Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4515    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarTräningstitt...

Träningstitt  (11 svar)   1 Apr 2009 - 20:33  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Claes Jönsson
Ja nog blir det konkurrens om platserna i år. Var och tittade på träningen i kväll, det kryllade av folk på ÖFK träningen.
 
Svar av:
  Gäst: petro
1 Apr 2009 - 22:23
Jag prövar här istället då Claes.Jag är lite nyfiken. Du ville ifjol inte avslöja vilka i truppen som du inte tyckte höll måttet pga att du inte vill peka ut nån som kan ta illa upp. Du säger nu att det absolut finns tillräckligt många bra fotbollsspelare här för att hålla div.1 nivå utan att ta hit spelare. Vilka syftar du på? Det måste du väl ändå kunna säga då du genom att säga det bara tycker att de är duktiga så då borde dom ju inte ta illa upp.

 
 
  Gäst: claes Jönsson
1 Apr 2009 - 22:41
Ring mej i stället, ska jag förklara för dej. Känns det viktigt för framtiden är det, det rätta. Så ska jag förklara, så du får ro, i dina funderingar
 
 
  Gäst: petro
1 Apr 2009 - 22:48
jag fattar inte av vilken anledning du inte kan skriva det här? Det enda du gör genom det är att säga ett antal spelare som du tycker är bra
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
1 Apr 2009 - 23:30
Jag vill inte nämna vid namn, eftersom jag har en motivering till varje kille som borde funnits i ÖFK i dag, måste nämna de vid namn och varför jag tror att de inte finns med idag, jag vill inte gå in i den diskussionen. Däremot vidhåller jag min uppfattning att det funnits spelare som kunnat varit stomme i öfk idag, Så min uppfattning blir inte förändrad om jag nämner dessa vid namn el inte. Så namnen blir ganska oviktiga i sammanhanget. Du får nöja det med det svaret. Eftersom du kräver svar av mej så vill jag desamma ifrån dej.

Varför ringer du inte mej och undrar eftersom det är så angeläget för dej ???
Nr 2 varför skriver du under sign ???
 
 
  Gäst: petro
1 Apr 2009 - 23:42
Om jag kräver svar vet jag inte, och jag får ju inte svar så jag har svårt att se att du ska kunna kräva svar av mig. Och angående varför jag inte ringer är väl ungefär samma som av vilken anledning du inte ringer runt till folk utan har åsikter/frågor på ett forum. Varför jag skriver med sign? För det första har du ingen aning huruvida jag heter Petro eller inte, för det andra tycker jag att på ett anonymt forum har man sin fullständiga rätt att vara just anonym
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
1 Apr 2009 - 23:56
Svarar väl igen då, jag vill inte sitta och namnge spelare här. Jag ställer en annan fråga då. Varför är det angeläget för dej att ha namnen ? Litar du inte på mej om jag säger att det är 6-7 spelare. Då blir ju diskussionen av en helt annan karaktär, då handlar det mera om vad jag tycker om "Nisse Persson" och vad du tycker om honom, å då blir det en annan utgångspunkt. Att du skulle heta Petro förstår du ju själv att jag inte tror på, i så fall är det första gången jag hört detta namn.

Kom igen nu, vad är ditt riktiga namn ? Gå in på eniro och sök på mitt namn, sedan ringer du, så kan vi prata om ditt så angelägna ärende. det finns i alla fall ingen Petro i Östersund.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
2 Apr 2009 - 00:08
Summa summarum, du får inte namnen av mej här på forumet. Nöjer du inte dej med det, så anser jag ämnet avslutat. MEN om det är jätteviktigt med namnen för dej ,ring !

Natti !
 
 
  Gäst: petro
2 Apr 2009 - 11:11
Om jag inte litar på dig när du säger att det är 6-7 spelare? Det klart att jag litar på att du tycker så men det måste väl du också förstå att för att det ska vara överhuvudtaget intressant så är ju vilka spelare det handlar om och hur du tänker ett måste. Det är ju liksom väldigt lätt att sitta och skriva och tycka utan att behöva förklara hur man menar
 
 
  Gäst: petro
2 Apr 2009 - 11:12
Däremot köper jag helt klart att du inte vill hänga ut spelare genom att säga vilka du inte tycker håller måttet, och det ska du ha all heder för
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
2 Apr 2009 - 12:02
Men snälla petro. Det finns andra sidor i att nämna spelare vid namn här, om jag skriver vilka spelare det gäller, kommer det med 100% säkerthet att finnas de som absolut inte håller med. Å vips så är nedvärderingarna och i värsta fall smutskastningen igång runt spelare. Därför nämner jag inga namn, men som sagt för 3:dje gången om namnen är viktiga för dej så hör av dej. Lätt att sitta och tycka, jovisst, som för alla andra. Då de gäller dessa namn så har jag pratat med flera i fotbollskretsar om det, så det är inte bara snack, om du nu trodde det.
 
 
  Gäst: petro
2 Apr 2009 - 13:32
Ahh, men då köper jag ju det också. Om det i slutändan är nervärderingar och uthängningar du är rädd för. För det känns ju som sagt lite onödigt.
Och så viktiga är ju inte namnen för mig men det klart att det är kul att få höra och hur du tänker, du har ju varit med ett tag. Kanske skulle man få lite reflektioner och funderingar själv som man inte tänkt på. Kanske skulle jag hålla med, kanske inte.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | 25 Apr 2024 - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook