Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6474    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarKatastrof ÖFK!...

Katastrof ÖFK!  (5 svar)   14 Aug 2010 - 17:24  
Svara
  Inlagt av:
teo
Jag brukar inte vara särskilt hård i mina omdömen. Jag är definitivt ingen Örjan S. Tvärtom tycker jag att många engelska spelare har lyft ÖFK: Makel, Shields, Tidser och Routledge har alla varit med och gjort ÖFK bättre.

Nu håller dock ÖFK på att förstöra sina möjligheter att hänga kvar i ettan tack vare det enorma vurmandet för engelska spelare. ÖFK har fyra raka förluster i ettan, gemensamt för alla dessa matcher är att man har givit fullt förtroende åt mediokra engelska spelare, en otränad Richie Hart promenerade omkring två matcher. Nu har vi i två matcher sett en tandlös Damon Gray på topp, och idag en medioker Hammil, som tydligen ansågs vara mogen för 90 minuter.

Vad är Kindberg och kompani ute efter, spela brittiska spelare till varje pris? Är det till och med värt att offra en division ett plats bara för att inte göra brittiska lycksökare besvikna. Vilka signaler sänder det till övriga spelare i laget när medikora utlänningar får fullständigt förtroende, samtidigt som våra inhemska spelare blir bestraffade och utbytta efter 45 minuter så fort de inte lyckas.

Det ÖFK vi såg idag var inte ett lag, det var ett håglöst hopplock av spelare. Coachade av ryggradslösa tränare helt utan strategi eller röd tråd.
 
Svar av:
  Gäst: Nej
14 Aug 2010 - 17:41
Det är för lätt och för naivt att enkom skylla detta på importerna. Den som var klart lojast och mest oinspirerad idag var en högst lokal förmåga och så tillvida kelgris som har en del att bevisa nu.

Tvärtemot förra matchen tyckte jag ÖFK hade fler ideer och genomtänkta uppspel idag. Dock långt ifrån tillfredsställande helt klart då man efter 2 raka hemmamatcher knappt har spelat sig fram till en enda vass målchans i boxen. Det är för dåligt. Däremot möter man ett mycket bättre lag och förlorar klart rättvist idag.

Hur som helst. Plus till Hysen i målet som stod för flertalet klassräddningar. Tyckte också nye letten visade prov på fin spelförståelse och jag skulle vilja se honom som spelfördelare och offensiv kraft istället för Lee som kört fast lite. Daniel A växer. Gray sliter och kämpar men fungerar inte som bollmottagare, något man snabbt kunnat räkna ut, varken fysiken eller tekniken finns där. VSK var överlägsna på innermittfältet och kunde lätt manövrera ut ÖFK's uppspel.

Nu börjar goda råd bli dyra. Det finns ingen patentlösning men nu är det bara ett nytt kontakt som gäller och varför inte "go back to basic" med en tydlig 4-4-2 uppställning där Ante är bollmottagare, duktig i luften och kan skarva ner bollar på en snabb kille, i mina ögon Jacke som alltid ger 100%. Då kan vi iaf få fast bollen på offensiv planhalva och resten av laget kan fylla på. Huvudsaken vi börjar plocka lite poäng nu, vill så gärna se ÖFK i ettan även nästa säsong!!
Jag anser mig inte vara någon som helst expert men det är roligt att ge sin syn på uppställning:

Hysen
Per Bobbo Erik Fryklund
Daniel Martin Letten Hamill
Ante Jacke
 
 
  teo
14 Aug 2010 - 17:45
Med Makel på planen måste ÖFK spela 4-5-1/4-3-3 enligt min mening. Han är för svag defensivt för att spela som en av två innermittfältare. Dessutom får Daniel Andersson för mycket defensivt ansvar i en 4-4-2-uppställning, han skall antingen spela på topp eller som ytter i 4-5-1.

Förövrigt ser jag hellre att ÖFK satsar på sina egna unga spelare, Perman, Andersson, Sundström, Englund än Hammil och Gray. Kan inte se vad Hammil och Gray gör så fantastiskt som skulle motivera deras platser.

Om inte ÖFK tänker till nu är risken stor att det inte är så många som vill vara kvar till nästa säsong.
 
 
  Gäst: fd öfk-spelare
14 Aug 2010 - 18:26
Mycket bra inlägg Teo!
 
 
  Gäst: Nej
19 Aug 2010 - 19:07
Det var som...
ÖFK ställer nästan upp precis som jag önskade ikväll. Ante & Jacke på topp som jag ville se och letten och Hamill in på mittfältet enligt mina ritningar. Hoppas på vinst nu då. :D
 
 
  Gäst: Rick the dick
19 Aug 2010 - 20:21
2-0 nu!
Femte raka torsken på väg ......Början till slutet om inget radikalt görs.
Kanske borde leta efter nån skotsk spelarimport till hösten.
Att skotsk fotboll håller en hög & jämn nivå såg vi på Råsunda förra veckan.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook