Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3757    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarSkratt...

Skratt  (1 svar)   7 Jul 2008 - 08:13  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Batistuta
Benämner mitt inlägg som "skratt". Håller med "gäst 1" till fullo. När man går in och läser alla inlägg på forumet så blir man lite full i skratt. Det hänger ett grått eller varför inte svart moln över jämtlänsk mentalitet och laganda. Istället för att kämpa och hjälpa varandra både som spelare och inbitna fans, så skapas det enbart negativa vibbar och en ängslig atmosför. Fan va oroliga alla verkar vara. Saken är att det inte gått som många önskat, inte fan är vi ensamma om det. Det vi möjligen är ensamma om är att ha sådan mentalitet mot oss själva men främst mot spelar och ledare inom ÖFK. Denna mentalitet genomsyrar snart hela jämtland om den inte redan gjort det, se bara allt snack som handlar om spelare, ungdomar som vandrar mellan klubbar, ledarstaben i föreningar runt om i jämtland, och många av läsarna och tyckarna hörs på detta forum. Varför det?...Detta forum måste vara till det positiva och inget annat. Jag kan börja så får vi se hur det slutar? Kämpa på nu ÖFK. Serien är lång och mycket kan ännu hända. Satsa på att hålla truppen intakt och om jag får bestämma, en och samma första elva så långt det bara går. Det tar på laget och kraften att hela tiden byta första elva. Kom igen nu!
 
Svar av:
  Gäst: #1
8 Jul 2008 - 02:57
Precis, men att vara flexibel och anpassningsbar ska ju ingå i din professionalitet som fotbollsspelare. När jag spelar så tar jag reda på mina uppgifter och vad som önskas av mig på min plats i laget. Sedan sköter jag min roll så bra jag bara kan, och sedan spelar det ingen roll för mig hur mycket de byter ut resten av laget inkluderat mig själv. Må bästa lag spela, och är det jämt i truppen så ska det vara den som är bäst för tillfället som ska stå på planen. Och det är aldrig frågan om mycket kan hända, utan frågan är om man alltid ger sitt max (se Turkarna i EM). En vinnarskallementalitet. En härlig laganda där alla är viktiga och förstår att de bidrar till varje seger om de så sitter på läktaren under en match. Det finns inga oviktiga spelare i ett lag oavsett om de tar plats i truppen eller ej. Det är alla som är med på träningar och runt omkriing. Alla!! Som tillsammans skapar en vinnarkultur och laganda som gör att man trampar ner det mesta motstånd. Så det gäller bara att bestämma sig och kämpa för varandra. Peppa varandra, och glädjas över om någon tar din plats i uppställningen eller truppen. Det innebär ju för hoppningsvis att laget blivit ännu bättre. Istället för att gräma sig så glädjs åt lagets framgång och spotta i nävarna och se till att bli ännu bättre så att du kanske tar tillbaka din plats igen. Jag spelar hellre i reservlaget i ett ruggigt bra lag än är säker på min plats i ett sämre lag.

För jag vet att jag är lika viktig för lagets framgångar oavsett om jag är på planen, på bänken eller på läktaren. Den ena parten klarar sig inte utan den andra. Alla behövs!!!
Tillsammans är vi vinnare. Det är tack vare de på bänken och läktaren som vi har ett så bra lag på plan!! Så vinner laget på plan så kan även de på bänken och läktaren ta åt sig av segern. Det har de också bidragit till. För matchen är bara sista spiken i kistan på en kista som snickrats under försäsong och veckorna innan varje match.

Matchen manifesterar endast hur bra alla i hela laget är!!! Ni är vinnare allihopa i Jämtländsk fotboll om ÖFK vinner oavsett vilken division ni spelar, sitter på bänken eller läktaren (ej uttagen i truppen). För utan er skulle inte vi kunna få fram ett bra lag.

Ni behövs allihopa och är så oerhört värdefulla allihopa!!! Glöm aldrig det oavsett vad någon annan säger. Bara ni gör erat bästa och blir bättre än dagen innan så är ni på rätt väg oavsett division, om ni spelar, är bänkad eller ej uttagen.

Vad ni är bra allihopa. Tack för att ni finns och vad ni presterar!!!
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
5
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook