Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6472    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarÖFK -Västerås...

ÖFK -Västerås  (26 svar)   14 Aug 2010 - 15:23  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Håkan
Men jösses vad händer på arenan 1-2 redan efter 19 minuter, Synd man inte kunde vara där. hoppas det inte rasslar iväg åt fel håll nu bara
 
Svar av:
  Gäst: Martin Nylander
14 Aug 2010 - 16:16
60:e minuten, 1-2 och man byter inte in den nye Letten, konstigt!

Nu måste man ju göra något!
 
 
  Gäst: Hjärta
14 Aug 2010 - 17:14
Vart finns kämpaglöd och hjärta i laget.
Kindbergs "lagbygge" håller på att krackelera. Men det är väl vad man kan förvänta sig, Jag har tappat räkningen på alla medelmåttiga importer som fått chansen i ÖFK i år. För tillfället har vi britter som verkar vara givna pga att dom är britter och dom behöver inte ens kämpa ocg ge järnet för att ha en plats i laget.
Jag ser hellre än en hårt kämpande Pontus Englund på mittfältet och en hårt jobbande Jacob Widgren på topp än vad jag fick se idag.
Det är banne mig inte värt 80 kronor för att se den här främlingslegionen av medemåttighet.
Det verkar ju smitta av sig på hela laget där man aldrig hinner lära känna varandra.
Fotboll är ett LAGbygge, har Kindberg inte fattat det.
Nästa hemma match är vi väl nere på 400 beökare.
Tragiskt !

 
 
  Gäst: tarzan
14 Aug 2010 - 17:32
Vem av britterna kämpade inte? Hamill var i mina ögon ÖFK:s bästa idag bortsett från Hysen i målet. Han tog ett enormt defensivt ansvar. Gray på topp sprang väl på allt han kunde? Att förlora mot ett åtminstonde för dagen mycket bra VSK med uddamålet är inget att snacka om. Nog tror jag att detta lag kommer att ta sina poäng i höst för att även nästa år spela vidare i ettan.

PS. Var det Stefan Bärlin nr.11 i mitten? Han var iaf extremt bra, dock säkerligen betydligt dyrare än någon i ÖFK:s trupp
 
 
  Gäst: Lagbygge
14 Aug 2010 - 17:34
Richard Offiong
Joe Holt
Jonathan Routhledge
Mattias Larsson
Richie Hart
Joe Hamill
Damon Gray
Alexander Gramovics
några av Kindbergs värvningar i år.
3 finns kvar.
 
 
  teo
14 Aug 2010 - 17:38
tarzan

Britterna är okej eller mediokra, jag kan inte se Hammils storhet på något sätt, men han är okej. Poängen är att de inte på något sätt är bättre än våra inhemska spelare. Tom Perman och Ludvig Sundström är exempelvis inte alls sämre.

Vad betyder det för lagspelet att hålla på och laborera med spelare på det här sättet. Utlänningar skall spela om det tillför något nytt. Routledge var ett exempel på en sådan spelare som behövdes. Det enda ÖFK gör nu är att sänka sina egna spelare. Varför spelar inte Daniel Andersson på topp bredvid Ante, vad är det som motiverar att Damon Gray skall vara given på topp?
 
 
  teo
14 Aug 2010 - 17:39
Av de spelare Lagbygge tog upp, anser jag endast att Routledge har motiverat sin plats. Samtliga övriga borde ha skickats hem.

Enligt vad jag har hört skall dock letten ha en del potential, men han är ju inte britt, så han kan inte vara säker på att få spela.
 
Uppdaterad: 14 Aug 2010 - 17:40
 
  Gäst: Hjärta
14 Aug 2010 - 17:43
Tarzan, du har inte höga krav på importer som är Proffs och ska tillföra ÖFK något.
 
 
  Gäst: tarzan
14 Aug 2010 - 18:34
Ok, Gray ska jag låta bli att säga nåt om. detta var första gången jag ser honom och han hade ingen tacksam uppgift. Men visst, med facit i hand baserat på denna match så hade inte blivit sämre med t.ex Jacke springande på topp. Angående Hamill däremot så fattar jag inte riktigt hur du Teo som jag tycker verkar besitta lite kunnande kan säga verkar vara en medelmåtta. Dessutom var detta hans första match, att han inte glimrade offensivt tycker jag inte var så knepigt så som matchen såg ut men defensivt tog han löpningar som jag endast sett Routhledge göra detta år. En mycket smart spelare som dessutom var väldigt lugn med boll, hade bl.a vid ett flertal tillfällen som han sög in och fördelade under press nära eget straffområde där ALLA andra (utom Makel) skulle valt att bara rensa. Tro mig när jag säger att Hamill kommer att betyda mycket för ÖFK i höst
 
 
  teo
14 Aug 2010 - 18:39
Jag säger inte att Hammil är dålig, jag säger bara att han inte är bättre än de unga spelare som vi redan har i truppen. Då ser inte jag poängen i att ta med honom.

Bättre att satsa på spelare som har varit med och tränat hela vintern. Ellerär det bra för lagsammanhållningen när britterna får förtur till att spela även fast de inte är märkbart bättre?

Jag anser att vi skall ta nyförvärv utifrån ifall de är klart bättre, det hämmar bara utvecklingen om de inte är bättre, men ändå måste vara med från start.


 
 
  Gäst: Claes Jönsson
14 Aug 2010 - 19:03
Jag ycker det blev bättre när Tom P kom in, plötsligt började de bli aktivitet på vänsterkanten, det var ju jätteytor där. De fattade perman.
 
 
  Gäst: Besserwisser
14 Aug 2010 - 20:21
Hysen var mycket bra idag, men han måste lära sig att spela ut bollen mycket snabbare än vad han gör nu, särskilt på slutet med 1-2 i baken.
 
 
  Gäst: Stanza
14 Aug 2010 - 22:09
Teo: jag förstår din poäng, men i fallet Joe Hamill håller jag inte alls med dig. Bra med bollen, ansvarstagande och mycket stor potential i passningsspelet. Jag tror också att Hamill får en avgörande roll i höst. För första gången någonsin rasade ÖFK:s mittfältsspel INTE ihop när Makel inte fanns på plan.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
14 Aug 2010 - 22:16
Att det inte rasade ihopnär Makel utgick, tror jag mycket beror på att Martin kliver fram på ett helt annat sätt. Han spelar lite av i skuggan när Lee finns på plan. Martin blev en helt annan spelare när Lee klev av.
 
 
  Gäst: Goofy*
14 Aug 2010 - 22:17
Hamill var bra, Hysén var bra och Perman gjorde ett bra inhopp. Bäst var Gray. Backlinjen bra defensivt men uppspelen under all kritik.
 
 
  Gäst: Eller ?
14 Aug 2010 - 22:28
Vad gjorde att du tycker Grey var bäst Goofy ? Han är forward och ska göra mål, noll idag, eller så ska han skapa målchanser genom sin skicklighet, tycker du han gjorde det idag ? Fotboll handlar ju om att göra mål och vinna !
 
 
  Gäst: Goofy*
15 Aug 2010 - 00:28
Ja, jag tyckte han var bäst. Han bröt igenom VSKs försvar gång på gång. Tyvärr var han för ensam för att det skulle bli riktigt farligt. Flera gånger skickade han in bollen i straffområdet, men ingen lagkamrat hade följt med upp. Vid andra tillfällen agerade han target på ett utmärkt sett. Ensam mot två-tre backar tog han emot uppspelen som slogs mot honom och kunde fördela bollar ut mot anstormande lagkompisar. Det har ÖFK försökt tidigare med Daniel eller Jacke som target, men det har inte fungerat.
 
 
  teo
15 Aug 2010 - 10:21
Goofy

Tycker du inte att ÖFK förlorar på att man inte låter Ante spela som toppforward i nuläget? Där har vi ju en spelare som åtminstone kan kämpa om höjdbollarna.

Damon Gray har dessutom varit väldigt dålig i avslutningslägena, han har faktiskt fått några feta chanser, felträff varje gång. Kan allvarligt talat inte förstå vad du ser hos honom.
 
 
  Gäst: Goofy*
15 Aug 2010 - 11:07
Tja, det var första gången jag såg Gray spela från start, och har (ännu) ingen anledning att tycka annat än att han är ett lyft. Ska ÖFK spela 4-5-1 är han, åtminstone efter vad jag fick se igår, perfekt som ensam toppforward men då MÅSTE de offensiva mittfältarna t ex Ante och Daniel ha lite mer fart och följa med i anfallen så att Gray har någon att skarva bollarna till. Spelar ÖFK 4-4-2 kan inte Ante ligga i försvarsposition hela tiden som han såg ut att göra mot VSK. Det låter i mina öron som ett bra anfallspar, Gray och Ante, båda kan ta emot bollen och göra sin gubbe.
 
 
  Gäst: Gillar fotboll
15 Aug 2010 - 13:21
Vad ska man tycka? Det mesta är redan sagt, även om jag inte håller med på alla punkter. Den typen av fotboll som spelades första tjugo minuterna gillar jag. Sedan dör ju hela matchen i mina ögon. Är detta värt 80 spänn? Slantarna hade nog gjort större succé i form av till exempel glass till barnen.

Sådana här matcher kommer på sin höjd att locka allra högst två, max tre hundra betalande åskådare till arenan i fortsättningen. ÖFK gjorde så gott dom kunde, men det räcker inte. Förhoppningsvis blir det bättre framöver när de nya har spelat in sig i laget. Varför får en spelare som platsar i ett U21-landslag bara spela en kvart?
 
 
  Gäst: Gillar fotboll
15 Aug 2010 - 13:38
Läste just på zport.se igen om en ÖFK-ledare som skyller på "billiga" mål. Det som hände var att VSK gjorde en kraftfull och framgångsrik kontringsinsats och avslutade med ett snyggt mål så enkelt är det. Att man just då är flera man kort betyder inte att motståndarna hade tur. Det är ju syftet med snabba kontringar.

Verkar vara en ovana ÖFK-ledarna har fått. Åter talar man om ett billigt mål. Förra hemmamatchen menade en annan ledare att motståndarna, som faktiskt var mycket bättre på alla platser inte förtjänade att vinna. Vad är detta för tjafs? Vadan sådana attityder? Vilka signaler sänder det till spelarna?

Ett arbetslag är inte bättre än dess ledare. Skärp er! Se till att ni tränar skott på mål. Fortsätt att spela framåt som ni försökte göra igår, men skjut mycket oftare. Då kommer ni få mycket bättre resultat.
 
 
  Gäst: Goofy*
15 Aug 2010 - 16:06
1-1 var i varje fall onödigt. Alexander skulle väl ha skrikit att det var hans boll så hade inte Robin behövt panikrensa till hörna. 1-2 var snyggt, men lite billigt när man var 4 försvarare tillbaka och ingen av dem klarade att markera målskytten.
 
 
  Gäst: LL
15 Aug 2010 - 20:25
16 p efter våromgången var inte bra för laget. Spelarna & ledarna trodde det var klart efter bästa våromgången ever i norrettan. Fyra förluster senare är allt sig likt igen.
 
 
  Gäst: Besserwisser
15 Aug 2010 - 22:10
Ja, det ser onekligen illa ut nu och som sagt helt onödigt.
 
 
  Gäst: ? !
15 Aug 2010 - 22:21
Onödigt ?
 
 
  Gäst: Maestro
17 Aug 2010 - 10:38
Jag håller med - verkligen onödigt att ta mindre poäng än man borde!!!
 
 
  Gäst: X+
18 Aug 2010 - 07:21
Om spelarna och ledningen inte hade blivit övermodiga och slappa efter Sirius matchen hade vi nog haft minst 18 p nu och legat över strecket. Jag hoppas att detta blir en nyttig läxa för alla. Det är viktigt att bemästra den mentala biten.

 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook