


 
 
  Gäst: Peter
26 Apr 2016 - 23:22
Bra spel som kan ge flera mål och ännu fler poäng som drar fler åskådare kan bara laget åstadkomma. Vädrets makter kan vi inte göra så mycket åt annat än som stillasittande eller stående åskådare förse oss tillräckligt med lämpliga kläder.

Ändå ska vi tänka på att biljettpriser har viss betydelse. Tre hemmamatcher per månad nu i början av säsongen drar betydande summor pengar ur hushållskassan. En del folk tvingas nog att prioritera och välja hur många arenabesök man har råd med.

Kanske har ÖFK därför tagit emot diskussioner om höga biljettpriser som förekommit på detta forum på ett bra sätt och börjat reagera positivt rätt så snabbt. Man har nämligen redan fattat ett klokt beslut och har alldeles nyligen infört familjebiljett - i varje fall för vissa matcher där man inte förväntar sig så stor publiktillströmning som när storstadslagen kommer till stan.

Men tack för det i alla fall. Det var det första steget i rätt riktning. Åtminstone vid dessa tillfällen blir det mera överkomligt att ta med sig några barn och inta sittplatser. Bra! Om man sen gör som efter första året i Superettan då man senare tog bort en liknande begränsning, blir nog alla nöjda.

Det som nu fattas bara är att man erbjuder även våra pensionärer förmånliga biljettpriser. Varför inte med ungefär samma rabatt som hyresgäster i Östersundshem får.

Allt detta kan bidra till än högre åskådarsiffror och en mera jämn besöksfrekvens och varför inte leda till att ÖFK i alla fall uppnår sina budgetmål när det gäller inkomster från publiktillströmningen.

Vi får dock kanske, som K.B. skriver, se tiden an och se hur det hela utvecklas.
 
 
  Gäst: Blup
27 Apr 2016 - 13:08
Jag tror att den kanske stora vinnande grejen med att få publik till JKA är att vi som älskar sporten och ÖFK också gör reklam för detta fantastiska lag.

För att vara klyschig så tillsammans är vi stark.

Jag tror det är ett vinnande koncept.
 
 
  Gäst: Tobbe
27 Apr 2016 - 17:50
Upp till bevis mot Kalmar, storhelg och bra tid. Hoppas på närmare 6000 då.
 
 
  Gäst: Storkenn
28 Apr 2016 - 16:28
Mediakåt Bluppen?Är det din insändare i tidningen?
 
 
  Gäst: Eric
28 Apr 2016 - 16:34
Finns denna insändare på webben?
 
 
  Gäst: storkenn
28 Apr 2016 - 16:59
http://www.ltz.se/opinion/insandare/snala-ofk-fans-ni-borde-skammas
 
 
  Gäst: storkenn
28 Apr 2016 - 17:00
http://www.ltz.se/opinion/insandare/snala-ofk-fans-ni-borde-skammas
 
 
  Gäst: Friparkereare
28 Apr 2016 - 21:35
I den insändaren ligger en hund begraven, vem betalar detektivbyrån tre lingon på Maxiparkeringen?
Ligger klubben bakom insändaren har jag besökt min sista match.
 
 
  Gäst: Blup
29 Apr 2016 - 12:28
Nej tyvär så nyttjar inte jag dagstidningen så ledsen att göra dig besviken. Väldigt glad att du tänkte på mig dock.

Men detta är ju ett problem som kanske framförallt maxi ser då dom tappar kunder på att det är fullt under matchdag.
 
 
  Gäst: Peter
29 Apr 2016 - 13:51
@blup,
Kul å se hur du slingrar dig och alltid försöker hitta motargument mot allt och alla. Du är en mästare på att hålla igång debatten. Grattis!

Tror dock tvärtom att ägarna av ICA Maxi är mycket glada åt alla matchbesökare som bara väller in efter matcherna. Dom har nog aldrig så mycket kunder därinne annars just de tiderna och försäljningen bara ökar än mer då. Undrar om inte de kallar in extra personal vid dessa tillfällen.

Därför är dom säkert bara lyckliga över att ha fullt på parkeringen lite då och då. Det händer ändå bara två tre gånger vissa månader. Jag är övertygad om att inte detta är ett problem utan bara drar lite extra kunder som säkert återkommer även vid andra tillfällen.

Händer nog bara i insändarskribentens fantasi att de vill straffa just matchbesökare från att använda parkeringen. Duktig affärsfolk som de är aktar sig noga från kontraproduktiva åtgärder.
 
 
  Gäst: snåla surjämtar
29 Apr 2016 - 17:50
men man kan ändock hålla med insändarskribenten om att jämtarna är jävligt snåla som inte vill stötta sitt lag i allsvenskan med en tjuga för parkering, när man ändå ska på matchen??

varför bemödar man sig ens att ta sig dit? vill man inte stötta sitt lag till bättre ekonomi och större chans att hålla sig kvar och få fortsätta se allsvenska matcher i Östersund?

helt otroligt korkat! och snålare än joakim von anka
 
 
  Gäst: Storkenn
29 Apr 2016 - 17:59
Skulle va fan så illa om du Bluppen uppbär lön från ÖFK, alla tecken pekar däråt.
 
 
  Gäst: Storkenn
29 Apr 2016 - 18:15
Jämtarna är alltså snåla, vilken effekt får det budskapet tro.Jag har pröjsat min sista tjuga o tar välkommet emot all kritik för det.
 
 
  Gäst: Storkenn
1 Maj 2016 - 16:47
Gissar att inga stora nationella sponsorer är på ingång, därför ägnar man sig helhjärtat åt att jaga friparkerare.Känns ju seriöst?
 
 
  Gäst: svennw
1 Maj 2016 - 16:55
Haha vad är detta för tråd? Snurrigare inlägg får man leta efter.
 
 
  Gäst: Blup
2 Maj 2016 - 11:11
Utan att nämna några namn så finns det två på detta forumet som sänker alla andras tankar som idiotiska, orealistiska eller att man jobbar för ÖFK.


Det mesta disskutionerna bland dom jämtar man hör disskutera ÖFK blir tyvär lågvatten typ: parkera på ica maxi, vad är det för skit att man inte får ta med sig eget godis, dyra biljetter, korvkön för lång osv osv.

Om det är disskutionerna har man inte förstått vad det är för något evenemang man går på.

 
Uppdaterad: 2 Maj 2016 - 11:27
 
  Gäst: Peter
2 Maj 2016 - 12:48
@blup,
Lägger fram barnsliga insinuationer. Det är helt klart vem du bland annat syftar på. Jag tycker dock att jag har varit mån om att huvudsakligen lägga fram sakargument i debatten.

Har inte nämnt ordet "idiotiskt", godis, korvkö eller något annat du svamlar om. Sådana tolkningar uppstår tydligen i dina egna hjärnvindlingar när du svarar med grundlösa insinuationer eftersom du inte har några sakargument att komma med. Du beter dig ganska barnsligt!

Visst är det kul, fantastiskt och enastående att vi nu här i vår lilla stad har sådana "evenemang" som du säger och verkar så betagen av. Jag gillar också allsvensk fotboll.

Tycker du överdriver lite ändå. Du behöver tydligen få lite distans till detta nya fenomen som vi andra har upplevt många gånger på på flera andra ställen. Så nog kan jag värdesätta det utan att falla i extas pga. att sådant plötsligt sker här i det lilla formatet dock.

I övrigt tycker jag fortfarande att biljettpriserna här i Östersund är för höga och tror fortfarande att ÖFK's ekonomi inte står och faller om man luggar några pensionärer på lite slantar eller visar sig lite generösa. Andra föreningar klarar av sådant.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
5
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook