Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #3810    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (10 svar)   2 Aug 2008 - 10:32  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Kollat Haldos stat
I fjol hade laget gjort 17 mål fram till sommaruppehållet utan Smylie/Shields.
Vilka var målgörarna då?

I år är bara 12 mål gjorde med Smylie/Shields & med seriens bästa mittfältspar Makel/Johansson.
Fotboll är inte logisk!
 
Svar av:
  Gäst: ajemen
2 Aug 2008 - 16:21
Förra året vid samma tidpunkt lirade en kille vid namn Erik Lantto för öfk, han hade en stor del i dem 17 målen. Tycker jag
 
 
  Gäst: Örjan S
4 Aug 2008 - 07:16
Just de, ÖFK har inte haft någon målskytt, enligt statistik 17 mål förra året, 12 mål nu med vad många tycker förstärkningar. Paul S var ingen förstärkning de har jag tyckt hela tiden, men han har höjds till skyarna av experterna här på forumet. Men vad som varit bättre i år är att ÖFK varit bra med i matcherna, om ÖFK hade haft en målskytt hade ÖFK varit ett mittenlag. Vi får hoppas att de lossnar under höstsäsongen, och varför inte? "Jag noterar också att de går bra för Boden med alla sina proffs samt ytterligare värvningar under uppehållet" det lönar sig att värva," åtminstone har ju tidningarna något att skriva om.
 
 
  Gäst: Z
4 Aug 2008 - 08:19
Att Örjan inte gillar de proffs som varit i ÖFK och att han inte tror på att värva sig ur det krisiga läge som ÖFK är i framgår ju tydligt av alla hans inlägg och hurvida du har rätt eller inte kan ingen säga. Än så länge har resultaten visat att det lag och spel som ÖFK haft än så länge endast räckt till att ligga sist i serien vilket ingen är nöjd med.

Skulle vara kul att veta hur och med vilka spelare du tror och vill att ÖFK ska klara sig ur knipan? Du hackar på Boden som har det tungt och vill få det att låta som att värva är värdelöst, hur många spelare har inte ÖFK värvat? Finns det någon i ÖFK som spelat där de 10-11 år som föreningen funnits?

Är det värvningar i sig du inte gillar eller är det britterna du är bitter på ?
 
 
  Gäst: Kent Brockman
4 Aug 2008 - 11:08
"I fjol hade laget gjort 17 mål fram till sommaruppehållet utan Smylie/Shields.
Vilka var målgörarna då?"

Tänkte kolla det i gamla matchrapporter på ÖFK:s hemsida men upptäckte då att 2007 inte finns med i arkivet. 1999 - 2006 finns med, men inte 2007. Hur som helst, jag tror att målskyttet var väldigt spritt då.

"I år är bara 12 mål gjorde med Smylie/Shields & med seriens bästa mittfältspar Makel/Johansson."

Seriens bästa mittfältspar? Nåja, det kanske är att ta i .......
 
 
  Gäst: Örjan S
4 Aug 2008 - 14:04
Hur många är det av de utlandsproffs som varit i ÖFK som varit något att ha? Jo de kan jag tala om, Paul Read, Mark Nangle, Paul Sherrin, och på hösten de år han spelade i ÖFK Niklas Widjeskog, på våren inte alls bra. Anlednigen till att jag är kritisk till Paul S men även Darryl är att de inte tillfört ÖFK något av värde. Man kan åtminstone kräva av de två proffsen att de ska vara väl förberädda och till föra ÖFK något, dessutom har de ju en ersättning som sannoligt är bra mycket högre än de andra, tycker du verkligen att desa två varit bra? De kom dåligt tränade framförallt Shilds men även Darryl, sen drar man på sig varningar och utvisningar och blir avstängda. Nej de här har vi kunnat klara oss utan.

Vad jag menar är att ska ÖFK värva så ska de spelare som kommer hit höja nivån, visa att de är bättre än dem som finns.

När de gäller Boden är de samma sak, vad är det som är så märkvärdigt med deras värvningar som gör att du känner dig trampad på tårna Z? Är du imponerad? Tror du man värvat för att ligga sist? Man har ju värvat för att bli så bra som möjligt, tycker du att Boden lyckas? Vad är det som är så känsligt?

Jag kan respektera värvningar om de tillför något, men som de sett ut både i ÖFK och Boden finns bara ett ord , fiasko!

De ända som kan lyfta ÖFK är en långsiktig satsning på i huvudsak egna produkter, som man plockar upp från U 18 laget, spelare från andra klubbar i länet och mellannorrland. Man måste ha en långsiktighet, kontraktera spelarna på minst tre helst fyra år och visa att man tror på dem, som det är nu pratar man bara om att värva, alla andra är bättre, ju längre bortifrån ju bättre är dom, tror man.

Nej man börjar tröttna på de här nu! och på tal om Shilds, hur kan en spelare i de skick han var när han kom få spela så pass mycket? Det är en gåta, ingen innomläns spelare hade fått spelat, då hade de låtit så här, " Han har långt kvar", till hösten kanske, eller nästa år. Visa tillåts vara dåliga, andra inte.

Men toppen var ju ändå när man avtackade Paul Shilds för allt han gjort i ÖFK, efter vårsäsongen i ÖFK, jag frågar mig vad? det var pinsamt att se och höra. Föresten de här med att avtacka spelare är det något nytt? Kan inte påminna mig att någon tidigare spelare blivit avtackad på de sätt som Paul S blev, man behöver inte tänka länge för att komma på spelare som vida överstiger Pauls insatser i ÖFK.
 
 
  Gäst: Z
4 Aug 2008 - 14:14
Du behöver inte vara orolig att jag blir trampad på tårna för att du inte gillar boden. Utan jag tycker bara det är kul att höra hur du resonerar när du skriver eftersom det var ganska oklart vad du menade.

Om jag förstår dig rätt nu så har du inget emot att man värvar som ex ÖFK och Boden gjort bara man värvar bra spelare som gör att laget presterar bättre. Att jobba långsiktigt har väl ÖFK gjort en längre tid men de som var juniorer för 4 år sedan borde ju vara bäst i a-laget nu och dessa räcker ju inte till. Ska man köra på egna spelare så måste dom vara bättre än dom är nu.
 
 
  X:et
4 Aug 2008 - 15:03
Snälla Örjan S, sluta att upprepa samma saker och förpesta varenda tråd här på forumet om hur dålig Paul var. Vi har hört att du tycker det, 68 ggr ungefär! Kom med något nytt istället.
 
 
  Gäst: Jezjov
4 Aug 2008 - 15:34
Örjan S skrev: "Men toppen var ju ändå när man avtackade Paul Shilds för allt han gjort i ÖFK, efter vårsäsongen i ÖFK, jag frågar mig vad?"

Tja, jag vet inte, men att han gjorde 30 procent av lagets mål kanske bidrog ?
 
 
  Gäst: Örjan S
4 Aug 2008 - 18:33
30% är ändå för lite sett till de chanser han fick, jag säger som Tony Gustavsson, är du nöjd är du körd, sådana killar gillar jag, i Hammarby får du jobba för att ta en tröja säger han vidare och bänkar Erkan Sengin, fast jag tycker han är bra, men Tony ställer krav, är han inte nöjd blir de bänken, en härlig inställning från den ende tränaren från länet som nått någon nivå vad jag vet i allafall. Tony Gustavsson är duktig tränare som på mycket kort tid etablerat sig i tränareliten. Starkt jobbat.
 
 
  Gäst: Bengt S
5 Aug 2008 - 10:28
Ja, du har rätt Örjan. Tony måste verkligen vara unik som tränare när han bänkar spelare han inte är nöjd med .....
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
8
kommentarer
Spelomgång 2 div.4 Jämtland-Härjedalen 2024
av Lasse Granbacka | 4 Maj 2024 - 21:36
Då var första omgå
5
kommentarer
ÖFK - Örebro 1-1 (1-0)
av Hasse Thor | 5 Maj 2024 - 20:44
Östersunds FK noterade sin tre
5
kommentarer
Onödig poängförlust
av Per Lagerbäck | 5 Maj 2024 - 20:07
Sammanfattningsvis ges ÖFK k
4
kommentarer
När matchen var slut fick jag en déjà vu
av Haldo Jonsson | 6 Maj 2024 - 15:44
Förlustmatchen mot Väst
3
kommentarer
Tips div 3 mellersta Norrland
av Haldo Jonsson | 2 Maj 2024 - 16:18
Första forlusten för Dv&a
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet igår kl 16:25
fotbollz.se på Facebook