Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #4907    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarEn sak är i a f rolig!...

En sak är i a f rolig!  (15 svar)   11 Jun 2009 - 12:38  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Abgar
Måste ändå lyfta en sak som är positiv från matchen i går. I start 11:an är det 8 spelare som ursprunglgen är från distriktet. Vad detta beror kan man ju sia men ändå kul att "våra" spelare är med och gör så bra matcher mot ett av de bättre lagen i serien.
Hoppas Nu Kalle och Dala vågar jobba på med de yngre spelarna framöver också, jag tror att det kommer att bli mycket intressant då till hösten och då menar jag i positiv mening.
 
Svar av:
  Gäst: .
11 Jun 2009 - 17:22
"I startelvan är det åtta spelare som ursprunglgen är från distriktet."

Du tror inte att det är just därför som det går så dåligt då?
 
 
  Gäst: Abgar
15 Jun 2009 - 13:46
... igår var det 9 st. från distriktet och det går bara bättre och bättre.
Min tanke är just om det skulle gå så mycket bättre med en massa dyra ioch sköra utlänningar?
 
 
  Gäst: Nicosia
15 Jun 2009 - 14:22
Att säga att det går bättre och bättre med 9 egna spelare håller jag inte med om. Se på gårdagen då man var sekunder från en (rättvis) förlust mot jumbon. Poängen mot Umeå till trots tror jag inte det håller. Man måste in med lite mer rutinerat folk om detta ska kunna gå vägen. Annars väntar IFK Luleå, Friska Viljor, Boden med flera 2010.
 
 
  Gäst: Örjan S
15 Jun 2009 - 14:45
ÖFK gör om samma misstag år efter år genom att ta hit i de flesta fall odugliga engelsmän. Spelare som Burgin och Bond som inte tillfört någonting, ÖFK skulle ha kört med den trupp man hade från början. Samma sak var det förra året, trots två britter eller tack vare så gick de ingenting då heller på våren. Men kontinutet och långsiktighet har ju aldrig varit ÖFK.s sätt att arbeta så de lär väl fortsätta som vanligt och då blir de såhär. En annan sak de här mentala coacherna har ju misslyckas de kan man ju konstatera åtminstone så här långt. ÖP:s artikel i lördags var intressant det är vad man kan säga, förändringar kommer, frågan är när.
 
 
  Gäst: Örjan B
15 Jun 2009 - 15:04
Du menar som Ope IF skall göra i år?
Ta hit odugliga engelsmän som inte kommer att tillföra nånting...
 
 
  Gäst: Snabel@
15 Jun 2009 - 15:29
Till skilland från ÖFK så betalar inte Ope för sina engelskmän och de har heller ingen spelagaranti dvs färgar dom inte spelar dom inte.

 
 
  Gäst: Örjan J.
15 Jun 2009 - 15:30
Örjan S har (föga förvånande) lyckats glömma att Bond gjorde två mål och var bäst på plan i segermatchen mot Kerburan.

Utan Bond och Burgin hade ÖFK troligtvis haft ännu färre poäng.
 
 
  Gäst: bosse
15 Jun 2009 - 23:04
Han är lite rolig gällndes fjolåret också den käre Örjan, då ÖFK låg 6:a i serien till dess att Paul Shields skadade sig, sedan damp man ner till jumboplats innan våren var slut. Jag tycker mig minnas att någon påpekat detta vid ett antal tillfällen men han vill liksom inte lyssna på det örat.
 
 
  Gäst: jaja
16 Jun 2009 - 08:15
Alla vet vi vad örjan menar, men han bortser från våra gratis lån som producerar istället för de dyra äldre spelarna i öfk som inte platsar, vad tillför de? wesslan,svanberg? utan bond och burgin hade vi troligtvis haft många poäng iår, fortfarande törstar vi efter att veta vilken spelar och tränarerfarenhet Örjan har, är det någon som vet? Alla kan ha åsikter eller synpunkter om fotboll och de blir naturligtvis bedömda efter trovärdighet oaktat örjans erfarenhet är hans åsikter enbart stötande eftersom de inte för något framåt. Jag undrar om örjan arbetar eller har arbetat i någon förening med idellt arbete, om så är fallet borde han veta att ahn sparkar på alla som arbetar gratis för att göra något i fotbollsjämtland istället för att bara klaga och gnälla, heja på OPE och ytterhogdal för att ni är öppna och provar nya grepp hoppas att frösön, ifk och övriga lag testar det med, fotboll vet inga gränser och är mångkulturellt Jobba mer och gnäll mindre örjan, tala om vad du gör och har gjort för fotbollen i jämtland?
 
 
  Gäst: bosse
16 Jun 2009 - 10:25
För övrigt hörde jag aldrig nåt gnäll när frösön hade sina två brassar här, då var det bara kul. Varför kan det inte få vara just kul att det kommer spelare till Ope?
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
16 Jun 2009 - 10:36
En sak kan man då inte ta ifrån Örjan...han engagerar. Han har sina åsikter, å tycker till. jag delar inte heller allt han säger, men han kanske ändå skrivit mest här, om att ÖFK måste jobba långsiktigt, där håller jag 100 med.
Du har åsikter som stör många, det gör inget tycker jag. Tänk om man bara skulle sitta här och stryka medhårs,va trist, nä våga tycka, det är utvecklande.
Jag respekterar att du har åsikter och skriver, Örjan, fortsätt med det, det får oss andra att tänka till, antingen i positiv el negativ anda.
 
 
  Gäst: bosse
16 Jun 2009 - 10:58
Riktigt Claes, visst får man tycka vad man vill. Men att vägra lyssna överhuvudtaget på vad andra har att säga och bli så totalt insnöad som i detta fall Örjan blivit är något som jag inte kan köpa. Det är lätt att t.ex säga att man ska satsa långsiktigt, det svåra är ju hur man ska göra det. Är det att satsa långsiktigt att se till att bara de med jämtlänsk anknytning ska få spela i laget, även om det innebär att man åker ur och måste börja om i sina försök att tampas på hyfsat hög nivå, eller är det bra att få hit några duktiga spelare som kanske höjer standarden och nivå på träning m.m. Jag vet inte, men jag tror att man som spelare utvecklas bättre i en bättre miljö med bättre spelare omkring sig.
Det faktum som framgått här vid ett flertal tillfällen att ÖFK låg 6:a när Shields ifjol skadade sig, verkar Örjan totalt blunda för och t.om vägra inse. Han har så många ggr skrivit att dom låg sist så länge engelsmännen var med att även om han får fakta framför sig så går det liksom inte in. Han har sin egen sanning, och det är inte en egenskap jag värderar särskillt högt
 
 
  Gäst: Kent Brockman
16 Jun 2009 - 15:17
Jag tror bosse är inne på rätt spår när det gäller långsiktighet. Det är så lätt att säga att man ska satsa långsiktigt, och det är något som alla kan hålla med om att det är en bra sak - långsiktighet ska vi ha. Men vad innebär det EGENTLIGEN?

Är det långsiktigt att sata på inhemska spelare? Det har ju visat sig att det inte alls behöver vara så. Helt plötsligt kan den inhemske spelaren varva ner, alternativt sluta i ung ålder. Det har vi sett massor av exempel på. Senast Per Magnusson t.ex.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
16 Jun 2009 - 16:38
Massor av exempel på, Per nämner du väl pg.a släktskapet och min medverkan i gästboken, känns ju inte så schysst gjort av dej, om det nu fanns massor att välja på. Sedan kan jag säga att Per hade nog spelat kvar om min idé om långiktigthet fått gälla, men den tänker jag inte presentera här av den anledningen att det skulle bli ett långt inlägg, plus att det är fel ställe och dessutom skulle vissa personer ingå i den. Dessutom känner jag inte ens någon Kent Brockman.
 
 
  Gäst: Kent Brockman
16 Jun 2009 - 18:26
Nja, jag menade nog bara att Per är den som saknas mest jämfört med i fjol. Sen har vi ju Blad och Aliris också som slutade/varvade ner. Och året innan Jocke Lundstedt och Wesslan och säkert fler som jag inte kommer på på rak arm.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook