Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4546    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarwebbkamera...

webbkamera  (12 svar)   8 Apr 2009 - 19:27  
Svara
  Inlagt av:
Jazz_devil
Hoppa till http://gammliakameran.net.umea.se/view/index.shtml

Här kan man se rörliga bilder från matchen. Inte så jättehög kvalité och man ser inte riktigt vad som händer på den ena planhalvan men man får en idé hur spelet ser ut i alla fall.

http://gammliakameran.net.umea.se/view/index.shtml
 
Svar av:
  Jazz_devil
8 Apr 2009 - 19:28
..och nu blev det mål, jättetavla av målvakten i Ersboda.
 
 
  Gäst: kanelbullen
8 Apr 2009 - 20:09
Tyvär måste jag rapportera att ÖFk är ganska bleka, backlinjen är en säkerhetsrisk med lasse som ända ljusglimten, mittfältet med allan och svanberg är direkt dåliga jacke springer som vanligt och behållningen är ante, in med Bond och var är de andra burgin och vipond svanberg är långt ifrån mot ett div 2 motstånd och burgin behövs överallt. hoppas på bättre nu i andra.
 
 
  Gäst: kanelbullen
8 Apr 2009 - 20:20
Nu måste det till byten, in med björn och ut med svanberg (borde aldrig ha startat) in med bond borde ha startat, vad gör Kalle vill han förlora eller gillar han inte ett allsvenskt motstånd i nästa omgång vi måste slå ett div 2 lag i en tävlingsmatch en vecka före seriepremiär. lövet har en tråkig dag.
 
 
  Gäst: Dig for Dollars
8 Apr 2009 - 20:23
Värvar en materialare endast 19 dagar före seriestart, snacka om ryggskott!!
Om det hade varit i höstas, hade det varit ok!
Loser säger att det inte handlar om pengar.... tjena tjena tjena. Han ljuger som en häst travar! Olsson har ju redan sagt att det var helt andra pengar i ÖFK!
Föraktet mot ÖFK bara späs på!
 
 
  Gäst: kanelbullen
8 Apr 2009 - 20:44
Tyvär så verkar varken Kalle eller laget vilja vinna denna match, löfgren och tim orsakar mycket av problemen med sitt usla passningsspel att sedan svanberg varken orkar eller hänger med gör inte saken bättre, han är ingen tillgång i att vinna bollen heller martin verkar vilsen när svanberg är så dålig, att den bäste spelaren på plan är utbytt måste betyda att kalle inte vill vinna, varför spelar han inte bond och ante på topp?? med denna uppställning tar inte öfk några poäng i div 1, tur att öfk har vipond, ek, bergman, burgin samt petter på hemma plan, underligt att åka hit utan dessa spelare måste vara tjänste fel av tränaren matchen mot det norska laget kan inte vara så viktig!
 
 
  Gäst: Tävlingsbestämmelser
8 Apr 2009 - 20:47
Konstigt vad vissa har svårt att förstå.

Man får inte spela med lånespelare i Svenska cupen, endast spelare som tillhör föreningen.
 
 
  Gäst: BD
8 Apr 2009 - 20:48
Men vad händer ? Mot ett div 2 lag som saknar 4-5 ordinarie spelare och som tappade sina bästa till UFC i fjol, vad händer ?
 
 
  gäst
8 Apr 2009 - 21:04
Jag förstår ingenting? Vi har ju engelsmännen?? Och alla ungdomarna, vart har de tagit vägen?.Undrar vad man skyller på den här gången??
 
 
  Gäst: kanelbullen
8 Apr 2009 - 21:10
Lite spelar kritik, löfgren, svanberg totalt undermåliga, tim, bobbo, undermåliga, martin alan, jakob knappt godkända, gassan, bond godkänd, bäst i öfk ante. Tomas i mål kan inte lastas för något. Sämst av de alla var kalles laguttagning och bytena varför tog inte fryklund över i backlinjen varför startar inte bond med ante och det mest obegripliga varför tog inte björn över mittfältet? Kalle kommer väl att säga att öfk inte tacklade och sprang nog mycket, var var pressen var är kalles passningsspel? Detta duger inte, öfk verkar var på dekis de har en jätte trupp med många bra spelare, jätte stab med ledare men en usel sport chef och en dryg styrelse det spiller över på spelet och kalle verkar inte vilja vinna. mot ett div 2 lag med många borta måste öfk vinna, enda ljuspunkten är att det finns spelare hemma.
 
 
  Gäst: håller med
8 Apr 2009 - 21:36
Det är rätt rapporterat från matchen, svanberg var sämst på plan tillsamans med högerbacken,försvaret sämsta lagdel enda glädjeämnet var anfallet med zlatan kopian och engelsmannen, tränaren verkar försöka prata igång laget men var väldigt passiv i att taktiskt åstadkomma något, inga förändringar i vare sig uppställning eller spelar byten gjordes där det behövdes, riktigt amatörmässigt, Örjan i Ersboda överlägsen taktiskt med många spelare borta. ersboda spelar i ettan nästa år och ÖFK i div 2.
 
 
  Gäst: varse
8 Apr 2009 - 22:31
Med den bäst TRUPPEN I öFK:S HISTORIA, massor med ledare runt laget 8-10 st (en nyss stulen från ifk) övernattningar ,flygresor ,mat, fina kläder, en av de bästa tränings och match arenorna i seriesystemet, betalda spelare och ledare, massor med nyförvärv vad presteras??? undrar vad kalle ska skylla på nu eller hitta på för ursäkter, det är fullkomligt bedrövligt att spela med spelare som inte platsar i div 3 och istället lämna hemma färdiga vältränade och hungriga spelare. förluster 1-3, 1-4, div 1 motstånd 1-2, 1-3 div 2 motstånd, fullständigt bedrövligt, bästa resultatet är förlust med 3-0 superettan och vinst 1-0 div 2, är felet supportrarnas sportchefen, eller styrelsen?
 
 
  Gäst: jonny
9 Apr 2009 - 16:32
varse, bästa truppen i ÖFK:s historia? Vad grundar du det på?
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook