Startsidan...
  Forum
  Krönika
   
  Videoklipp
   
   
  Kommande matcher
  Länkar
   
  Medarbetare
   
  Kontaktformulär
   
  Sökning
  Skriv en nyhet
   
  Bli medlem
  Om FotbollZ.se
   
  Vill du skriva på fotbollz.se?
  Gör fotbollz.se till din startsida
OFK Supporters
tabell Tabell SvFF Min fotboll 
besök Space2u
 
         
fotbollz.seForum - Inlägg #8964    
 
Välkommen till fotbollz.se:s forum

Forumet är utvecklat av fotbollz.se.


Bra att Du visar ditt intresse att läsa vad som händer och sker på vårt forum.

Tillbaka
 

Du är här: ForumHerrar*** ingen rubrik ***...

*** ingen rubrik ***  (4 svar)   6 Okt 2012 - 18:14  
Svara
  Inlagt av:
Gäst: Tragiskt
Kul för grabbarna i laget att vinna och konceptet med 90 % värvat ser ut att fungera men för framtiden ser de mörkt ut. Mr ÖFK på bänken Bobo ett kort inhopp när matchen var avgjord. Hur mycket bryr sig dagens elva om ÖFK på långsikt. Är ingen stor supporter av att på div1 nivå värva sig till framgång.
Mitt fotbollshjärta blöder:(
 
Svar av:
  Gäst: GG
6 Okt 2012 - 18:20
Det som är tragiskt är att ditt fotbollshjärta blöder efter att ÖFK vunnit med 4-0. Följ Ope eller IFK då istället om du är mer intresserad av lokala spelare än att det finns ett lag i distriktet som slåss om en topplacering i div 1.
 
 
  Gäst: Claes Jönsson
6 Okt 2012 - 18:40
Det där är nog både ock GG. Själv vill jag se superettanfotboll och ända sättet är via ÖFK., bara på rent intresse för fotbollen, bra fotboll. Däremot har fortfarande inte någon "klubben i mitt hjärta känsla" infunnit sig då det gäller ÖFK. Den känslan kommer jag dock att ha för IFK i div 3, där finns hjärtat med när jag kommer att följa dom i div 3, nästa år. Så är det för mej iaf. Vad det beror på, kan ha mer än en orsak, en kan ju vara att anonymiteten med ett hopvärvat lag som ÖFK . Eller så är det så att trots att ÖFK funnits i 14 år så är man fortfarande för färsk. Jag längtar dock efter att få superettan här. Å jag tror faktiskt det är fler som känner som jag.
 
 
  Gäst: Peman
6 Okt 2012 - 20:54
Rätt Claes, skulle va' kul med SE-matcher på arenan. Det gick ju vägen idag. Övertygande och säker vinst faktiskt. Det blir spännande de närmaste helgerna.

De behövs ett ihopvärvat lag för att komma till nästa nivå. I stort sett alla lag där och högre upp måste göra så. Hur som helst så höjs nivån lokalt i varje fall och så småningom kommer vi trots att vårt upptagningsområde är relativt litet få se några fler lokala förmågor att slå sig in där.

Förstår mig inte på denna eviga och helt meningslösa diskussion med föreställningen om att vissa absolut måste ha ett lag bestående av enbart spelare som är härifrån. Ser lika gärna spelare göra kanonmål som Linus gjorde idag eller Tomas (årets mål på arenan) för några veckor sedan. Förstår mig inte heller på "blödande hjärtat" eftersom flera av oss som gillar fotboll på arenan gärna även ser ganska många matcher med övriga lag härifrån ända bort till Alsen.


 
 
  Gäst: Nils
6 Okt 2012 - 21:12
För att göra en lång historia kort, matcher med ÖFK i SE på JKA vore Magiskt!
 
 
 
Herrar
av: Clement | 14 Apr 2024 - 03:48
HejJag vill bara hälsa att det finn
5
kommentarer
Helt klart är att ÖFK är bättre än vad tabelläget
av Haldo Jonsson | Igår - 14:58
I Formtabellen ligger ÖFK och
1
kommentar
Extra attraktion mot Helsingborg- Vi får se två av
av Haldo Jonsson | 24 Apr 2024 - 17:02
Foto Haldo Jonsson
 
 Skrivet den Lör 30 Mar 22:25
 
 Skrivet den Lör 6 Apr 23:07
 
 Skrivet den Lör 23 Mar 14:17
fotbollz.se på Facebook