Västerås-lagen  (4 svar)   22 Mar 2009 - 18:24
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Martin
Igår spelade Skiljebo (div 2) mot ÖFK seriekollega Karlslund, ma´tchen slutade 1-1.

Idag har Syrianska Kebur mött div 2 laget Eskilstuna (troligt topplag i div 2), Syrianska vann rättvist med 3-1. Stabiliteten börjar infinna sig, både framåt och bakåt. Mattias Mete intåg verkar vara en postiv injektion för laget, kanske inte så konstigt då han är en mycket duktig spelare.

Ett hårt skadedrabbat VSK åkte idag ut i svenska cupen mot Dalkurd (2-4), ett lag som bildades 2004 och hittills vunnit samtliga serier sedan man bildades. Man har superettan som mål. Troligen vinner man sin div 2 serie detta år, där man är nykomling och kanske får man möta ÖFK nästa år.

Svar av:
  Gäst: C
22 Mar 2009 - 23:01
Västerås åkte på en straff och utvisning.

Gäst: Budda
23 Mar 2009 - 06:55
Enligt hemsidan och lokalpressen saknade VSK 11 spelare från a-truppen. 6 juniorer var med på planen så det påverkade säkert resultatet. Tydligen har VSK stora problem med skador och sjukdomar. Bland annat har man haft en 16 åring i målet de sista 3-4 matcherna då båda a-målvakterna varit borta.

Läste också att Dalkurd hade 6-7 spelare från start av matchen som spelat i superettan eller allsvenskan så det verkar vara ett ganska bra div 2 lag.

teo
23 Mar 2009 - 08:51
skulle inte förvåna mig om Dalkurd är i superettan inom 3-4 år

Gäst: Budda
23 Mar 2009 - 09:16
Frilägesutvisning och straff i andra halvleks första minut. Det blev 2-0 på straffen.