Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5142    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarMisstag....

Misstag.  (13 svar)   5 Aug 2009 - 08:57  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Örjan S
Man kan ju konstatera att Ross och Tidser inte tillfört något av värde i matchen mot Gröndal två proffs som till synes var anonyma hela matchen. Nu började man matchen med Ross på topp som ensam forward, hur smart är de? en sån liten och vek kille ensam på topp? Vem bestämde de? Vad jag förstår är väl Ross ingen som kan hålla i bollen? Enligt referatet konstaterade Fimpen att Ross vägde för lätt, hur svårt kan de va att räkna ut de innan? Man blir ju häpen. Ante Björkebaum kom ju in i andra och överglänser Ross totalt. Här börjar den kanske bäste forwardstalangen som vi haft på länge och som kan bli hur bra som helst på Bänken! Hur tänker man? Jag hoppas att det beror på den förkylning som Ante tydligen haft att han fick börja på bänken?

En sak till som blev fel är ju att varför byttes inte Ross ut tidigare? Ross skulle ha bytts ut i pausen och Daniel Andersson skulle fått komma in och spelat tillsammans med Ante Björkebaum! Det är alldeles för många misstag i ÖFK nu, förtroendet för styrelse och lagledning börjar bli ganska lågt, nu får vi se vad man hittar på mot VSK? Jag räknar med att Ross bänkas, Tidser de andra "fullblodsproffset" samma sak, och att man börjar med Ante B och Daniel A på topp. Burgin hade en känslig vänsterfot skröt man om, nu har de skrivits om vilken fantastisk högerfot Ross har! De får bli slut på de här fjanterierna nu, visar de inget av värde på plan ska dem inte vara med!
 
Svar av:
  Gäst: Förnuftet
5 Aug 2009 - 09:52
Örjan S verkar ha glömt ÖFKs start av denna säsong med egna lokala spelare. Vart ligger ÖFK i tabellen?!
Inte beror det på dom nu invärvade spelarna!

 
 
  Gäst: Gefvert
5 Aug 2009 - 10:05
Örjan är ett troll. Mata inte trollet!

Han skriver ju bara för att provocera allt och alla. Jag håller iofs med om att Ante skulle ha gått från start igår, men kanske inte på Ross bekostnad utan på Ghassans. Nu valde dock tränartrion att starta med 4-2-3-1 (vilket jag personligen tycker kändes rätt) och då är det svårt att få in både Ross och Ante.

Tränartrion är jag väldigt nöjd med, känns som att dom har fått ÖFK att bli både ett spelande lag och ett lag som kan vinna mot vilket lag som helst. En solklar förbättring jämfört med när Kalle tränade laget.
 
 
  Gäst: KHL
5 Aug 2009 - 11:41
Håller inte med dig Örjan S. Tar man hit en utlänning är det väl klart han får förtroende direkt. Ante och Tidser eller Ante och Ross skulle vara perfekt.
 
 
  Gäst: Martin
5 Aug 2009 - 11:47
Örjan du bör inte ta så hårda ord i din mun som du gör här!

Jag tror att Mats P var ganska nöjd ändå med Ross, det som felades var att ÖFK slog höga bollar mot honom. Jag vet inte hur lång Ross är kanske 1,70 - 1,75 och han möter backar som är minst 1,90 - inte lätt.

Dock anser jag att han gjorde ett bra jobb. Hörde många ur det gamla Gröndal gardet på läktaren som imponerades av hans frenesi och snabbhet.

Ross är en mycket duktig spelare och det kommer han att visa under hösten han är alltför bra för att misslyckas med det.

Kom igen Örjan, nu håller vi tummarna för att det äntligen blir tre poäng till helgen!
 
 
  Gäst: Räknenisse
5 Aug 2009 - 20:19
Martin skriver:
"Jag vet inte hur lång Ross är kanske 1,70 - 1,75 och han möter backar som är minst 1,90 - inte lätt."

"Nä... Iniesta, Xavi och Messi hade förmodligen också varit chanslösa.

 
 
  Gäst: GG
5 Aug 2009 - 20:34
Ja, så är det ju naturligtvis. Det spelare som IIniesta, Xavi och Messi klarar av, det måste ju alla spelare klara. Vad ville du uppnå med det här inlägget? Dessutom; "inte lätt" är inte detsamma som "chanslös".
 
 
  Gäst: Gefvert
5 Aug 2009 - 21:07
Vilket löjligt argument från "räknenisse". För det första är Barcelona ett spelande lag där bollen går efter marken. Då gör det inte inget om du är liten. Ross däremot spelar spets i ett lag som mest slog långt och högt på han (om jag förstått det rätt) och då är det inte så jävla lätt heller. För att spinna vidare så spelar ingen av spelarna du nämner (Messi, Iniesta och Xavi) som toppforward heller utan får bollen på fötterna en bit längre ner i banan.
 
 
  Gäst: xx
6 Aug 2009 - 09:48
Låt er inte provoceras av Örjan, han har ingen som helst kunskap eller erfarenhet av fotboll, det är som när er gamla farmor börjar yvas över att srtumporna är veckade på spelarna, hans åsikter saknar värde utan är ett tyckande utan relevans, de som var där såg kvaliteerna, samma sak med Tidser, jag tycker att vi fortsätter att små le åt örjan för ingen tar honom eller hans tyckande på allvar.
 
 
  Gäst: Carl S. Berg
6 Aug 2009 - 16:54
xx, jag tror faktiskt på Örjan.

Faktiskt så skickade jag precis ett mejl till Rolf Lohse och Daniel Kindberg, som jag tror att de skulle tjäna på att kika genom. Flera av Örjans skarpögda observationer; däribland att Ross kändes för liten som ensam forward, att Ante och Danne bör starta, att klubben ska satsa på det egna materialet istället för låna och att proffsen ska till bänken, klippte jag in.

Rundade av med "Självklart ska denne rutinerade titan från Hackåsbygden, med öga för såväl de små detaljerna som helheten och det långsiktiga perspektivet, vara ÖFK:s ledsagare in i det nya, ovissa årtiondet. En profet, fotbollsvirtuos och ett levande uppslagsverk som får Agne Svärds och Hasse Anderssons samlade kunskaper att vika sig likt Törnrosdalen när Tengil med tillhörande styrkor slog sig an.

För ÖFK - i tiden. Och för Örjan."

Sist i mejlet var även Örjans telefonnummer, vilket jag inte vill lämna ut här.
 
 
  Gäst: Svar
6 Aug 2009 - 17:14
Skulle verkligen vara intressant att veta om de svara NÅGONTING.

Behöver inte veta vad men bara att de svarar.
 
 
  Gäst: Calle
6 Aug 2009 - 17:54
hehe
 
 
  Gäst: Räknenisse
7 Aug 2009 - 02:22
Ok signaturerna "GG" och "Gefvert". Det var ett rätt löjligt och meningslöst inlägg jag skrev. Jag ber om ursäkt för det

Jag menar bara att:
1) "Längden är inte allt".
2) Det verkade med era inlägg som uppspelen med "höga bollar" är något av gud givet. Så är det väl inte. Det är väl ÖFKs lirare som sköter uppspelen De kan väl välja hur de vill slå uppspelen.

Nä, Messi kanske inte kan räknas som en toppforward men jag tror ändå att han skulle klara sig rätt bra som ensam toppforward mot Gröndals bjässar, trots sina endast 170 cm.
 
 
  Gäst: Gefvert
7 Aug 2009 - 08:56
Räknenisse/

Absolut kan ÖFK välja att spela hur dom vill. Men det jag syftade på var att tränaren sa att det blev mycket höjdbollar mot Ross och då kommer han inte till rätt helt enkelt.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook