Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3642    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarGula kort...

Gula kort  (4 svar)   30 Maj 2008 - 23:35  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Claes Jönsson
Varning igen på Smylie i U18 matchen mot Ope. Börjar det inte bli lite väl mycket gula på engelsmännen ? Är det bara fel på alla domare el kan det ligga något på de enskilda spelarna också ? Jag bara undrar. Är det samma sak i alla svenska klubbar som har engelsmän, alltså engelman=varning, vet ej om det är så. Känns lite som att är du britt då ska du ha gult. När jag spelade med Makin för rätt länge sen, så visste vi att när han passerade Umeå stadsgräns, så var det lika med gult kort, å det va så också. Kanske nåt för domarkåren att fundera över ? Jag såg matchen Kälarne-Fältjägarna i kväll, inte ett gult kort, trots att det 3 gånger, låg en spelare och hade ont efter nån eventuell armbåge men inget gult kort och ingen match som spårade ur ändå. Nu var det en domare som jag tycker är väldigt smidig och som har känsla för det hela...Peter Boije, kanske det var hans förtjänst att matchen flöt på så bra.
 
Svar av:
  Gäst: peter
31 Maj 2008 - 00:38
for all englishmen that comes to sweden it is difficult to adapt to the swedish referees. meaning that there decisions are roughly the same but they dont have the same glimt for final decisions made,so i understand why some players get cards which other players might not get , i can only say referees look at the whole incident before blowing, and use the linesman more, maybe the extra officials should be more activ,
 
 
  Gäst: HO
31 Maj 2008 - 10:54
Problemet igår för Smylie var återigen problem med att knipa ihop käften. Linjemannen som fick sig en avhyvling och det gula var klart.
 
 
  Gäst: Lagom
31 Maj 2008 - 11:20
Domarna är mer eller mindre korumperade. De bedöms av gamla domare. Dom känner varann och ger ingen kritik. Då blir det som det blir. Hur man kan läppa fram den här domaren från Sollefteå att döma ettan är ofattbart. Vissa domare tror att dom är ordningsvakter på plan. Ungefär typ de som står på krogarna. Många kör med den stilen. Domarjjobbet är svårt, Man måste få göra fel, men då måste man erkänna det för sig själv och inte uppträda som en tupp. Hellre fria än fälla.
 
 
  Gäst: Kortet
2 Jun 2008 - 13:37
Om nu engelsmännen får kort i varje match av alla domare kanske inte problemet sitter hos domarna utan istället spelaren. Ok om det hade varit en och samma domare som varje match punktmarkerade engelsmännen, men nu verkar ju faktiskt domarna ha en genomgående bedömning av deras spelstil?
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook