Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5360    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarinte personligt men kanske sanning...

inte personligt men kanske sanning  (12 svar)   17 Sep 2009 - 16:12  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: peter makin
Under alla år som ÖFK har funnits dom har haft Bra tränare Leif Widegren Sören Åkeby Hasse Eskilson Westerlund Kvarnlöf Regebro Kalle Björklund, alla av dessa herrer har inte lyckas att tar ÖFK upp (förlåt Kvarnlöf lyckas när dom gjorde om serie)
Min poang är att det kanske inte där bristen har liggat,
kanske Rolf Lohse och Daniel Kindberg har gjjort sitt nu ,kanske ÖFK behöver nu folk med nya idea och som är fotboll kunnig kommer in.
Alla av dom nämnde tränare har bara fått en seasong kankse två till att lyckas att ta upp ÖFK till Superetten, det är svårt att lyckas när man har så kort tid, men alla lösning att Rolf och Daniel har tagit är till mina ögon kortsiktigt.
För att ÖFK ska lyckas att har ett lag upp i toppen av Div 1 kommer att menar att alla klubbar i Jämtland måste sammarbeter och när detta händer 100% kanske ÖFK kan börjar tänka Superettan.
Med alla duktiga fotbollspelare ni har i jämtland jag tycker att man kunna få
ett top lag i div 1 ett div 2 lag (bra senior + u.19 spelare Två eller tre div 3 lag för ungdom och senior spelare som det är kul med fotboll men kanske inte satsa 100%.
om man kan få detta att funka kanske då kan man börje att tänka superettan.

Det finns ett alternativ till ni kan varit ett proffs klubb och köper in ett lag som kanske ta klivit upp, men då kanske är risk att många ungdom ger upp hop.

Grattis Jimmey anjevall för ett lyckad seasong Bra jobbat.
 
Svar av:
  Gäst: Vem???
17 Sep 2009 - 16:25
Peter, vem skulle kunna ta över dessa två herrars platser i ÖFK styrelse?

Det är återigen årsmötet som år efter år väljer de som skall sitta och bestämma i styrelsen. Det spelar ingen roll hur mycket man gnäller och tjatar om detta i ett forum.

Det kommer aldrig att ske en förändring om inte de själva väljer att kilva åt sidan för att någon annan skall kunna ta över. Vem skulle vilja göra detta om läget skulle uppstå?

Alla frivilliga, räck upp handen!!!
 
 
  Gäst: :)
18 Sep 2009 - 07:43
Även om jag inte alls är förtjust i Kindberg & Lohse så tror jag det blir svårt att hitta några likvärdiga när det kommer till den ekonomiska och administrativa biten. Kindberg snöt ut en arena, jag tvivlar på att den hade tillkommit utan hans hjälp. Kommunen hade säkerligen skjutit på det till den ekonomiska krisen slog till.

Dock brister det på så många andra punkter. Jag efterlyser en ny eldsjäl som kan komplettera dessa herrar. En ren sportchef som kan ta egna beslut utan att Lohse och Kindberg lägger sig i.
 
 
  Gäst: CC
18 Sep 2009 - 08:23
Det är viktigt att man breddar verksamheten med flera namn och väljer en sportchef som har varit med i hetluften länge och som själv har varit fotbollsspelare. ÖFK kan inte klara sig med bara Lohse och Kindberg.
 
 
  Gäst: jaha
18 Sep 2009 - 09:18
Peter makin har synpunkter på Öfk, Rolf och kindberg, ja de sparkade ju honom efter det att han bettet sig och fått tillbringa natten med att skaka galler, detta under fotbollsäsong inför den viktiga slutspurten. Vilka har den kraft som dessa två herrar som uppenbarligen håller ÖFK kvar i div 1 år efter år såväl sportsligt som ekonomiskt därutöver vet alla att utan kindberg hade det inte blivit någon fotbolls arena som östersund nu har, kanske på sin höjd en liten ombyggnation av hovvallen. Varrför ska alla föreningar samarbeta och om vadå? Vilka nya ideer? Vem säger att rolf och kindberg inte kan fotboll och ekonomi, allt jag har hört av kindberg så verkar han mycket kunnig om såväl fotboll som hur man ska sköta saker. Det är klart att de som inte får som de vill inte gillar de som säger ifrån och de har säkert gjort många misstag men vem/vilka är bättre i jämtland? tränarna har varit duktiga i öfk och de har säkert varit kvar så länge som de velat med undantag från Stefan Regebro och naturligtvis Peter Makin. Det är inte lätt att rekrytera ledare till fotbollens U-län jämtland. En sak är säkert Peter makin har ingen särskilt skattad fotbollskunskap. Sluta klaga och tala om lösningar och namn på de som ska ta över och föra öfk till super ettan, sportsligt och ekonomiskt.
 
 
  Gäst: Egon
18 Sep 2009 - 09:58
"Håller kvar år efter år i div.1" - just det!!! är det inte till superettan vi ska?
"vet alla att utan kindberg hade det inte blivit någon fotbolls arena" - Nu verkar det som du är den enda som INTE vet vem och vad som låg bakom bygget, Kindbergs roll var marginell förutom i slutskedet av bygget när Olsson fick foten
"Varrför ska alla föreningar samarbeta" - skämtar du?
"Vem säger att rolf och kindberg inte kan fotboll" - ja Peter startade väl den här tråden med de orden, lr?
"En sak är säkert Peter makin har ingen särskilt skattad fotbollskunskap" - Allsvenska Kalmar verkar inte hålla med men du kanske vet bättre.
 
 
  Gäst: boston
18 Sep 2009 - 11:05
Är han tränare för A-laget?
 
 
  Gäst: Ken
18 Sep 2009 - 11:16
Bra koll Bosten!!! Nanne B är tränare för A-laget
 
 
  Gäst: ojoj
18 Sep 2009 - 12:13
Var kindbergs roll marginell när det gäller arenan, vilken planet har du varit på, olsson var överhuvudtaget inte med han slutade pga av helt andra problem som är välkända. Alla vet att utan kindberg hade det inte blivit någon arena överhuvudtaget.
 
 
  Gäst: halva
18 Sep 2009 - 12:14
Hick hick
 
 
  Gäst: bosten
18 Sep 2009 - 17:17
Jaha, jag tyckte det var nån som skrev att allsvenska Kalmar tyckte annorlunda vad gällde Peter Makins fotbollskunskaper
 
 
  Gäst: Rugby
18 Sep 2009 - 18:27
Tycker Makin kan hålla sig till sin idrott som väl ursprungligen är Rugby både på och vid sidan av plan.
 
 
  Gäst: Mike
18 Sep 2009 - 20:05
Flytta hem Peter och fixa till fotbollen i Jämtland, vi behöver dina ideer och sådana som du !





 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook