Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4771    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarDiv 1...

Div 1  (2 svar)   19 Maj 2009 - 21:17  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Analys
5 omgångar är spelade och en första analys är på sin plats.

Degerfors, Brage och Västerås känns starkast. Degerfors leder och har vunnit 4 av 5. Brage och Västerås har visserligen tappat poäng i 2 av 5 matcher men de har också haft svårast program. Västerås har redan avverkat 3 av de tuffaste bortamatcherna.

Valsta och A Syrianska har tagit betydligt fler poäng än väntat men man har också haft ganska snälla matcher. Vi får se om två - tre omgångar om dom fortfarande är i toppen. Då blir dom nog att räkna med i alla fall.

Umeå, Gröndal och Enköping har mindre poäng än väntat. Alla tre har dock spelat många jämna matcher med dålig utdelning och jag tror fortfarande att de kommer klättra i serien.

Karlslund och Carlstad har redan hittat ganska rätt. Ligger lite för högt upp. Tror att båda kommer sluta 8-10 i serien.

Botten kommer bli spännande i år. 4 lag slåss om en plats för att hålla sig kvar. Tyvärr tror jag att Skellefteå och ÖFK åker. De två verkar vara mer eller mindre utspelade i match efter match. Forward har tagit poäng mot både Enköping, Gröndal och A Syrianska vilket visar att man är med i många matcher.

Intressant att ingen av de fyra bottenlagen mött varandra än. Dessa möten under våren kommer avgöra mycket.
 
Svar av:
  X
20 Maj 2009 - 07:31
Det är nog många som mår dåligt nu, men det kan ändras med en snabb vinst. Kom igen nu gubbar!!
 
 
  Gäst: ...Papi...
20 Maj 2009 - 09:42
Jag mår inte dåligt alls. Känner mest tomhet. Läste också C.Jönssons fotbollsnörds-krönika......han fattar ingenting.....jag förstår inte heller så mkt. Men jag förstår så mkt att ÖFK satsning/verksamhet inte löser någonting, snarare blir situationen värre. Dagens samhälle gör att fotbollen inte går helt av sig själv. Man måste arbeta strategiskt. Jag tycker ÖFK kan ägna sig åt A-lags fotboll och vara länets flaggskepp och inget annat......möjligtvis ett u-lag. Övrig utbildning skall ske av övriga klubbar i länet. På så sätt behåller vi bredden. Dock måste klubbarna få stöd i att bedriva en bra verksamhet med utbildade ledare. Det är där satsningens tyngdpunkt skall läggas. Hur? Ex) Med större bredd får klubbarna in mer pengar, sk aktivitetsstöd. Viss del av dessa skall gå till ÖFK/förbundet som ansvarar för att leda träningar på resp ort samt ta in spelare till samling. Målet är också att uppmärksamma ALLA spelare tidigt, lekfullhet men med tiden öka förståelse för fotboll på liv och död. Detta genom personliga utv-samtal med spelare från 13 år och uppåt. Inte heller att förglömma konkreta mål kring bl.a teknik och passningsspel.......vilket jag ständigt saknar när jag kollar in träningsupplägg. Många spelare vet inte vad de är behöver utveckla å ändå mindre hur de skall utveckla förmågan. ....ohhps ..måste jobba......chefen gormar......
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
5
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook