Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #5795    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarRegler för publicering...

Regler för publicering  (23 svar)   18 Feb 2010 - 09:05  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Städaren
Varför plockar inte ansvariga personer, Klaus? - Haldo?, bort dem kränkande inläggen som Örjan S lägger in? Att det tillåts att en person får skriva kränkande inlägg där han gång efter gång namnger spelare är bedrövligt. Bara för att en spelare kommer från ett annat land och Örjan S inte gillar dessa spelare kan ju inte ge Örjan rätt att kränka denna spelare! Kom igen nu, vem det nu är som är ansvarig, ta bort alla kränkande inlägg!
 
Svar av:
  Gäst: Håller med
18 Feb 2010 - 09:09
Byt ut Ross mot Haldo eller Klaus i Örjans inlägg och inlägget hade varit bortplockat för länge sedan! kom igen nu Haldo/Klaus!
 
 
  Gäst: Örjan S
18 Feb 2010 - 13:56
Det är inte för att spelaren kommer från ett annat land, utan det är helt enkelt för jag anser att att den aktuella spelaren eller spelarna är för dåliga ,de står jag för, jag har ingen anledning att be om ursäkt för de. Ett lag som ÖFK som aspirerar på en plats i superettan ska inte värva så dåliga spelare som jag avser i min kritik. Det är bra att de finns olika åsikter och att jag skulle kränka någon enskild spelare genom att vederbörande får negativ kritik är inget annat än larv, jag håller yttrandefrihetens fana högt och den anser jag vara oantastlig. Jag kommer även i fortsättningen kritisera ev värvningar till ÖFK som jag anser inte håller måttet. De får sign Städaren mfl stå ut med. Jag vill också påpeka att jag skriver under mina inlägg med namn i motsats till många andra som väljer att gömma sig bakom en sign.
 
 
  Gäst: jaja
18 Feb 2010 - 14:13
Redovisa dina fotbollserfarenheter örjan, var har du spelat? på vilken nivå?, var har du varit tränare?, var har du varit ledare?, har du någon erfarenhet och kunskap om fotboll och spelare? Är du bara en tyckare utan kunskaper och erfarenhet? Du kan tycka och säga vad du vill, alla håller demokratin och yttrandefriheten högt. Men grundar du din kritik på någon som helst kunskap och erfarenhet? Det är viktigt för då kan vi värdera ditt svammel utifrån vad det egentligen är, dåligt underbyggt tro och tyckande.
 
 
  Gäst: tarzan
18 Feb 2010 - 14:19
Nädu Örjan, nu ljuger du. Att det inte skulle ha något att göra med att spelarna ifråga inte kommer härifrån är ju fullständigt skitsnack. Jag har aldrig sett dig skriva något negativt om spelare härifrån och du kan inte mena att Paul Shields, Darryl Smylie m.fl är de sämsta spelare som någonsin satt på sig en ÖFK tröja? Det faktum att dessa spelare är lån och alltså inga "värvningar" som kostar dyra pengar blundar du också för. Alla argument som du haft slås sönder av fakta men fakta biter tydligen inte på dig.
 
 
  Gäst: P
18 Feb 2010 - 14:40
Jag tror att ni missförstått Städarens inlägg. Det var inte det att den kritiserade spelaren var utlänning som var vad inlägget handlade om. Städaren menade (som jag läser inlägget i varje fall) att man argumentera att det inte spelar någon roll att Örjan smutskastar Ross eftersom han ändå inte kan språket och inte längre bor här så därför knappast kommer att få se den överdimensionerade kritik som han utsätts för av Örjan och att det därför kan ses mellan fingrarna. En sådan aldrig upphörande ström av okvädningsord mot en av de inhemska spelarna skulle aldrig accepteras.

Städaren säger då: "Bara för att en spelare kommer från ett annat land och Örjan S inte gillar dessa spelare kan ju inte ge Örjan rätt att kränka denna spelare"

Nej, precis, Örjan bör inte ha rätt att kränka Ross lika lite som han jar rätt att kränka Jakob, Ante eller Bobo för att ta några exempel.
 
 
  Gäst: Örjan S
18 Feb 2010 - 15:06
Du sign Tarzan, det är så här förstår du att att jaghar betydligt högre krav på spelare som kommer utifrån bla Skottland än jag har på de befintliga spelarna i ÖFK ex Martin, LasseO Ante B mfl. Spelarna som kommit hit utifrån bla Britter har tagits hit som förstärkningar och spelare som ska vara bättre än de som finns. Detta har misslyckats i de flesta fall, de spelare som kommit hit har på några få undantag varit för dåliga. Paul Sherrin, Paul Read, Mark Nangle och Le Makel har varit förstärkningar för att nämna några, de kan vara någon till. Paul Shildes första vändan kan jag ta med också. De spelare som inte hållit måttet har jag kritiserat och de kommer jag att fortsätta med. Vad gäller de egna spelarna är situationen lite annorlunda de utövar sin fotboll under helt andra civila omständigheter, Martin J, Ante B, Lasse och övriga är inga proffs, de har arbeten eller studier som de också ska lägga kraft på. Deras kunnande och insatser i ÖFK genom åren finns inget att anmärka på. De britter som kommer hit kan helt konsentrera sig och ägna sig åt fotbollen och att de utropas som förstärkningar innebär för mig att de ska synas på matcherna, tyvärr har jag sett de vid alltför få tillfällen. Skulle de komma spelare hit som håller Nangles, Paul R, eller Le Makels kvalite är det så klart förstärkningar, men de måste minst hålla den kvaliten för att kallas förstärkningar. Kommer det spelare som inte håller den nivån utan som de sett ut alltför många gånger så är det ett stort misslyckande.
 
 
  Gäst: Haldo
18 Feb 2010 - 15:10
Svar till städaren och håller med. Örjan S skriver ofta i forumet och uppger rakryggat sitt rätta namn. Han kommer med kritik får tåla att själv bli provocerad och hårt kristiserad av andra som skriver i forumet. Det är ÖFK:s spelarimporter som han anser inte alltid håller måttet och han skriver om detta på forumet. När det gäller hans kritik mot vissa enskilda spelare och även i en del andra fall är det oftast skrivet med ironi och bör läsas med utgångspunkt från detta.Det har därför inte funnits anledning till att refucera inläggen. Det utesluter dock inte att Örjan S kritik av speciellt en spelare kan bli något mera hovsam.
 
 
  Gäst: Örjan S
18 Feb 2010 - 15:16
Sign jaja, Jag grundar min kritik på vad aktuella spelare levererar på fotbollsplanen, vad jag kräver av de Brittiska förstärkningarna är just de, att de ska vara just förstärkningar. Det är enkelt.
 
 
  Gäst: P
18 Feb 2010 - 15:27
Du verkar inte förstå vad som skrivs här Örjan. Du får kritisera vem du vill men det är INTE okej att trakassera och förlöjliga spelare som du gör. Sådana inlägg har jag faktiskt ingen förståelse för att de får ligga kvar utan borde genast raderas. Att prata om yttrandefrihet är bara löjligt. Anser du att rasism är okej också då?
 
 
  Gäst: Örjan S
18 Feb 2010 - 15:46
Kritiken är väl underbygd och befogad, varför ska jag jag ta en massa påhopp och skit från alla er som inte sätter ut erat namn? Varför står ni inte upp rakryggad och står för vad ni skriver. Har just läst ett mycket fult påhopp mot mig där någon under sign förstås undrar "är du riktigt hundra"? Jag kräver att du framträder så vi får ta ett snack mellan fyra ögon men du vågar säkert inte. Jag ska kontakta Haldo.
 
 
  Gäst: .
18 Feb 2010 - 15:55
Du har inte funderat på varför folk undrar om du är riktigt 100?
 
 
  Gäst: UGN
18 Feb 2010 - 16:24
Han inser inte heller att han själv är lika anonym som oss andra. Bara för att du skriver 'Örjan S' så betyder det INTE ETT SKIT.
 
 
  Gäst: P
18 Feb 2010 - 16:32
Du är nog den ende i världen som anser att din kritik är underbygd och befogad. Att skriva att spelarna du kritiserar inte platsar i Hackås i div 5 och att skriva att Eddie the Eagle framstår som en storstjärna i jämförelse är knappast underbygt eller befogat. Eddie var ju den överlägset sämste på backhoppningstouren och landade oftast på skallen för de som inte känner till honom. Detta är ren och skär förföljelse och bör inte få förekomma här.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
18 Feb 2010 - 20:48
Fråga till dej Örjan ! Varför ger du dej på spelaren och förlöjligar honom, exempelvis Ross ??? Sedan tycker jag det är riktigt dåligt av dej att du inte kan kritisera utan att just förlöjliga.

Nu uppmanar jag inte att man istället ska förlojliga någon annan. Alla som arbetar inom ÖFK, gör ju naturligtvis detta utifrån vad man tror på. Går uppfattningar isär, så visst kan man komma med kritik, säga vad man tycker, men det ska man kunna göra utan att smäda, ironisera eller just förlöjliga. Klarar man inte av att få fram sina åsikter utan att använda sig av smädelser för att förstärka vad man vill ha sagt, tycker jag man får ta sig en allvarlig funderare.
 
 
  Gäst: tarzan
18 Feb 2010 - 23:00
Det där kommer du troligtvis inte få nåt svar på Claes, för så fort det ställs konkreta frågor till herr Örjan så går han och gömmer sig alternativt svarar med ytterligare en kopia av vad han skrivit förut. Bra och förnuftigt skrivet Claes
 
 
  Gäst: whiteside
19 Feb 2010 - 10:02
Jag håller med om att Örjan ibland blir onyanserad och överdrivet ironisk men i sak kan jag tycka att han har en del poänger. Det har blivit ett väldigt fokus de senaste åren på utl. nyförvärv, att det blir så från fans är en sak men även föreningen ÖFK lägger mycket kraft på utl. nyförvärv.
Vad jag länge önskat är en strategi för hur ÖFK vill/ska nå superettan och förutom de "pappersprodukter" som finns att tillgå på ÖFKs hemsida är det väldigt sparsamt med sån information.
Lika nyfiken som jag blev när jag upptäckte att Daniel Kindberg hade skrivit på ÖFKs hemsida med rubriken: Så här fungerar arbetet kring a-laget
Lika besviken blev jag när jag upptäckte att i stort sett allt handlade om arbetet kring utl. importer och vilka utl. kontakter som Daniel knutit etc.
Nu var kanske syftet att just redovisa just det men ändå, ett stycke om hur "våra egna" ska utvecklas till elitspelare tycker jag han kunde kostat på sig.

Till Örjan: jag tycker det är bra att du ställer högre krav på "proffsen" som du uttrycker det, men djup ironi kan lätt tolkas som personangrepp och det gör sig ingen förtjänt av proffs eller inte.
 
 
  Gäst: jaja
19 Feb 2010 - 10:29
Örjan svara på frågorna!! du är inte rakryggad utan smyger undan när du själv ska visa var din erfarenhet och kunskap är hämtad. Jag har inte upplevt någon annan på forumet varandes så feg, att sätta utt ett namn (Örjan.S) som ingen i fotbollskretsar känner till, är väl inte rakryggat. Redovisa dina erfarenheter och kunskaper som spelare, ledare och tränare, du med så mycket synpunkter.
 
 
  Gäst: ???
19 Feb 2010 - 10:53
Ska alla med åsikter det? i så fall varför är det viktigt?

 
 
  Gäst: Orvar T
19 Feb 2010 - 14:13
Haldo och Klaus. Om jag kallar mig för ett förnamn och en bokstav som efternamn t.ex. Orvar T, och försöker skriva lite ironiskt får jag då skriva kränkande inlägg om spelare i ÖFK (eller någon annan klubb)?
Anser du Haldo att alla som har ett förnamn och en bokstav som Nickname, t.ex. Orvar T, är rakryggade?
Haldos inlägg i debatten tyder på att han håller signaturen Örjan S (en totalt anonym person för mig) om ryggen.
Ta bort alla kränkande inlägg på forumet! Jag håller med signaturen Städaren!
 
 
  Gäst: Fornamn E
19 Feb 2010 - 14:25
Örjan S är väl inte anonym? Bara för att man inte känner honom är så är man ju inte anonym.

Haldo och Örjan Sundvinsson är kompisar och därför får Örjan S skriva som han vill. Klaus sa till en gång i somras/höstas att han tyckte det var för mycket skit som skrevs och bad alla inkl Örjan att sluta med det. Det kanske hjälpte ett tag.

Hur många är det som inte skriver under signatur/alias på detta forum?
 
 
  Gäst: Vad är problemet?
19 Feb 2010 - 16:52

* Örjan väljer precis som alla andra vilken nick han använder, han har valt att skriva ut sitt namn vilket gör att alla som har lust och vill kan kolla upp vem han är etc. vilket i sin tur gör att han inte är anonym.
* varför ska just han av alla som skriver på forumet redovisa sin eventuella fotbollsbakgrund/erfarenhet?
* vad gör att han skulle vara fegare än någon annan?
* en av fördelarna med liknande forum är att allas åsikt läses och bedöms utifrån just innehållet i åsikten och inte vilket som är gällande i vanliga medier VEM som skrivit, dvs ALLT fokus på innehållet i åsikten/tyckandet, finns faktiskt en demokratisk aspekt i det.

Till slut så har jag största förtroende för Haldos (ofta svåra) bedömningar när det gäller vad som ska censureras och inte, gammal polischef som han är...

Tillägg: Jag tycker du Örjan ibland ligger i gråzonen för personangrepp helt i onödan, oftast är det en enskild spelare som blir tredje part och hamnar i skottgluggen när spelaren egentligen är offtopic i vad du vill få fram som jag tolkar dina inlägg.
 
 
  Gäst: UGN
19 Feb 2010 - 18:17
Tekniskt sätt så är han exakt lika anonym som oss andra.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
20 Feb 2010 - 16:50
Ja, Örjan eftersom du verkar ha lagt locket på om min fråga, så tolkar jag det som att den inte kändes spec viktig för dej.
Å då får det bli en förhoppningi stället, att du slutar med dina smädelser mot spelare som lägger ner 5-6 kvällar i veckan i förhoppning att bli uttagen till match, av den som är ansvarig för vilka som ska spela.......tränaren/tränarna.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
5
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook