Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3697    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarSluta underskatta ryssland...

Sluta underskatta ryssland  (6 svar)   18 Jun 2008 - 22:40  
Svara
  Inlagt av:
Clement
Äntligen har nog svenska folket insett hur bra ryssland egentligen ja tror många har underskattad dem. Faktiskt var de mycket rättvist seger för ryssarna men nu lär dem åka ut mot Holland. Arshavin visste ja inte var så bra men han lekte verkligen med svenskarna till och med Olof mellberg blev rundad av honom.
Synd att Lagerbäck vägra ta ut Elmander för så här dålig har ja inte sett honom på åratal som han var idag.

Så nu kan ni ta ut era aggressioner på mig för ärligt talat bry ja mig inte speciellt mycket att Sverige åkte ut då ja håller Holland närmare hjärtat.
 
Svar av:
  Gäst: Z
18 Jun 2008 - 23:11
Finns nog ingen som säger emot att Ryssarna var överlägsna. Det var länge sedan jag kände att sverige var så chanslös som man var ikväll. jag kommer ihåg att sverige hade tre bra lägen. Henke, Ljungberg och Micke N. Liknande lägen eller bättre kändes det som att Ryssarna hade 15 av....

Jag brukar bli "het" när jag ser matcher men i dag dog mitt engagemang ganska fort. Känns bara ruskigt tomt just nu.
 
 
  Clement
19 Jun 2008 - 01:06
Läste på aftonbladet bara för att belysa överlägsenheten skott statisken efter bara 40 min var hela 13-3 samt 5-1 i hörnor. plus en ribb träff tre öppna lägen och ett mål.
 
 
  M
19 Jun 2008 - 03:49
Håller med Z. MItt engagemang dog ganska snabbt också. Försökte hitta den där geisten. Men det var som om en dröm där man springer och springer men inte kommer någon vart. Sverige var som en motor som surnat ihop och inte ville starta igen. Man låg fel i positionerna totalt i försvarsspelet (kanske var ryssarna för snabba). Men jag säger som Ralf Edström. Ryssarna såg ut som ballettdansöser som dansade omkring på plan runt svenskarna som istället såg ut som de hade bly i skona eller koloss på hal mark.

Det var något väldigt bessynerligt över den här matchen. Det var som om andra halvlek mot Spanien satt kvar på något sätt. Apatiskt är min åsikt (Anders Svensson var dock lite het, men annars var det lamt). Det var inte långt ifrån 2:a halvlek mot Spanien. Mental krash kändes det som.

Men det är bara bryta ihop och gå vidare och se till att bli ännu bättre, eller först kanske komma upp till normalstandard. Vissa kråkor kraxar om att man borde tagit ut andra spelare eller gett andra på bänken chansen. Men vem vet? Då kanske det hade blivit ännu värre. Henke ska ha kredd ändå. Han sprang kämpa och slet som vanligt, men det behövs fler. Zlatan jobbade också på men kan ju som alla vet mer. Men annars behövs en total uppryckning. Vet inte vad det är med självkänslan hos spelarna (eller självförtroendet om de nu har dålig självkänsla i övrigt) För så här dåliga är Sverige inte. Inget lag som tagit sig till EM-slutspel är dåliga. Hem och träna teknik, passningssäkerhet (ett tillslag samt crossar). Sedan verkar ju gänget behöva köra mer idioten samt snabbhetsträning. Kondition ska väl vara Sveriges starka sida?

All heder åt Ryssarna som har en tränare som fattar att det är anfallsfotboll som är bästa försvar. De vara bra och underhållande, men Sverige kan vara minst lika bra om de bara vill från start. Men som matchen utvecklade sig så var det ett rättvist resultat och rättvist att Ryssland gick vidare. Spelar vi så här har vi inget i kvarten att göra. Om inte de får hjärnspöke också så lär Holland vinna EM. Och oavsett vilken plats de kommer på så är rangordningen anser jag kvalitetmässigt efter Holland: Spanien, Ryssland, Kroatien,Tyskland, Portugal, Turkiet, Italien. vi får väl se när det hela är över. Det är ju mycket som spelar in och små saker som kan avgöra.
 
 
  Gäst: Örjan S
19 Jun 2008 - 06:54
Fiasko är ordet, så dåliga, men jag är inte ett dugg förvånad över utgången, Rysslands UNGA spelare var bättre över hela banan och på alla positioner. Svenskarna rörde sig krampaktigt som elefanter på fjället. Zlatan och pensionären Henrik Larsson bägge med stor internationell rutin var statister. Rysslands unga spelare sprang som de ville, ett och två tillslag, 1-0 målet var tycker jag EM:s snyggaste. Jag har inte haft några förväntningar på Sverige, förlusten har kunnat bli 5-0! Vi har inget spel som räcker till i de här sammanhangen, vi vågar för lite, ryssarna anföll, Sverige stod och tittade, Lagerbäck med sitt defensiva tänk måste börja titta efter annat jobb, fotboll går ut på att anfalla och göra mål. Enligt experterna hade ju Ryssarna så dåligt försvar?! ändå vinner de med 2-0, vad har vi för experter? Det blir bara löjligt . Hasse Backe? Göran G som kartlagt ryssarna, vad såg han? Extererna har gjort sig löjliga.
 
 
  gäst
26 Jun 2008 - 08:59
Ni kan köra ordet pensionär upp någonstans!!!! Jag vet inte vad det är??? Åldersfaschister. Bäste man ska spela oavsett om han/hon är 2000år.

Hur blir snart när forskningen kommit så långt att du kan bli 2000år och vara fullt frisk?
 
 
  Gäst: Anonym
28 Jun 2008 - 02:26
Om landslaget inte kan få bättre spelare som kan ta platsen av de som redan är där idag så beror de på alla tränare i allsvenskan och andra serier samt ungdomsledarna. Det är ju de som ska ta fram (skapa/utbilda) dessa spelare. Det är ju inte Lagerbäck och kompani som gör det. Så om vi inte har tillräckligt bra materiel i landslaget så beror det inte på Lagerbäck till största delen. Utan säkert 80% beror på klubbarna i landet dess tränare (på alla nivåer). Förbundskaptenerna gör ju bara slutjobbet (som att lacka en stol efter allt annat jobb med den är gjort i fabriken).

Må bäste man spela oavsett om denne är 2000år som sagt. Antingen tar man en plats eller så gör man det inte och får spela i reservlag eller lägre serie tills vidare (och svälj egot, träna hårdare samt kom igen istället för att ge upp och lägga ned)
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook