Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3667    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarHerregud....

Herregud.  (10 svar)   10 Jun 2008 - 14:31  
Svara
  Inlagt av:
Clement
Nu tycker ja synd om svenska folket som förespråkar offensiv fotboll när Daniel "sidled" Andersson är med i startelvan. De man kan hoppas på att han visar en form som gjorde honom så bra i Bari men de är väl att hoppas för mkt.
Men lite synd tycker ja om grekerna för va fan dem kommer få nackspärr efter ha följt Daniels passningar i sidled.
Fast om ja ska vara ärlig så hoppas ja faktiskt att grekerna leder efter första halvlek så lagerbäck inser vilket misstag han har gjort och kongo-kim kommer in och vänder på steken. Nu vet ja att Kim Källström inte gjort några bra landskamper på sistone men han måste gjort något oförlåtligt om han till och med blir petad av Daniel Andersson. Va tror ni?
 
Svar av:
  Gäst: Kent Brockman
10 Jun 2008 - 17:05
Jag tycker det är lite orättvist att kalla Daniel Andersson för "Sidleds-Danne". Han spelar ju faktiskt bakåt ibland också... :-)
 
 
  Gäst: Kent Brockman
10 Jun 2008 - 18:09
Jo, jag vet. Försiktigheten främst. Och hittills har det ju gått rätt bra.

Fast nu vete sjutton. Undrar om inte Sverige haft för många skador och är för ålderstiget?
 
 
  Gäst: SnickSnack
10 Jun 2008 - 23:06
Bra insats på dom flesta håll. Sidled gjorde det hyfsat för att vara han men höll på att bjuda på ett baklängesmål. Vi måste ha vassare alternativ att sätta in en Sidled.
 
 
  Gäst: SnickSnack
10 Jun 2008 - 23:12
Sverige vs Grekland 2-0
Lagerbäck vs Svenska fotbollssupportrar 1-0

EM rullar vidare ...
 
 
  Clement
10 Jun 2008 - 23:41
Va ska man säga ? Lagerbäck gjorde rätt sidleds-danne gjorde allting rätt när de handlade om defensiven och sidledspassningarna. Ja ska ge beröm till Daniel Andersson ja är inte större att ja kan erkänna ja hade fel att ja trodde han skulle inte hänga med.
Han Försökte även slå bollar framåt men antalet felprocenten där kan inte nått under gränsen 80 % men ja är stolt över att han försökte iaf.
Men slå inte er hjärtat för bröstet för Grekernas passningar nåde sällan mittlinjen iaf när de gäller kombinationspelet.

Zlatan är kung och ja är glad att Örjan hade fel om Zlatan, men samtidigt ja förstår varför många tvivlade på honom ändå.
Däremot mot spanien tror ja fortfarande inte på poäng men mot ryssland kan vi ta poäng och gå vidare.
Nu lever EM vidare för båda mina lag. Nu ska först holländarna spöa Fransoserna med offensiv som kommer få Thuram att bli stammis bland korvgubbarna.

Väl mött.
 
 
  Gäst: Örjan S
11 Jun 2008 - 07:09
Faktum är att jag skrev att Zlatan kanske skulle lyckas i EM efter två års måltorka i landslaget, jag skrev också att för att övertyga mig så ska han göra två mål på ett lag som Grekland. Nu blev det ett mål, vackert så. Men vi måste också konstatera att Grekland var för dagen inget bra lag. De var tämligen loja, och stundtals som de verkade ointreserade. Grekland var som sagt inget bra lag, de blixtrade inte om dem precis.
 
 
  Gäst: SnickSnack
11 Jun 2008 - 08:08
Lagerbäcks val av Sidled på mitten bredvid Anders Svensson ser jag fortfarande som ett skämt. Men visst var Sidled bra igår, förutom att han inte vände spelet en enda gång och att han försökte ge bort en reducering. Grekernas mittfält var inte närheten av att vilja anfalla eller stressa. Då är det ganska lätt att spela fotboll, på vilken nivå som helst. När Sidled (eller Svensson) väl sattes under press, så slog de väldigt ofta bort bollarna.

Sverige slog EM:s tråkigaste lag som var bedrövliga utan någon som helst offensiv tanke och plötsligt är Sverige och Gråskallen fantastiska. Det spel Sverige presterade igår räcker inte långt mot ett bättre lag. Visst, Henke var bra och Zlatan stundtals bra, medan Ljungberg och Wilhelmsson tillätts vara bra mot ett minst sagt mediokert lag.

Kort och gott så var Grekland bedrövliga, Sverige helt OK och vi fick en tacksam start i EM, men det krävs betydligt mer för att rubba Spanien. Jag skulle också vilja påstå att ryssarna är betydligt vassare än Grekland, framförallt när de får tillbaka Arshavin i matchen mot Sverige. OM Ryssarna slår Grekerna, vilket de sett till gårdagens matcher kommer att göra, så blir det en tuff avslutning av gruppen.
 
 
  M
11 Jun 2008 - 09:44
Jönsson tippade rätt!

Nu kryssar vi två matcher och går vidare från gruppen! Kom ihåg vart ni hörde det först ;)
 
 
  teo
11 Jun 2008 - 11:59
det kommer förmodligen räcka med kryss mot ryssaran, med tanke på deras dåliga målskillnad.
 
 
  Clement
11 Jun 2008 - 12:10
Håller fullständigt med Snicksnack och de skrev ja själv tidigare. hoppas seb. larsson kommer in nu mot spanien och att lagerbäck inte fegar igen med elmander istället.
vem som helst kunde se igår att han är fortfarande formsvag så vi hoppas på att han vågar. Ja vill inte se linderoth på men inte heller d. andersson för fel procent på uppspelen uppåt i banan var alldeles för hög för att bli godkänt.
Linderoth är en fara för motståndarnas stjärna då han skaver mer på deras hälsenor än han sparkar boll.

Om spanien spela lika bra som dem gjorde premiären får v hoppas att isaksson endast släpper in 3 mål annars kanske vi kan knipa poäng om Gråskallen har en någon ide. För bakåt är inte spanien särskilt starka och för att inte glömma fasta situationer.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
5
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook