Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3457    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (24 svar)   20 Mar 2008 - 15:47  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Hej och hå mot div 2
ÖFK:s framtid hänger på en skör tråd. Dagens trupp åker ur med dunder och brak. 4 bra utlänska spelare kan kanske rädda kvar ÖFK men om nån av dom blir skadade eller floppar så ser det mörkt ut. Jag tycker truppen är den sämsta någonsin i ÖFK:s historia.
 
Svar av:
  Gäst: Instämmer
20 Mar 2008 - 15:53
Instämmer med föregående inlägg.....lycka till ändå
 
 
  score
21 Mar 2008 - 10:37
Tycker att det är alldelens för tidigt att sia om ÖFK:s ev. nerflyttning.
Kom och heja fram laget, i stället för att, skriva en massa nedlåtande tankar!
Var positiv! Den som lever får se!
Ev. diskussion om lagets framtid tar vi i höst.
Heeeeeeja ÖFK, ni grabbar gör ett bra jobb, men tyvärr och som vanligt, kan alla utanför planen, mer än ni...Glad Påsk
 
 
  Gäst: Manfred
21 Mar 2008 - 22:21
Är det inte lite sent att börja sia EFTER säsongen, själva tanken med att sia och spekulera om framtiden är väl att man gör det innan det skett!
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
24 Mar 2008 - 09:06
Vet inte om du var med när Åkeby tränade ÖFK..Hej å hå ? Man sa att så dåliga förutsättningar hade ingen ÖFK tränare haft. Om jag inte minns fel så låg man i topp efter vårsäsongen !
 
 
  Gäst: .
24 Mar 2008 - 09:19
Claes , vet inte om det stämmer. Dagen strupp känns tunnare. 99 hade man spelare som hade ett antal av div 2 år. Ex Asken, Putte J, Berg, Runesson, Anjevall, Oscarsson, Mats P, Matzén, Paul Read. Man hade 3 bra målvakter Kjell, Matz'en, Pär E. I truppen fanns även de dukitga spelare Daniel E, Miguel, Daniel W, Eiremo m.m.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
24 Mar 2008 - 10:05
Nä men så gick förhandssnacket då, i alla fall.
 
 
  teo
25 Mar 2008 - 11:12
Ganska svårbedömt tycker jag. Vi måste tänka på att ÖFK långa stycken i fjol hade otur. Med något bättre utdelning hade man kunna vara stabila i mitten. DEt skulle kunna vara så att man även fast truppen är sämre i år skulle kunna klara kontraktet i vilket fall. Jag tror ingen av Falun, Ersboda, Brage, Vallsta Syrianska, Gröndal i grunden är särskilt mycket bättre än ÖFK
 
 
  Gäst: jonny
25 Mar 2008 - 15:46
Nu är du ute och cyklar claes, öfk är redan i dagsläget klasser bättre än IFK, däremot så skulle dagens lag få det väldigt svårt att klara sig kvar i ettan. Sen att det finns enstaka spelare i samtliga div.3 föreningar som skulle kunna ta en plats i öfk är en annan sak, men det handlar ju också om spelare som inte är villiga att lägga ner den tid som krävs och då ska dom inte heller spela i öfk
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
25 Mar 2008 - 16:13
Man tror och tycker olika. Sedan, visst är det så att man måste lägga ner tid, självklart. Jag står ändå fast vid att det är jämt skägg (utan utlandsimporterna) mellan ÖFK/IFK. Vad grundar jag det på ? Efter att ha sett många träningar med ÖFK och många träningar med IFK. Sedan tror jag du missade poängen, jag vill ju att ÖFK ska vara det klart bästa laget i länet, vilket de inte är än...i dagsläget. Skulle vara kul att veta vad du grundar din åsikt på,Jonny. Att som du säger - Att ÖFK är klasser bättre än IFK. Vi tycker olika, å det ska vi få göra.
 
 
  Gäst: Jämföra
25 Mar 2008 - 20:33
Vet inte vad det tjänat till att hålla på att jämföra ÖFK & IFK som Claes gör. Förmodligen för familjebanden finns där.
Det är ju faktiskt så att det finns spelare som inte är beredd att lägga ner den tid det tar för att försöka etablera sig i ÖFKs trupp. Man måste vara ödmjuk inför en sådan uppgift och inse att det kansket tar ett par år för att få den rutin som krävs.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
25 Mar 2008 - 22:45
För det första så har det inget med familjeband att göra. Då ÖFK bildades å det var klart, jublade jag i kapp med Lohse. Det var 1996, hade inga som helst familjeband med ÖFK då, hade det inte i fjol heller, men stod upp och jublade när man vände mot Vasalund i sept. Så såna kommentarer betackar jag mig för. Jag har synpunkter (inte bara positiva) då det gäller spelare i dagens ÖFK, men dessa skulle jag aldrig nämna med namn här. Visar bara på dålig samtalsetik. Sedan tycker jag det är synd att så många spelare tackat nej, spelare som hade höjt standarden enligt mej. Jag tycker de bästa ska tillhöra bästa laget. Om nu det finns spelare som av en el annan tackar nej till spel i ÖFK, så får man acceptera detta. Sedan så är det väl så att man valt div 3 för man tycker nivån räcker så. Å jonny du har rätt att det kanske inte tjänar något till att jämföra, men jag tycker bara det är oroande att ett div 3 lag ligger så pass nära vårt enda div 1 lag. Sedan ju det här ett debattforum för oss som inte har så mycket att säga till om, så det som skrivs här överhuvudtaget, ändrar nog inte Kalle B, Dala, Lohse el Kindberg om vi har åsikter om dessa.
 
 
  Gäst: jonny
25 Mar 2008 - 23:22
Låt oss anta att det är som du säger, att ÖFK inte är bättre än IFK. Vad beror isåfall detta på? Någonstans har det isåfall gått snett då dom bästa spelarna isåfall inte är villiga att offra den tid och den kraft det tar att spela på div.1 nivå. Är spelare i jämtland allt för bekväma av sig och träningsrädda? Och isåfall varför?
 
 
  Gäst: Ann
26 Mar 2008 - 00:49
Jag tror att det kan vara tungt att arbeta minst åtta timmar om dagen och sedan växla om för att ge järnet i div.1 på kvällar och helger. De flesta som tagit sig till div.1 kan omöjligt vara träningsrädda eller lata. Ge killarna möjlighet att jobba halvtid och träna på andra halvan.
 
 
  Gäst: Papi
26 Mar 2008 - 11:55
Kanske är det så att ÖFK inte nått alla hjärtan...........kanske är det inget "speciellt" att spela i ÖFK ................... kanske beror det på ÖFK`s styrelse och ledarstil.......kanske har inte styrelsen varit smarta i alla lägen..........kanske dax att konsulta någon som kan det här med beteendevetenskap......om hur man "smörjer" bistra div3-5 klubbar i länet och hur man transplanterar in ett ÖFK-hjärta hos Jämtlänningen.....särskilt den fotbollsspelande Jämtlänningen.....bara en tanke...............

 
 
  Gäst: Claes Jönsson
26 Mar 2008 - 12:14
Kan nog ligga en del i vad du säger papi. Å det är förbannat synd, för jag har svårt att tro att någon i fotbollens Jämtland som hellre vill se div2 i stället för superettan. Är det så då, bryr man nog sig inte så mycket i fotboll.
 
 
  Gäst: Folke
26 Mar 2008 - 12:35
Ja, Öfk slog frösön med 2-0 i en 50 minutersmatch. Samma resultat var det mot frösöns u19 lag! 2-0 mot juniorer.... å man ska inte oroa sig? kom igen
 
 
  Gäst: Minns
26 Mar 2008 - 12:49
Folke... för några år sedan höll ett jämtländskt lag hopplockat av pressen 0-0 i 50 minuter mot Leeds på Hofvallen. Men jag tror inte att det resultatet oroade engelsmännen speciellt mycket inför säsongen.
 
 
  Gäst: jonny
26 Mar 2008 - 17:24
Ja Claes. Det är skittråkigt att inte fler är beredd att ta steget när dom får chansen. Jag tror inte att det beror på klubben som sådan utan det ansvar som följer och den tid man lägger ner. Jag tror dessutom att det till stor del beror på att "stjärnorna" i respektive klubbar får komma och gå lite som dom vill men ändå finns dom alltid med när det är dags för match. I div.3 klubbarna tycker inte jag att det ska vara ok, när man då kommer upp ett steg och man plötsligt får krav på sig så pallar man inte, här har klubbarna under ÖFK ett stort ansvar anser jag
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
26 Mar 2008 - 20:57
Att det är trist att de inte tar chansen tycker jag också. Jag pratar ganska mycket med spelare eftersom jag lärt känna många genom åren, det är inget generellt att man inte orkar eller vill lägga ner den tid som behövs, visst finns de som inte vill, men det finns minst lika många som vill, det kan jag lova dej. En del säger att det lockar inte att spela med ÖFK, men de kan tänka sig att satsa men då får det bli i en annan klubb, flera är t.o.m beredd att flytta med allt vad det innebär, för att satsa. En del säger att de vet att det är utlandsimporter på gång och man tycker det är så roligt att spela fotboll men inte att sitta på bänk säsong efter säsong. De känner att från ledningshåll finns inte tilltron på dem. Sen är det ju ett problem för klubbarna och dess tränare med spelare som kan komma och gå som de vill, problemet är lite som det var i IFK att de hade inte tillräckligt med spelare, därför fick man i flera matcher spela med de som tränat dåligt...ja t.o.m med de som var halvskadade. Där hade man ju kunnat spela in de bästa från ÖFK U 19, i div 3 !!! Det är en lätt tilltagen klyscha att de inte pallar, så är inte enbart fallet. Klubbarna under ÖFK har ansvar ??? ÖFK har väl minst lika stort ansvar att visa intresse att göra sig mer attraktiv som klubb. Jag vill öFK:s väl det vet du, men jag tror det inte enbart beror på "de andra klubbarna" att man ofta möts av så negativa åsikter om ÖFK, när man stöter på fotbollsfolk. Nåt är fel, det måste lösas, ansvariga måste sätta sig ner och diskutera för att rätta till, så ÖFK blir klubben vi alla stödjer. Jag vet att flera säger - ja vi har försökt så många gånger men det går inte. Det är det värsta jag vet tt höra. Ge inte upp, rensa luften å sammarbeta, så vi kan få det superetta lag vi vill ha.
 
 
  Gäst: jonny
26 Mar 2008 - 21:13
Se, vi håller ju med varandra i mycket. Men många av de spelare som är beredda att satsa men någon annanstans är ju faktiskt bara spelare som inte bevisat särskillt mycket på en fotbollsplan men ändå tror att röda mattan ska rullas upp det första som händer. Gör den inte det så ska det flyttas till andra klubbar där det minsann satsas på en annan typ utav spelare vilket är fullständigt bull. Bevisa först at du är tillräckligt bra samt är villig att satsa, sedan kan man börja snacka
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
26 Mar 2008 - 21:47
Finns det såna spelare här ? Som tror att röda mattan ska rullas ut ? Du, jag tror vi känner varandra, det där snacket känner jag igen. Synd att du inte vågar stå med ditt namn. Vi hörs på arenan så kan vi sätta oss ner och prata. lättsammare än att skriva, skulle va kul, vi hörs !
 
 
  Gäst: jonny
27 Mar 2008 - 00:18
det klart att det finns talanger, det vet nog både du och jag
 
 
  Gäst: nicka
27 Mar 2008 - 08:42
...get a room...
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
27 Mar 2008 - 08:45
Jo, vi vet det, men det är trist när några som har lite att säga till om, tycker så (inga namn) och det ibland vänds till det som du och jag diskuterat här, att det inte finns de som vill el röda mattor, som försvar till sin egna åsikt, att det inte finns talanger el att de inte räcker till.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook