Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #6854    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrarVilken praktmiss Örjan S!!...

Vilken praktmiss Örjan S!!  (8 svar)   5 Dec 2010 - 19:59  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Sten Sture den äldre
Hoppa till http://www.youtube.com/watch?v=iV-ogsNMcRg
Det är då inte alltid lätt att vara Örjan S. När Kindberg avgick vädrade han morgonluft och skulle just bereda sig för en enkel bredsida i öppet mål när han fick veta att spelarna faktiskt respekterade och gillade Kindberg. För Örjan S blev det då som för den stackars Nummer 7. Klicka på huset.
 
Svar av:
  Gäst: Örjan S
6 Dec 2010 - 07:11
Jodå det är lätt att vara Örjan S, att kindberg tog på sig ansvaret i egenskap av sportchef ser jag som naturligt med hänsyn till hur säsongen blev. Det är bara att höja blicken och titta vad som händer i andra föreningar när de går dåligt, att ansvariga avgår självmant eller får sparken är inte ovanligt. Nu var Kindberg A lagsansvarig, men så klart är inte Daniel ensam ansvarig utan de yttersta ansvaret har alltid den som är ordförande. Men i och med att Daniel Kindberg var A lagsansvarig så är det självklart så att fokus och ansvaret läggs på han.

Nu kan ju Daniel Kindberg bli ordförande, kanske passar den rollen Daniel bättre.

Vad jag tycker är trist är att ska man föra en debatt så får man hela tiden göra det med personer som skriver under med sign. Bättre då att ni sätter ut erat namn och vågar stå för vad ni skriver. Nu häcklas man ju av anonyma personer som inte har en tanke på att föra en seriös debatt.
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
6 Dec 2010 - 08:43
Örjan. Det är bara att konstatera att du gjord en pudel (i kubik). Varför inte skratta åt dig själlv emellanåt? Var inte alltid så gravallvarlig ;)
 
 
  STORKEN
6 Dec 2010 - 20:07
Örjan S för att på något sätt föra en vettig debatt kanske man måste släppa den nedärvda vadvadejagsa mentaliteten.Skulle va mer Iintressant o höra ditt tänk om framtiden om du har något.
 
 
  Gäst: Xact Bull
6 Dec 2010 - 21:48
Ha, ha. Ja, Örjan missar ofta målet med sina inlägg. Om hans inlägg hade haft samma klass som Lee Makels skulle man lyssna mer på honom.
 
 
  Gäst: Örjan S
7 Dec 2010 - 06:41
Nej jag har inte gjort en pudel. Alla vet som är läskunniga vad jag tidigt skrev om den strategi och om hur säsongen skulle bli för ÖFK, jag fick rätt de blev en skitsäsong som slutade i praktfiasko. Alla högg på mig, anonyma fega som inte vågar stå upp för sin åsikt. Nu väntar en ny säsong i ruinserien div2, något annat än serieseger är närmast att betrakta som ett misslyckande för länets slagskepp. Möjligheten finns om de slutar upp med att ta hit mediokra spelare från de brittiska öarna och i stället satsar på de talanger som finns i ÖFK:s egna led. Daniel Andersson ska provträna med superettanlaget Västerås, jag skrev och krävde upprepade gånger att Daniel skulle ges mer speltid. Men dessvärre fick Daniel A alldeles för lite speltid. Istället fick ex Gray spela! Nu kan Daniel vara förlorad för ÖFK vi får väl se.

2010 var året när ÖFK ledningen gjorde alla fel som går att göra vilket jag också påtalade i ett tidigt skede tom innan serien startade, jag fick ju som vanligt är man böjd att säga i all sin ödmjukhet. Nu vill jag se lite planering och tanke och lite kloka beslut inför nästa år där kontinutet, långsiktighet och ödmjukhet är ledstjärnan. Vad man kan konstatera är att hade ÖFK ledningen lyssnat på mig hade de varit kvar i DIV1! De som ska göra en pudel är ni här på forumet, ni hade också fel, inte fel att bli lite mer ödmjuka eller hur?
 
 
  Gäst: Sten Sture den äldre
7 Dec 2010 - 07:44

Saxade detta från en Luleå supporter som liksom Örjan inte kan vända blad även 5 år senare. Pinsamt Staffan Derby JR och Örjan S.

"Staffan Derby JR (Ej registrerad)
Ja för fem år sedan var våra lag (ÖFKv.s IFK Luleå) på kollisionskurs på grund av en inställd match. Därefter bet sig en ÖFK supporter sig fast på vårat forum och smutskastade IFK. Förutom strulet kring den inställda matchen påstod denna att IFK aldrig skulle lämna div 2 och personen i fråga hade roligt åt IFK:s dåvarande ekonomiska bekymer samt lustigjorde sig över IFK:s organisation. Så det kan svänga i sportens värld.
http://www.nsd.se/sport/artikel.aspx?ArticleId=5803217
Men jag får grattulera ÖFK till att äntligen fått en spelbar plan..."

Till Staffan Derby JR - vi möts i hissen; till Örjan S. - sluta med all bitterhet och vänd blad!!
 
 
  Gäst: Erik/Brunflo
7 Dec 2010 - 11:41
Örjan kan vara lite jobbig, men han har rätt i en hel del
 
 
  Gäst: Xact Bull
7 Dec 2010 - 22:02
Jupp... och ett trasigt armbandsur har rätt tid 2 ggr om dygnet.
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
6
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook