Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6702    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarFrösöns Juniorsatsning....

Frösöns Juniorsatsning.  (14 svar)   18 Okt 2010 - 23:12  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Pommes
Det här kommer att bli en het potatis
 
Svar av:
  Gäst: Örjan S
19 Okt 2010 - 06:44
Det är bra att Frösön ska göra en rejäl ungdomssatsning, jag ser inget kontroversiellt i de, ju fler föreningar som har en bra ungdomsverksamhet ju större är möjligheterna att så småningom ha ett bra lag i superettan. Men då krävs de också att man inte är rädd att ge ungdomarna chansen.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
19 Okt 2010 - 07:32
Bra att satsa ungt, men litet grått hår typ Makel och exakta inlägg och en sjudjävlar utskällning i pausvilan är väl inte helt fel heller?
 
 
  Gäst: Canna
19 Okt 2010 - 08:04
Riktigt bra och vinklade intervjuer på zport idag, uppskattas!

Man kan ju fråga sig vilka rutinerade spelare från Ope som är aktuella att spela i FIF?

Är inte det själva grejen med att det är så många Ope-fostrade spelare i FIF, att de inte "tålde" de rutinerade spelarna i Ope?

Terneblad verkar dock rätt nöjd med det faktum att dom skrämt bort nästan en hel div3-elva, stort!

Någon som har några namn inför testmatchen på torsdag?
Kan det smälla lite?

 
 
  Gäst: ska spela..
19 Okt 2010 - 09:02
det kommer smälla
 
 
  Gäst: Rannsakan !
19 Okt 2010 - 09:13
Men nåt är ju fel hos en klubb som tappar så många spelare till en annan klubb. På den här nivån (div 3) MÅSTE en klubb satsa på trivsel hos spelarna, man kan ju undra hur Ope kan tappa nästan en hel 11:a till Frösön ? Så det är nog inte bara att gå ut och klaga på en konkurrerande klubb, utan att ha rannsakat sin egna.
I Alsen har man fördelen att man har en stark bykänsla men det är nog inte bara det, det beror nog på många andra faktorer också att spelarna stannar där.
 
 
  Gäst: tarzan
19 Okt 2010 - 10:06
Innan man jämför med Alsen så kan vi ju vänta i 20 år och se om allt ser likadant ut då. Eller tror ni att det i Ope aldrig någonsin funnits trivsel? Sen är det väl vad jag förstår inte Terneblad som går ut och gnäller på andra föreningar utan uttalar sig i frågan pga vad Frösön nu pysslar med. I stort sett alla har gnällt och svurit över ÖFK:s ungdomssatsning och att det lockar till sig folk i andra föreningar, detta inkluderar Frösön. Nu gör man samma sak själv.
När Frösön senast spelade div.4 så var man oerhört noga med att poängtera hur ungt och eget man satsade och vikten av det. När man sen gick upp i div.3 så fanns det väl knappt en fotbollspelare i jämtland som inte fått en förfrågan att gå till Frösön.
Nu anser ju jag att alla gör sina egna val och att en fotbollspelare spelar där han vill spela men ingen kan först gå och gnälla på ÖFK och sen försvara det Frösön nu är ute efter
 
 
  Gäst: Rannsakan !
19 Okt 2010 - 10:58
Har inte gjort någon jämförelse med Alsen, det är det du som gör. Jag beskrev vad viktigt det är för spelarna att känna trivsel och gemenskap, vilket är i sin tur viktigt att en klubbledning har på sin agenda, det har Alsen nu, hur det kan se behöver man väl inte spekulera i nu.
 
 
  Gäst: Patetiskt, heja unionen
19 Okt 2010 - 12:43
Haha denne herr Lundqvist är ju rolig han ( vet han om det själv?). Ena stunden är Ope skit som inte lyckats med något på 15 år medan de i nästa stund har en massa intressanta spelare. FIF har knappt ett 11-manna lag på pojksidan men tycker samtidigt att övriga föreningar jobbar så dåligt. Hört den där om att kasta sten i glashus? FIF:s herrlag är i stort sett uppbyggt på Ope-spelare och föreningen hade knappast haft ett lag de senaste åren utan att byalaget hade fostrat spelare åt de. Är det någon förening som haft usel verksamhet de senaste åren så är det ju FIF. Det är ju därför de måste plocka spelare från andra klubbar, de har ju ingen egen verksamhet. Med FIF:s ekonomi och bedrövliga verksamhet så är det ju ett guld koncept som man nu jobbar. Inga utgifter och en massa kraft på egen u-verksamhet utan vänta in till Ope o andra har fostrat spelare åt de och då ta kakan. Kan FIF ha det bättre? Förstår inte riktigt resonemanget här, det är väl hos FIF det inte är bra när man måste leta spelare överallt utom hos sig själva, ö-spelarna måste ha gömt sig i Frösögråttan eller hamnat fel hos Netterström. Med "Rannsakans" snack så är det många föreningar som inte har "trivsel" då bl.a ÖFK (10,15,20spelare?) och en mängd andra föreningar (säkert även Alsen) riskerar tapp till den trivsamma föreningen FIF (jo hur trevligt det är där har vi ju hört talas om) .Hade de någon verksamhet värt namnet så hade de förstås inte varit i behov av halva fotbollsjämtland. Förstår inte riktigt samarbetet med ÖDFF heller, skall båda föreningarna ha div1 lag eller är det ena i Allsvenskan o det andra i ettan? Eller är ordet samarbete i FIF:s mening lika med att andra föreningar skall skicka spelare till de? Kul kille den där Henka och bra att han har svar på allt o kan reda ut allt i alla usla föreningar.
 
 
  Gäst: Hockey
19 Okt 2010 - 12:59
Nu är det väl snart dax att man visar att man har en ordförande i Frösön.
Fan jag blir riktigt irriterad att Henka får hålla på som han gör.
Jag tycker Frösön måste rannsaka sin egen verksamhet innan man kritiserar andra.
Hur kan det vara så otroligt bra i frösön då man knappt har några egna produkter, då borde man inte behöva värva spelare från andra föreningar.

 
 
  Gäst: egna produkter.
19 Okt 2010 - 13:25
10 st egna produkter finns väl i fif herrar.. ? clown
 
 
  Gäst: Juniorspelare
19 Okt 2010 - 13:34
Är det (långsiktigt) bra att samla dom "hungrigaste" spelarna i två lag???
Är inte länet lite för litet för att ha ungdomssatsning i både ÖFK och Frösön???
Vad händer med dom lag som tappar dom "hungrigaste" spelarna??? Blir den verksamhten bättre eller sämre??? Hade jag spelat i ett juniorlag och vi tappade dom "hungrigaste" spelarna, så blir laget sämre, då det allt för oftast är dessa spelare vi litar på och ser upp till. Försvinner dessa spelare blir vi ett lag utan våra "hungriga" själar och många i laget slutar, det kan göra att ett helt lag läggs ner pga spelarbrist. Är det bra eller dåligt för länet???
 
 
  Gäst: UP2
20 Okt 2010 - 12:34
De senaste åren har ju Frösön struntat att ta hand om sina spelare/lag efter sjumannaåldern. Det finns ibland flera Frösölag i sjumannaserierna medan de sedan är utan representation när de ska in i elvamanna vid 12,13,14-årsåldern.

Det vore väl smartare att ta hand om sina egna spelare och fostra dem genom tonåren till juniorspelare isället för att släppa dem vid 12,13,14-årsåldern och sedan försöka värva ihop spelare när de är 16,17,18??
 
 
  Gäst: UP2
20 Okt 2010 - 12:35
De senaste åren har ju Frösön struntat att ta hand om sina spelare/lag efter sjumannaåldern. Det finns ibland flera Frösölag i sjumannaserierna medan de sedan är utan representation när de ska in i elvamanna vid 12,13,14-årsåldern.

Det vore väl smartare att ta hand om sina egna spelare och fostra dem genom tonåren till juniorspelare isället för att släppa dem vid 12,13,14-årsåldern och sedan försöka värva ihop spelare när de är 16,17,18??
 
 
  Gäst: Upp i det blå
22 Okt 2010 - 08:37
Och resultatet av testträningen blev? Eftersom personer som Henka alltid är snabba på att skriva och prata när det inte krävs något. Nu när det är tyst så antar jag att testträningarna inte gick som det basunerades ut, eller?
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
7
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | 25 Apr 2024 - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
1
kommentar
ÖFK- ett inte alls oävet bortalag
av Haldo Jonsson | 23 Apr 2024 - 10:14
På söndag spelar ÖF
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook