Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3759    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarMålskytt efterlyses....

Målskytt efterlyses.  (7 svar)   8 Jul 2008 - 07:52  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
ÖFK har gjort för lite mål, en riktig målskytt har saknas under hela vårsäsongen, Paul Shilds har inte varit den killer som många påstår man blir uppriktigt sagt jävligt less på att ständigt läsa hur bra denna Paul Shilds varit. Jag är inte alls nöjd med Paul S som han varit under vårsäsongen, visst han har gjort ett och annat mål, men missat alldeles för mycket chanser och till alla som hyllar Paul Shilds i sina kommentarer och matchreferat, sätter ni antalet mål han gjort till de många chanser han haft är det inte alls imponerande. En sak är säker, hade Paul Shilds varit den målskytt som många vill påstå hade inte ÖFK varit sist. Jag är inte imponerad av Paul Shilds vårsäsong, nu vill jag se en målskytt till höstomgången, som omväxling.
 
Svar av:
  Gäst: Stanza
8 Jul 2008 - 10:28
Betalar du också?
 
 
  Gäst: laban
8 Jul 2008 - 17:31
Paul var duktig och hade behövts i laget
 
 
  Hasse
8 Jul 2008 - 18:01
Paul Shields var ingen grovjobbare eller tekniker men effektiv i boxen , det är bara att syna hans statistik över tid och jag är övertygad om att han hade satt en och annan strut även i höst. Nån som är ens i närheten av dom kvalitéerna verkar tyvärr inte finnas i dagen upplaga av ÖFK.
Detta måste man få framföra utan att för den skull höja honom till skyarna.
 
 
  Gäst: Örjan S
8 Jul 2008 - 18:16
Ge våra inhemska forwards samma chanser och förtroende. Anledningen till att de inte finns några forwards som anses duga i ÖFK är ju att de är dömda på förhand, dom räcker inte till osv är ett vanligt omdöme. Nu hausar man upp P Shilds som om han vore en värdsstjärna i lakalpressen och bland många andra. Ingen kan väl påstå att Shilds var bra under vårsäsongen? Fem mål och han hausas och får stämpeln målspruta? De finns några till som gjort fem mål, Fredrik Sixtensson i Falun har också gjort fem mål en billig värvning från Dala Järna, i dalapressen skrivs de inte med samma stora bokstäver, men här tycker man att fem mål är stort.

ÖFK måste ge länets forwardstalanger samma chanser och visa dom förtroende och inte döma ut dem på förhand då kommer de också att lyckas. De måste bli slut på att dra hit svindyra från England som dessutom är otränade när de kommer, Paul Shilds är skräckexemplet.



 
 
  Gäst: HO
8 Jul 2008 - 23:57
Örjan S. Vilken lokal forwardstalang skall spela? Jag kan då inte se någon spelare i Jämtland som skulle kunna gå in och göra mål regelbundet i ettan, inte heller någon som skulle må speciellt bra av att spela div 1. De som är närmast nu är de som tillhör ÖFK och den som är allra närmast är en mittback.
 
 
  Gäst: Örjan S
9 Jul 2008 - 09:14
De finns ett antal, men problemet är att se de som finns lokalt och nära. I Jämtland finns en stor utbredd fördom att de finns inga spelare går man in med den inställningen då blir de så här. Man värvar dyrt och oftast misslyckas de, men även då är dom bra, man ser de man hoppas och vill se när det gäller de utlänska spelarna man vägrar helt enkelt inse att dom i många fall inte är bättre än dem som vi redan har. Nu har vi haft Paul S, fem mål, massor med gula och röda kort, och till sist en fullständigt huvudlös satsning på en boll som han var chanslös att nå vilket kostade honom en spräckt mjällte.

Kortsiktiga lösningar som inte ger någonting mer än att de kostar en massa pengar. Nu ser jag att några ytterligare ungdomar får chansen i kväll, bla Daniel Andersson från U18 en bra forward säger de som sett han. Gör en långsiktig satsning på Daniel Andersson, Patrik Lindgren, Jakob Widgren det är betydligt bättre än de här tillfälliga lösningarna. Men dom här killarna måste bedömas med samma glasögon som de som kommer utifrån och de sker inte idag, våra inhemska är dömda på förhand som otillräckliga, medan värvningarna är bra även när dom är dåliga, det är bedrövligt. Finns säkert ytterligare forwardsämnen som jag inte nämnt. Men om måste få spela, och misslyckas precis på samma sätt som värvningarna och inte slängas på sophögen efter en mindre lyckad insats. Man måste få misslyckas för att lyckas.
 
 
  teo
9 Jul 2008 - 11:02
Falun matchen är ett bra exempel på hur mycket Paul betyder. Ett mediokert ÖFK har ganska svårt att stå emot Faluns långbollar. Men Paul löser upp alla knutar genom att med en idividuell prestation göra 1-0, senare i matchen drämmer han in en volley i krysset.

Den matchen avgjorde han som individ helt och hållet, vi måste ändå medge att dessa forwardsindivider inte finns i Jämtland idag. ÖFK måste lita mer på att få med många spelare in i straffområdet, det blir ännu viktigare nu att mittfältarna kommer in i straffområdet.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook