Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5320    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarÖFK U 19 - Stugun. Motivation slår klass...

ÖFK U 19 - Stugun. Motivation slår klass  (6 svar)   9 Sep 2009 - 22:49  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: På läktaren
Hoppa till http://stovare.se
ÖFk hade i princip bättre spelare på alla platser förutom i målet, men kliver man ut på planen utan rätt inställning så förlorar man...så enkelt är det. Stuguns inställning däremot skulle man kunna hålla som måttstock till hur man spelar en fotbollsmatch....110% uppoffrande spel i 90 minuter, och det syntes från läktaren. Konstig att en proffsig organiation om ÖFK inte kan motivera sina spelare att ge allt. När Stugun gjorde 1-0 sjönk hela öfk ihop som en tom säck...fel sätt att agera med 20 min kvar att spela på hemmaplan.
 
Svar av:
  Gäst: Öst
9 Sep 2009 - 23:41
Proffsig organisation...ÖFK ??? Sen är det väl mera konstigt att spelare som har chansen att visa upp sig, inte bjuder till mer. Målet för de spelarna är väl a-laget, vill man dit ger man järnet.
 
 
  Gäst: KB
10 Sep 2009 - 10:26
Inte så konstigt att Stugun var mer motiverade. Det här var deras "cupfinal", men för ÖFK var det en dussinmatch.
 
 
  Gäst: Abgar
10 Sep 2009 - 14:03
Nu tycker jag att du bara är ute och hugger med storyxan utan att veta allt för mycket vilka spelare som ÖFK hade.
Målvakten i ÖFK som du dissar var tydligen enligt ÖP:s journalist en av de bättre på planen, men det kanske var fel eller...?
Sedan skriver du att ÖFK hade i princip bättre spelare på samtliga platser, jag tycker det är kul att du skriver så eftersom det var 3 st. 92:or med på planen ( 4 när Pontus kom in) och att ranka dom före Stugspelarna gläder mig som tror på ÖFK:s u-lag.
Sedan är det så att ett lag inte är starkare än sin svagaste länk och tycker jag det är synd att du skall sabla ner på alla spelarna I ÖFK, för en del av dem krigar hårt hela matchen och några av dem haltade med kramp i slutet av matchen.
Visst är det så att Stugun hade den största viljan men alla i ÖFK var inte viljelösa.
 
 
  Gäst: Carl S. Berg
10 Sep 2009 - 14:56
Det är det som är så härligt med amatöranalyser, det mesta kan förklaras med att ett lag "ville mer" och att "motivation slår klass".

Som tidigare konstaterats av andra skribenter kring denna uppenbarligen mycket intressanta match, ÖFK var nog minst lika sugna på att vinna matchen. Men många av spelarna har ju knappt spelat med varandra! Antalet gånger konstellationen Fryklund-Winter-Andersson varit mittbackar-målvakt är inte jätteofta. Hur ska u-lagsyttrarna veta hur "stjärnan" Ross vill ha bollarna. Hur ska Ross veta vad u-lagsyttrarna brukar göra med bollen?

Stuguspelarna vet ju däremot hur deras lagkompisar agerar. Det blir enklare att spela som ett lag när man faktiskt känner de men spelar med, och kanske gjort så i tio år.

TS påstår att ÖFK sjönk som en tom säck sista 20. Jag skulle påstå att Stugun smart föll hem och lät ÖFK:s backar sköta uppspelen, vilket minst sagt blev en blandad kompott av bollar till inkast och inspark. Att Stugun hade förmånen att få spela merparten av de där sista 20 med en man mer har jag inte sett någon annan nämna heller?

Vill avsluta med att hylla Kenth Persson (och övriga fjolårsledare), som ska ha betydligt mer cred än jag tror att de får för att de lyckades få ett lapptäcke till fotbollslag, med stor variation på spelare från match till match, att vinna fyran i fjol.
 
 
  Gäst: På läktaren
10 Sep 2009 - 22:13
För att göra en lång historia kort, jag har inte dissat öfk:s målvakt...han gjorde en bra match, betydligt bättre än A-lagsspelarna i öfk. Men jag tycker att stuguns målvakt agerade mycket säkrare och det syntes i förvarsspelet. Borde inte Öfk:s u-lag spela i en serie där det finns ett tävlingsmoment....där deras prestationer räknas lite mer??
 
 
  Gäst: :-0
10 Sep 2009 - 22:50
ÖFKs U-19 förlorade DM finalen ikväll, det var väl ändå ngt att tävla om..vad skyller man på denna gång då?
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook