Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4634    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarInte så bra....

Inte så bra.  (2 svar)   27 Apr 2009 - 11:02  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S




Tom Perman är missnöjd över de sena besked om att han inte får plats i ÖFK:s A trupp. Jag håller med honom, men jag inser också att en bantning av spelartruppen är nödvändig. Nu har ju ÖFK två spelare från Swansea som inte visat att de platsar i ÖFK:s Startelva, James Burgin var ju inte på bänken senast, Chad Bond såg jag i matchen mot Carlstad ,var med från start då, han var definitivt ingenting för ÖFK, Chad Bond måste visa en kraftig förbättring om de ska vara något att ha i ÖFK.

Både Chad Bond och James Burgin ska ju vara här tre månader det är alltså ingen långsiktig lösning, och som sagt de håller inte den klass som man rätteligen kunde förvänta sig.

Fick jag bestämma hade de här spelarna varit på väg hem nu, och så hade jag plockat upp ex Tom Perman och Daniel Andersson. Men ÖFK vill väl vårda samarbetet med Swansea och inte skicka hem dem, men då undrar jag vad samarbetet med Swansea är värt när man skickar hit spelare som hitills inte visat någonting? Gif Sundsvall har ju sänt hit betydligt bättre spelare som tillför ÖFK något. Vad som hänt är att man bantat truppen vilket jag kan ställa upp på, men på bekostnad av spelare som är bättre får spela juniorfotboll och så behåller man dessa två Swanseaspelare. Om de här förfarandet ska gå att försvara måste Chad Bond och James Burgin för de första ta en plats i startelvan, för det andra visa att de är bättre, de har de inte visat än, den som lever får se. Tycker det var starkt gjort av Tom Perman att gå ut och säga vad han tycker.
 
Svar av:
  Gäst: Örjan S
27 Apr 2009 - 12:18
Daniel Kindberg säger ju också att man har avtal med två div2 föreningar, Nässjö och Sollefteå, det är förstås bra, men de visar också hur dåligt planerad det är när sex spelare får lämna truppen när man har tränat och spelat så länge med A laget. De kan ju inte komma som en blixt från klar himmel att en bantning av truppen skulle bli av. Man skulle naturligvis ha förberätt de här och ordnat så att samtliga spelare fått spela i minst div 3 och helst i div2 ,de hade varit mycket bra för de här killarnas utveckling och för ÖFK på lite sikt. Kanske hade de varit möjligt att låna ut någon till Sollefteå, vidare borde man ha undersökt förutsättningar att låna ut till ex Anundsjö och Friska Viljor som spelar i div2 ett sånt samarbete skulle vara oerhört fruktbärande. Sen är det förstås upp till spelarna, men då hade det funnits några alternativ för dem.
 
 
  Gäst: jadu
27 Apr 2009 - 12:57
Gäsp gäsp gäsp
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook