Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4283    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (7 svar)   30 Jan 2009 - 08:21  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Makel
Ingen Makel, klubben inte överens. Lär väl vara ersättningsbiten, precis som med de andra som lämnat klubben.
 
Svar av:
  Gäst: HMMM
30 Jan 2009 - 08:47
Pengarna finns tyvärr inte för att ta hit en klassspelare som Makel. Jag förstår inte att alla säger att så många tongivande spelare försvinner från ÖFK. Den enda jag kan peka på är Per Magnusson som tydligen inte kan komma överens om kontraktet. Meijer har valt att kliva åt sidan denna säsong ur en personlig synpunkt och han tränar fortfarande med ÖFK. De andra spelarna som lämnat har ju knappt spelat under säsongen. Alla kan inte spela i en trupp och hur ska man kunna hålla alla helt nöjd då. Jag tycker inte att det ser sämre ut än inför förra säsongen. Många spelare blir ett år äldre så vi får hoppas att dom kan ta yttligare ett kliv. Sen tror jag att Löfgren mycket väl kan ta över högerbacken från Per på ett bra sätt. Sen kommer antagligen ÖFK att få kämpa hårt även i år för att hålla sig kvar. Det är trots allt en väldigt tuff serie man spelar i. Jag hoppas att ÖFK jobbar lite på sin offensiv, defensiven har ju egentligen aldrig varit något problem. Hur ÖFK ska göra utan Makel är dock svårt att veta då allt spel byggdes kring han förra säsongen.

Jag vill även tillägga att det ser riktigt intressant i våra division 3 klubbar i år. Jag tror både IFK och Frösön kommer att höja sig ett snäpp. Dags för Frösön att gå upp kanske? Vi behöver ett lag i div 2.
 
 
  Gäst: Örjan S
30 Jan 2009 - 09:12
Att de inte blir någon Le Makel är förstås tråkigt men har man inte ekonomin så är det bara att avstå. Jag håller med Kindberg, " man kan inte bryta ryggen av sig för en spelare". ÖFK gör ingen Malmö Redhawks". Nu blir de någon annan som får kliva fram, ingen är oersättlig, inte ens Le Makel, men visst hade de varit bra om ÖFK hade haft råd att ta hit honom i två år. Men nu ska vi inte kasta yxan i sjön och hamna i något negativt tillstånd och basunera ut att nu åker vi ur serien, jag tänker inte så, vi ska inte förminska och nedvärdera de spelare som finns, vilket många på de här forumet är bra på.


 
 
  teo
30 Jan 2009 - 09:55
Vi skall inte glömma att ÖFK aldrig har spelat i en tuffare serie än vad man spelar i nu. Jag är därför förvånade att vissa är så obotligt negativa till lagets prestationer.


 
 
  Gäst: Känns oroligt !
30 Jan 2009 - 15:47
Om det nu är som du säger teo, att ÖFK inte spelat i en tuffare serie, borde man inte lägga mer intresse på att behålla tongivande spelare, ex Meijer, Magnusson Makel kanske t.o.m värva ett par spelare som tillhört div 2 eller ettan ? Aliris redan slutat.
OM man skulle ramla ner till div 2 norra, vad händer då, jag har svårt att tro att t.ex Tim blir kvar, Ghassan likaså, Björn Carlsson, Oscarsson vill han kajka i div 2 norra, lägger nog ner, Martin, tillräckligt bra att spela högre än div 2, blir en sån kvar. Jacob Widgren, bara 21 år och redan etablerad div 1 spelare, satsar nog högre, Alan, som redan ifjol och i år försökt röra på sig, Skogen ?
Hur skulle det bli med Kalle, han som enligt många har en grundidé, ett sätt att bygga för framtiden, tänk om han lämnar då ? Kommer det nån ny tränare då som har en helt annan idé ? Kanske vill han ha andra typer av spelare, då faller ju 2 års jobb, 2 år av ett grundrecept.
Nä, det bästa man kan göra är att vara kvar till varje pris. Tror man att de som är juniorer idag, ska ner och vinna div 2, inte en chans. kan bli många år där i så fall är jag rädd. Nu tycker hälften här att jag är negativ. Själv kallar jag det realism, risken finns faktiskt och allt handlar ju detta OM.
Nu ska man ju inte gå händelserna i förväg, men jag tycker man lever lite farligt i år, om man ser på framtiden.
Pengar då tänker en del direkt, jo men pengar finns i klubben, men de ska räcka till flera lag, inte bara seniorlaget som det var tänkt från början med ÖFK idén.
 
 
  Gäst: Anonym
30 Jan 2009 - 15:56
Vadå tänkt från början.ÖFK har alltid velat ha elitungdomslag.Läs visionerna .Det är många som snackar utan någon som helst koll.
 
 
  teo
30 Jan 2009 - 16:13
Ja det är ju ett vägval, satsa alla pengar nu på spelarlöner, hoppas på en framgångsrik säsong som ger positiva spinoff-effekter eller satsa mer långsiktigt på ungdomar och en spelidè.

Jag har inget givet svar på detta dilemma.
 
 
  Gäst: Oroligt
30 Jan 2009 - 16:49
Inte BARA spelarlöner teo, flygresor,träningsläger m.m och allt som ingår i en elitsatsning
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | 25 Apr 2024 - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook