Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5575    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarSvar till Örjan S från Fatih Tuncer nyheten...

Svar till Örjan S från Fatih Tuncer nyheten  (24 svar)   10 Nov 2009 - 13:56  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: UGN
Hoppa till http://fotbollz.se/fz_news.asp?id=2371&Sektion=1
Svar till hans kommentar långt nere här: http://fotbollz.se/fz_news.asp?id=2371&Sektion=1 Vill inte förstöra den artikeln mer än vad den redan är.

Örjan S: Okej, vi tar det en gång till, läs noga nu.

1. Förstå påståendet, om GIF Sundsvall samarbetet. Det har inte givit något av värde till ÖFK etc... Robin Bergman har gjort två otroligt viktiga mål som räddade ÖFK kvar, Anton Andersson var otroligt duktig i en av hemmamatcherna och i bortamatchen mot Umeå enligt rapporter och Kristian Ek styrde upp hela försvaret förra året och var otroligt viktig. De har förutom det bidragit med erfarenheter från en klubb som antagligen är bättre på allt. För allt detta har de inte betalat några löner alls. ÖFK är dubbla vinnare samtidigt som GIF är det. Samma sak gör ÖFK med spelare som inte platsar, de får spela på en lägre nivå och utvecklas.

2. Andra påståendet om britterna. Utan Makel, ingen division 1 2010. Tidser har varit otroligt bra, en ledare och en grym mittfältare på alla sätt. En av hemmamatcherna var han dålig, men sådana dagar har alla. Ross gjorde två assists och visade sin klass, speciellt i sista matchen när det mest behövdes. Han har däremot inte kommit upp i en jämn och bra nivå hela tiden och jag förstår om folk är missnöjd med honom. Burgin och Bond blev ofta bänkade av Kalle och han knappt spela in sig, de hade knappt kommit igång och ändå hann dominera i matchen där de vann med 3 - 0 mot vem det nu var. Hade inte Burgin blivit skadad och Bond tvungen att åka hem hade de bidragit med mycket till ÖFK, det är jag övertygad om.

3. ÖFK i den situationen de är nu har otroligt svårt att skriva långa kontrakt med äldre spelare, de vet inte om de orkar med all träningstid nästa år, de får familjer och allt möjligt krångel. Den ekonomiska biten är inte heller så lätt, de vet inte hur mycket pengar som kan komma att gå till löner nästa säsong. De är ju självklart medvetna om att kontinuitet är bra, det är därför 12 spelare har kontrakt över 2010, några av dem ännu längre. Däremot är det i princip bara unga spelare.

4. GIF samarbetet hoppas jag fortsätter, för nuvarande finns det inte mycket negativt med det.

5. Alla nyförvärv har varit förstärkningar, däremot är det fel att kalla dem för det innan de har spelat, men det tror jag ingen sagt heller utan något du har kommit på.

6. Det är möjligt att äldre nyförvärv har varit dåliga, vilket har gjort att du känt smärta men nu pratar jag om årets eftersom de är de jag har koll på.

7. Det du måste förstå är att jag och säkert många andra självklart vill att de lokala spelarna tar plats före nyförvärv, men de är inte bra nog ännu. Det märker de som har bättre koll än oss alla, tränarna och ledarna i ÖFK.
Ang. Viktor Roos, har du sett han spela?

När du nu ska svara på detta, Örjan S, svara på ett organiserat och konkret sätt, börja inte rabla om en massa annat. Notera att jag har numrerat mina svar, fortsätt på det...
 
Svar av:
  Gäst: Örjan S
10 Nov 2009 - 15:00
De car den största röran och fantasier hittills. Som du förstår så tycker jag inte du har rätt i någonting. Att alla nyförvärv varit förstärkningar är kanske den största lögnen. Det är en av alla som varit här i år. punkt 3. Dessvärre är det så att för att ÖFK ska utvecklas måste det finnas ett långsiktigt tänk. ÖFK har troligtvis inte sämre möjligheter än andra föreningar att teckna avtal som sträcker sig åtminstone över två år, nu är det ju tydligen ett antal spelare som har kontrakt på två år, det är bra. Sen kommer vi till de som är hur dåligt som helst, lånen som sträcker sig från någon vecka till några månader.

Hur du kan påstå att samarbetet med Gif är bra är en gåta. ÖFK är ju helt utlämnad vad GIF tycker, vill man hårdra så är det GIF som har en stor del i laguttagningen, jag kan inte se att det är en bra situation för ÖFK tränarna, som tränare skulle JAG aldrig arbeta under sådana förutsättningar.

De lokala spelarna diskrimineras när de kommer spelare utifrån, jag är långtifrån ensam om den åsikten. Känner man till och sett de lokala spelarna och jämför dem med vad som kommer hit är det tydligt. Om de nu är så bra att ha samarbete med GIF under de former som varit i år, varför tror du UFC sa nej till erbjudandet? Nej så där bygger man inget superettalag.

Jag har sett Viktor Roos spela, en stor spelare som kommer att gå långt.


Du nämner att Ross noterats för två assists? skojar du? tycker du att det är så märkvärdigt? Ross platsade inte i ÖFK! Han kom hit som målskytt om jag inte minns fel. När det gäller Ross så är det inget att ha, de blir aldrig någonting.

Till sist vill jag tacka för alla blommor och telefonsamtal som jag fått idag från alla som kan fotboll, de vill ju så hemskt gärna att jag fortsätter och skriver.
 
 
  Gäst: Lage
11 Nov 2009 - 08:12
Jag hoppas du förstår att ingen håller med dig Örjan och att ingen orkar bemöta din smörja längre...
 
 
  X
12 Nov 2009 - 07:10
Hmm. Blev ett inlägg kritiskt av Örjan S. bortcensurerat? Isf, ska jag gratta Örjan S.
 
 
  Gäst: Klaus.
12 Nov 2009 - 07:18
Ja, jag tog bort ett inlägg som jag inte tyckte hörde hemma här.
 
 
  Gäst: UGN
12 Nov 2009 - 12:59
Att diskutera nyförvärven verkar ju meningslöst, du är så otroligt färgad och kan uppenbarligen inte göra en objektiv analys. Meningslös diskussion, speciellt eftersom du verkar ha en väldigt låg fotbollskunskap.

Men det finns ett långsiktigt tänk, som jag skrev tidigare. Nämn en förening som har liknande förutsättningar som ÖFK som skriver "långa" kontrakt med äldre spelare.

Vill du inte jobba under sådana förutsättningar, visst, men uppenbarligen har det gått bra för de andra tränarna. Vill du veta varför jag anser samarbetet är bra så läs mitt första inlägg igen.

Jag fattar inte varför du anser att de lokala spelarna diskrimineras, vissa är inte bra nog ännu. Hade de varit det så hade de fått spela, svårare än så är det inte. Tränarna har nog koll på det. Ingen vill ju att det ska behövas värva spelare men tydligen så anser de att det är nödvändigt. Tränarna har bättre koll på hur bra spelarna är och om det behövs nyförvärv än vad vi har. Jag har ingen aning om varför UFC sa nej till erbjudandet.

Ja, det är märkvärdigt. Han var duktig och platsade definitivt i ÖFK, syntes tydligt i sista matchen där han stog för flera bra prestationer. Däremot så förstår jag (som jag skrev innan...) att jag förstår om folk är besviken på honom.
 
 
  Gäst: Emlyn
12 Nov 2009 - 15:36
Alla får väl acceptera att man tycker olika om spelare. Örjan S har väl några ggr definitivt hamnat under lågvattenmärket när det gäller kritik av spelare. Det bör han vara försiktig med. I övrigt har väl han samma rätt som alla andra att tycka. Och fotbollskunskaperna tror jag är väldigt varierande bland de som skriver här, men även folk med väldigt stora fotbollskunskaper tycker väldigt olika, så det är inte avgörande. Sedan utsätter han ju sig själv för risken att få skit genom att återupprepa samma sak många gånger, men det är han definitivt inte ensam om. Många av de som kritiserar honom återupprepar också vissa saker om och om igen. Jag delar vissa av Örjans åsikter och anser att andra verkar ganska ogrundade. Men det tycker jag om många andra också.
 
 
  Gäst: Kent B
12 Nov 2009 - 16:20
Karln har ju humor i alla fall:

"Till sist vill jag tacka för alla blommor och telefonsamtal som jag fått idag från alla som kan fotboll" :-)))

 
 
  Gäst: Xact Bull
12 Nov 2009 - 21:45
Kan man iaf säga att om Örjan S visdomsord skulle kunna användas som gödsel skulle vi ha rekordskördar i 2010?
 
 
  Gäst: Björn
12 Nov 2009 - 22:28
Örjan fick väl knappast blommor från nån iklädd burka? (och ska heller inte ha)
 
 
  Gäst: Gefvert
13 Nov 2009 - 00:01
Örjan S är en mobbare som inte är värd att kommentera egentligen.

Hans åsikter om spelare som inte kommer från Jämtland påminner om Jimmy Åkessons åsikter om människor som inte kommer ifrån Sverige.

Det Örjan S inte inser är att om dom lokala spelarna är tillräckligt bra så får dom spela. Är väl bara att ta Ante Björkebaum som ett exempel. Sen kan man undra varför han bortser från det faktum att ett ÖFK mer eller mindre utan förstärkningar låg sist i våras?

(Bond och Burgin satt ofta i frysboxen, Ek gjorde inte många matcher innan det blev skadeproblem i Sundsvalls backlinje och Bergman gick sönder efter 2 matcher)
 
 
  Gäst: Örjan S
13 Nov 2009 - 07:11
Tack ,nu har man fått benämningen mobbare också! de hedrar mig, tyder på att jag är på rätt väg. Det är tydlgen känsligt att kritisera spelare som kommer hit, jag vidhåller att de är för dåliga och tillför inget av värde. Le var bra, men Le var inte alls lika bra som förra året, jag håller med Peter Andersson som säger att le får se till att komma hit i bättre form, Peter har rätt. Nu blir ju inte Peter kvar i ÖFK mycket sorgligt, jag har gärna sett Peter som huvudtränare och med Le som spelare. Jag känner mig absolut inte kränkt över att bli kallad mobbare att ett gäng anonyma stackare som inte vågar stå för någonting.

De lär väl bli några nyförvärv nästa år också, men då hoppas jag att de som kommer tillför något och inte några alibispelare som Ross C,och Tidser som kom dåligt tränade. Tidser lyfte sig under tiden och blev med tiden godkänd, medan däremot alibispelaren Ross förblev på samma dåliga nivå, jag säger Nej tack till alibispelare som skickar iväg sina alibipassningar och får rubrikerna, de räcker inte för mig.
 
 
  X
13 Nov 2009 - 07:23
Jag vaknade just upp från en mardröm. Jag drömde att Örjan S. hade tagit Kindbergs plats och efter 13 omg. hade vi bara 8 p. Det kändes jätteskönt att vakna upp.
 
 
  teo
13 Nov 2009 - 08:25
Man kan väl knappast kalla Örjan S mobbare när han själv företräder en åsikt och får en skur av negativ kritik riktad mot sig.

Om man har en tolerant inställning borde man kunna acceptera hans rätt att få höras också.
 
 
  Gäst: Lage
13 Nov 2009 - 09:11
Efter Örjans utlägg om att han bor i Sverige och inte bär burka så är det ganska uppenbart vart hans förakt för utländska spelare kommer från, utan att säga för mycket.

Sen att han inte tar in något som någon annan skriver och bara ältar samma saker gång efter gång är en annan femma.
 
 
  teo
13 Nov 2009 - 09:45
oavsett vilka åsikter Örjan har, kan man väl knappast kalla honom mobbare när han själv försvarar sin åsikt mot en mängd av andra skribenter.
 
 
  Gäst: ?
13 Nov 2009 - 11:01
Kritiken som han får beror ju på att han inte är mottaglig för några som helst argument, han diskuterar inte med någon för det är bara hans åsikter som gäller, hans åsikter är fakta och de (om de nu finns) som tycker som honom kan fotboll och alla andra är okunniga. Det har ännu inte hänt att han respekterat en annans åsikt (om den inte motsvarar hans egna förstås) eller tagit till sig något som någon med avvikande åsikt har skrivit. Han idiotförklarar alla som inte tycker som han. Alla som beter sig så får mycket kritik, det är inget konstigt med det. Dessutom tycker jag att Örjan allt som oftast är onödigt otrevlig mot de som försöker bemöta hans inlägg.

Vad gäller mobbningen så är det åtminstone gränsfall till mobbning att alltid vräka ur sig vad usla vissa spelare är. Nu vet jag inte om Ross, Tidser, Shields, Burgin, Vipond, Bond, Smylie, Andersson, Ek och Bergman läser på detta forum alt. får det som skrivs här berättat för sig men om det är så kan de om de är det minsta känsliga bli rätt nedslagna av all den orimliga kritik som Örjan gett och fortfarande ger dem i varje inlägg han gör.

 
 
  Gäst: Rolf
13 Nov 2009 - 11:11
Jag bedömer ÖS som i det närmaste skvatt galen.Sådana som han bör man bemöta med tystnad när man vet att han njuter av all uppmärksamhet som somliga ids ge .
 
 
  Gäst: joakim
13 Nov 2009 - 11:39
Teo, är man automatiskt inte en mobbare ifall man försvarar sina åsikter?
 
 
  teo
13 Nov 2009 - 15:34
Är man autoamtiskt en mobbare för att man inte tror på nyförvär från utlandet.

Obs jag försvarar inte Örjans åsikter, jag argumenterar bara mot uppfattningen om att han skulle vara en mobbare.
 
 
  Gäst: joakim
13 Nov 2009 - 19:45
Nä, jag säger inte att han är en mobbare, men han blir ju inte mindre mobbare för att han försvarar sina åsikter. Sen är det väl inte det faktum att han inte tror på nyförvärven som gjort att någon tycker han är en mobbare, utan snarare det sätt han framför det på. Som t.ex när han gottade sig när någon blev allvarlgt skadad och tyckte att det var det bästa som kunde hända så att man fick skicka hem honom
 
 
  X
14 Nov 2009 - 07:57
Rolf har rältt att Örjan S. njuter av att att blotta sina åskiter. Om ingen bryr sig drar han sig nog tillbaka till sitt skal.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
14 Nov 2009 - 09:13
Diskutera fotboll här i stället för Örjan nu, jag förstår inte att ni blir så provocerade ?
 
 
  Gäst: Curva
14 Nov 2009 - 23:16
Om ÖFK skall bli ett lag i mitten måste man slut a med att kasta bort pengar på utlänningar, Makel undandtagen, och satsa på egna spelare, Det är ingot lag i ettan som satsar på utlänningar
 
 
  Gäst: Goofy*
15 Nov 2009 - 11:36
Trams. Det finns inget likhetstecken mellan att satsa på egna spelare och en mittenplacering i ettan, lika lite som att det skulle finnas ett likhetstecken mellan att lägga pengarna på utländska spelare och en mittenplacering.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook