Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3779    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarDåligt...

Dåligt  (12 svar)   18 Jul 2008 - 09:47  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Z
Vill försvara fotbollz och gänget bakom den här sidan. Ser att det är någon eller några som tycker att det är dåligt att man lät peter m skriva sina åsikter då dessa till viss del var negativa mot hur han upplevt fotbollen i Östersund.

Är det inte trångsynt att bara vilja ha ja sägare och "rövslickare" som aldrig har en åsikt som går emot de som styr? Jag tror att fotbollen hemma mår bra av att det finns folk som har åsikter om hur den bedrivs då det kanske finns visst utrymme att göra förbättringar.

Den vanligaste komentaren när någon har en avvikande åsikt är att gör det själv då om du är så himla duktig.... bara för att man har en åsikt betyder inte det att man själv är rätt man att göra förändringen men genom att föra fram den så kanske någon med större kunskap kan genomföra den.

Att det sedan är en tunn linje mellan vad som är kritik, åsikter, klagan och gnäll vet jag också och folk som bara sprider dynga kan vi vara utan på fotbollz men att ha sakliga åsikter som inta alltid stämmer med "bossarnas" är nog bara nyttigt.

Klaus, Haldo och ni andra som driver sidan ska ha stort beröm för den och forsätt låta alla framföra sin åsikt.
 
Svar av:
  Gäst: Laggar
18 Jul 2008 - 10:31
Se där så kan det gå! vill bara peka på att så här ser det ut för ÖFK nästan daglig dags!
 
 
  Gäst: IFK:are
18 Jul 2008 - 10:53
Du laggar, lite måste dom väl tåla!
Z, kritiskt granskande kan kanske vara bra men oftast framförs ju ingenting på möten och liknande men under alias så är det ju så mycket lättare, såg att Peter M tyckte att Rolf L ofta kritiserade och då blev det genast lite svettigt. Det är väl bl a det som gör Lohse jobbig ibland, för han säger som han tycker till folk och inte på något forum under antaget namn! På gott men nästan alltid inte!
 
 
  teo
18 Jul 2008 - 11:02
Visst skall alla åsikter få framföras.

Jag vill säga att jag gilar Peter Makin som person, han har en sorts anda som skapar positiv stämning i sina lag. Dock tror jag att han behöver mer sansat folk runt omkring sig för att han skall bidra med positiva saker. Jag antar att det var det som ÖFK-ledningen menade när de inte ville ha honom som huvudtränare.

Förövrigt så är kritiken som riktas mot ÖFK relevant, fortsätt gärna med den. Det vi inte sett ännu är alternativet. Om vi inte skall satsa på ÖFK som länets enda elitklubb, hur skall vi gå till vida då? Här har inte Makin jättemycket att säga.

Förhoppningsvis kommer dessa perspektiv genomsyra debatten mer i framtiden.
 
 
  Gäst: IFK:are
18 Jul 2008 - 11:26
Det här med fria debattforum brukar ju alltid hissas av dom som managerar eller dom som inte behöver ta något ansvar för någonting och i det här fallet fotboll, bli det "fel" negativ kritik eller man får kritik själv då är det inte alls lika roligt länge.
Jag tror inte att föreningsledare blir ett dugg bättre eller tycker det hela är speciellt roligt att läsa en massa, i vissa fall berättigad men ändå, om sig själv de sina. Alla säger att dom inte bryr sig eller att dom aldrig läser men det är bara självbevarelsedriften som säger så! Innerst inne så känns det!
Min erfarenhet är att stora ledare på alla nivåer är väldigt sparsamma med att dela ut negativ kritik, och i varje fall inte offentligt!!!!!
 
 
  Gäst: IFK:are
18 Jul 2008 - 11:35
Du Z, vi inom IFK har väl suttit tusentals gånger och analyserat, typ att han Nisse i Lugnvik där funkar det ju halvdåligt, vi måste ju göra något, men inte fan har vi lagt ut det på något debattforum och allra mest har vi aktat oss att dela ut kängor mot andra klubbar, internt ja, offentligt nej!
Sköta sig själv och strunta i andra!
 
 
  Gäst: Z
18 Jul 2008 - 11:59
Du verkar ju vara en flitig besökare här så lite kul måste du ju tycka att det är att folk skriver sina åsikter.

Sköt dig själv och skit i andra.... vet inte riktigt om den var åt mig eller åt peter men i peters fall så var han en del av ÖFK och de åsikter han framförde gjorde han om en förening där han själv var en stor del vilket inte är om andra. Var det en önskan om att jag inte ska lägga min stora näsa i blöt så får du nog tyvärr stå ut med det. Jag ser forumet som ett ställe där alla vi fotbolls intresserade ska framföra våra åsikter. Utan oss inget forum.

Om ni i min gamla kära förening IFK numer väljer att sköta allt internt så är väl det okey så länge som ni är nöjda med det. Var och en gör precis som den vill och därför står jag fast vid min åsikt att peter har all rätt i världen att framföra sin och att fotbollz gör rätt som låter honom lägga ut den här. Så länge det inte handlar om att kränka eller förolämpa andra så ser jag inget fel i det.

Eftersom jag får uppfattningen att du jobbar aktivt i IFK så önskar jag dig stort lycka till då jag gärna skulle se att det börjar gå bättre för IFK igen. För mig är och kommer IFK alltid vara jämtlands fotbolls stolthet...
 
 
  teo
18 Jul 2008 - 13:38
Problemet med forumet är kanske att skribenterna inte är supporters(som på många andra fotbollsforum). Istället är de som skriver de personer som är direkt berörda av det som händer i fotbollsjämtland. Då är det faktiskt förståeligt om man inte klarar av se distansierat på olika frågor. Väldigt många debatter tycks bli alltför känslomässigt engagerade.

Mitt råd till alla spelare och ledare i olika klubbar i länet, är att hålla sig undan från det här forumet ifall det upprör er. Ni har inte mycket att vinna på att ge er in i diskussioner.

Jag tycker dock att det är intressant att se vad den fotbollsintresserade allmänheten tycker. Men länet verkar vara för litet för att folk inte skall ta åt sig personligt.
 
 
  Gäst: Agge
18 Jul 2008 - 15:34
Det börjar mer och mer verka som att den här sidan bara går ut på att kasta så mycket skit på ÖFK som möjligt. Tänk om de med insyn skulle gå ut med hela sanningar om varför personer har slutat eller har fått slutat jag tycker att ni verkar alldeles för förtröstansfulla att så inte kommer att ske. Appropå det har ni inget foto På Lohse eller Kindberg med ändan bar som ni kan lägga ut?
 
 
  Gäst: vill veta
18 Jul 2008 - 15:50
Hoppsan "Agge"!
Naturlig följdfråga efter ditt senaste inlägg; Varför gör inte du det?
 
 
  Gäst: IFK:are
18 Jul 2008 - 18:02
Det har ingenting med att inte få lägga sig i, jag vill bara peka på att det ju inte alla gånger är så förbaskat roligt att i tid och otid bara läsa/höra hur dåligt allting man gör är, blir eller utförs!
Det här skulle jag ju tex aldrig säga till dig men här under antaget namn kan jag ju skriva: Z är/var en hygglig ungdomsutbildare men en katastrof som resultattränare
 
 
  Gäst: Tagen
20 Jul 2008 - 10:33
3 seriesegrar och en svenska cupen final på de senaste 5 åren. Jag tror nog Z skulle kunna träna IFK i alla fall.
 
 
  Gäst: IFK:are
20 Jul 2008 - 11:00
Japp, det tror jag också, jag skrev det ju bara som ett exempel,. kanske? Ungefär som tonen på det här forumet brukar vara mot ÖFK:s ledare
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | 25 Apr 2024 - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook