Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3613    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarÖFK-Gröndal...

ÖFK-Gröndal  (8 svar)   21 Maj 2008 - 09:54  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Stadion
Tycker vi redan nu startar upp en tråd inför Lördagens match. Många verkar underskatta Gröndal, men dom har ju bevisat (åtminstone resultatmässigt) att spela, det kan dom. Z, du har ju bra koll på Gröndal... vad är hemligheten? Det kan ju inte bara vara lånen från BP?, eller? Hoppas på en underhållande match, och mycket folk nu när det är gratis igen.
 
Svar av:
  teo
21 Maj 2008 - 10:40
man kan inte snacka bort Gröndals 4 vinster 1 oavgjord och 12-2 i målskillnad. Helt klart är de ett mycket starkare lag än vad de var ifjol. Dock tror och hoppas jag att ÖFK kommer ha mer att säga till om i denna match än vad man hade hemma mot Syrianska.

Risken som jag ser det är att ÖFK har blivit övermodiga efter den senaste tidens framgångar. Grunden är fortfarande ett säkert försvarsspel ifall ÖFK vill vinna matchen. Jag vill inte att man skall slarva bort det i någon sorts naiv glädjeyra, om ÖFK spelar kallt och cyniskt kan man vinna.
 
 
  Gäst: q
21 Maj 2008 - 10:49
Ingen risk för övermod tror jag.
Man har trots allt "bara" slagit seriejumbon & nästjumbon. Nu möter man serieledarna.
Upp till bevis på lördag!
 
 
  Gäst: Örjan S
21 Maj 2008 - 10:53
Man får ju titta på vilka lag som Gröndal har mött, Ersboda, BBK, Vasalund, Brage och Valsta S. Av dem är det i stort sett bara Vasalund som gått någonting än så länge 0-0 slutade den matchen. Tror också att Gröndal är bra men hur bra vet men ju inte än. ÖFK har som jag ser de stora möjligheter att vinna. ÖFK blir bättre och bättre för varje match. ÖFK vinner med 2-0, minst!
 
 
  Gäst: Z
21 Maj 2008 - 20:13
Har skickat en text om Gröndal till Haldo. Kommer nog i morgon tror jag. Där kanske jag har några svar på deras framgång i år.
 
 
  Gäst: Z
22 Maj 2008 - 07:01
Gissar att vi kan diskutera hur mycket som helst om vilka som vi tycker är bra eller mindre bra. Det jag menar är om man tittar på matcherna är att ÖFK fick dyngstryk av Umeå, tog en imponerande poäng av Syrianska, de andra poängen är bra men inte lika imponerande. Gröndal har vunnit fyra matcher varav bara Ersboda är vad jag tror ett bottenlag, X mot Vasalund är bra och segern mot Åtvidaberg i cupen imponerar. Dessutom gjorde man en bra match mot Sundsvall senast i cupen.

Jag håller med Örjan om att dom inte är lika bra som Syrianska och tog ÖFK poäng då så....

Det som talar för ÖFK är att man är starka hemma och att man knappast underskattar Gröndal. Kan bara ÖFK hålla reda på Gröndals två forwards så tror jag också att ÖFK kan få med sig ett bra resultat men än så länge har dessa två varit väldigt bra.
 
 
  Gäst: Örjan S
22 Maj 2008 - 07:33
Inte ovanligt att lag från lägre divisioner gör bra matcher mot allsvenska lag som nu då Gröndal mot GIF, har jag inte fel så slog väl valsta syrianska ut Helsingborg? Jag tycker vi ska hålla oss till serielagen. Bara för att Valsta S slår ut Helsingborg är de inte så säkert att Valsta S vinner mot ex ÖFK eller Falun eller något annat lag i serien. Men det är förstås ingen lätt match att vinna mot Gröndal, men de finns inga lätta matcher, eller hur? Men jag tippar 2-0 till ÖFK.
 
 
  teo
22 Maj 2008 - 10:14
absolut skall man inte överskatta något lag för att de gjort ett bra resultat mot ett allsvenskt lag i en enskild match. Så fungerar fotbollen, det är ett så pass komplext spel så att vissa matcher kan gå i sämre lags favör, i synnerhet ifall matchen inte betyder särskilt mycket.
 
 
  Gäst: Örjan S
22 Maj 2008 - 11:57
Precis, Theo du har förstått hur fotbollen är, det är inte så enkelt och självklart som många tycks tro.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook